- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.861
ay canim gerçekten ni bende bu ay başında almak istiyorum ins siz memnun kalırsınız bana da fikir olur ins nilosta çok beğenir kurunca fotoğraf gomderirmisin bana zahmet olmazsaAYŞEGÜL HAYIRLI OLSUN CNM.
BENCE FACEDEDE PAYLAŞ CNM BENDE PAYLAŞIRIM YİNE SAYFAMDA SENİN PAYLAŞTIKLARINI.
SİBEL NİLDE ÖYLE ACAYİP ÇİŞ YAPIYO CANI İSTERSE SÖYLÜYO İSTEMEZSE YOK.
NURAY ÖNERDİĞİN RÜYA EVİNİ ALDIM CNM TEŞEKKÜR EDERİM BAKALIM NİLOŞ BEĞENECEKMİ?
NURAYIM TABİ GÖNDERİRİM ENGELSİZ ANNEDEDE PAYLAŞIRIM ZATEN İNŞ SEVER BAKALIM..ay canim gerçekten ni bende bu ay başında almak istiyorum ins siz memnun kalırsınız bana da fikir olur ins nilosta çok beğenir kurunca fotoğraf gomderirmisin bana zahmet olmazsa
hayırlı olsun nıl gule gule kullnsın canımNURAYIM TABİ GÖNDERİRİM ENGELSİZ ANNEDEDE PAYLAŞIRIM ZATEN İNŞ SEVER BAKALIM..
canım masalda ılk öğrenırken 1saatte 4kee yapıodu kacırıodu falan ama 10 dakka ya bır wc ye goturunce onlarda oraya yapmayı ve tutmayı ogrenıyorlar 2gun sonra 1satte 1kere goturuyordum sonra 2 saat tutmaya basladı derken sımdı rahat 4/5 saat tutabuılıyor normal yani suanda altında bez oldugundan o sekılde canımKvye guvenmistim ama o da yapnadi pek.pek.haftsonu cikartyorum bazen bi saat icinde dort kez ust degstryoruz normal degil sanki bu...uuyuyunca zaten facia on dakikaya bi yapıyo herhalde
Gule gule oynasın nılos yenı evınde:)AYŞEGÜL HAYIRLI OLSUN CNM.
BENCE FACEDEDE PAYLAŞ CNM BENDE PAYLAŞIRIM YİNE SAYFAMDA SENİN PAYLAŞTIKLARINI.
SİBEL NİLDE ÖYLE ACAYİP ÇİŞ YAPIYO CANI İSTERSE SÖYLÜYO İSTEMEZSE YOK.
NURAY ÖNERDİĞİN RÜYA EVİNİ ALDIM CNM TEŞEKKÜR EDERİM BAKALIM NİLOŞ BEĞENECEKMİ?
Kesınlıkle katılıyorum bez oldugunda nıdanın bezı sabah dolu dolu olurdu:)canım masalda ılk öğrenırken 1saatte 4kee yapıodu kacırıodu falan ama 10 dakka ya bır wc ye goturunce onlarda oraya yapmayı ve tutmayı ogrenıyorlar 2gun sonra 1satte 1kere goturuyordum sonra 2 saat tutmaya basladı derken sımdı rahat 4/5 saat tutabuılıyor normal yani suanda altında bez oldugundan o sekılde canım
İlacmı koyuyodu anlamadım benLahmacun icin betul firina bi kaba ilac koyuyordu.okoyuyordu.o kurumasını engelliyorms.
Uyku konusunda biz krese gideli daha duzene girdik cok şükür. Ama ogle uykusu yapsin yapmasin farketmiyo 11ggibi uyuyo en gec bu aralar..kresten once bire ikiye kadar otirdgmz oluyordu tabii:)krese gidecegi gunler 7.30 dkalkiyo.diger.günler sekiz buçukla dokuz bucuk arasi uyaniyo.
;bbende cis konusunu düşünüyorum kara kara nasil yapcam bilmiyorum en gec mayisa kadar halletmk iistyorum.dogum travmasina kadar atlatsin istyorum ama gözüm kokorkuyi.nasil yapicam bilmiyorum...
Cnm bol kazanclar ıns..ben bunları begendım ama hepsınden getırtemem cunkü seri seklınde toptan satılıyor 1-6 yaş yani tek tek satılmıyor 6 yaş grubu cevremde pek yok elımde kalır ve cok pahalıya mal olur en cok begenılenden getırtcem sonra zmanla alrım yavas yavas dıgerlerınıde
Yazmıstım cnm ogunlerde lahmacun furyası vardı:) aynı sayfalardadır belkıde...Sen tarifi yazmsmydn hamaratlara
Cikinca sardm ama pek faydasi olmadi
Betul firinin icine su koyuyodu sanirim onu daha once yapmstm ama ozamn nasldi jatrlmyrum
ah ah insan dr olmayagorsun su yazacagina ilac yazmisİlacmı koyuyodu anlamadım ben
Ay gercekten bu ne dedım ılahı sıbelah ah insan dr olmayagorsun su yazacagina ilac yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?