2012 kasım bebişlerinin ilk hediyeleri

ayyy cok güzel, bornoz degil mi o ?
burcununda kesesine bereket, ne güzel düşünmüş..
güzel günlerde giydir annesi

eneeeeeeeemmmmmm başlamış hediyeler gönderilmeye. ben bayramdan sonra göndereceğim. biraz daha heyecanlansın benim hatun

canım çok güzel bir hediye bu. işine çok yarayacak. güzel günlerde giydirmeni dilerim.

Burcu güzel seçim yapmışsın canım.

aysuncum tam senin ruhuna hitap ediyor bence bu hediye :))) merwe çok güzel düşünmüş. güle güle giydirmeni dilerim.

burcucum senınde kesene bereket mıs gıbı banyosundan sonra yumusacık bornozuna sarsın annesı mınıgını

pek tatlı ayol bu ehehe güle güle giysin kızçeeen

buda güzelmiş hem kullanışlı ihtiyacın varmıydı bilmiyom ama ihtiyaç alınmasıda güzel bişi güle güle giysin inş.
evet canım vardı ıhtıyacım nabyo havlusu ve bornoz düşünüyodum mutalka kullanacagım bısey yanı saol
saol cnmm seninkide güle güle giyyyyysinnn güzel gunlerdee yirim ben bunlarııı
saol canım

ayyy cok güzel, bornoz degil mi o ?
burcununda kesesine bereket, ne güzel düşünmüş..
güzel günlerde giydir annesi
ıns canım evet bornoz
saol burcucum
burcucum senınde kesene bereket mıs gıbı banyosundan sonra yumusacık bornozuna sarsın annesı mınıgını

ıns tatlım

herkesin beğenmesini beğendim serra güle güle kirlensin yıkansın kurulansın. rengini beğenmene de ayriyeten sevindim dediğim gibi işte pembe alsam daha çok gelir küçük alsam ya sen almışındır ya da kullanışlı olmaz diye düşündüm sana da sorduğumda herşeyi hazır dedin kafam karıştı.işine yarasın diye onun için bunu aldım...tekrar hepinize teşekkürler kızlarrrr

saol canım cok ıyı düşünmüşsün tekrar teşekkürler

İştee bu da kızçeme Sedef teyzesi ve prensesinden gelen hediyeleri

Eki Görüntüle 494758

Bu da bana

Eki Görüntüle 494759

Çoook teşekkür ediyoruz

ya o eldivenlere bayıldım...pembe hediye kutusu da çok tatlı...özenle hazırlandığı ne kadar belli..her detayı düşünmüş sedef ya,,,tulum kahverengimi üstteki fırfırlar felan?şapkası felan çok hoş...pembe uantiyeli altı...eşarp mı şal mı oda çok asil gerçekten...

kesesine bereket kokoş sedefin....

Eki Görüntüle 494758

Bu da bana

Eki Görüntüle 494759

Çoook teşekkür ediyoruz

ben cok mutlu oldum begenmene mirayım..
güzel günlerde giydir canım benim..

Ayy bayildim cok tatli bi tulum bu kizin kendiside ailesinin kadinlarida cok zevkli valla
Sal da super gule gule kullanin mirayim

zevkliyizdir biz:112:

Analı kızlı güle güle kullanın inşallah

evet canım özenle hazırladım, hediye vermeyi de, almayı da cok severim ben :)
tulumu cok begenerek aldım..
mirayıma da şal hediye ettim güzel günlerde taksın ..
saol canım..

güle güle kullan canım sende kızında. gerçekten çok özenmiş sedef. senide düşünmesi ayrı bir incelik.

saolun kızçelerrrrrrr

Ayy bayildim cok tatli bi tulum bu kizin kendiside ailesinin kadinlarida cok zevkli valla
Sal da super gule gule kullanin mirayim

Teşekkürler tatlımm, gerçekten çok zevkli maşallah

Analı kızlı güle güle kullanın inşallah

Teşekkür ederiz teyzesii, daha güzelleri sizlere olsun inşallah

Evvet her şeyiyle çok özenmiş sağolsun, eminimm kızçeme de çok yakışıcak Ayrıca sedefin de bebişi yaşadı valla kokoş prenses olacak

güle güle kullan canım sende kızında. gerçekten çok özenmiş sedef. senide düşünmesi ayrı bir incelik.

Teşekkür ederiz tatlımmm, hediye yönünden şanslıyız sanırım, anneler gününde de sen hem bana hem bebişe bişiler göndermiştin

ehhh güzel insanlara güzel hediyeler gelir. unutmuşum valla, bende aynı inceliği gösterdim değil mi kalbin güzel ondandır şansın.

Eki Görüntüle 494758

Bu da bana

Eki Görüntüle 494759

Çoook teşekkür ediyoruz
kız var ya sen çok ballısın sedefin hediyesi çok güzel diğer çekilişte burcunun hediyeside güzeldi
sedefcim kesene bereket sekerim zevkine sağlık
milonacım kızın ve sen güzel günlerde kullanın emi hediyenizi güzel bir anı olsun size
milonam geçen çekilişte kargocular seni baya zorlamışlardı ama bunda ilk hediyesine hemde zahmetsiz kavuşanlardan biri oldun

ta ta tammmm işte benim nazlı bebişimin hediyeleri:124:çok çok beğendim ablaları ve ben nazlı bebişimde hissetti galiba sanırsam hediyesinin geleceğini pek kıpır kıpırdı:118:
annesininbirtanesi hediyen için çok çok teşekkür ederim arkadaşım kesene bereket zevkine sağlık çok hoş seyler göndermişsin esra ablası ve büşra ablası kıskandılar kardeşimiz çok sanslı tanımadığı teyzesinden hediye geldi diye
mektubunda çok güzel güzel yüreğinle yazdığın cümleler çok güzeldi canım

Fatmacım hediyeler cok güzel.. güle güle giydirirsin inşallah..
Hilalciğimin kesesine bereket, yüreğine saglık...

Fatmacım hediyeler cok güzel.. güle güle giydirirsin inşallah..
Hilalciğimin kesesine bereket, yüreğine saglık...
teşekkür ederim inş canım benim belirsiz sıpam süpriz yapmazsa büyük bir hevesle giydireceğim yavruma hediyesini her üzerinde gördüğümde ise burda olan dostluğu burda olan arkadaşlığımızı göreceğim 7 aydır birbirimizin sıkıntısıyla üzüldük sevinciyle sevindik bebişlerimizi merak ettik ne günler geçirdik şimdi topikçe sakin olsalda baya hareketli günlerimiz oldu bizim bu hediyede çok ama çok güzel bir anı oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…