2012 kasım bebekleri büyüyor..

Teyzoşlar haftaya nasipse duamızı ve diş buğdayımızı yapacağız..
Yaptıracağım pastamız ve hazırladığım resim
Gelenlere vereceğim

Teyzoşlar yarın Elif Mina' nın kalp kontrolü var..
İnşallah iyi çıkacak sonuçlarımız..
Dualarınızı eksik etmeyin..

merhaba arkadaşlar nasılsınız
yaa sizin bebişler ne güzel su içiyomuş benim cadıya içiremiyorum kaşıkla ,biberonla,sulukla, bardakla denedim içmiyo diliyle geri itiyo susamıyo mu anlamadım sütümden mi alıyo suyu acaba :44::44:
dilekefem bebişini gündüzleri dışarı gezmelere götür yorulsun iyice birde akşam yatırmadan önce banyo yaptır öyle yatır bak gece nasılda güzel uyucak evde durmayın gündüzleri bu arada keltoşun çok tatlı maşallah allahım nazarlardan saklasın
özcananda varmış sağ salim aman yolda huysuzluk etmemiş yaa
carmenares doğru mu yazdım bilmiyorum ama kızında sende çok tatlısınız maşallah benim cadımında saçları yok canım keltoş bizim kızlar
selnec çok güzel olmuş neden 6 ay kınası yapmıyosun canım o daha eğlenceli oluyo diş buğdayı genellikle erkek bebeklere yapılıyorda ondan dedim
alıntı yapmıştım ama bağlantı koptu hepsi gitti

calpol verdim canim cikmadi atesi ama geldigimizden
beri mizmiz biseyde yediremedim keyfi hic yok neyseki birdahaki
iki ay sonra

calpol verdim canim cikmadi atesi ama geldigimizden
beri mizmiz biseyde yediremedim keyfi hic yok neyseki birdahaki
iki ay sonra

inşallah canım ateşi yükselmez
2 ay sonra ne aşısı var ya 6 aydan sonra 1 yaşına kadar aşı yok benim bildiğim ne aşısı bu :44:

Bugun hava cok sicak diye oglumu evin icinde kolsuz citcitlisiyla biraktim . keyfi yerine geldi , cok terliyordu ...

kocaman bir maaşallah fıstığa.olsun annesi o bir hareketlensin ikinizin totosu da yer görmeyecek merak etme

şaka gibi kızlar arabanın plakasını düşürmüşüm nerelere kaçsam beni kim kabul eder:) ay eşim dalga geçip durur benle artık:)

ay canım olsun sen nasıl farkedecen ki plakayı.bu erkekler anca dalga geçsin.mesela ben bizim bahçe çıkışına azıcık sürtmüştüm(o kadar küçük ki her gün birileri sürtüyor) benimle uzun zaman dalga geçti.geçen kendi bahçe kapısından çıkmış çöpçüler koca çöp kutusunu yolun ortasına bırakmış güm diye ona çarptı hiç sesi çıkmıyor ne bileyim koymasalarmış yol ortasına diyor bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…