- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.081
günaytdın cnm çok geçmiş olsun öncelikle.
bazen doktorlar ve sağlıkocakları aralarında çelişiyolar
çocuğun sabit durmamasından kaynaklanıyo o
bizdede sağlık ocağı nilin boyunu 70 santim ölçmüş ama doktorumuz 69 ölçtü yani yaklaşık bi boy sonuçta bide ben kendi doktorunun sonucuna bakıyorum açıkçası .
ayrıca boyuda gayet iyi bence.
günaydın cnm ayy kıyamam ben erdemime ya
kayısı vermiyomuydun sen ona cnm.
negüzel buluşmuşsunuz iyi yapmışsınız evet keşke bizimde imkanımız olssa.
selmeç sanada günaydın,
mertur, songülüm özcananım,
carmen, nur ve rumuzlu arkadaşlarım hepinize teker teker günaydınnnn:
benim hafta sonum iyidi dün nil hanımı önce kahvaltıya götürdük sonrada alışveriş merkezine ohhh deymeyin keyifimize çok eylendi çokkk:
gunaydin arkadaslar
biz bugun tam 6 aylik olduk
kizim uyansin asiya gidecegiz
ates yapti demissiniz cok korktum ya
ins bizde ates yapmaz
gunaydin arkadaslar
biz bugun tam 6 aylik olduk
kizim uyansin asiya gidecegiz
ates yapti demissiniz cok korktum ya
ins bizde ates yapmaz
Eki Görüntüle 715805
biz hafta sonu kızımla bir doğum günü partisine gittik hanım hanımcık giyindi biraz kız çocuğuna benzedi boncuğum
herkese günaydın kızlarrrr geçmişi okuyamadım herkes iidir umarım . biz kızımla kötü bir hafta sonu geçirdik cuma günü 6 ay aşımızı olmuştuk iki gün boyunca ateş yaptı ateş düşürücü vermek zorunda kaldım 4-5 saatte bir.şimdi iiyiz çok şükür.buarada 9 kilo olmuşuz boyumuzda 67 cm kilo iide boyumuz kısa mı sizce bana mı öyle gelio 50 cm doğmuştu. buarada sağlık ocağı ülçtü. 4 aylıkken dr a götürmiştüm dr 68 ölçmüştü anlamadım ki ben:)(
Maşallah
Tam erkek adam olmuş bu bee..
Allah nazarlardan kourusn..
Günaydın canım yarı yaşınız kutlu olsun:))))
Bende de ateş yaptiydi ikinci aşı sinda korkma ama ateşi çıkarsa üstünü kalın giydirme sogukr bez ile alnına koy fitil atarsın düşer bende çok korkmuştum(
günaydın kızlar nasılsınız ben bugün odada yalnızım stajerimiz tatil gelmedi arakdaşım izinli gelmedi anlıyacağınız yoğunum herşey bana bakıyor erdem çok huzursuz tüm gece uyumadı kaka porblemimiz var yine
cumartesi canım arkadaşım songülümdeydik çok güzel geçti tekrardabn çok teşkkür ediyorum misafirperverliğine arkadaşım keşke hepinizle görüşebilsek deedik hep neyse kızlar kendinize iyi bakın
günaydınn::Günaydın canlarim güzel annelerr
gunaydin canim nasilsin
oglunu gordum simdi tam yazacaktim sen yazmissin
masallah ogluna saclari cok guzelolmus yakismis
günaydınn::
:):)
veriyorum tatlım da işte neden oldu bilmiyorum çok ağladı gecenilim benim ooh tabi keyifi yerinde olur gezdi ne güze kuzucuko kuzuu
canım gitmeden yarım saat önce fitil ver yarım sonra 8 saat sonrada ver yarm bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle
Eki Görüntüle 715805
biz hafta sonu kızımla bir doğum günü partisine gittik hanım hanımcık giyindi biraz kız çocuğuna benzedi boncuğum
canım yoruldum ama sohbet çok güzel napym aklım kalıyo
ay kızmadın di mi? valla çok sevdim de öyle dedim:)) haklısın Allah meleklerimizi bize bağışlasın herşey onlar için...
