Eki Görüntüle 500555 Eki Görüntüle 500556
emekcim çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyeni canım benim:) ellerine sağlık, kesene bereket... kızını da seni de öpüyorum
Eki Görüntüle 500035 Eki Görüntüle 500036
.................teyzesi çok teşekkür ederiz ama kim bilmiyoruz çok beğendik
emekcim çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyeni canım benim:) ellerine sağlık, kesene bereket... kızını da seni de öpüyorum
canım kestane şekeri kullanışlı bir hediye seçmiş sürekli elinin altında durması gereken bişey güle güle kullan diş ateşinden baska ateş ölçme inşş..mrb canlar benimde hediyem geldi öncelikle KESTANEŞEKERİ teyzemize teşekkür ederiz okadar güzel bi hediyeki tam almayı düşündüğümüz sırada elimizde olur sanki duydu bizi hediyen için ve güzel mektubun içinde çok teşekkürler kesene bereket ve fotoooooooo
Eki Görüntüle 501709
mrb canlar benimde hediyem geldi öncelikle KESTANEŞEKERİ teyzemize teşekkür ederiz okadar güzel bi hediyeki tam almayı düşündüğümüz sırada elimizde olur sanki duydu bizi hediyen için ve güzel mektubun içinde çok teşekkürler kesene bereket ve fotoooooooo
Eki Görüntüle 501709
mrb canlar benimde hediyem geldi öncelikle KESTANEŞEKERİ teyzemize teşekkür ederiz okadar güzel bi hediyeki tam almayı düşündüğümüz sırada elimizde olur sanki duydu bizi hediyen için ve güzel mektubun içinde çok teşekkürler kesene bereket ve fotoooooooo
Eki Görüntüle 501709
Bu gün bizim de hediyemiz geldi ENSERNAZ teyzemize göndermiş hediyemizi, canım çok teşekkür ederim hediye için el emeği göz nuru ne kadar güzel düşünmüşsün kullandıkça seni hatırlayacağım , güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim hepimizin doğumları çok kolay olur inş , bizde seni öptükEki Görüntüle 504755
Bu gün bizim de hediyemiz geldi ENSERNAZ teyzemize göndermiş hediyemizi, canım çok teşekkür ederim hediye için el emeği göz nuru ne kadar güzel düşünmüşsün kullandıkça seni hatırlayacağım , güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim hepimizin doğumları çok kolay olur inş , bizde seni öptükEki Görüntüle 504755
bizim hediyelerimizde yaseminimden..
Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888
canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm
güle güle kullanın hediyelerinizi canım
arzucum eline kesene zevkine sağlık
valla bence olur ben uyarım her ay çekiliş yapmaya öbür topikdede dedim hatta yapalım bir sefer daha diyedoğumdan önce bir çekiliş yapsak isteyen bebeğe yollasa isteyen anneye yollasa ne güzel olur valla
bu arad kızçen takımını güzel günlerde kullansın canım burcu çok düşündü ne yapsam nasıl yapsam diye ama çok güzel yapmış zevkine kesesine sağlık
evet sen hep yazlık aldın kışlık almadın kızçene burcu teyzesi o eksiği kapatıvermiş sağolsun
amanda aman kalbi temiz yaseminin hediyesi kalbi temiz sedefe gelmiş
güle güle kullansın kıızn hediyesini canım yasemininde kesesine sağlık emii
güle güle bebişine giydirmek nasip olsun inşallah canım. o takımın bende tulumu var. gerçekten çok güzel. lif olayıda çok hoşuma gitti. yıkarsın bebişini yumuşacık :)
canım sağol, güle güle giydirmek nasip olur inşallah. daha yeni yeni çıkıyor kışlıklar, napalım hepimiz yazlık bişiler almak zorunda kaldık.
ama çamaşırın resmini görünce kıpkırmızı oldum vallahi. o gizli hediye idi
güle güle kullan canım. yasemin kendi gibi zarif bir battaniye almış :))
1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..
bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..
bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..
alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..
ama bundan sonra böyle bir organizasyon olursa ben yokum..
sadece üzüldüğümü belirtmek istedim..
canım cok haklısın kırılmakta herkes hevesle hedıyelerını paylasırken sen gunlerdır bekledın ben bulemsudan sana hedıye alacak arkadasın kım oldugunu açıklamasını ıstıyorum.gecerlı bı sebebı varsa acıklasın yoksa da kım oldugu bılınsın dıye dusunuyorum sonucta uzdu senı sana dııl herhangı bırımıze de o cıkabılırdı herseyı gectım herkımse özelden msj atıp durumu sana anlatabılırdı.ben kım oldugunun söylenmesınden yanayım
1-2 gün daha bekleyeyim demiştim ama ben gerçekten çok üzüldüm,eşim bile dalga geçti resmen benimle..
bana hediye gönderecek arkadaş kimdi bilmiyorum ama sağolsun,eşime karşı bile küçük düştüğümü hissettirdi bana..
bilemiyorum bi kaç güne gelir mi ama herkesinki gelip benim ki gelmediği için böyle birşey yazma gereği duydum..
alanın da almayanın da canı sağolsun..çok önemli değil,bunun sadece "önemsenmemek"beni üzen bu oldu..
ama bundan sonra böyle bir organizasyon olursa ben yokum..
sadece üzüldüğümü belirtmek istedim..
canım cok haklısın kırılmakta herkes hevesle hedıyelerını paylasırken sen gunlerdır bekledın ben bulemsudan sana hedıye alacak arkadasın kım oldugunu açıklamasını ıstıyorum.gecerlı bı sebebı varsa acıklasın yoksa da kım oldugu bılınsın dıye dusunuyorum sonucta uzdu senı sana dııl herhangı bırımıze de o cıkabılırdı herseyı gectım herkımse özelden msj atıp durumu sana anlatabılırdı.ben kım oldugunun söylenmesınden yanayım
niltcim canım benim üzülmüşsün benim en sitemediğim sey olmuş ama sana hediye gönderen arkadaş rahatsızlığını ve özel sıkıntısını bana iletti ve geçen gün hediyesini kargoya verdiğinide söyledi bana hafta sonunda elinde olur diye düşünüyordu söylemi buydu yani bana belki bugun eline geçebilir hediyen
Üstüne düşmek istemiyorum canım,kendisi bilir,ama dediğin gibi göndermeyecekse ya da ilgilenmeyecekse bana özelden bildirebilirdi diye düşünüyorum bende..
niltcim canım benim üzülmüşsün benim en sitemediğim sey olmuş ama sana hediye gönderen arkadaş rahatsızlığını ve özel sıkıntısını bana iletti ve geçen gün hediyesini kargoya verdiğinide söyledi bana hafta sonunda elinde olur diye düşünüyordu söylemi buydu yani bana belki bugun eline geçebilir hediyen
ama üzülmene çok üzüldüm hakkını helal et ne olur
Eki Görüntüle 507743 Eki Görüntüle 507744
bulemsudan bir elbise ve bi yelek...:):):)
bulemsuuu canımm çok teşekkür ederim... elde inan burdakinden çok daha güzeller...
(fotoları fatma çekip göndermişti, ben de daha fazla bekletmemek adına aynı resimleri koyuyorum... bir de çok samimi içten bir mektup ve pembiş bir çorap göndermiş fatmamız bize :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?