- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.901
bende sıfıra vurdurmann hıcbır faydası yok dıye bılıyorum ama bakalım efe de nasıl olacak
bende yaptrmam heralde nasıl kıyarım o altın sarısı saclarına
ben sana bişey demiyorum canım ben sadece duyduğumu ve kendi görüşümü söyledim kırdıysam çok özür dilerim ben ince telli saçı daha çok seviyorum ondan böyle bişey yapmamValla herkes kendi bilir kızlar ben buna inanıyorum vunu yaptım sonuçta kökü oglumda yine cikar nasıl biz herzaman uzasin diye uçlarını kestiriyoruz saçlarda kestikce kendine gelir benceeee
canım sonucta sen ona ınanmıssın ve yapmıssın bısey demedım bensana yanı belkı senınkı doğrudurValla herkes kendi bilir kızlar ben buna inanıyorum vunu yaptım sonuçta kökü oglumda yine cikar nasıl biz herzaman uzasin diye uçlarını kestiriyoruz saçlarda kestikce kendine gelir benceeee
teyzeler oğluma bi bakın
çamaşır sepetine koyup gezdiriyorum
gayt güzel oyalannıyor bende işlerimi yapıyorum hemde dinleniyorum
tavsiye ederim
Eki Görüntüle 715322
bakalım nasıl olacak saçlar daha kalın çıktığı için insanlar daha gür çıktığını zannediyolar bana göre daha bizim saçlarımız dökülüyo tam çıkmadı hepsi küçük küçük çok saçı var keltoş kızım diye seviyorumpembe giydirmesem kimse inanmıcak zaten kız olduğuna erkeğe benziyo
sarışın mı oğlun gözleri ne renk
ben sana bişey demiyorum canım ben sadece duyduğumu ve kendi görüşümü söyledim kırdıysam çok özür dilerim ben ince telli saçı daha çok seviyorum ondan böyle bişey yapmam
teyzeler oğluma bi bakın
tavsiye ederim
Eki Görüntüle 715322
canım sonucta sen ona ınanmıssın ve yapmıssın bısey demedım bensana yanı belkı senınkı doğrudur
teyzeler oğluma bi bakın
tavsiye ederim
Eki Görüntüle 715322
ben sürekli pembe giydiriyorum sende sürekli mavi giydir canımbenımkınınde doğduğunda pek sacı yoktu yenı yenı cıktı uzadı sacları
benım oğlumuda kıza benzetıyolar nasıl oluyosa
sarısın gozlerı mavı yesıl arası karısık benımkı gıbı
ben sürekli pembe giydiriyorum sende sürekli mavi giydir canımkarıştırmasınlar
sarışın renkli gözlü ayy yesinler minik yakışıklıyı
kalk uyu canim
Kızda tamam bende ince telli severim ama erkek başka bence örneklerim çook cevremde ondan
Yok canim niye kirilayim herkes görüşünü söylemekte özgür))
hadi git git yat uyu bende uyumak istiyorum ama daha eşim gelmedi o gelmeden uyuyamambırı bana kalk uyumaya gıt desın
resmini koyda bakalım kıza mı benziyo erkeğe miaslında kıza benzer bı halı yok ama mavıde pek bı kıyafetı yok sarı beyaz
kıvanc tatlıtuğ gıbı benm oğlum ama ondan daha yakısıklı
gıdeyım demı
ben gıdıyorum kızlar uyumaya
herkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?