ayy bayıldım işlemelerine ya çok cici...
fırfırlar felan...
esrada çok zevkli hatun ya...ruh ikizim nede olsa...
sende pembeyiii hiç sevmezzsinnn zatennnesra'da tam 12den vurmuş herşeyiii pespembeee yollayarakkk ... pembee delisi bi burcumuzz varrr çünküüü yavrucugun güle güle güzel günlerdee kullansın, esraaa teyzoşunu ellerine sağlıkkk...
burcumm çok acele ile oldu... taşınma sırasında bi ara ortadan kaybolup alıp gönderdim hediyeni :) bu battaniyenin kremini almıştım kızıma, beğendiğini hatırlayınca çok fazla hediye aramadım açıkçası...
renk konusunda ise bulemsunun tavsiyesine uydum, iyi ki uymuşum :) ben krem alıcaktım yoksa
Güzel günlerde kullan inşallah...
Esra hediyen cok şirin cok şekerrr bayıldımmm...
o kadar telaşe arasında bu kadar zevkli bi seçim yapıp göndermende ayrıca bi güzellik canım kesene bereket..
Burcu güzel günlerde kullan canım çok şanslısın :)
harikaaa hediyeleriniz bende birazdan yollayacam bakalım beğeneceklermi bende çok merak ediyorum ne geleceeek
oy o çok güzelmiş kuzum güle güle kullansın kızın
burcumm gule gule kullan esracım ne pratık hatunsun sen ölee her ısı bı arada halledıyosun zevklı secım kesene bereket teyzesı
tam yazlık ve yaşında giyineceği bir cici teyzesi iyi dileğin için teşekkür ederizama ben yerim şortunuuuu
çookk güzelmiş güle güle giydir fatmacımHilalcim kesene bereket gerçekten bayıldım
teşekkür ederiz teyzesiiAyyy mektupa bakkkk.. maşallahhh hilal döktürmüş yine... eminim yüreğinden gelen şeyleri yazmıştır canım ve çok mutlu olmuşsundur... kızlar kıskanmakta haklılar :) iyi günlerde giysin inşallahh ailenin minik prensesii... :)
aman da aman ciciniz gelmiş güzel günlerde kullanın canım esranında kesesine bereket zevkine sağlıkevetttttttt benim hediyemde geldi
esra arkadaşımdan geldi kızımın hediyeleri, çok şık pembe bir battaniye, pembe çorap, pembe toka :)))) hepsinin pembe olması beni mutlu etti. bütün arkadaşlarımı seviyorum ama esraya çıkmış olduğuma ayrı bir sevindim. esracım çok teşekkür ederim hepsini çok beğendim, kesene bereket. güzel dilekli notun içinde ayrıca teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 496778
olmuyor ama perdenin arkasında kalsam iyiydi :78: beni dinledin evet ama beni dinlemen bile bir incelik şekerimburcumm çok acele ile oldu... taşınma sırasında bi ara ortadan kaybolup alıp gönderdim hediyeni :) bu battaniyenin kremini almıştım kızıma, beğendiğini hatırlayınca çok fazla hediye aramadım açıkçası...
renk konusunda ise bulemsunun tavsiyesine uydum, iyi ki uymuşum :) ben krem alıcaktım yoksa
Güzel günlerde kullan inşallah...
evet bakalım sana akıl veriyorum ama sendende akıl alıyorum şekerim fikir alışverişi yapıyoruzkesinlikle çok zevkli bir hediye. sağol canım.
:))) ya evet pembe olsun ne olursa olsuninşallah kızımda bu rengi sever yoksa odasından nefret edecek
sağol canım.
seni seni nasılda almış tüyoyu:)))
evet o battaniyeyi mesajını okuyunca hatırladım da çok beğenmiştim. şimdi dokundum elledim gerçekten de beğenmekte haklıymışım :)) çok teşekkür ederim gerçekten.
