- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.121
hava değişimindendi sanırım geçmiş gitmiş çok şükür dikkat et kendine canım benim
dur aklıma gelen bir iki şeyi yazayım: ellerini bilinçsiz kıvırıyor tel sarar yaptım mı taklt etmeye çalışıyor, bağırmayı öğrenmiş zilloş eli ağza götürüp bağırıp duruyor kızılderili gibi elimizle ağzını kapatıp çekince ses denemeleri yapıyorevin salonunda iki tane fil biblosu var ne zaman salona götürsek onlara uzanır yakalar artık salona girer dirmez hemen onlara bakmaya başlıyor başka yöne çevirsek ne yapıp edip oraya bakıyor
belki basit şeyler ama ilk çocuk ya ağzının içine bakıyoruz babasıyla kafayı bozduk oyuncak bebek gibi oynuyoruz
sen de anlat yarenle arası :)
canım benimki de bebedor ama ben sevdiremedim nedense, elma armut salatalık denedim hiç ilgisini çekmedi iki kemirdi fırlattı attı deneyeli on gün kadar oluyor acaba erken mi yaptım dersin? daha yumuşak bişeyler mi denesem?
alerjik bünye zor be canım Allah yardımcın olsun iyi gözlemlediğin sürece sorun yoksa bir parça işin kolay ne de olsa tecrübeli annişlerdensin:)
ne yapalım nazlı kuzular işte bekliycez sırma saçları
kızlar bişey sorucam bebek telsizi kullanıyor musunuz? memnun musunuz hangi marka tavsiye eder misinz yoksa gereksiz mi? telsiz seçiminde püf noktalar nelerdir?
anketör müyüm neyim?
kızlar benim bal böcüğüm son bi kaç gündür kulağıyla çok uğraşıo dişten olabilir mi çekiştirip duruyo kaşınıo sanırım ağrısa ağlardı diye düşünüorum.bir bilginiz var mı yaşayan varmı böyle bişey herşey de dr a koşturmk istemiorum yakında eşim bıkcak benden:)
cnm benim mrb benim oglumda kulaklariyla ugrasiyor cok seninki bali tek kulagiyla ugrasiyomus benimki ikisinide cekeleyip duruyor arti saclarini cekiyor,kulaklari kipkirmizi oluyor cekmekten
kızlar benim bal böcüğüm son bi kaç gündür kulağıyla çok uğraşıo dişten olabilir mi çekiştirip duruyo kaşınıo sanırım ağrısa ağlardı diye düşünüorum.bir bilginiz var mı yaşayan varmı böyle bişey herşey de dr a koşturmk istemiorum yakında eşim bıkcak benden:)
korkma canim benim oglum devamli kulagi ile oynuyor bi sorun yok bence oynuya oynuya kepce etti kulagini oglusum
Cnm arasta cok cekeliyodu dr a gittigimde sordun muaynede ettti disten dolayiymis
canim bizimde dis cikmadan hep kulaklarini cekistirirdi hata iclerini yolar
yara yapardi
dis cikti sorun bitti
mrb arkadaskar biz asidan geldik
yine aglattilar kuzumu
7200 ve 68 cm olmusuz
gitmeden onlemimizi aldik ins. atesi cikmayacak kizimin
bugun kolsuz badiyle duruyo evde
kollar ciplak bacaklar ciplak isirip isirip duruyorum
cok tatli oldu ya
ah kıyamam kuzumaaa inşallah çıkmaz canım benim bizim yerimizede ısır o fıstığımrb arkadaskar biz asidan geldik
yine aglattilar kuzumu
7200 ve 68 cm olmusuz
cok tatli oldu ya
çıkmaz Allahın izniyle bişi seviyorlar kulakları ike oynamayı benimkide kepçe oldu:)sağolun kızlar yaa içim rahatladı vallahi. başımız bi de kulak ağrısı çıkacak diye korkmuştum şükürler olsun . Şu dişleri de çıkarsakda kurtulsak ama nerdee benim kız çok nazlı daha totosunu bile kaldırmıo ki diş çıkarsın:)Eki Görüntüle 716218 baksanıza oturmaktan çok mamnun bal böcüğüm:)
ah sorma ancak ısındı buralar :)Nerde kaldı bu yaz kızlar ya burda hava buz gıbı yagmur yağıyo hala uzun kolluları cıkaramadık bız ustune bı de yelek gıyıyoruz elazıgda yapmur var hemde sakır sakır
Nerde kaldı bu yaz kızlar ya burda hava buz gıbı yagmur yağıyo hala uzun kolluları cıkaramadık bız ustune bı de yelek gıyıyoruz elazıgda yapmur var hemde sakır sakır
ah kıyamam kuzumaaa inşallah çıkmaz canım benim bizim yerimizede ısır o fıstığı
çıkmaz Allahın izniyle bişi seviyorlar kulakları ike oynamayı benimkide kepçe oldu:)
ah sorma ancak ısındı buralar :)
sağolun kızlar yaa içim rahatladı vallahi. başımız bi de kulak ağrısı çıkacak diye korkmuştum şükürler olsun . Şu dişleri de çıkarsakda kurtulsak ama nerdee benim kız çok nazlı daha totosunu bile kaldırmıo ki diş çıkarsın:)Eki Görüntüle 716218 baksanıza oturmaktan çok mamnun bal böcüğüm:)
mrb arkadaskar biz asidan geldik
yine aglattilar kuzumu
7200 ve 68 cm olmusuz
cok tatli oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?