2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ya aranızda özelcan bebe nin internet sitesinden alışveriş yapan varmı az önce araba için güneşlik aldım ama tedirginim ne yalan sölim :18:

canım ben doğumdan önce yapmıştım.ancak şöyle bir sorunla karşılaştım.bebeğime battaniye istemiştim diğer siparişlerim 2gün içinde geldi içinden battaniye çıkmadı aradım stokta olmadığını temin edip göndereceklerini söylediler.aradan 1 hafta geçti bulamadık kartınıza parayı iade ediyoruz dediler.kızdım tabii madem stokta yok koymayın siteye ya da oyalamayın diye.doğuma da 1 haftam kalmıştı neyse ki bunu duyan arakadaşım benim isediğim battaniyeden alıp gelmişti hemen.ama aldığım diğer ürünler gayet iyi çıktı onu da belirteyim hakları yenmesin

kızamık aşısı 12. aydan 9. aya alındı
erken yaptırmakta iyi değil, tutmayabiliyor. ben 12. ayda yaptırmayı düşünüyorum

Kizlarrrr aras artik.heryere yetisiyo azonce tv uniteden susumu fena ucurdu bide guluyo.maymin ya da ciceklere saldiriyo ay cok ta hosuma gidiyo sanko cok fatli oluyi

kaç tane aşı oldu 3 aşı olması gerekiyor 6. ayda birde ağızdan opa damlası var 3 aşıyı birden yapmamak için mi acaba
bacaktan 2 tane mi oldular
birinizi 8. ayda çağırıyolar birinizi 9.ayda :44:

biz bugun bacaktan 3tane olduk canim bide agizdan verdiler
bize 29 temmuzda tekrar geleceksiniz dedi
kesje sorsaydim ne asisi diye nerdeyse 8,5aylik oluyoruz
o tarihte

Kizlarrrr aras artik.heryere yetisiyo azonce tv uniteden susumu fena ucurdu bide guluyo.maymin ya da ciceklere saldiriyo ay cok ta hosuma gidiyo sanko cok fatli oluyi

masallah aras acanım
daha neler neler yapacak bunlar
benımkınıde ben bıkacgundur yurutece koyuyorum
2 gundur ılerlemeye basladı sevındım

sagol canim cikmadi atesi cok sukur
ama asidan sonra hep soylendi mizmizligin ileri boyutunds ysni
bilmiyotum anlstabildim mi miymiy beynimi yedi resmen

asıya gıtmeden surup yada fıtıl verdnmı canım
bizimde asımız yarın
emın ol senı cok ıyı anlıyorum mız mız lık mıy mıy lık bızımkınde hat safhada
yarın daha da artar:18:

bizimde asımız yarın

surup verdimm canim ya keyifsiz diye yatarken tekrar verdim
insallah gece guzel uyur
Allah yardimcin olsun canim
cok agliyolar insanin ici parcalaniyor

bizimde asımız yarın

canım merhaba... okuyunca cevap yazmak istedim.. bizde yeni aşı olduk sayılır doktorlar ateş çıkmadan ateş düşürücü verilmesinin iyi olmadığını söylüyorlar hatta 37.8 e kadar vermemek gerek.. biraz bağışıklık sistemlerininde kuvvetlenmesi gerekiyor. fitiller koruyucu olarak değil, enfeksiyonu iyileştirici olarak kullanılıyor canım.

bılıyorum canım bızım dr umuzda atesı 37.5 u gecerse ver dıyo ama bızımkının atesı cıkmasa bıle mız mız oluyo bende dayanamıyorum verıyorum surup
yarında verıcm muhtemelen
sağol canm cvp ın ıcın

arkadaslar ben bi halt yedim cahillik iste
mobil gorunumunden tum sayfa gorununune gectim
denemek icin yapmistim ama sevmedim boyle
eski haline yani mobil gorunumune nasil donerim bilen varmi

Merhaba canim bende hergün geZdirmek istiyorunt ama burdq havalar düzelmedi bi arabasindada durmadığı için çıkartamiyirum şimdi çıktım. Yarım saatligine kucakta geldi ve rüzgar vardi((sağol canım keltosum böyle tatli oldu evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…