- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.221
ohhhh ohhh masalla sıze anne kız
ay ne guzel gezmelerede cıkılmıs
yurutecede pek yakısmıs mınnos
tsekkkr ederız cnm 23yasındayım cnm küçük anneyım esimin tabırıyle sankı kendı buyukmus gbıoda 1yas buyuk benden:)
haha bu basak co gulduryo benı gercekten cnm ya
evet dıs kasıyıcı dısında herseyı kaynatıyoruz
saf songul ıkı dıs kasıyıcının basını yedım
ınslla sızın kız sever pıpıde yok onda tereddut ettım sımdık
ay bu arada basakınkı akıtıyormus beysalınkıde akıtıyormus
benımkısı akıtmıyo deneme yaptınmı arkadasım
ben beysalıma uygulamalı gosterdım ne fenayım
merhaba canımm. wee nin bardağından biz de aldık canım. bizim pipimiz yok ama yine de aldık ne yani pipimiz yok diye kızım su içemesin mi di mi ama
daha denemedim inşallah sever. kaynatıyor muyuz acaba canım
birde benim oglum geceleri hic iyi uyumuyor dun en az 5 kere kalktik ama gunduz iyi uyuyor ben neyapmam gerek yaa cok uykusuz kaliyorum
Teyzoşlar haftaya nasipse duamızı ve diş buğdayımızı yapacağız..
Yaptıracağım pastamız ve hazırladığım resim
Gelenlere vereceğim
Eki Görüntüle 716330 Eki Görüntüle 716331
beysala neyi uygulamalı gösterdin banada göster
İyi aksamlar kizlar.fecmisi okuyamadim.songul aras hasta mi?gecmis olsun cnm.arasa nazqar degiyor bence.
Kizlar yarin benim icin cok yogun olacak.yafin kaynanamin arkadaslari bebek gormeye gelecekler.yaklasik 20 kisilik bi grup.dis bugdayini da yarin yapacagim.menum soyle:mercimekli bukme,kruvasan,hinfi ve pilav,ev baklavasi,kalburabasti,cikolatali pasta,yaprak sarna,biber dolmasi,mrkdika fasulyeli ve elmali salata,pancar tursusu,patlicanli acili sos,varbunya ve dis bugdayi kaynatacagim.menum biraz zayif ama idare etsinler artik...butun hepsi ev yapimi.cay ve kahve ikram edecegim.kahvenin yaninda kus lokumu olacak.yarin insalah guzel gecer.
Selnec insallah yarin guzel haberler verirsin.
Simdi.kaciyorum yarin buyuk gun.optum hepinizi....
İyi aksamlar kizlar.fecmisi okuyamadim.songul aras hasta mi?gecmis olsun cnm.arasa nazqar degiyor bence.
Kizlar yarin benim icin cok yogun olacak.yafin kaynanamin arkadaslari bebek gormeye gelecekler.yaklasik 20 kisilik bi grup.dis bugdayini da yarin yapacagim.menum soyle:mercimekli bukme,kruvasan,hinfi ve pilav,ev baklavasi,kalburabasti,cikolatali pasta,yaprak sarna,biber dolmasi,mrkdika fasulyeli ve elmali salata,pancar tursusu,patlicanli acili sos,varbunya ve dis bugdayi kaynatacagim.menum biraz zayif ama idare etsinler artik...butun hepsi ev yapimi.cay ve kahve ikram edecegim.kahvenin yaninda kus lokumu olacak.yarin insalah guzel gecer.
Selnec insallah yarin guzel haberler verirsin.
Simdi.kaciyorum yarin buyuk gun.optum hepinizi....
evet kucuk annesın bana gore
kızlar 9.30da aşımız var miniğim habersız uyuo sımdi offf yaaa bu aşıların baska yolu olsa yaa kıyamıyorum okadr neselı okadar duzenlıyız kı artık ödum kopuo aşıdan sonra huyu degısır huzursuzlnır dıe hastalanır dıe yengemınkı öyle oldu aşıdan sonra grıp bogaz agrısı falan olustu bebıste kılo kaybettı uykusu bozuldu offf çok korkuom fıtıl versem mı önceden vermesem mı kararsızım napsam kiii kımısı aşıdan önce vermeyın dıo kımısı verın dıo((((
gunaydın canım
ben 28 yasındayım
bızde asıya 11-11.30 gıbı gıdıcez
ıns değişmez canm huyu tedırgın olma sen bıraz huysuzluk elbette olacaktır
bende asıya gıtmeden versemmı dıye dusunuyorum hala kararsızım
gunaydın sende gencsın ki nevar cnm 5yaş var aramızda gayet normalsın ben hızlıyım sadece:)oda genetık sanırım annem16yasında kacarak evlenmıs erken anne olduğu için bende anneme cekıp erken asık olup 20yasında evlendım bebegıde erken ıstedık cunku önce bebegımız olsun sonra çalısayım dedım çalısmaya basalyıpda işten çıkıp eve kapanmak zor olur dıe önce çoçuk sonra iş dedım cunku tanımadığım bakıcıya bırakamam çalısmaya gdemem onun ılk anlarında yanında olmak ısterım yuzden kucuk anne oldum:)
ıns bebıklerımız hemncık atlatırlar suana kadar olan asılarda hıç aglamdı huysuzluk etmedı hıç ateslenmedı ılaçda vermedım hıç bu asıda da olmaz ınş bende kararsızım ama vermekten yanayım yaa rahat eder gbı gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?