- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.981
evet canım ya çok sıcak gülnar iyi de silifkede yandık resmen çok sıcaktı giriyolar burda denize kardeşim falan girdi denize millet coşmuş durumda:) rana sıcağı sevmiyo hele güneşi hiç o yüzden hep gölgelerden gittik terleme meselesi bizde de var mertur da söylemişti kafasının arkası çook sıcak oluyo demekki normal ama ben yine de yatırırken üzerini örtüyorum uyuyanın üstüne kar yağarmış ya sen de incecik bişi ört
iyiyim canım ya kuzu da iyi sayılır milletten yüz buluyo biraz önce uyuttum uyanmış niye uyandın diye kızacak oldum dudağını büzdü başladı ağlamaya annem aldı bana bakınca büzüyo dudağını şu an pek aramız yok:)
sen nasılsın mina'm nasıl ne zaman gideceksiniz doktora baskılar da süper olmuş ekmekli güzelimin
çok güzel olmuş canımm yaa. ayy ben de özendim dişlerimiz çıkınca biz de mi yapsak acaba. sen mi hazırladın bunu canım hangi programda yaptın?
ekmeği ver canım kokusuyla bile doyarmış bebişler ben veriyorum koparıyor deli kızım ağzımda lokma olacakmış illa kavga ediyoruz bu yzden ya yeni yeni huylarımız çıktı sıvı değil merakımız illa ağzında çevirecek
Sağol canım benim..powerpointte hazırladım, çok ayrıntılı bir şey değil çünkü yaptığım..
tamam canım aklımda bulunsun. peki fotoğrafçıda mı bastırdın? sorularım da bitmiyo haa:)
günaydın kızlarr
yatılı misafirlerim vardı. kahvaltı yaptık çıktılar şimdi.
ben de eline bişey veremiyorum yaa koparırsa boğazına kaçarsa diye korkuyorum:18:
evet canım ya çok sıcak gülnar iyi de silifkede yandık resmen çok sıcaktı giriyolar burda denize kardeşim falan girdi denize millet coşmuş durumda:) rana sıcağı sevmiyo hele güneşi hiç o yüzden hep gölgelerden gittik terleme meselesi bizde de var mertur da söylemişti kafasının arkası çook sıcak oluyo demekki normal ama ben yine de yatırırken üzerini örtüyorum uyuyanın üstüne kar yağarmış ya sen de incecik bişi ört
tatlım hoşgeldin yok bende veremiyom ya korkuyorum nekadar takipte etsem anlamadan atarsa ayyy allahım sen koru ya..
ben birz korkağım galiba..
karşılaşamamıştık ne zamandır. nasıl gidiyo tatil? ranacık üzüyo mu annesini:)
evet canım fotoğrafçıda bastırdım. Zarf alıp zarfın üzerine de kurdele yaptım:103:çok güzel oluyor. Maliyeti de pek tutmadı, kendi el emeğinde olunca değme keyfine
günaydın cnm geçmiş olsun:..
misafirlerin için yani..
hahah bende örtüyorum ama çok terliyoz bizde..
ama doktorumuzda sıcakta kalmasınlar dedi
özcenanım bide bizim cilt doktorumuz nili deniz sutyuna sokmutlaka dedi tabi erken saatlerde yada 5ten sonra..
bende çok korkuyorum erdem bu konuda pürüz biraz pütürlü birşey gelsin midede nea var ne yok kusuyo
kuzum benim ben örtüyorumda üstünde tutuyormu beyefendi sence anında açıyo :) ya bende ağustosta gidicem denize soksaydı ya ranayıda güneş tuzlu su iyi gelirdi
inşallah bir an önce sonuçlanır hayırlı haberlerini alırız canımKuzum benim yaa..Valla tatlım dediğim gibi doktor sıkıntısı devam. Doktorumuz yok diğer hastanelerde de randevu yok. Beklemedeyim daha. Bir an önce sonuçlansa kafam rahatlayacak ama..
tatlım hoşgeldin yok bende veremiyom ya korkuyorum nekadar takipte etsem anlamadan atarsa ayyy allahım sen koru ya..
