2012 kasım bebişlerinin ilk hediyeleri

burcumm gule gule kullan esracım ne pratık hatunsun sen ölee her ısı bı arada halledıyosun zevklı secım kesene bereket teyzesı

ayy bayıldım işlemelerine ya çok cici...

fırfırlar felan...

esrada çok zevkli hatun ya...ruh ikizim nede olsa...

kesinlikle çok zevkli bir hediye. sağol canım.

:))) ya evet pembe olsun ne olursa olsun inşallah kızımda bu rengi sever yoksa odasından nefret edecek

sağol canım.

seni seni nasılda almış tüyoyu:)))

evet o battaniyeyi mesajını okuyunca hatırladım da çok beğenmiştim. şimdi dokundum elledim gerçekten de beğenmekte haklıymışım :)) çok teşekkür ederim gerçekten.

fatma herkesi iyi tanıyor maşallah. banada akıl verdi bakalım sonuç ne olacak. :)))

evet zevkli bir hediye. sağol canım :))

harikaaa hediyeleriniz bende birazdan yollayacam bakalım beğeneceklermi bende çok merak ediyorum ne geleceeek

inşallah gönlüne göre olur. beğenirler canım merak etme :)))

oy o çok güzelmiş kuzum güle güle kullansın kızın

sağol canım. :)

burcumm gule gule kullan esracım ne pratık hatunsun sen ölee her ısı bı arada halledıyosun zevklı secım kesene bereket teyzesı

sağol canım. evet o telaşla halletmiş valla :))

ama ben yerim şortunuuuu
çookk güzelmiş güle güle giydir fatmacım Hilalcim kesene bereket gerçekten bayıldım
tam yazlık ve yaşında giyineceği bir cici teyzesi iyi dileğin için teşekkür ederiz

teşekkür ederiz teyzesii

aman da aman ciciniz gelmiş güzel günlerde kullanın canım esranında kesesine bereket zevkine sağlık

olmuyor ama perdenin arkasında kalsam iyiydi :78: beni dinledin evet ama beni dinlemen bile bir incelik şekerim

evet bakalım sana akıl veriyorum ama sendende akıl alıyorum şekerim fikir alışverişi yapıyoruz

:))))))))) senin aklın sana yeterde nezaketen soruyorsun işte

hedıyemız geldı kızlar kaju teyzemızdenn okadar begendıkk kıı gönlune saglıkk.

oğluma kadıfe bısı almak ıstıyodum daha alamamıstım.hatta dun kuzenımın bebegını zıyarete gıderken ona kotla gömlek aldık ordakı kadıfelerde gözum kalmıstı cok tesekkur ederım cok cok cok begendıkk..paketı de çok özenlı ve guzeldı kesene bereket tatlım

ay bende bunları çok seviyorum ama daha almadm karşıma çıkınca alıcam :)

çok beğendim mervecimm.. tuğbanın kesesine bereket, yüreğine sağlık... iyi günlerde kullanın inşallah.

Mervişşş hediyen cok güzel.. güzel günler de giydirirsin inşallah canımmm..
tugbanında kesesine bereket

ay bende bunları çok seviyorum ama daha almadm karşıma çıkınca alıcam :)

çok beğendim mervecimm.. tuğbanın kesesine bereket, yüreğine sağlık... iyi günlerde kullanın inşallah.

Mervişşş hediyen cok güzel.. güzel günler de giydirirsin inşallah canımmm..
tugbanında kesesine bereket

tesekkur ederımm canlarımm ınanın kı allah okadar gönlume göre verdı kıı.
genele bakarsak herkesın hedıyesı bırbırını cok memnun ettı aslında az cok bırbırımızı tanımısız dımı.hepımızın bebıslerı saglıkla gysın ınsallah

Çok tatlıymış annesi güle güle kullanın

Mervecim begenmene cok sevindim :) kotlara baktigini soylemistin ama senin istedigin magazaya gidemedim canim bu tulumda cok hosuma gitti kış bebislerine gore tam dedim :)) begenmenize cok sevindim saglikli mutlu gunlerde kullanin :)

çok güzelmişşşşşşşşş

teyzelerrrr oğluşuma Esrakar teyzesi almışş, çok beğendimmm çok tatlılar hatta birde çorap vardı fotoya koymayı unutmuşum, kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum burdannn

birde mektup vardı bayıldım hatıra olarak saklayacağımmm eline yüreğine sağlık Esracım

Eki Görüntüle 498426

oyy ayakkabılarını yesinler onunn.. çok güzelmiş canımmm.. güle güle kullanın... eminim çok tatlı görünür bunların içinde paytak paytak yürürken

kuzucugun gule gule gıysın cnmm esranın da kesesıne bereket

allah razı olsun ya tam yazıyorum biri bişey diyor yolluyamıyorum beysal çok sağol canımcım çok tatlı çok severek kullanacağız Ve hediyem geldi cepten topiğe yükleyemedim daha doğrusu hiç yüklemeyi bilmiyorum bu topiğe onun için başka yere mail attım ve bu arada hislerim beni hiççç yanıltmaz

güle güle kullansın kuzucun tatlım :) babamızla gidip aldık izindeyken o kadar beğendikki erdeme de aldık aynılarından güle güle giysin kuzucun içinde resimlerinide bekliyoruz

hıı bu arada dün şok oldum amanın nasıl bildi diye farkındaysan hiç cevap vermedim evet benim yok canım falan die :)
bu arada bence salopetin arka kısmının resminide çek o poposundaki ponponu ısırmak için gün sayıyorum ben

Son düzenleme:

güle güle giysin oğluşun cok güzelmişşş... esracım kesene bereket

Eki Görüntüle 498436

gule gule kullansın bebısın kuzum

Betülüm kesene bereket canım cok güzel bi hediye secmişsin
burcu güzel günlerde giydirirsin oğluşunu inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…