Yok canım kızmadim niye kizayim hoşuma gitti hatta:))))
cnm ya ay keltos halıde pek tatlı masalla
Sagolr canimm benimm:))(
Iyiyim kuzumm seni sormali heyecan var sanırım asidan dolayi:))
Sağol bitanem kellik yakıştı ogluma:))
heyecan degilde canim korku var ya
biz enfeksiyon yuzunden hastanede yattik 1gun atesi
cok yukseldi kizimin dusuremediler
cok uzuntulu zamanlardi
ates denildimi o zamanlar geliyo aklim
korkuyorum iste elimde olmadana
Gunaydin guzel annaler.
Gunaydin guzel annaler.
veriyorum tatlım da işte neden oldu bilmiyorum çok ağladı gecenilim benim ooh tabi keyifi yerinde olur gezdi ne güze kuzucuko kuzuu
canım gitmeden yarım saat önce fitil ver yarım sonra 8 saat sonrada ver yarm bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle
fitilmi
fitilmi kalpol mu arkadasim ne dersin
gerci fitil daha etkili ama cok gerekmedikce fitil vermryin
diyolarda ondan soruyorum
bide yarin piknigr gidecegiz kizim hasta okmasin
gidemeyiz o zaman
Kizlarerr gezmek cok guzellll ama eve donubce bide evi biraktigib gibi bulmasan simdu dunya isimnvarr
Bugun esimib dogumgubuydu kahvaltiya gittuj ordan sahilfe gezdikkkkk
Cnm senin eşinde mi boğa:) benimki de 15 mayıs doğumlu. yeni yaşları kutllu olsun bizmle olsun:)
Temizlik yapanlar darisi basimaaaa
Meehaba cnm elindemi ayagibdami benin oglumunda ayak bass parmagi kizarik hafif iltihap toplmys antibiyotikli krem kullaniyoryz
Seninki ne sekildeki hani bu agizdaki pamykcuk gibimi
Bu arasmda arasin agiz ici yanak ici pamukcuk olmus damla aldik ordan aklima geldi ornek
ayyyyyy en korktuğum zamanları. rabbim yardımcımız olsuninşallah canım. yanlışlarında uyaracaksın tabi canım ama çok fazla abartmadan mesela söyleyip geçeceksin. ama güzel davranışlarını istediğin kadar abartabilirsinama dikkat et abarttığını anlamasın çok uyanık şimdiki nesil zaten anladığım kadarıyla yaren çok ters bi çocuk değil. çok zorlamaz inşallah seni.
hayırlı olsun yeni ayınız cnm nerdeyse 1 ay var aramızda takipteyimBiz bugun 7 aylik oldukkkkkkkk
maşallah subhanallah:)Işte keltoş oğlumun yeni hali:)))
annesine de kızına da maşallah:.)Eki Görüntüle 715805
niye bizim burda hiç bişey yok
günaytdın cnm çok geçmiş olsun öncelikle.
bazen doktorlar ve sağlıkocakları aralarında çelişiyolar
çocuğun sabit durmamasından kaynaklanıyo o
bizdede sağlık ocağı nilin boyunu 70 santim ölçmüş ama doktorumuz 69 ölçtü yani yaklaşık bi boy sonuçta bide ben kendi doktorunun sonucuna bakıyorum açıkçası .
ayrıca boyuda gayet iyi bence.
bilemiorum ki cnm yaa kısa gibi gelio gerçi çok şükür sağlığı yernde bal böcüğümün:)
günaydın cnm ayy kıyamam ben erdemime ya
kayısı vermiyomuydun sen ona cnm.
negüzel buluşmuşsunuz iyi yapmışsınız evet keşke bizimde imkanımız olssa.
selmeç sanada günaydın,
mertur, songülüm özcananım,
carmen, nur ve rumuzlu arkadaşlarım hepinize teker teker günaydınnnn:
benim hafta sonum iyidi dün nil hanımı önce kahvaltıya götürdük sonrada alışveriş merkezine ohhh deymeyin keyifimize çok eylendi çokkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?