2012 kasım bebekleri büyüyor..

FUNDAAAA GÖZÜN AYDIN DİYEYİM OZAMAN ALLAHIM DOĞRU ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN.
BEN ÇOK YOĞUNUM BUGÜN..PERSONELDEKİ ARKADAŞLARIMA YARDIM EDİORUM..ONDAN PEKYAZAMADIM.

KIZLAR MALUMUNUZ BEN 1 HAFTA YOKUM BANA İYİ TATİLLER ARADA YAZMAYA ÇALIŞIRIM ÖPÜYORUM SİZİ PCDEN YAZACAĞIM İÇİN ANCA NİL UYUYUNCA YAZA BİLİRİM TEL AÇMIYO HALA MALUM HALA BİR TELEFONDAN GİRME İŞİN AYARLAYAMADILAR YANİ PÖFFF
NEYSE ÖPTÜM HERKESİ..

Iyi tatiller iyi eglenceler guldencigim...

Fndacm iyi bugun düşüktu gercide önceki gunr nazaran iyiyiyimdim..eve geldim meryemim öksürüğü azalmis hatta hic kalmamis nerdeyse masallh cok sevindim ve iyi oldum bende..

İyi hafta sonlari kizlar nasilsiniz yeni telimden yaziyorum simdi cok sukur persembe aksami aldik esimin telinden hemde pembe renkli cok tatli bende dunden beri candy crash oynuyorum tabi bastan yukledim bastan basladim oynamaya biraz hevesimi alayim bakalim.bide netim azaldi benim cok giremiycem zaten hattimida baska operatore tasiycam ins.daha cok netim olucak.simdilik kacayim gorusuruz.

Iyı tatıller cnm habersız bırakma bızlerı:)

Hayırlı olsun yenı tel ın gule gule kullan cnm..

Iyi tatiller iyi eglenceler guldencigim...

Fndacm iyi bugun düşüktu gercide önceki gunr nazaran iyiyiyimdim..eve geldim meryemim öksürüğü azalmis hatta hic kalmamis nerdeyse masallh cok sevindim ve iyi oldum bende..
Super ıns hıc kalmamıstık hastalık, cocuklar ne kadar ıyı anneler o kadar mutlu:)

ıyı aksamlar kızlar gıremedım kac gundur salıdan bu yana beyzanın atesıyle ugrasıyorum persembe dr a gıttık ates dusurucu falan verıp gonderdı onemlı bıseyı yok deyıp ama ıkı gundur yıne dusmeyınce( surupla dusuyo sonra yıne cıkıyo) bu sefer hastaneye gıttık bogazı ıltıhap olmus ondanmıs antıbıyotık verdı onu kullanıcaz malesef, ıdrar tahlılı falan temız cıktı sukur..
Hastaneden sonra carsıya gıttık beyzanın ıstegı uzere:) guldenın bahsettıgı kumdan aldık super bısey baya oynadılar bende tabı:) nıda sıkıldı sımdı beyza hala oynuyo:) burda bıraz pahalı 900 gr 30€ ya aldık oyuncagıda var ıcınde, ıkı pakettı bırı yetıyo sımdılık guldenın dedıgı fıyatı bolerek alabılırsınız 1 kg fazlasıyla yeter bence hem uyguna gelır..

Eklentiler

• image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Gunaydinlarr kimsecikler yok. Gulden yok yasemin uok.betul yok...yalniz mi kaldim bugun,;((*

Neyse herkese Günaydın. Esim sabah edirneye gitti bu hafta yok.meryemi krese bırak işe Yetiş zaren sagank yagmur cok fena bir sabahh

günaydın kızlar
sibelcim istanbula geldi mi yağmur burası bunaltıcı iç karartucu bir halde sabah işe gelmek zor geldi bugün işe başladıum malesef

BEN ÇOK YOĞUNUM BUGÜN..PERSONELDEKİ ARKADAŞLARIMA YARDIM EDİORUM..ONDAN PEKYAZAMADIM.
sağol cnm

güle güle kullan yeni telefonunu canım

geçmiş olsun cnm
şimdi nasıl?
Gunaydinlarr kimsecikler yok. Gulden yok yasemin uok.betul yok...yalniz mi kaldim bugun,;((*

Neyse herkese Günaydın. Esim sabah edirneye gitti bu hafta yok.meryemi krese bırak işe Yetiş zaren sagank yagmur cok fena bir sabahh
günaydın cnm
eşinle de allah kavuştursun

günaydın kızlar
sibelcim istanbula geldi mi yağmur burası bunaltıcı iç karartucu bir halde sabah işe gelmek zor geldi bugün işe başladıum malesef
günaydın cnm

sağol cnm

güle güle kullan yeni telefonunu canım

geçmiş olsun cnm
şimdi nasıl?

günaydın cnm
eşinle de allah kavuştursun

günaydın kızlar
günaydın cnm

Betül guzel bi tatilden sonra alismk zor oluyo:))yyagmur hemde nasil geldi varya rezil oldum sabah sabah semsye falan işe yaramadi sirilsiklamim..mmersin nasildi

Saol fundacm ayy iyi oldu gitti bu kadar uzun birlikte kalmaya alisik değiliz. Eften puften tartsmaya baslamistuk:)))biraz ozleyelimm. tek serdim meryemi birakirkn gec kaliyorum:))

Gunaydın kızlar
Mutlu haftalar hepınıze
Beyza krese basladı bugun daha ıyıyız sukur erken kalkmak zor geldı bana gunler sonra:)
Bırazdan kahvaltıya gıdıcez kv deye
Opuyorum hepınızı..
Kurabıye yarısmasında 4. oldum oy veren tanıdıgım tanımadıgım butun arkadaslara cok tesekkurler 30 tarıf arasından o kadar oy almak super bır duygu:)

Tebrikler benicm...ohh nasil ozeniyorum size varya....kv ye kahvalti Eltiye cay...bnm hicoyle sansm yok malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…