- 14 Şubat 2012
- 1.468
- 1
- 116
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.861
ohh ne güzel canım keşke aynı ilde otursak hepimiz yok yok aynı mahallede otursakKizlar merhaba bugun sevgili beysal arkadasim vardi cok guzek bi gun gecirdik 2o12 ekim model iki bebek ayni davraniskar cok sekerlerdi keske dedik herbiriniz olsaydi
Eeee sizler nasilsinizzzzz
ıyı geceler kızlar öptum hepınızı
ohh ne güzel canım keşke aynı ilde otursak hepimiz yok yok aynı mahallede otursak
ben can sıkıntısından patlıyorum
sen nasılsın canım
kızlar bugün hero babyden paketim geldi
sütlü pirinçli mama, devam sütü,karışık meyveli kavanoz maması ve karışık meyveli meyve suyu göndermişler
2 gün öncede milupada gelmişti sütlü pirinçli mama, devam sütü 2,devam sütü 4 ve indirim kuponları göndermişler birde niveadan pişik kremi ve bebek şampuanı numunesi var
kızlar bugün hero babyden paketim geldi
sütlü pirinçli mama, devam sütü,karışık meyveli kavanoz maması ve karışık meyveli meyve suyu göndermişler
2 gün öncede milupada gelmişti sütlü pirinçli mama, devam sütü 2,devam sütü 4 ve indirim kuponları göndermişler birde niveadan pişik kremi ve bebek şampuanı numunesi var
Kizlar merhaba bugun sevgili beysal arkadasim vardi cok guzek bi gun gecirdik 2o12 ekim model iki bebek ayni davraniskar cok sekerlerdi keske dedik herbiriniz olsaydi
Eeee sizler nasilsinizzzzz
ne guzel vakıt gecırmıssınız kıskandım valla.keske hepımız gorusebılsek
oğlumu uyuttum geldım
songul bu sana gelsın
Aaaaaa inanmiyorum cok mutku oldum en mutlubolsumm yasasin
Selamlar...
Guzel teyzoslarimiz nasillar
bende mutlu oldum bugun bı baktım mesaj yazdğım yerdeler nasıl oldu bende bılmyorum
:26:
ohhh cnm ya cok sevındımmmm
ıyı etmısler geklmısler bol gulumsemeler olsun ınsalla:18:
Selamlar...
Guzel teyzoslarimiz nasillar
canm sana bısey soracam,senın arasa verdğın kasık mamasının markası ve adı ne tam olarak
slm canım ıyıyız cok sukur
senın sekerpare nasıl
cnm son aldıgım sutlu ırmıklı muhallebı gece
ama ben bunu devM AUTU ILEW ARI MAMA HAZIRLAYIP ICINE IKI KASIK ATIYORUM
SEN DIREK ONUDA YAPabılırsın
Allah iyilik versin canim..
Elif Mina dis cikarmaya devam ediyor huzursuz onun icin.böcüm benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?