2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar nerelerdesiniz yaa geziyomusunuz biz evde pinekliyoruz eşim çalıştığı için

Son düzenleme:
Kizlar merhaba bugun sevgili beysal arkadasim vardi cok guzek bi gun gecirdik 2o12 ekim model iki bebek ayni davraniskar cok sekerlerdi keske dedik herbiriniz olsaydi
Eeee sizler nasilsinizzzzz

Kizlar merhaba bugun sevgili beysal arkadasim vardi cok guzek bi gun gecirdik 2o12 ekim model iki bebek ayni davraniskar cok sekerlerdi keske dedik herbiriniz olsaydi
ohh ne güzel canım keşke aynı ilde otursak hepimiz yok yok aynı mahallede otursak
ben can sıkıntısından patlıyorum
sen nasılsın canım

Son düzenleme:
kızlar bugün hero babyden paketim geldi
sütlü pirinçli mama, devam sütü,karışık meyveli kavanoz maması ve karışık meyveli meyve suyu göndermişler

2 gün öncede milupada gelmişti sütlü pirinçli mama, devam sütü 2,devam sütü 4 ve indirim kuponları göndermişler birde niveadan pişik kremi ve bebek şampuanı numunesi var

ohh ne güzel canım keşke aynı ilde otursak hepimiz yok yok aynı mahallede otursak
ben can sıkıntısından patlıyorum
sen nasılsın canım

Evet cnm ya ne iyi olurdi
Bendede aybi kimsu yok beysakim iyi geldi hatta birakmadim hemencij

Iooo baya mamacklar gelmis guke guke yesin yarencij

oo masallah bayağ bıseyler gelmıs afıyetle yesın kuzucuğun

ne guzel vakıt gecırmıssınız kıskandım valla.keske hepımız gorusebılsek
oğlumu uyuttum geldım
songul bu sana gelsın

cnm son aldıgım sutlu ırmıklı muhallebı gece
ama ben bunu devM AUTU ILEW ARI MAMA HAZIRLAYIP ICINE IKI KASIK ATIYORUM
SEN DIREK ONUDA YAPabılırsın

suyuzden soruyorum ben devam sutu aldım ama oğlum ıcmıyor tabı bıberona alıskın değil ona bısekılde ıcırmem lazım cunku sutumun artık yetmedğını hıssedıyorum
hanı kasık mamasındada devam sutu varya yınede katılırmı yanı ıcıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…