2012 kasım bebişlerinin ilk hediyeleri

Eki Görüntüle 500555 Eki Görüntüle 500556

emekcim çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyeni canım benim:) ellerine sağlık, kesene bereket... kızını da seni de öpüyorum

Eki Görüntüle 500035 Eki Görüntüle 500036

.................teyzesi çok teşekkür ederiz ama kim bilmiyoruz çok beğendik

kızlar hedıyelerınızı gule gule kullanın cıcıslerr bebısler doldursun ıcını hadı bakalım:))

mrb canlar benimde hediyem geldi öncelikle KESTANEŞEKERİ teyzemize teşekkür ederiz okadar güzel bi hediyeki tam almayı düşündüğümüz sırada elimizde olur sanki duydu bizi hediyen için ve güzel mektubun içinde çok teşekkürler kesene bereket ve fotoooooooo

canım kestane şekeri kullanışlı bir hediye seçmiş sürekli elinin altında durması gereken bişey güle güle kullan diş ateşinden baska ateş ölçme inşş..
kestaneşekeri kesene bereket canım

çok güzel bir hediye :)))

kullanmaya gerek kalmaz inşallah.

Eki Görüntüle 500555 Eki Görüntüle 500556

emekcim çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyeni canım benim:) ellerine sağlık, kesene bereket... kızını da seni de öpüyorum

canım güle güle giydir. çok sevimli bir cici bu :))) galiba dayanamıcam bende kızıma lacivert çizgili bişiler alıcam.

Bu gün bizim de hediyemiz geldi ENSERNAZ teyzemize göndermiş hediyemizi, canım çok teşekkür ederim hediye için el emeği göz nuru ne kadar güzel düşünmüşsün kullandıkça seni hatırlayacağım , güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim hepimizin doğumları çok kolay olur inş , bizde seni öptük

cok güzeller canım ensarnaz baya hamarat hatunmuş maşallah :)
güzel günlerde kullanın

güle güle kullan canım çok şekerler:)

el emeği yediyeler çok kıymetli bence. eline sağlık esra. sende güle güle giydirirsin inşallah canım.

bizim hediyelerimizde yaseminimden..

Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888

canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm

anca gördüm bebikimmm beğendiğine çok sevindimmm

bende seniiiiii çok seviyorumm kuşummmmmmm

dimi ama bana kızçe çıksın dedim, APPLEpay de ben çıkayım dedi ve o çıktı

teşekkür ederimmm tatlımm senin zarifliğin

1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..

bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..

bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..

alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..

ama bundan sonra böyle bir organizasyon olursa ben yokum..

sadece üzüldüğümü belirtmek istedim..

moonsun 88 teyzemizden hediyemiz geldi çok tşk ederiz cnm arkadaşım yüregine saglık notunuda okuduk bebegimle çok mutlu olduk

ensarnaz arkadaşım hediyeni göndermiştim ama geldimi acaba (30:

canım cok haklısın kırılmakta herkes hevesle hedıyelerını paylasırken sen gunlerdır bekledın ben bulemsudan sana hedıye alacak arkadasın kım oldugunu açıklamasını ıstıyorum.gecerlı bı sebebı varsa acıklasın yoksa da kım oldugu bılınsın dıye dusunuyorum sonucta uzdu senı sana dııl herhangı bırımıze de o cıkabılırdı herseyı gectım herkımse özelden msj atıp durumu sana anlatabılırdı.ben kım oldugunun söylenmesınden yanayım

Üstüne düşmek istemiyorum canım,kendisi bilir,ama dediğin gibi göndermeyecekse ya da ilgilenmeyecekse bana özelden bildirebilirdi diye düşünüyorum bende..

Üstüne düşmek istemiyorum canım,kendisi bilir,ama dediğin gibi göndermeyecekse ya da ilgilenmeyecekse bana özelden bildirebilirdi diye düşünüyorum bende..
niltcim canım benim üzülmüşsün benim en sitemediğim sey olmuş ama sana hediye gönderen arkadaş rahatsızlığını ve özel sıkıntısını bana iletti ve geçen gün hediyesini kargoya verdiğinide söyledi bana hafta sonunda elinde olur diye düşünüyordu söylemi buydu yani bana belki bugun eline geçebilir hediyen
ama üzülmene çok üzüldüm hakkını helal et ne olur

yok hayatım sen içini ferah tut,diyorum ya bi kaç gün daha bekleyip öyle yazarım demiştim artık bu hafta da geldi geldi gelmedi canı sağolsun napalım,madem rahatsızmış ve sıkıntısı varmış sorun değil..

gönderen de göndermeyen de sağolsun rahat ol okey şekerim

bulemsudan bir elbise ve bi yelek...:):):)

bulemsuuu canımm çok teşekkür ederim... elde inan burdakinden çok daha güzeller...

(fotoları fatma çekip göndermişti, ben de daha fazla bekletmemek adına aynı resimleri koyuyorum... bir de çok samimi içten bir mektup ve pembiş bir çorap göndermiş fatmamız bize :) )

çok güzel ciciler yapmış fatmam. eline sağlık. keşke bende kendim yapıp gönderebilseydim. maşallah diyim sana.

esracım güzel günlerde giydirmek nasip olur inşallah. elbise çok güzel ya, yazın bol bol giydirirsin sare hanıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…