2012 kasım bebekleri büyüyor..

yürüteç yokmu ona bindirsene daha çok rahat edersin kendi kendine gezer evin içinde
maşallah canım oğluna
tşk ederim tatlım yürütecimz var ama onda fazla durmuyor
sepete oturtup önüne bi takım nesnelr koyuyorum bayağı oyalanıyor
iyiki bunu keşfetim çok rahatladım
guzel bı yontem ama benmkı asla durmaz heralde oyle varsa yoksa kucak
masallah oğlusuna

sağol bebeğim
senin sıııtında ağrıyodur kucakta taşmaktan
benm çok ağrıyoda. Allah kolaylık versin kucağa alşkın bebek çok zorr

Son düzenleme:
Canimm oğlusuna maasallah
Zor olmuyormu kiz hen onu çekip hemde ev işi yapmak bencede yürütec daha mantıklı

yürütecte pek durmuyo tatlım ya
sepetin içine oyuncak falan koyuyorum
hangi oda işim varsa yanımda duruyor onunla sohbet ediyorum
arada biraz sürüsem yetiyor
en azından sırtım dinleniyor canım ya sırt ağrısından ölcem heralde

benim cadalozda durmuyordu hemen ağlamaya başlıyordu artık yavaş yavaş gezmeye başlayınca sevdi yürüteçi tabi en fazla 15 dk duruyoo sonra kucakkkk

ben kaçıyorum kızlar eşim geldi artık uyuma vakti
herkese iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerinizi koklayın benim için

benim cadalozda durmuyordu hemen ağlamaya başlıyordu artık yavaş yavaş gezmeye başlayınca sevdi yürüteçi tabi en fazla 15 dk duruyoo sonra kucakkkk
sizin pipiniz yok daha çok durabilir tatlı cadın
bizim pipimizden ötürü fazla binmiyoruz
ben kaçıyorum kızlar eşim geldi artık uyuma vakti
herkese iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerinizi koklayın benim için

halvet varsa git yat tabii
bizden geçti

Günaydın kızlarrrr... Hem işlerin yoğunluğu hem kızın huysuzluğu giremiyorum çok fazla. Herkese iyi hatta süper pazarlar diliyorum. Bugün bizim babamız çalışıyor ne yazık ki evdeyiz bizim yerimize de gezin...

Günaydın kızlarr. iyi pazarlar herkese

özcanan yola çıkmıştır heralde Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin.

songüüüüülll yoğurdum ilk defa olmadı neden olabilir acaba yaa. iki tane mayalamıştım birisi biraz olmuş gibi ama baya cıvık. diğeri hiç olmamış. ilk defa günlük sütten mayalamıştım ondan mı acaba?

Duruyorsq süper çare bulmussun canim benim bende salingacina koyuyorum bizimkide çok fena kucakci ogullarimizdan cekecegimiz var heralde

Günaydın canimmm hayırlı paZarlar:))))))

cnm bende mecburiyetten günlk sütten mayalıyorum
çok güzel oluyor
faat bazen hiç tutmamış oluyor
o zaman bi leğener kaynamş su koyuyorm içinede yoğurt tenceresini oturtuyorm yaklaşk 1 saate tutmş oluyor bi dene ziyan olmasın

Son düzenleme:
Duruyorsq süper çare bulmussun canim benim bende salingacina koyuyorum bizimkide çok fena kucakci ogullarimizdan cekecegimiz var heralde

olsun cnm kucağa alşkın bebeklerin ilerde özgüveni yüksek oluyormuş
öyle düşün kucağından indirmezsin oğlunu

gunaydın canım,bıraz ılık mayalamıs olabılırsın oyuzden cıvıktır.cıvık oldğu zaman bıraz sıcak suyun ıcıne koy dolaba koymadan once ozaman bırazdaha koyulasıyo
benımde cıvık oluyo bazen oyle yapıyorum

sırt ağrısı pek yokta sımdılık,kucağımdayken bırden sacımı cekıyo yuzumu tırmalıyo aynen kollarımıda hangı ara yapıyo anlamıyorum
bıtek benmkımı boyle kızlar sızın bebıslernzde yapıyomu boyle cok canımı yakıyo gercekten

Canım bence kaşık mamasını suyla hazırla.içlerinde zaten süt olduğu için ağır gelebilir kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…