- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.821
Bızde ıyıyız cnm uykusuzluk dısındaBenicim iyiyiz canim sen naslsin bugun neislerin var bakalim
Bende merak ediyorum fatmayi
Ereni ben de cok merak ettim ya inşallah onemli bisey yoktur
Ins hersey yolundadır..hoşgeldin benicim.
nasılsın bakalım ay süpersin gerçekten cnm..
fatmaya watsaptanda yazdım ama dönmedi bana bende meraktayım açıkçası.
Canim ben ikinci sinabda adacayi ictim adacayi yada papatya cayi icsim cok sakindim arac kullanirkenGunaydın kızlar
Sıbel gecmıs olsun cnm ya
hamılelıkten belkı vucut dırencın dusuyo..
Gulden cıs hazırlıklarınamı baslıyosun:)
Iyıce yalnız kaldın haklısınbende anca bu saatlerde bakıyorum ıste, ogleden sonra hıc vakıt olmuyo...
Songulcum denk gelemedık evet
Sagol cnm eltımde heyecan var dıreksıyonda napar bılmem..
Wavs katre nuray betul funda aysegul yasemın sızlerde ıyısınızdır ıns..
Fatmadan da haber yok dımı?
Bızde ıyıyız cnm uykusuzluk dısında
Hıc uykumu alamıyorum bu gunlerde
Bugun nıdanın asısı var hepatıt A ıkıncı doz
Sonra esım kardesıne gıdelım dedı tr den geldı oraya gıtcez herhal
Dun gormelıydın halımızı bır yandan pasta bıryandan lahmacun yaptık kızlarla benım enerjı bıttıbugun dınlenmece utum var ama hıc yapasım yok nıda ne ısterse onu yapıcaz oglene kadar
Bu arada herkeze gunaydin kizlarre
Selam kızlar.
Merak etmişsiniz sağolun.
Boğaz enfeksiyonu olmuşum. ama viral değil bakteriyelmis . 4 gün rapor verdi. cuma işe başlayacağım. 3 gün içinde hafiflemezse tekrar gideceğim. hafiflerse 1 hafta sonra.
Burnumun içinden kamera ile girdi. boğazım a kamera ile girdi. Kulağa baktı. Kan alındı. mikrop cigerlere inmeye başlamış
Sibel sana da geçmiş olsun.
Fatma bana da donmedi iyice merak ettim
nasilsim canim beimSanada gunaydn canim
Cok gecmis olsun cnm ya. Rapor vermesi iyi olmusSelam kızlar.
Merak etmişsiniz sağolun.
Boğaz enfeksiyonu olmuşum. ama viral değil bakteriyelmis . 4 gün rapor verdi. cuma işe başlayacağım. 3 gün içinde hafiflemezse tekrar gideceğim. hafiflerse 1 hafta sonra.
Burnumun içinden kamera ile girdi. boğazım a kamera ile girdi. Kulağa baktı. Kan alındı. mikrop cigerlere inmeye başlamış
Sibel sana da geçmiş olsun.
Fatma bana da donmedi iyice merak ettim
Nasilsu
nasilsim canim beim
Iyi canim 13 saatlik bir uykunun ardindan cok keyifliIyiyim canim benm sen nasilsin aras pasam napiyo
Soylerım cnm sagolCanim ben ikinci sinabda adacayi ictim adacayi yada papatya cayi icsim cok sakindim arac kullanirken
Gunaydin tatlim nasilsinsongülcüm günaydın cnm..
fundacım çok geçmiş olsun cnm. inş ilerlemez ve defneme geçmez..
Ooo onun ilaci gelmis direksiyon sinavinda kriterler nelee canimSoylerım cnm sagol
Yalnız ona etkı edermı bılmem:) kazanamadıgı sınavın bırındesakınlestırıcı ılac bıle ıcmıstı
Bu sefer esı geldı trden ızıne onun rahatlıgı vardı galıba:)
Sizden ne var ne yok?
Prensle prenses ıyılermı
Bızımde ogle uykusu yaparsa gece uyumuyo beyzayıda uyutmuyo gec saate kadarIyi canim 13 saatlik bir uykunun ardindan cok keyifli
Ay bu ara kafam karisik aras ogle uykusu uyursa gece okadar gec uyuyor ki saaat 2 yi gordugumuz bile oluyor
Ve gec yatmasina ragme. 8 9 saat uyuyor
Ogle uykusu uyimazsa eger aksam saat 9 yada en gec 10 gibi yatiyor ve 13 saat uyuyor
Kafam cok karisik hepinizin fikrine ihtiyacim var
Ogle uykusu kaldirmak icin erken diye dusunurken bir cocugun gece yarisina kadar oturmasini hic dogru bulmuyorum
Siz olsaniz ne yapardinuz
Ogle yatirirsam uyuyor ama yatirmassam huysuzluk yapmiyor
Aksam yatma vakti gekince.
Yorgana sarili0 bir iki dakika icinde uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?