2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar dün akşam eşimle saatlerce internetten ev aradık

funda hap kulllanıyosan bence korkma cnm he he he: ama yinede yap cnm.
inşallah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz cnm. istanbulda pahalıdır evler yanlız.
cnm hapında %100 bi etkisi yok ki
evet cnm çok pahalı evler
zaten kredi çekip alacağız
ama evlerin içi çok kötü
o evlere bakınca izmirdeki evim istanbulda olsaydı ve satsaydım 600.000 ederdi

cnm hapında %100 bi etkisi yok ki
evet cnm çok pahalı evler
zaten kredi çekip alacağız
ama evlerin içi çok kötü
o evlere bakınca izmirdeki evim istanbulda olsaydı ve satsaydım 600.000 ederdi
siz ev alacakmısınız cnm kesinlikle istanbulda ev almak gerçekten çok zor..

siz ev alacakmısınız cnm kesinlikle istanbulda ev almak gerçekten çok zor..
cnm ev almayı düşünüyoruz
ama maaşların büyük kısmı krediye gidecek
1500 tl kira vermektense üzerine biraz daha katar ev alırız diyoruz ama kısmet işte
kurtköy tarafında güzel evler varhem yeni yapı hem de uygun fiyatlı ama eşim de daha merkezi olsun istiyor.e o zaman da hem evler eski hem de fiyatlar yüksek .ataşehir de yeni evler var ama onlara da en az 500.000 istiyorlar.
bakalım araştırıyoruz
ama gerçekten zor ev almak

Funda cok zor cnm Kurtköy tarafları bile bir arti birler 140 dan başlıyor. ..hakkinizda hayrlusi .test aldin mi cok mraktayim

OHH OHH SONGÜL HANIMCIM SİZEDE HAYIRLI CUMALAR NASILSINIZ ACABA?
FUNDACIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DEDİĞİN GİBİ FİYATLAR UÇUK İSTANBULDA..HELEDE BİRAZ İYİBİRYER İSTERSEN DAHADA UÇUK TABİ.

Funda cok zor cnm Kurtköy tarafları bile bir arti birler 140 dan başlıyor. ..hakkinizda hayrlusi .test aldin mi cok mraktayim

OHH OHH SONGÜL HANIMCIM SİZEDE HAYIRLI CUMALAR NASILSINIZ ACABA?
FUNDACIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DEDİĞİN GİBİ FİYATLAR UÇUK İSTANBULDA..HELEDE BİRAZ İYİBİRYER İSTERSEN DAHADA UÇUK TABİ.

kızlar test yaptım negatif çıktı
işin ilginci test yaptıktan 10 dakika sonra adet gördüm

evet kızlar fiyatlar çok uçuk
kurtköy tarafı benim aklıma yattı ama eşim ikna olmuyor
neymiş trafik çekmek istemiyormuş.ama öbür türlü de gücümüzün çok üstünde ev fiyatları

Ama trafik konusunda hakli Funda ta cidden cekilmez oluyo.gerci 2017de proje varmis metroo marmaray yapilackmis o taraflara da ama işte yine de igrencc bi trafik var.hergun o cilede zor cidden

Ama trafik konusunda hakli Funda ta cidden cekilmez oluyo.gerci 2017de proje varmis metroo marmaray yapilackmis o taraflara da ama işte yine de igrencc bi trafik var.hergun o cilede zor cidden
canım trafik cidden çekilmez oluyor ama kurtköyde oturan bi üstad var
o otobandan yarımsaatte ataşehirde oluyorum diyor
eşim de üskdar da çalışıyor.onun da ulaşımını kurtköyden şöyle planladık:kartala arabayla geçecek.ordan da metroyla üsküdara geçecek.
sonuçta eşimin baktığı yer ataşehir.ama oradan da ev almaya paramız yetmiyor
bir de eşim istanbulu bilmediği için arkadaşları beylikdüzünü önermiş.beylikdüzünden kaç saatte gideriz biz ataşehir ve üsküdara?hiç bunu hesaba katmıyor
kartal ve maltepeye baktık.oradan da trafiğe katlanmak zorunda kalacağız
yani her halükarda biz trafik çekeceğiz.evet ben de isterim ataşehir ,üsküdar kadıköy gibi lüks yerlerde oturmayı ama param neye yetiyorsa onu alabilirim.eşime diyorum ki annenlerdeki parayı borç alalım,üzerine de kredi çekelim onu da kabul etmiyor(gerçi kv de kabul etmez)

Ooo beylikduzu nere atasehir nere)kurtkoy tarafları guzel aslinda ve gelecek vadeden yerler hayrlusi olsun sizin icin.

Ooo beylikduzu nere atasehir nere)kurtkoy tarafları guzel aslinda ve gelecek vadeden yerler hayrlusi olsun sizin icin.
aynen işte
eşim istanbulu hiç bilmiyor,mesafeyi hesap edemiyor
kurtköy tarafı benim de hoşuma gitti ama ikna edemiyorum
amin inşallah cnm
senin tansiyonun nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…