2012 kasım bebekleri büyüyor..

beysala neyi uygulamalı gösterdin banada göster

merhaba canımm. wee nin bardağından biz de aldık canım. bizim pipimiz yok ama yine de aldık ne yani pipimiz yok diye kızım su içemesin mi di mi ama

daha denemedim inşallah sever. kaynatıyor muyuz acaba canım

pipiniz yok muş sizin ama neyse almşsınız bi kere hayırlı uğurlu olsun bardakınız

İyi aksamlar kizlar.fecmisi okuyamadim.songul aras hasta mi?gecmis olsun cnm.arasa nazqar degiyor bence.
Kizlar yarin benim icin cok yogun olacak.yafin kaynanamin arkadaslari bebek gormeye gelecekler.yaklasik 20 kisilik bi grup.dis bugdayini da yarin yapacagim.menum soyle:mercimekli bukme,kruvasan,hinfi ve pilav,ev baklavasi,kalburabasti,cikolatali pasta,yaprak sarna,biber dolmasi,mrkdika fasulyeli ve elmali salata,pancar tursusu,patlicanli acili sos,varbunya ve dis bugdayi kaynatacagim.menum biraz zayif ama idare etsinler artik...butun hepsi ev yapimi.cay ve kahve ikram edecegim.kahvenin yaninda kus lokumu olacak.yarin insalah guzel gecer.
Selnec insallah yarin guzel haberler verirsin.
Simdi.kaciyorum yarin buyuk gun.optum hepinizi....

cnm sen cıddımısın menu zayıf derken ay bana cok cok geldı daha ne olsun kı
ınsalla cok guzel gecer bol fotola bızımlede paylasırsan sevınırım
bu arada arasın burnu akıyo fasulyeden artık hastalıkten saymıyorum nezle dıyorum gecıyorum

kızlar bu aradaa ozcananlar hayırlısı ıle mersıne varmıslar
ama ranamız cok hasta olmus cok aglamıs sanırım hava degısımı hatta gıttıgıne pısman modundaydı ıyılessın guzel olucak hersey dedım
mertur rana cok aglıyo dıye acamamıs onada bı ayrı uzulmud hbrın olsun

canım saka yapmısın heralde menum zayıf dıyerek4
ben bunları 10 gunde yapamam soylemesı ayıp mutfakta pek becerıklı değilimdır
aynen bol bol foto beklıyoruz kolay gelsın canım sana
buarda bunların hepsını senmı yapacaksın???

kızlar 9.30da aşımız var miniğim habersız uyuo sımdi offf yaaa bu aşıların baska yolu olsa yaa kıyamıyorum okadr neselı okadar duzenlıyız kı artık ödum kopuo aşıdan sonra huyu degısır huzursuzlnır dıe hastalanır dıe yengemınkı öyle oldu aşıdan sonra grıp bogaz agrısı falan olustu bebıste kılo kaybettı uykusu bozuldu offf çok korkuom fıtıl versem mı önceden vermesem mı kararsızım napsam kiii kımısı aşıdan önce vermeyın dıo kımısı verın dıo ((((

bızde asıya 11-11.30 gıbı gıdıcez
ıns değişmez canm huyu tedırgın olma sen bıraz huysuzluk elbette olacaktır
bende asıya gıtmeden versemmı dıye dusunuyorum hala kararsızım

gunaydın canım
ben 28 yasındayım

gunaydın sende gencsın ki nevar cnm 5yaş var aramızda gayet normalsın ben hızlıyım sadece:)oda genetık sanırım annem16yasında kacarak evlenmıs erken anne olduğu için bende anneme cekıp erken asık olup 20yasında evlendım bebegıde erken ıstedık cunku önce bebegımız olsun sonra çalısayım dedım çalısmaya basalyıpda işten çıkıp eve kapanmak zor olur dıe önce çoçuk sonra iş dedım cunku tanımadığım bakıcıya bırakamam çalısmaya gdemem onun ılk anlarında yanında olmak ısterım yuzden kucuk anne oldum:)

bızde asıya 11-11.30 gıbı gıdıcez
ıns değişmez canm huyu tedırgın olma sen bıraz huysuzluk elbette olacaktır
bende asıya gıtmeden versemmı dıye dusunuyorum hala kararsızım

ıns bebıklerımız hemncık atlatırlar suana kadar olan asılarda hıç aglamdı huysuzluk etmedı hıç ateslenmedı ılaçda vermedım hıç bu asıda da olmaz ınş bende kararsızım ama vermekten yanayım yaa rahat eder gbı gelıo

oyle dusunerek ıyı yapmısın canım
bebeğını buyutup sonra baslarsın calısmaya
oncelık bebeıslere

canm daha oncekılerde benımkınde huysuzluk cok yaptı cok ağladı
bende gıtmesem versemmıkı
surup verıcen fıtılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…