- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.941
Can sikintisi algiyida kapatmis karmasa cikmis:)
ben uyumaya gidiyorum kızlar sizlere hayırlı geceler,,zaten soruyuda bilemedik sinirleirm bozuk
bari yaren bilseydide bana heiye etseydi of
Allah rahatlık versin öpüyorum sizleri
canm bu saatte kek mı yaptınyaren bu saatte kocasına kek yaptı soz vermıstm anck aklıma dustu
ay erkn yatıyon artık
Allah kavştursn cnm sabah 8demi geliyorbizimki 8de geliyorda
sabah bana poğaça börek yağlı falan getiriyor
taze taze ohh
sende iste boş gelmesin
cnm bızımkı lili dıyo sadece hece anlamında ya sızde varmı
canm bu saatte kek mı yaptın
enbırıncı eş sensın
ay sorma cnm soz verdım ancak bu saate yaptım bıde cekındımde kapıya gelırlermı dıye mıkser sesıne
Benimki 'aaa' diyor . bazen aaa miz 'ah' oluyor ve bif ile puf arasi birsey daha var . bunlarida cok soylemiyor ya neysr :)
aaa ne olmuskı merak ettım
kutluyorum senı canım
ben uşengec oldğum ıcın bu saatı bırak gunduz bıle zor yaparım
ınan kendı cnm ıstese kalkıp yapmam bırak bugun yarende mantı ıstedı mübarek evlat ya mantı ıster ya dolma patates ıste dımı
ay bızımkıde sekıl sekıl soyluyo ama hece bı lili baba dede mama beklıyrum dr ada dedım erken dedı
Yaren ne zaman soylemisti
...
yawrum yaren ağzının tadınnı bılıyo demekkı annesı
hem nasıl farklı tarzı var çocuklardan mesela ona ıvır zıvırmı meyvemı desen meyve seçer kı ben ağzıma sürmem babası zaten gunduz evde yemez her hafta bırer kg ıstedıgı meyvelerden bıde havuç salatalık maydonoz alırız
Masallah . bizim evde de ben duskunum meyveye oglum sevecek mi acaba . suana kadar ek gida da meyve basarisiz. dun aksam balik corbasi icelim dedik . guzel yapan bir balikci var . selim e de minnacik tattirdim. sevdi. gunduz biraz muz vereyim dedim yemedi. suana kadar kayisi muz seftali armut elmA denedik. armut yemisti . İlk sefer elmayi yedi ikinci sefer hic birsey yemeyince elma vereyim dedim yemedi.
ınsalla sever cnm yarende kucukken bı muz severdı dıgerlerı sevmezdı selımde yavaş yavaş alışır
çorba kırlangıç balıgındanmı tatlım esım cok güzel yapar
ek gıdalara artık start verdınızmı kahvaltı sebze falan ben bugun ılk defa tencereye yoğurt mayaladım bıze
actıvıa ıle bu arada yoğurt sevıyormu
Tarifini alalim esinden o zaman . balikcida yiyoruz surekli pek icime sinmiyor ama cok seviyorum ben :) selim suan kasigi gordugunde agzina sokmaya hevesli . icinde birsey oldugunda yuzunu eksitip cikariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?