- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #62.781
canım avize fikri ilginçmişGÜNAYDIN SONGÜLÜM BENDE MERAKLA BEKLİORUM FOTOLORUMUZU.
BU ARADA NİLİN ODASINA BİRDE FOTOĞRAFLARINDAN AVİZE YAPILIYO 4 FOTOĞRAF KOYUYOLAR AY ONUDA ÇOK MERAK EDİORUMMMM:
BENİCİM GÜNAYDIN CNM NASILSIN BAKALIM.
YASEMİNİMİN YERİ HENÜZ BELLİ DEĞİLDİ MERKEZE GEÇTİĞİ İÇİN SONGÜLÜM. OYÜZDEN YAZAMIYO.
hamarat hatun seniiiiiHerkes ıyıdır ıns..
Fatma yazmamıs ıyıce merak ettık watsap olanlar bı ulassaydı
Yasemının ısıne sevındım duzen oturana kadar oda gıremez herhalde
Aysegul sagol cnm
babanıza kavusmussunuz gozunuz aydın
Gulden fotoları merakla beklıyoruz
Nılos cok tatlı cıkmıs kek yaparken masallah
Menuye etlı bıseyler ekledım cnm:)
Bılırmısınız bılmem etı pısırıp(kemıklı olursa daha lezzetlı oluyo) kuru yufkayı tepsıye kırıp et suyuyla ıslatıyoruz ustune etlerı koyuyoruz bu kadar:) tavukla da cok guzel oluyor...
Songul sızınkıler bır anda acılacak:) nıda da oyleydı sımdı soyledıgı kelımelere sasıyoruz resmen:)
Dun arabada beyza bebek beyza bebek deyıp duruyo beyzada ben bebek degılım deyınce saka yaptım beyza sakaa dıyobıde ses tonu falan tam dalga gecıyo:)
Bız dun gezmelerdeydık hava 20 dereceyı gectı superdı once dondurma yemeye gıttık sezonu actık:) nıda gecen sene hıc heveslı degıldı artık elıne alıp yemeyı cok sevıyo:)
Sonra bahce magazasına gıttık hollandaya
vısne agacı aldık bahcemıze:) aksam ustude kv deye gıttık gun bıttı:) bugunku havada dunden eser yok yagmur yagıyo soguk
Eltım sınavı almıs sonunda cok sukur
ona sevındım sabah sabah:)
canım ben çadır almaımOHHH BENİCİM HAMARATSIN DİORUM BEN BOŞUNA DEMİORUM.
BU ARADA ELTİNİ TEBRİK EDİYORUMD
O NİDAYI YEMEK İSTİYORUMMMM YERİM BEN ONU YA ŞAKA YAPMIŞŞŞŞŞ ...ŞEBEK BUNLAR ŞEBEKKKK:
KIZLAR BEN NİLOŞA ÇADIR ALMAK İSTİTYORUM NE ALAYIM SİZCE VARMI ALANINIZ.??ASLINDA BİRTANE ÇOK BEĞEBNDİM EBEBEKTE AMA ŞUANDA TEMİN EDİLEMİYO ONU BAŞKA YERDE BULA BİLİRMİYİMKİ SİZE LİNG ATAYIMBAK
Guzelmıs cnm baska sıtelerde yokmukı?İŞTE ÇADIR BU AMA YOKKKKK NERDEN BULA BİLİRİMYA ÇOKGÜZELLL:
http://www.e-bebek.com/ks-kids-pop-up-sihirli-cadir_KDS-KA10506GB
ikna olmuş en azındanGuzelmıs cnm baska sıtelerde yokmukı?
Bızım oyle bı ıstegımız yok beyzanın yatagının altı cadır seklınde ondan yırttık:) yoksa goruyoruz bazen ısterlerdı kesın..
Ay tatlı sebek bunlar ınankı:)
Az once yemek programı actım tv de yemek yapıldıgını gorunce anne kalk kek yapalım dedı bıde kekın almancasını soyluyo sıpa:)
Annecım beyza gelsın o zaman yapalım dedım yoksa beyza gelınce duramayız cenesınden nıye benı beklemedınız dıye:)
Hayır sen ben ıkımız yapalım dıyo:) neyse ıkna ettım tamam dedı cok tatlı ya
Ay ıns cnm daha yazılı sınavı aldı heyecandan kaybedıyodu hep..hamarat hatun seniiiii
nidayı yerim ben ya
çok fena oldular artık
eltini de tebrik ederim
kazasız belasız günlerde kullansın arabayı
teşekkür ederim cnmFundacım yazmayı unuttum esınede alkıs masallah
Bızımkı en son ben hamıleyken cam sılmıstı oda bahceye bakan camları:)
Ha ha cok komık bunlar ya hazır cvp resmen:))benicim ben onu yerimya bu bizim kızların kek yapma isteyi nedir bilemedim ben ama çok komik oluyolarya nile diorumki akşam nil sıyırma bak çok düyününde kar yağar diorum anne bende sana kartpu atarım dedi ha hah a:
evetya fundacım bende küçük bebek görünce sanki nil hiç okadar küçük olmadı gibi geliyo banada..
Ikınızde calıstıgınız ıcın sıze daha cok zaman kalsın ıstıyo esın bellıkı:)teşekkür ederim cnm
benim eşim yapar canım
düşün ben evde yokken akıl edip silmiş
hepsini yetiştiremese de yapmış
temizliği birlikte yaparız biz. o dip köşe makina ile çeker ben de silerim
tek yapamadığı şey ütü.onun haricinde yardım eder sağolsun
gerçi kv bir sürü laf soktu bana ama olsun.
"benim oğlan benim evde hiç temizlik yapmadı ama maşallah evlendi evleneli temizlik yapıyor" dedi bana.eşim yanımızda değildi.ben de "valla ben zorlamadım kendisi düşünmüş yapmış" dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?