- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.961
Amin cnm rabbim basimizdan eksik etmesin cumlemizinohhh gez bakalım
esinin yeni yası hayırlı olsun saglik ve mutluluk versin Allah sizinle beraber
cnm bende mecburiyetten günlk sütten mayalıyorum
çok güzel oluyor
faat bazen hiç tutmamış oluyor
o zaman bi leğener kaynamş su koyuyorm içinede yoğurt tenceresini oturtuyorm yaklaşk 1 saate tutmş oluyor bi dene ziyan olmasın
gunaydın canım,bıraz ılık mayalamıs olabılırsın oyuzden cıvıktır.cıvık oldğu zaman bıraz sıcak suyun ıcıne koy dolaba koymadan once ozaman bırazdaha koyulasıyo
benımde cıvık oluyo bazen oyle yapıyorum
Kızlarr çok sağolun. sizin sayenizde kurtuldu yoğurdumbunu hiç bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. çok güzel bi yöntemmiş.
yaparsın insallah sıkma canını
ben gecen hafta hallettim bahar temizliğini
kuran okutmustum o bahaneyle temizlik bitti
annem geldi sagolsun tek basına olmaz yoksa
evi bile 3 4 seferde anca supuruyorum
bu kasım bebeklerinin hepsi mız mız ama çok tatlı ya
selamun aleykum annisler,simdi bebeyimin tirnaklarini kestim sol orta parmaginda tirnaginin yanlarinda minik minik sivilceler var arkadaslar ne olabilir aceba,kirmizi deil,hafif bastirdim bi tepki vermedi armiyor herhalde bilemedim ki ne olabilir aceba pûffffffffffffff canimi sikti ya ne olabilir
uyandı simdi benimki
yazlık kıyafetlere gectinizmi canım
evde ne giydiriyorsun
Ay benim ogkumda beni cok yoluyo beni ve yareni saclaribi yanaklarimi tirmaliuo boynumunn altini ay cok fenalar
bıtek benmkı değilmıs saclarımı yolan yuzumu tırmalayan demekkı
Aynem arkadasim demwk o zamanlaru tuttumi birakmmito biraktirdimmi agliyo zamani bebeleri iste
daha neler beklıyo bızlerı
bıde nezaman cektğını falan anlamyorum baska tarafa bakıyo elıyle goturuyo
yanı elı ıste gozu oynasta benımkının
Ay tutmayan mazideki yogurtlarina ben neden denemedinki ayyy cok sevindim senin adina
Meehaba cnm elindemi ayagibdami benin oglumunda ayak bass parmagi kizarik hafif iltihap toplmys antibiyotikli krem kullaniyoryz
Seninki ne sekildeki hani bu agizdaki pamykcuk gibimi
Bu arasmda arasin agiz ici yanak ici pamukcuk olmus damla aldik ordan aklima geldi ornek
Evet ya cocuk buyutmek cok eglrnceli ayajlar ne ddurumda emerken falan
cok cok ilerde isler daha zorlasiyo tabi su anda yarenin tam o zamqnlari arastan cok onun ustunde dsuruyorum boyle edepsiz anneye babaya ters cvplar veren bi cocuk olmasindan korkuyorum sevgi ile kurallar arasinda gidip geliyorum her yanlisinda uyarmaya calisiyorum bazende ustune cokmu gidiyorum diyorum ama kendi hakine birakmakta dogru degil gibibgeliyo
Amannn ne yazasim varmis ne alakasi oldu
neyse canım öğrenmiş olduk bundan sonra başına gelirse sen de denersin. ay sorma bu yoğurt işi de çok alem bi mesele. insan kapağı açıpta kalıp gibi görünce bi havalara giriyo yüzüne bi gülümseme yayılıyoamma açtığında su gibi bişiyle karşılaşırsa bunun tam tersi kendini beceriksiz hissediyo ben de bugün kurtarınca yoğurdumu inan çok sevindim
aslında şu an işimiz çok kolay canım yaa. sadece şefkat göstermemiz yeterli. ama yaren yaşına geldiklerinde bi de eğitmemiz gerekiyo. allah kolaylık versin canım. benden sana bi tavsiye yanlışlarında uyarmaktansa olumlu davranışlarının üzerinde dur. o davranışlarında çok mutlu olduğunu belli et. çünkü neyin üzerinde durursan o davranış pekişir. o yaş grubu çok fazla öğrencim oldu. zor bi dönem. gerçi çocukların hangi dönemi zor değilki. bunların bi de ergenliği var:18:
Evet ya cocuk buyutmek cok eglrnceli ayajlar ne ddurumda emerken falan
cok cok ilerde isler daha zorlasiyo tabi su anda yarenin tam o zamqnlari arastan cok onun ustunde dsuruyorum boyle edepsiz anneye babaya ters cvplar veren bi cocuk olmasindan korkuyorum sevgi ile kurallar arasinda gidip geliyorum her yanlisinda uyarmaya calisiyorum bazende ustune cokmu gidiyorum diyorum ama kendi hakine birakmakta dogru degil gibibgeliyo
Amannn ne yazasim varmis ne alakasi oldu
Evet taatlim onada dikat ediyorum mesela az ince benim bile supheli oldugum bi odevde cokguzel eksikskz yapmis ve onu bu yonde motive etttom.bak sen cok akillisin yapabiliyorsuun falan gibi cunku kendide sipheliydi ilk agir odeviydi cnm oda sevindi kendine guveni geldi
Pekala yanlisslarinina yanlis oldugunu nasil belirtmeliyim cnm sende bana yardimci olursan iyi okur aslinda su an baya iyi yolda ole ters yada hos olmayan sseyler soylemiyi insala bu sekilde devam edee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?