aysun ben tuluma bayıldım çok ama çok beqendim..arkadaşın hangi siteden aldı acaba...bir tanede ben almak istiyorum..
AYsuncum hediyen cok şirin güle güle giysin kızın
Ben de Serrama gelen hediyeyi koyayım
Burcu(sahinus) teyzemize çoook teşekkür ederiz kesesine bereket lila rengine de bayılırım mutlaka bu renk bı sey almayı düşünüyodum inşallah üzerine de giydirip paylaştığımız günleri görürüz
Burcu(sahinus) teyzemize çoook teşekkür ederiz kesesine bereket lila rengine de bayılırım mutlaka bu renk bı sey almayı düşünüyodum inşallah üzerine de giydirip paylaştığımız günleri görürüz
Canlarım merhaba
Topiği açmak bana nasip oldu geçen hafta hediyem elime ulaştı ilk hediyeyi alan biz olduk kızımlaa
Merwecik_20 canımmmm bitanemmm çok ama çok teşekkür ederim teyzesiii bayıldık hediyeye
Ciiciler güzel bebeklerimizin ilk Hediyelerini bu topikte paylaşabilirsinizEki Görüntüle 490681
evet canım vardı ıhtıyacım nabyo havlusu ve bornoz düşünüyodum mutalka kullanacagım bısey yanı saolpek tatlı ayol bu ehehe güle güle giysin kızçeeen
buda güzelmiş hem kullanışlı ihtiyacın varmıydı bilmiyom ama ihtiyaç alınmasıda güzel bişigüle güle giysin inş.
saol canımsaol cnmm seninkide güle güle giyyyyysinnn güzel gunlerdee yirim ben bunlarııı
ıns canım evet bornoz
ayyy cok güzel, bornoz degil mi o ?
burcununda kesesine bereket, ne güzel düşünmüş..
güzel günlerde giydir annesi
saol burcucumeneeeeeeeemmmmmm başlamış hediyeler gönderilmeye. ben bayramdan sonra göndereceğim. biraz daha heyecanlansın benim hatun
canım çok güzel bir hediye bu. işine çok yarayacak. güzel günlerde giydirmeni dilerim.
Burcu güzel seçim yapmışsın canım.
aysuncum tam senin ruhuna hitap ediyor bence bu hediye :))) merwe çok güzel düşünmüş. güle güle giydirmeni dilerim.
burcucum senınde kesene bereket mıs gıbı banyosundan sonra yumusacık bornozuna sarsın annesı mınıgını
herkesin beğenmesini beğendimserra güle güle kirlensin yıkansın kurulansın. rengini beğenmene de ayriyeten sevindim dediğim gibi işte pembe alsam daha çok gelir küçük alsam ya sen almışındır ya da kullanışlı olmaz diye düşündüm sana da sorduğumda herşeyi hazır dedin kafam karıştı.işine yarasın diye onun için bunu aldım...tekrar hepinize teşekkürler kızlarrrr
İştee bu da kızçeme Sedef teyzesi ve prensesinden gelen hediyeleri
Eki Görüntüle 494758
Bu da bana
Eki Görüntüle 494759
Çoook teşekkür ediyoruz
Eki Görüntüle 494758
Bu da bana
Eki Görüntüle 494759
Çoook teşekkür ediyoruz
Eki Görüntüle 494758
Bu da bana
Eki Görüntüle 494759
Çoook teşekkür ediyoruz
Eki Görüntüle 494758
Bu da bana
Eki Görüntüle 494759
Çoook teşekkür ediyoruz
Eki Görüntüle 494758
Bu da bana
Eki Görüntüle 494759
Çoook teşekkür ediyoruz
Ayy bayildim cok tatli bi tulum bu kizin kendiside ailesinin kadinlarida cok zevkli valla
Sal da super gule gule kullanin mirayim
Analı kızlı güle güle kullanın inşallah
ya o eldivenlere bayıldım...pembe hediye kutusu da çok tatlı...özenle hazırlandığı ne kadar belli..her detayı düşünmüş sedef ya,,,tulum kahverengimi üstteki fırfırlar felan?şapkası felan çok hoş...pembe uantiyeli altı...eşarp mı şal mı oda çok asil gerçekten...
kesesine bereket kokoş sedefin....
güle güle kullan canım sende kızında. gerçekten çok özenmiş sedef. senide düşünmesi ayrı bir incelik.
Ayy bayildim cok tatli bi tulum bu kizin kendiside ailesinin kadinlarida cok zevkli valla
Sal da super gule gule kullanin mirayim
Analı kızlı güle güle kullanın inşallah
ya o eldivenlere bayıldım...pembe hediye kutusu da çok tatlı...özenle hazırlandığı ne kadar belli..her detayı düşünmüş sedef ya,,,tulum kahverengimi üstteki fırfırlar felan?şapkası felan çok hoş...pembe uantiyeli altı...eşarp mı şal mı oda çok asil gerçekten...
kesesine bereket kokoş sedefin....
güle güle kullan canım sende kızında. gerçekten çok özenmiş sedef. senide düşünmesi ayrı bir incelik.
Teşekkürler tatlımm, gerçekten çok zevkli maşallah
Teşekkür ederiz teyzesii, daha güzelleri sizlere olsun inşallah
Evvet her şeyiyle çok özenmiş sağolsun, eminimm kızçeme de çok yakışıcakAyrıca sedefin de bebişi yaşadı valla kokoş prenses olacak
Teşekkür ederiz tatlımmm, hediye yönünden şanslıyız sanırım, anneler gününde de sen hem bana hem bebişe bişiler göndermiştin
kız var ya sen çok ballısın sedefin hediyesi çok güzel diğer çekilişte burcunun hediyeside güzeldiİştee bu da kızçeme Sedef teyzesi ve prensesinden gelen hediyeleri
Eki Görüntüle 494758
Bu da bana
Eki Görüntüle 494759
Çoook teşekkür ediyoruz
ta ta tammmm işte benim nazlı bebişimin hediyeleri:124:çok çok beğendim ablaları ve bennazlı bebişimde hissetti galiba sanırsam hediyesinin geleceğini pek kıpır kıpırdı:118:
annesininbirtanesi hediyen için çok çok teşekkür ederim arkadaşım kesene bereket zevkine sağlık çok hoş seyler göndermişsinesra ablası ve büşra ablası kıskandılar kardeşimiz çok sanslı tanımadığı teyzesinden hediye geldi diye
mektubunda çok güzel güzel yüreğinle yazdığın cümleler çok güzeldi canım
Eki Görüntüle 495671
Eki Görüntüle 495673
Eki Görüntüle 495676
teşekkür ederimFatmacım hediyeler cok güzel.. güle güle giydirirsin inşallah..
Hilalciğimin kesesine bereket, yüreğine saglık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?