2012 kasım bebişlerinin ilk hediyeleri

canım güle güle giysin inşallah hayatı boyunca hep güzel şeylerle karşılaşın inşallah öpüyorum

çok acele yaptım onuda yapacağım bilmiyorum ama hep doğru çıkıyor hislerim bak onca adam içinden bildim seni :)

oyy ayakkabılarını yesinler onunn.. çok güzelmiş canımmm.. güle güle kullanın... eminim çok tatlı görünür bunların içinde paytak paytak yürürken

oyy teşekkür ederiz teyzesiii

Eki Görüntüle 498436

gule gule kullansın bebısın kuzum

çok güzelmişşşşş güle güle kulansın pipiloşş

kuzucugun gule gule gıysın cnmm esranın da kesesıne bereket

sağol cnmm benim

Eki Görüntüle 498436

yaaa çok kıskandım acaip tatlı bişiy almışsın canım....böyle farklı şeylere bayılıyorum ben yaaa...

Eki Görüntüle 498436

Kızlaar bebişlerin hepsinin de cicileri çok güzelll Allahım sağlıkla giydirmeyi, kullanmayı nasip etsin inşallah Hediyeyi gönderen arkadaşların da kesesine bereket, ne kadar güzel bişi oldu bu. Bence bebişlerimiz doğduğunda giydirip üstlerindeki halini de resimleyip koyalım buraya

Betülümm ama oyun bozancılık yapmaaa Bu seferkinde aysunun ilk geldi, destek çıkamadı sana değil mi, sen merakta kaldın yine Acabba kim sana gönderenn :44:

demekki geçen seferki gibi destek olmadı bana aysun hiçte tahminim yok ama ben beklemek istemiyorum heyecan iyi gelmio bana çatlıcam die korkuyorum :)

canım güle güle giysin inşallah hayatı boyunca hep güzel şeylerle karşılaşın inşallah öpüyorum

sağol bi tanemmm hepimizin ki inş.

güle güle giysin oğluşun cok güzelmişşş... esracım kesene bereket

Betülüm kesene bereket canım cok güzel bi hediye secmişsin
burcu güzel günlerde giydirirsin oğluşunu inşallah canım..

sağol tatlımmm

her bir beğenene tşk ederim canolar bu arada bütün hediyeler çok güzel zevkli topiğiz anlaşılan beğenmediğim hiç bir hediye yok herkes sağlıkla mutlulukla kullansın tüm eşyalarını giysilerini

amanda aman ne güzel cicler gelmiş güle güle giysin paşa kaju(tuğba )teyzesininde zevkine sağlık kesesine bereket

tam erkek bebek cicicsi esrakar ne kadar güzel bir sey seçmişsin bayıldım kesene bereket canım
hayatcım güzel günlerde kullansın oğluşun emi hediyesini

Eki Görüntüle 498436

İşte bu da tamm ısırmalık ponponlu popo kısmıııı. Burcum güle güle kullan tatlımm

Eki Görüntüle 498565
2 vakte kadar gelir hediyen demiştim ben sahinus yanılmamışım bak
çok tatlı bir cici güle güle giysin oğlun sana gülücükler atsın hepbeysalcım kesene bereket tatlım

Evet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..

Eklentiler

• $101_0155.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 62

burcuxxx teyzzemizee bir kez daha teşekkür ediyoruzzz:)))) takip etmiş bizi, fatma teyzoştanda tüyolar almışş...anası kızınaaa hep elbiseler kıçı başı açık şeyler alıncaaa burcuu teyzemiz imdada yetiştii...bi eşofman takımı oldu kuzumunn:)) ciddeenn haaa ben hiç eşofman takımı almamışımmmmmmmmmmmm

canım arkadaşım notun içinde ayrıca teşekkürler...

kızlarr her ay yapsakmı biz bu çekilişş işiniiiiiiiiii pek seviyorum ben yaaa..nasıl heyecanlanıyorum...

bizim hediyelerimizde yaseminimden..

canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm

Evet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..
güle güle kullanın hediyelerinizi canım
arzucum eline kesene zevkine sağlık

valla bence olur ben uyarım her ay çekiliş yapmaya öbür topikdede dedim hatta yapalım bir sefer daha diyedoğumdan önce bir çekiliş yapsak isteyen bebeğe yollasa isteyen anneye yollasa ne güzel olur valla
bu arad kızçen takımını güzel günlerde kullansın canım burcu çok düşündü ne yapsam nasıl yapsam diye ama çok güzel yapmış zevkine kesesine sağlık
evet sen hep yazlık aldın kışlık almadın kızçene burcu teyzesi o eksiği kapatıvermiş sağolsun

Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888

kesene bereket..
seni çoook seviorummm
amanda aman kalbi temiz yaseminin hediyesi kalbi temiz sedefe gelmiş
güle güle kullansın kıızn hediyesini canım yasemininde kesesine sağlık emii

kızlar hepınızın hedıyesı super sahınusun da dedıgı gıbı zevklı topıgız:))

ee hedıyesı ulasmayan kımler kaldıı herkes mutlu olur ınsallah hedıye almayan kalmaz topıcte

hepinizin hediyeleri süper bebişlerinize çok yakışıcak bende bugün gönderdim inşaallah begen ir arkadaşım

benim hediyemde gelmedi daha heycanla bekliyorum bakalım kime çıkmışız biz

Eki Görüntüle 498436

Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888

kesene bereket..
seni çoook seviorummm

canlarım benimmm hepinizin hediyeleri çok güzel alanların keselerine bereket... kullanacaklarda iyi ve güzel günlerde kullansınlar çok çok beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…