2012 kasım bebekleri büyüyor..

bazı bebekler sevmiyormuş diğer forumlarda okumuştum.zorlama annesi türkizimizi ama dediğin gibi erken olabilir biz sizin ablanızız ne de olsa benim kızım da mesela dişliği hiç sevmemişti ağzında tutardım hemen çıkarırdı bu sabah baktım dişliği bulmuş var gücüyle kemiriyor.bu bebekler bizden daha mı akıllı ne neyi ne zaman yapacaklarını iyi biliyorlar

kızlar bişey sorucam bebek telsizi kullanıyor musunuz? memnun musunuz hangi marka tavsiye eder misinz yoksa gereksiz mi? telsiz seçiminde püf noktalar nelerdir?
anketör müyüm neyim?

canım ben kullanmıyorum.2+1 küçücük lojmanda oturunca gerek kalmıyor.evim büyük olsaydı kullanırdım sanırım

kızlar benim bal böcüğüm son bi kaç gündür kulağıyla çok uğraşıo dişten olabilir mi çekiştirip duruyo kaşınıo sanırım ağrısa ağlardı diye düşünüorum.bir bilginiz var mı yaşayan varmı böyle bişey herşey de dr a koşturmk istemiorum yakında eşim bıkcak benden:)

cnm benim mrb benim oglumda kulaklariyla ugrasiyor cok seninki bali tek kulagiyla ugrasiyomus benimki ikisinide cekeleyip duruyor arti saclarini cekiyor,kulaklari kipkirmizi oluyor cekmekten

cnm benim mrb benim oglumda kulaklariyla ugrasiyor cok seninki bali tek kulagiyla ugrasiyomus benimki ikisinide cekeleyip duruyor arti saclarini cekiyor,kulaklari kipkirmizi oluyor cekmekten

cevap verdiğin için sağol cnm benim en azından yalnız olmadığımı görmüş oldum da neyi var ki bunların kulaklarını mı farkettiler yoksa:)

korkma canim benim oglum devamli kulagi ile oynuyor bi sorun yok bence oynuya oynuya kepce etti kulagini oglusum

Cnm arasta cok cekeliyodu dr a gittigimde sordun muaynede ettti disten dolayiymis

canim bizimde dis cikmadan hep kulaklarini cekistirirdi hata iclerini yolar
yara yapardi
dis cikti sorun bitti

mrb arkadaskar biz asidan geldik
yine aglattilar kuzumu
7200 ve 68 cm olmusuz
gitmeden onlemimizi aldik ins. atesi cikmayacak kizimin
bugun kolsuz badiyle duruyo evde
kollar ciplak bacaklar ciplak isirip isirip duruyorum
cok tatli oldu ya

Cnm arasta cok cekeliyodu dr a gittigimde sordun muaynede ettti disten dolayiymis

canim bizimde dis cikmadan hep kulaklarini cekistirirdi hata iclerini yolar
yara yapardi
dis cikti sorun bitti

sağolun kızlar yaa içim rahatladı vallahi. başımız bi de kulak ağrısı çıkacak diye korkmuştum şükürler olsun . Şu dişleri de çıkarsakda kurtulsak ama nerdee benim kız çok nazlı daha totosunu bile kaldırmıo ki diş çıkarsın:) baksanıza oturmaktan çok mamnun bal böcüğüm:)

yine aglattilar kuzumu
7200 ve 68 cm olmusuz
cok tatli oldu ya

iki gün ısırma tut kendini annesi yazık delik deşik ediolar kuzuları boğasım gelio onlara aşı yapanları ama sağlık işte:) boyuna posuna da mşallah geçmiş olsun cnm sorunsuz atlatın inş.

Son düzenleme:
Nerde kaldı bu yaz kızlar ya burda hava buz gıbı yagmur yağıyo hala uzun kolluları cıkaramadık bız ustune bı de yelek gıyıyoruz elazıgda yapmur var hemde sakır sakır

yine aglattilar kuzumu
7200 ve 68 cm olmusuz
cok tatli oldu ya
ah kıyamam kuzumaaa inşallah çıkmaz canım benim bizim yerimizede ısır o fıstığı

çıkmaz Allahın izniyle bişi seviyorlar kulakları ike oynamayı benimkide kepçe oldu:)

Nerde kaldı bu yaz kızlar ya burda hava buz gıbı yagmur yağıyo hala uzun kolluları cıkaramadık bız ustune bı de yelek gıyıyoruz elazıgda yapmur var hemde sakır sakır
ah sorma ancak ısındı buralar :)

Kuzim ya burasi yaniyo inan bi ev supurdumkan ter icinde kaldim bi bizim ev en ust kat bu sene cocukta var klima kullanabilecekmiyiz ki

Ay ben yerim o todunu masalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…