2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kvye guvenmistim ama o da yapnadi pek.pek.haftsonu cikartyorum bazen bi saat icinde dort kez ust degstryoruz normal degil sanki bu...uuyuyunca zaten facia on dakikaya bi yapıyo herhalde

AYŞEGÜL HAYIRLI OLSUN CNM.
BENCE FACEDEDE PAYLAŞ CNM BENDE PAYLAŞIRIM YİNE SAYFAMDA SENİN PAYLAŞTIKLARINI.
SİBEL NİLDE ÖYLE ACAYİP ÇİŞ YAPIYO CANI İSTERSE SÖYLÜYO İSTEMEZSE YOK.
NURAY ÖNERDİĞİN RÜYA EVİNİ ALDIM CNM TEŞEKKÜR EDERİM BAKALIM NİLOŞ BEĞENECEKMİ?

ay canim gerçekten ni bende bu ay başında almak istiyorum ins siz memnun kalırsınız bana da fikir olur ins nilosta çok beğenir kurunca fotoğraf gomderirmisin bana zahmet olmazsa

tsekkur ederım kızlar ıns guldencım paylascam facede ama once hangılerını getırtcegıme karar vereyım elıme gelsın ondan sonra evımde resmını cekıp paylasıcam canım

nuraycım tesekkur ederım ıns kazanclı olur işe yaramak ıstıyorum :)
pekı sence hangılerı guzel mesela kot sortlu takım 5/6 tane var resımde sence hangısını getırteyım

Songülüm bizde 1 den once uyumaz olduk. Ama berra kesinlikle dayanamiyor ogle uykusu uyumazsa. Bak bugun gezmedeyfik ne yaptiysam uyutamadim orada ama burnumdan getirdi mizlaya mizlaya gelir gelmez de bi kac dk icinde uyudu. Eger dayanabilseydi ben kesinlikle uyutmazdim canim. Oysa 10 da kalkiyor yine de dayanamiyor.

Kvye guvenmistim ama o da yapnadi pek.pek.haftsonu cikartyorum bazen bi saat icinde dort kez ust degstryoruz normal degil sanki bu...uuyuyunca zaten facia on dakikaya bi yapıyo herhalde
canım masalda ılk öğrenırken 1saatte 4kee yapıodu kacırıodu falan ama 10 dakka ya bır wc ye goturunce onlarda oraya yapmayı ve tutmayı ogrenıyorlar 2gun sonra 1satte 1kere goturuyordum sonra 2 saat tutmaya basladı derken sımdı rahat 4/5 saat tutabuılıyor normal yani suanda altında bez oldugundan o sekılde canım

Gule gule oynasın nılos yenı evınde:)

Kesınlıkle katılıyorum bez oldugunda nıdanın bezı sabah dolu dolu olurdu:)
Sımdı ıkı uc saatte kaldırsam yok dıyo yapmıyo
Ama cocuklada alakalı beyza gece ıkı uc kez kalkmadan rahat edemez bıyere gıtsek evde yapar cıkarız ama yıne wc ararız:)

İlacmı koyuyodu anlamadım ben

Cnm bol kazanclar ıns..
Sen duramıycaksın bıseyler yapmadan ıns guzel bı baslangıc olur:)
Taytlı mauslu takımlar cok guzel bıde erkek ıcın olan takım papyonlu ve cıtcıtlı mavı badı cok seker
Kotlu takımlarda guzel:) karar veremezsın sen sımdı:)

kizpar cok tesekkurler cevaplariniz icin bigun de ayni yaptim huzursuxlugu yok cok kolay uykuyada daldi
guldenim bilimsel aciklamayida yapti bir deneyelik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…