2012 kasım bebişlerinin ilk hediyeleri

cicileriniz pek tatlıymış hilalin de kesesine bereket. Ne öyle vedalaşır gibi yazmışsın daha bunun diyet topiği de var

fatmacım gule gule gıydır prensesıne hılalcımın de kesesıne berekt
sağolasın canım benim

cicileriniz pek tatlıymış hilalin de kesesine bereket. Ne öyle vedalaşır gibi yazmışsın daha bunun diyet topiği de var
evet teyzesi çok ttalılar değil miyok kız vedalaşma değil bu kadar sık olmazsa bile görüşeceğiz gene ama dediğim seyler doğru seyler ben o cicilere baktıkca burda olan arkadaşlıklar anılar hepsi gözümün önünden geçiş yapacaklar

Bulemsumm çoook güzelmiş kızçenin cicileri, güle güle giysinnn,, Allahım nazarlardan korusun
zaten annesininbirtanesi de diğer bi kokoşumuz, seçtiği her şeyden belli oluyor nasıl zevkli olduğu

Bulemsumm çoook güzelmiş kızçenin cicileri, güle güle giysinnn,, Allahım nazarlardan korusun
zaten annesininbirtanesi de diğer bi kokoşumuz, seçtiği her şeyden belli oluyor nasıl zevkli olduğu
sağolasın milonammm amin canım rabbim hepimiizn meleğini kem gözden korusun inşşşevet topimizin diğer kokoş annesi ve zevki özellikle esra ablamızı çok kıskandırdı nede olsa benim evin kokoşuda esra

canım gönlüne göre hediye gelmiş yine. hilal çok güzel şeyler göndermiş sağolsun. kızına güle güle giydirirsin inşallah. mektupta da döktürmüş, çok duygusaldır bizim hilalimiz :)

canım gönlüne göre hediye gelmiş yine. hilal çok güzel şeyler göndermiş sağolsun. kızına güle güle giydirirsin inşallah. mektupta da döktürmüş, çok duygusaldır bizim hilalimiz :)
evet canım ben hediyeden yana baya sanşlıyım değil mi şekerim evet çok güzel bir mektup yazmış ben olsam yazamadım beceremezdim edebiyatını konuşturmuş hilal teyzemiz

Kıyamam yaa, kız çocukları zaten çok sever süslü püslü şeyleri, kıskanması çok normal. Eminim Esranın da ne cici kıyafetleri vardır, küçük kokoşşş Yerim ben onu yerimmm

Kıyamam yaa, kız çocukları zaten çok sever süslü püslü şeyleri, kıskanması çok normal. Eminim Esranın da ne cici kıyafetleri vardır, küçük kokoşşş Yerim ben onu yerimmm
esranın herseyi kokoş ablası kendi beğenmezse asla giyinmez derde ben beğenmedim onu asla giymem diye ama işte güzel bişey gördüğünde dayanamıyor çocuğum

Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin çok güzeller

ama ben yerim şortunuuuu
çookk güzelmiş güle güle giydir fatmacım Hilalcim kesene bereket gerçekten bayıldım

gördümmm kıskandımmmm ve gittim aynısının turuncusundan aldımmmmm

güle güle giysin prensesin inşallahhh.....

canımm güle güle kullanın, harika bi hediye olmuş... ihtiyacın olan bir hediye gelmesi de ayrıca güzel olmuşşş..

İştee bu da kızçeme Sedef teyzesi ve prensesinden gelen hediyeleri

Eki Görüntüle 494758

Bu da bana

Eki Görüntüle 494759

Çoook teşekkür ediyoruz

ayy tam sedeften beklenilecek hediyeler... çok süslü çok şirinmiş :) çok beğendimm...

Ayyy mektupa bakkkk.. maşallahhh hilal döktürmüş yine... eminim yüreğinden gelen şeyleri yazmıştır canım ve çok mutlu olmuşsundur... kızlar kıskanmakta haklılar :) iyi günlerde giysin inşallahh ailenin minik prensesii... :)

evetttttttt benim hediyemde geldi

esra arkadaşımdan geldi kızımın hediyeleri, çok şık pembe bir battaniye, pembe çorap, pembe toka :)))) hepsinin pembe olması beni mutlu etti. bütün arkadaşlarımı seviyorum ama esraya çıkmış olduğuma ayrı bir sevindim. esracım çok teşekkür ederim hepsini çok beğendim, kesene bereket. güzel dilekli notun içinde ayrıca teşekkür ederim.

ayy bayıldım işlemelerine ya çok cici...

fırfırlar felan...

esrada çok zevkli hatun ya...ruh ikizim nede olsa...

sende pembeyiii hiç sevmezzsinnn zatennn esra'da tam 12den vurmuş herşeyiii pespembeee yollayarakkk... pembee delisi bi burcumuzz varrr çünküüü yavrucugun güle güle güzel günlerdee kullansın, esraaa teyzoşunu ellerine sağlıkkk...

burcumm çok acele ile oldu... taşınma sırasında bi ara ortadan kaybolup alıp gönderdim hediyeni :) bu battaniyenin kremini almıştım kızıma, beğendiğini hatırlayınca çok fazla hediye aramadım açıkçası...

renk konusunda ise bulemsunun tavsiyesine uydum, iyi ki uymuşum :) ben krem alıcaktım yoksa

Güzel günlerde kullan inşallah...

harikaaa hediyeleriniz bende birazdan yollayacam bakalım beğeneceklermi bende çok merak ediyorum ne geleceeek

Esra hediyen cok şirin cok şekerrr bayıldımmm...

o kadar telaşe arasında bu kadar zevkli bi seçim yapıp göndermende ayrıca bi güzellik canım kesene bereket..

Burcu güzel günlerde kullan canım çok şanslısın :)

oy o çok güzelmiş kuzum güle güle kullansın kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…