2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar günaydın işte yine işteyim 3 gün aradan sonra arada bir girmeye çalıştyım ama malesef bizim prenses pek izin vermedi
ayy şu dişlerimiz çıksın artık hep kucak istiyoruz hep mız mızız ama bunada şükür en azından sağlık sorunumuz olmasın
sabah bi haber duydum bi arkadaşın çocuğu lösemiymiş çok üzüldüm allahım bebişlerimizi bize bağışlasın ve sağlık versin..

Günaydın tatlım. Diş sıkıntısı hepsi çıkıncaya kadar geçmeyecek herhalde. Bizim 2 tane tam, 2 tane yarım dişimiz çıktı. 1 tanesi de patlamak üzere. Eli hep ağzında. Kuzucuklar ya nasıl bir acı kim bilir.. Rabbim yardımcısı olsun arkadaşının da . İnşallah derman verir Rabbim..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..

günaydın kızlar nasılsınız benim oğlum geceleri çok terliyor üst baş değiştiriyorz her gece şu sıraralar ağlayarak uyanıyoruz uykuusuzum yani zatem hasta da oldum boğazlarım ağrıyor zencefil bal yiyiyrum o biraz geçirdi

2 aydır yoğurt mayalıyorum neredeyse ilk defa dün akşam mayaladığım yoğurt tutmadı bildiğiniz süt olarak kaldı çok canım sıkıldı Songüül duy sesimi nazar değdi banaaa oğluma dünde verememiştim yoğurt bugünde veremicem of

günaydın canım Rabbim sabır versin

bayıldım ya çok güzeel

hımmm o zamam gelsın sohpetler ay ısın garıbı sankı hep konusuyormusuz gıbıydı

evet ya sanki uzun zamandır konuşuyomuş gibiydik vallaha ama tekrar söylüyorum sesine haksızlık etme arkadaşım..

maşallah benim fıstığıma..

günaydın canım amin
bu arada resme bayıldım mmm

beysalım günaydın cnm sanki nili anlatıyosun yaaa:
bu arada biz artık şortlu pijamalarımıza geçtik zaten cilt doktorumuzda nili fazla sıcakta bırakmayın dedi..

valla bende geçtim o halde terliyo pıtırcığım dün üstünü bile tam örtmedim anlamadım ki:)
Nazar boncuğun olsun o da..
:) ya mina maşallah kuzuma ya ama korkmuyormusunuz boğazına kaçar diye ben hiç vermedim daha eline ekmek

valla bende geçtim o halde terliyo pıtırcığım dün üstünü bile tam örtmedim anlamadım ki:)

:) ya mina maşallah kuzuma ya ama korkmuyormusunuz boğazına kaçar diye ben hiç vermedim daha eline ekmek

ekmeği ver canım kokusuyla bile doyarmış bebişler ben veriyorum koparıyor deli kızım ağzımda lokma olacakmış illa kavga ediyoruz bu yzden ya yeni yeni huylarımız çıktı sıvı değil merakımız illa ağzında çevirecek

hımm denemek lazım napıyorsunuz tatlım mersin nasıl geldi ranaya çok sıcakmış öyle duydum

valla durmuyor sıpa bende veriyorum. dişleri de olunca koparıyor bizim ki ama takip ediyorum sürekli..Yanında olursan bir şey olmaz tatlım ya.. Allah' a emanet..

Hoş geldin canım benim..Nasılsın, kuzucum nasıl?

günaydın kızlarr

yatılı misafirlerim vardı. kahvaltı yaptık çıktılar şimdi.

ben de eline bişey veremiyorum yaa koparırsa boğazına kaçarsa diye korkuyorum:18:

hımm denemek lazım napıyorsunuz tatlım mersin nasıl geldi ranaya çok sıcakmış öyle duydum

evet canım ya çok sıcak gülnar iyi de silifkede yandık resmen çok sıcaktı giriyolar burda denize kardeşim falan girdi denize millet coşmuş durumda:) rana sıcağı sevmiyo hele güneşi hiç o yüzden hep gölgelerden gittik terleme meselesi bizde de var mertur da söylemişti kafasının arkası çook sıcak oluyo demekki normal ama ben yine de yatırırken üzerini örtüyorum uyuyanın üstüne kar yağarmış ya sen de incecik bişi ört

Hoş geldin canım benim..Nasılsın, kuzucum nasıl?

iyiyim canım ya kuzu da iyi sayılır milletten yüz buluyo biraz önce uyuttum uyanmış niye uyandın diye kızacak oldum dudağını büzdü başladı ağlamaya annem aldı bana bakınca büzüyo dudağını şu an pek aramız yok:)
sen nasılsın mina'm nasıl ne zaman gideceksiniz doktora baskılar da süper olmuş ekmekli güzelimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…