fatma herkesi iyi tanıyor maşallah. banada akıl verdi bakalım sonuç ne olacak. :)))
evet zevkli bir hediye. sağol canım :))
inşallah gönlüne göre olur. beğenirler canım merak etme :)))
sağol canım. :)
sağol canım. evet o telaşla halletmiş valla :))
tam yazlık ve yaşında giyineceği bir cici teyzesi iyi dileğin için teşekkür ederiz
teşekkür ederiz teyzesii
aman da aman ciciniz gelmiş güzel günlerde kullanın canım esranında kesesine bereket zevkine sağlık
olmuyor ama perdenin arkasında kalsam iyiydi :78: beni dinledin evet ama beni dinlemen bile bir incelik şekerim
evet bakalım sana akıl veriyorum ama sendende akıl alıyorum şekerim fikir alışverişi yapıyoruz
ay bende bunları çok seviyorum ama daha almadm karşıma çıkınca alıcam :)hedıyemız geldı kızlar kaju teyzemızdenn okadar begendıkk kıı gönlune saglıkk.
oğluma kadıfe bısı almak ıstıyodum daha alamamıstım.hatta dun kuzenımın bebegını zıyarete gıderken ona kotla gömlek aldık ordakı kadıfelerde gözum kalmıstı cok tesekkur ederım cok cok cok begendıkk..paketı de çok özenlı ve guzeldı kesene bereket tatlım
Eki Görüntüle 497771
Eki Görüntüle 497770
Eki Görüntüle 497772
Eki Görüntüle 497775
Eki Görüntüle 497774
Eki Görüntüle 497773
hedıyemız geldı kızlar kaju teyzemızdenn okadar begendıkk kıı gönlune saglıkk.
oğluma kadıfe bısı almak ıstıyodum daha alamamıstım.hatta dun kuzenımın bebegını zıyarete gıderken ona kotla gömlek aldık ordakı kadıfelerde gözum kalmıstı cok tesekkur ederım cok cok cok begendıkk..paketı de çok özenlı ve guzeldı kesene bereket tatlım
Eki Görüntüle 497771
Eki Görüntüle 497770
Eki Görüntüle 497772
Eki Görüntüle 497775
Eki Görüntüle 497774
Eki Görüntüle 497773
ay bende bunları çok seviyorum ama daha almadm karşıma çıkınca alıcam :)
çok beğendim mervecimm.. tuğbanın kesesine bereket, yüreğine sağlık... iyi günlerde kullanın inşallah.
Mervişşş hediyen cok güzel.. güzel günler de giydirirsin inşallah canımmm..
tugbanında kesesine bereket
Eki Görüntüle 497771
Eki Görüntüle 497770
Eki Görüntüle 497772
Eki Görüntüle 497775
Eki Görüntüle 497774
Eki Görüntüle 497773
Çok tatlıymış annesi güle güle kullanın
tesekkur ederımm canlarımm ınanın kı allah okadar gönlume göre verdı kıı.
genele bakarsak herkesın hedıyesı bırbırını cok memnun ettı aslında az cok bırbırımızı tanımısız dımı.hepımızın bebıslerı saglıkla gysın ınsallah
Eki Görüntüle 497771
Eki Görüntüle 497770
Eki Görüntüle 497772
Eki Görüntüle 497775
Eki Görüntüle 497774
Eki Görüntüle 497773
teyzelerrrr oğluşuma Esrakar teyzesi almışş, çok beğendimmm çok tatlılar hatta birde çorap vardı fotoya koymayı unutmuşum, kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum burdannn
birde mektup vardı bayıldım hatıra olarak saklayacağımmmeline yüreğine sağlık Esracım
Eki Görüntüle 498426
teyzelerrrr oğluşuma Esrakar teyzesi almışş, çok beğendimmm çok tatlılar hatta birde çorap vardı fotoya koymayı unutmuşum, kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum burdannn
birde mektup vardı bayıldım hatıra olarak saklayacağımmmeline yüreğine sağlık Esracım
Eki Görüntüle 498426
allah razı olsun ya tam yazıyorum biri bişey diyor yolluyamıyorum beysal çok sağol canımcım çok tatlı çok severek kullanacağız Ve hediyem geldi cepten topiğe yükleyemedim daha doğrusu hiç yüklemeyi bilmiyorum bu topiğe onun için başka yere mail attım ve bu arada hislerim beni hiççç yanıltmaz
Eki Görüntüle 498426
allah razı olsun ya tam yazıyorum biri bişey diyor yolluyamıyorum beysal çok sağol canımcım çok tatlı çok severek kullanacağız Ve hediyem geldi cepten topiğe yükleyemedim daha doğrusu hiç yüklemeyi bilmiyorum bu topiğe onun için başka yere mail attım ve bu arada hislerim beni hiççç yanıltmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?