ben birz korkağım galiba..
canım ben ekmeği vermesem yırtıyo ortalığı hiç boğazına takılmadı çok şükür öyle bi durum olunca zaten direk itekliogünaydın cnm geçmiş olsun:..
misafirlerin için yani..
hahah bende örtüyorum ama çok terliyoz bizde..
ama doktorumuzda sıcakta kalmasınlar dedi
özcenanım bide bizim cilt doktorumuz nili deniz sutyuna sokmutlaka dedi tabi erken saatlerde yada 5ten sonra..
canım kusura bakma tam cevap yazacaktım hanfendi mızmızlandı mamasını yedirdim geldim ama yine gidecem çünkü malum her yer her yerde çok insan olunca ev birden batıyo fırsat buldum oturdum yine iyi gidiyo ama sonuna geldik tatilin çarşamba dönüyoruz evimizi hoppalamızı ve beşiğimizi özledik ama kalabalığa da çok alıştık uyanır uyanmaz kapıya bakıyoruz özleyecez ananeyi dedeyi teyzeyi dayıyı:)
sen nasılsın
inşallah bir an önce sonuçlanır hayırlı haberlerini alırız canım
canım ben ekmeği vermesem yırtıyo ortalığı hiç boğazına takılmadı çok şükür öyle bi durum olunca zaten direk iteklio
kızlar bahar alerjim var bi kaç gündür aynen böyleyim:2::2::2: ayy napcam benn
merhaba arkadaşlar,bende kasım annesiyim ara ara sizi takip ediyorum yorum yazayım diyorum bilgisayar ısınıp kapanaıo deli oluyorum.inşallah bu sefer gönderebileceğim. benim bebeğim 4 kasım doğumlu.gündüz uykumuz biraz sıkıntılı sizlerde durum nasıl acaba* ayağımda sallarsam uyuyor.evde tekim yanımda kimsem yok eşim de şehir dışında hafta sonu gelebiliyor sadece.büyüdükçe zorlanacağımı hissediyorum.rezene hiç vermedim verenler vermeyenler varmı? düşünceleriniz deneyimleriniz neler? bazen yatağına koyuyorum kendisi uyusun istiyorum çok ağlıo dayanamıyorum sonra yine sallamaya başlıorum.anne sütü alıyor,tadımlık ek bişeyler de vermeye başladım ama anne sütü ile doyumunu sağlamaya çalışıyorum. şimdiden teşekkürler.hepimiz güle güle büyütelim bebeklerimizi:)
anladım tatlım çok güzel oralar biz orada susanoğluna gidiyoruz taşucu da diolararabadan çıkaramadım çünkü çok terlemişti biraz da sinir oldum bizimkilere küplerdeydim yani biz cennet cehenneme gidecektik babam yanlış yola sapıp antalya yoluna girince durdular indiler ben kaldım arabada işte biraz gerildim kendi çapımda tabi :) baktılar ben sinirlendim hemen döndük erdemli yoluna
merhaba arkadaşlar,bende kasım annesiyim ara ara sizi takip ediyorum yorum yazayım diyorum bilgisayar ısınıp kapanaıo deli oluyorum.inşallah bu sefer gönderebileceğim. benim bebeğim 4 kasım doğumlu.gündüz uykumuz biraz sıkıntılı sizlerde durum nasıl acaba* ayağımda sallarsam uyuyor.evde tekim yanımda kimsem yok eşim de şehir dışında hafta sonu gelebiliyor sadece.büyüdükçe zorlanacağımı hissediyorum.rezene hiç vermedim verenler vermeyenler varmı? düşünceleriniz deneyimleriniz neler? bazen yatağına koyuyorum kendisi uyusun istiyorum çok ağlıo dayanamıyorum sonra yine sallamaya başlıorum.anne sütü alıyor,tadımlık ek bişeyler de vermeye başladım ama anne sütü ile doyumunu sağlamaya çalışıyorum. şimdiden teşekkürler.hepimiz güle güle büyütelim bebeklerimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?