2012 kasım bebekleri büyüyor..

kuzum benim ben örtüyorumda üstünde tutuyormu beyefendi sence anında açıyo :) ya bende ağustosta gidicem denize soksaydı ya ranayıda güneş tuzlu su iyi gelirdi

Kuzum benim yaa..Valla tatlım dediğim gibi doktor sıkıntısı devam. Doktorumuz yok diğer hastanelerde de randevu yok. Beklemedeyim daha. Bir an önce sonuçlansa kafam rahatlayacak ama..

tatlım hoşgeldin yok bende veremiyom ya korkuyorum nekadar takipte etsem anlamadan atarsa ayyy allahım sen koru ya..
ben birz korkağım galiba..

günaydın kızlarr

yatılı misafirlerim vardı. kahvaltı yaptık çıktılar şimdi.

ben de eline bişey veremiyorum yaa koparırsa boğazına kaçarsa diye korkuyorum:18:

günaydın cnm geçmiş olsun:..
misafirlerin için yani..

hahah bende örtüyorum ama çok terliyoz bizde..
ama doktorumuzda sıcakta kalmasınlar dedi
özcenanım bide bizim cilt doktorumuz nili deniz sutyuna sokmutlaka dedi tabi erken saatlerde yada 5ten sonra..

tatlım hoşgeldin yok bende veremiyom ya korkuyorum nekadar takipte etsem anlamadan atarsa ayyy allahım sen koru ya..

bende çok korkuyorum erdem bu konuda pürüz biraz pütürlü birşey gelsin midede nea var ne yok kusuyo

karşılaşamamıştık ne zamandır. nasıl gidiyo tatil? ranacık üzüyo mu annesini:)

canım kusura bakma tam cevap yazacaktım hanfendi mızmızlandı mamasını yedirdim geldim ama yine gidecem çünkü malum her yer her yerde çok insan olunca ev birden batıyo fırsat buldum oturdum yine iyi gidiyo ama sonuna geldik tatilin çarşamba dönüyoruz evimizi hoppalamızı ve beşiğimizi özledik ama kalabalığa da çok alıştık uyanır uyanmaz kapıya bakıyoruz özleyecez ananeyi dedeyi teyzeyi dayıyı:)
sen nasılsın

evet canım fotoğrafçıda bastırdım. Zarf alıp zarfın üzerine de kurdele yaptım:103:çok güzel oluyor. Maliyeti de pek tutmadı, kendi el emeğinde olunca değme keyfine

evet canım çok güzel olmuş. el emeğinin yeri ayrı zaten canım

sağol canım.

ama kızlarr ben kıskanıyorum sizi. daha biz hiç ama hiiiç terlemedik ve yazlıkları daha hiç giyemedik.

bende çok korkuyorum erdem bu konuda pürüz biraz pütürlü birşey gelsin midede nea var ne yok kusuyo

ben ekmek veriyorum ama küçücük koparıyorum biz yemek yerken çok kıyameti oparıyo bazen ozaman 1 2 yudum sadece okadar..
kızlar bu arada nile dün kiraz, kayısı, erik rendeledim sularını sıktım vverdim bayıldı yani böylelikle her meyveden yemiş oluyo
birde kahvaltısını yumurtayı ayrı veriyorum çünkü genelde bebekler daha sonra yumurttayı pek sevmiyolarmış şimdilik yumurtanın sarısını sevdik hatta dün yetiştiremiyorum diye ağlıyodu
kahvaltı hazırladım bize onada yumurta peynirr falan vermiyorum diye.
ayyy bi kızdı anlatamam hemen yiyecekmiş o sabırsız kızım benimm:

kuzum benim ben örtüyorumda üstünde tutuyormu beyefendi sence anında açıyo :) ya bende ağustosta gidicem denize soksaydı ya ranayıda güneş tuzlu su iyi gelirdi

arabadan çıkaramadım çünkü çok terlemişti biraz da sinir oldum bizimkilere küplerdeydim yani biz cennet cehenneme gidecektik babam yanlış yola sapıp antalya yoluna girince durdular indiler ben kaldım arabada işte biraz gerildim kendi çapımda tabi :) baktılar ben sinirlendim hemen döndük erdemli yoluna

Kuzum benim yaa..Valla tatlım dediğim gibi doktor sıkıntısı devam. Doktorumuz yok diğer hastanelerde de randevu yok. Beklemedeyim daha. Bir an önce sonuçlansa kafam rahatlayacak ama..
inşallah bir an önce sonuçlanır hayırlı haberlerini alırız canım

canım ben ekmeği vermesem yırtıyo ortalığı hiç boğazına takılmadı çok şükür öyle bi durum olunca zaten direk iteklio

ben de iyiyim canım yaa. biz aynı bıraktığın gibiyiz evde pinekliyoruz kızımla ayy özlersiniz tabi ama onlar daha çok özler emin ol. torun sevgisi başka olurmuş ya artık rananın hasretine dayanamayıp soluğu çanakkalede alabilirler

merhaba arkadaşlar,bende kasım annesiyim ara ara sizi takip ediyorum yorum yazayım diyorum bilgisayar ısınıp kapanaıo deli oluyorum.inşallah bu sefer gönderebileceğim. benim bebeğim 4 kasım doğumlu.gündüz uykumuz biraz sıkıntılı sizlerde durum nasıl acaba* ayağımda sallarsam uyuyor.evde tekim yanımda kimsem yok eşim de şehir dışında hafta sonu gelebiliyor sadece.büyüdükçe zorlanacağımı hissediyorum.rezene hiç vermedim verenler vermeyenler varmı? düşünceleriniz deneyimleriniz neler? bazen yatağına koyuyorum kendisi uyusun istiyorum çok ağlıo dayanamıyorum sonra yine sallamaya başlıorum.anne sütü alıyor,tadımlık ek bişeyler de vermeye başladım ama anne sütü ile doyumunu sağlamaya çalışıyorum. şimdiden teşekkürler.hepimiz güle güle büyütelim bebeklerimizi:)

hoşgeldin canım gündüz uykusunda sıkıntı yaşıyosan artık 6 ayını doldurduğu için yoğurt ver rahat uyur bebişin rezene uyku değilde bizde gazını aldı ben 4 aylıkken verdim yeni doğduğu zaman da çay kaşığıyla verdim hiç sıkıntı yapmaz kii ama şeker falan koyma direk ver biberonla ben 20 cc vermiştim şimdi gerek duymasamda yanımda taşıyorum ha bu arada artık anne sütüyle doymuyor bebekler belki bebeğin doymadığı için gündüz uyumuyodur ben sabah emziriyorum sonra kaşık maması veriyorum peynir pekmez ve bisküvi onları yiyince karnı doyuyo ve çok güzel de uyuyo sen de bunları bi dene ve ara da yaz

anladım tatlım çok güzel oralar biz orada susanoğluna gidiyoruz taşucu da diolar

hoşgeldin tatlım maaşallah bebişine kendisi uyusun die daha çok zorlama tatlım bence çok ağlatma kuzunu ben rezene hiç ona vermedim kendim içiyorum ona yarasın die ama ek besine geçmen gerekiyor artık bence tatlım gitmiyormusun doktora falan benim oğlumda 30 ekim doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…