- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.961
kızlar günaydın işte yine işteyim 3 gün aradan sonra arada bir girmeye çalıştyım ama malesef bizim prenses pek izin vermedi
ayy şu dişlerimiz çıksın artık hep kucak istiyoruz hep mız mızız ama bunada şükür en azından sağlık sorunumuz olmasın
sabah bi haber duydum bi arkadaşın çocuğu lösemiymiş çok üzüldüm allahım bebişlerimizi bize bağışlasın ve sağlık versin..
günaydın canım Rabbim sabır versinkızlar günaydın işte yine işteyim 3 gün aradan sonra arada bir girmeye çalıştyım ama malesef bizim prenses pek izin vermedi
ayy şu dişlerimiz çıksın artık hep kucak istiyoruz hep mız mızız ama bunada şükür en azından sağlık sorunumuz olmasın
sabah bi haber duydum bi arkadaşın çocuğu lösemiymiş çok üzüldüm allahım bebişlerimizi bize bağışlasın ve sağlık versin..
Eki Görüntüle 721383 Resimler hazır
hımmm o zamam gelsın sohpetler ay ısın garıbı sankı hep konusuyormusuz gıbıydı
Kızlar sımdı bısey okudum
kızamık gecıren annelerın antıkorları gebelıkte bebegı gecer ve en az 9 ay geenelde 1 sene korurmus ası bunda sebep bu zamanda yapılırmıs yanı en az 9 ay beklenmesının sebebı buymus
9 aylııkken yapılan asının tutmama olayıda anneden gecen antıkorlar 9 ıle 12 ay arası korudugundan eger kı 12 ay koruduysa 9 aylıkken ası yapıldıında tutmuyormus
kızamık gecırmemıs anne bu antıkorlara sahıp olmadıgından ası 9 aylıkken vurulması daha uygunmus aynı zamanda annenınde asılanması onerılırmıs
ee anladımki konunuz kızamık aşısıymış ee ben kızamık geçirdim kızlar hatırlıyorum 7 yaşında falandım ee ben şimdi nile yaptırmalımıyım ..
ama bence yaptırmalıyım
evet belki 2kere canı acıyacak ama sonuçta hastalıktan iyidir değilmi..
bu arada ben kızamık olmadım kızlar 9 ayda vuruldugunda bızım ıcın tutmama rıskı yokmus
kızamık olmamıs annelre duyrulur
yorgun bi cumartesi akşamından merhaba :)
bugün silifkeye gittik 6 ayımızı doldurduk ya uslandı sandık kızımızı ama nerdee:) Eki Görüntüle 720636
silifkenin yoğurdu kız seni kimler doğurdu:)))
Günaydın tatlım. Diş sıkıntısı hepsi çıkıncaya kadar geçmeyecek herhalde. Bizim 2 tane tam, 2 tane yarım dişimiz çıktı. 1 tanesi de patlamak üzere. Eli hep ağzında. Kuzucuklar ya nasıl bir acı kim bilir.. Rabbim yardımcısı olsun arkadaşının da . İnşallah derman verir Rabbim..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
günaydın kızlar nasılsınız benim oğlum geceleri çok terliyor üst baş değiştiriyorz her gece şu sıraralar ağlayarak uyanıyoruz uykuusuzum yanizatem hasta da oldum boğazlarım ağrıyor zencefil bal yiyiyrum o biraz geçirdi
2 aydır yoğurt mayalıyorum neredeyse ilk defa dün akşam mayaladığım yoğurt tutmadı bildiğiniz süt olarak kaldı çok canım sıkıldıSongüül duy sesimi nazar değdi banaaa oğluma dünde verememiştim yoğurt bugünde veremicem of
valla bende geçtim o halde terliyo pıtırcığım dün üstünü bile tam örtmedim anlamadım ki:)evet ya sanki uzun zamandır konuşuyomuş gibiydik vallaha ama tekrar söylüyorum sesine haksızlık etme arkadaşım..
maşallah benim fıstığıma..
günaydın canım amin
bu arada resme bayıldım mmm
beysalım günaydın cnm sanki nili anlatıyosun yaaa:
bu arada biz artık şortlu pijamalarımıza geçtik zaten cilt doktorumuzda nili fazla sıcakta bırakmayın dedi..
:) ya mina maşallah kuzuma ya ama korkmuyormusunuz boğazına kaçar diye ben hiç vermedim daha eline ekmekNazar boncuğun olsun o da..
valla bende geçtim o halde terliyo pıtırcığım dün üstünü bile tam örtmedim anlamadım ki:)
:) ya mina maşallah kuzuma ya ama korkmuyormusunuz boğazına kaçar diye ben hiç vermedim daha eline ekmek
ekmeği ver canım kokusuyla bile doyarmış bebişler ben veriyorum koparıyor deli kızım ağzımda lokma olacakmış illa kavga ediyoruz bu yzden ya yeni yeni huylarımız çıktı sıvı değil merakımız illa ağzında çevirecek
valla bende geçtim o halde terliyo pıtırcığım dün üstünü bile tam örtmedim anlamadım ki:)
:) ya mina maşallah kuzuma ya ama korkmuyormusunuz boğazına kaçar diye ben hiç vermedim daha eline ekmek
ekmeği ver canım kokusuyla bile doyarmış bebişler ben veriyorum koparıyor deli kızım ağzımda lokma olacakmış illa kavga ediyoruz bu yzden ya yeni yeni huylarımız çıktı sıvı değil merakımız illa ağzında çevirecek
hımm denemek lazım napıyorsunuz tatlım mersin nasıl geldi ranaya çok sıcakmış öyle duydum
Hoş geldin canım benim..Nasılsın, kuzucum nasıl?
Eki Görüntüle 721383 Resimler hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?