2012 kasım bebekleri büyüyor..

yawrum yaren ağzının tadınnı bılıyo demekkı annesı

hem nasıl farklı tarzı var çocuklardan mesela ona ıvır zıvırmı meyvemı desen meyve seçer kı ben ağzıma sürmem babası zaten gunduz evde yemez her hafta bırer kg ıstedıgı meyvelerden bıde havuç salatalık maydonoz alırız

Masallah . bizim evde de ben duskunum meyveye oglum sevecek mi acaba . suana kadar ek gida da meyve basarisiz. dun aksam balik corbasi icelim dedik . guzel yapan bir balikci var . selim e de minnacik tattirdim. sevdi. gunduz biraz muz vereyim dedim yemedi. suana kadar kayisi muz seftali armut elmA denedik. armut yemisti . İlk sefer elmayi yedi ikinci sefer hic birsey yemeyince elma vereyim dedim yemedi.

ınsalla sever cnm yarende kucukken bı muz severdı dıgerlerı sevmezdı selımde yavaş yavaş alışır
çorba kırlangıç balıgındanmı tatlım esım cok güzel yapar
ek gıdalara artık start verdınızmı kahvaltı sebze falan ben bugun ılk defa tencereye yoğurt mayaladım bıze
actıvıa ıle bu arada yoğurt sevıyormu

Tarifini alalim esinden o zaman . balikcida yiyoruz surekli pek icime sinmiyor ama cok seviyorum ben :) selim suan kasigi gordugunde agzina sokmaya hevesli . icinde birsey oldugunda yuzunu eksitip cikariyor.

Tarifini alalim esinden o zaman . balikcida yiyoruz surekli pek icime sinmiyor ama cok seviyorum ben :) selim suan kasigi gordugunde agzina sokmaya hevesli . icinde birsey oldugunda yuzunu eksitip cikariyor.

ah c nm ne tatlı oluyordur
yarın sorayım tatlım tam tarıf yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…