teyzelerrrr oğluşuma esrakar teyzesi almışş, çok beğendimmm çok tatlılar hatta birde çorap vardı fotoya koymayı unutmuşum, kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum burdannn
Birde mektup vardı bayıldım hatıra olarak saklayacağımmmEline yüreğine sağlık esracım
Eki Görüntüle 498426
güle güle kullansın kuzucun tatlım :) babamızla gidip aldık izindeyken o kadar beğendikki erdeme de aldık aynılarındangüle güle giysin kuzucun içinde resimlerinide bekliyoruz
hıı bu arada dün şok oldum amanın nasıl bildi diye farkındaysan hiç cevap vermedim evet benim yok canım falan die :)
bu arada bence salopetin arka kısmının resminide çek o poposundaki ponponu ısırmak için gün sayıyorum ben
o zaman bana kimden gelicek onuda tahmin etsenee :)çok acele yaptım onuda yapacağım bilmiyorum ama hep doğru çıkıyor hislerim bak onca adam içinden bildim seni :)
oyy ayakkabılarını yesinler onunn..çok güzelmiş canımmm.. güle güle kullanın... eminim çok tatlı görünür bunların içinde paytak paytak yürürken
kuzucugun gule gule gıysın cnmm esranın da kesesıne bereket
güle güle kullansın kuzucun tatlım :) babamızla gidip aldık izindeyken o kadar beğendikki erdeme de aldık aynılarındangüle güle giysin kuzucun içinde resimlerinide bekliyoruz
hıı bu arada dün şok oldum amanın nasıl bildi diye farkındaysan hiç cevap vermedim evet benim yok canım falan die :)
bu arada bence salopetin arka kısmının resminide çek o poposundaki ponponu ısırmak için gün sayıyorum ben
evetttttttt benim hediyemde geldi
esra arkadaşımdan geldi kızımın hediyeleri, çok şık pembe bir battaniye, pembe çorap, pembe toka :)))) hepsinin pembe olması beni mutlu etti. bütün arkadaşlarımı seviyorum ama esraya çıkmış olduğuma ayrı bir sevindim. esracım çok teşekkür ederim hepsini çok beğendim, kesene bereket. güzel dilekli notun içinde ayrıca teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 496778
hedıyemız geldı kızlar kaju teyzemızdenn okadar begendıkk kıı gönlune saglıkk.
oğluma kadıfe bısı almak ıstıyodum daha alamamıstım.hatta dun kuzenımın bebegını zıyarete gıderken ona kotla gömlek aldık ordakı kadıfelerde gözum kalmıstı cok tesekkur ederım cok cok cok begendıkk..paketı de çok özenlı ve guzeldı kesene bereket tatlım
Eki Görüntüle 497771
Eki Görüntüle 497770
Eki Görüntüle 497772
Eki Görüntüle 497775
Eki Görüntüle 497774
Eki Görüntüle 497773
teyzelerrrr oğluşuma Esrakar teyzesi almışş, çok beğendimmm çok tatlılar hatta birde çorap vardı fotoya koymayı unutmuşum, kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum burdannn
birde mektup vardı bayıldım hatıra olarak saklayacağımmmeline yüreğine sağlık Esracım
Eki Görüntüle 498426
Kızlaar bebişlerin hepsinin de cicileri çok güzelllAllahım sağlıkla giydirmeyi, kullanmayı nasip etsin inşallah Hediyeyi gönderen arkadaşların da kesesine bereket, ne kadar güzel bişi oldu bu. Bence bebişlerimiz doğduğunda giydirip üstlerindeki halini de resimleyip koyalım buraya
Betülümm ama oyun bozancılık yapmaaaBu seferkinde aysunun ilk geldi, destek çıkamadı sana değil mi, sen merakta kaldın yine Acabba kim sana gönderenn :44:
canım güle güle giysin inşallah hayatı boyunca hep güzel şeylerle karşılaşın inşallah öpüyorum
güle güle giysin oğluşun cok güzelmişşş... esracım kesene bereket
Betülüm kesene bereket canım cok güzel bi hediye secmişsin
burcu güzel günlerde giydirirsin oğluşunu inşallah canım..
İşte bu da tamm ısırmalık ponponlu popo kısmıııı. Burcum güle güle kullan tatlımm
Eki Görüntüle 498565
amanda aman ne güzel cicler gelmiş güle güle giysin paşa kaju(tuğba )teyzesininde zevkine sağlık kesesine berekethedıyemız geldı kızlar kaju teyzemızdenn okadar begendıkk kıı gönlune saglıkk.
oğluma kadıfe bısı almak ıstıyodum daha alamamıstım.hatta dun kuzenımın bebegını zıyarete gıderken ona kotla gömlek aldık ordakı kadıfelerde gözum kalmıstı cok tesekkur ederım cok cok cok begendıkk..paketı de çok özenlı ve guzeldı kesene bereket tatlım
Eki Görüntüle 497771
Eki Görüntüle 497770
Eki Görüntüle 497772
Eki Görüntüle 497775
Eki Görüntüle 497774
Eki Görüntüle 497773
tam erkek bebek cicicsi esrakar ne kadar güzel bir sey seçmişsin bayıldım kesene bereket canımteyzelerrrr oğluşuma Esrakar teyzesi almışş, çok beğendimmm çok tatlılar hatta birde çorap vardı fotoya koymayı unutmuşum, kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum burdannn
birde mektup vardı bayıldım hatıra olarak saklayacağımmmeline yüreğine sağlık Esracım
Eki Görüntüle 498426
2 vakte kadar gelir hediyen demiştim ben sahinus yanılmamışım bakİşte bu da tamm ısırmalık ponponlu popo kısmıııı. Burcum güle güle kullan tatlımm
Eki Görüntüle 498565
Evet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..
güle güle kullanın hediyelerinizi canımEvet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..
valla bence olur ben uyarım her ay çekiliş yapmaya öbür topikdede dedim hatta yapalım bir sefer daha diyeEki Görüntüle 498852 Eki Görüntüle 498853 Eki Görüntüle 498854 Eki Görüntüle 498855
burcuxxx teyzzemizee bir kez daha teşekkür ediyoruzzz:)))) takip etmiş bizi, fatma teyzoştanda tüyolar almışş...anası kızınaaa hep elbiseler kıçı başı açık şeyler alıncaaa burcuu teyzemiz imdada yetiştii...bi eşofman takımı oldu kuzumunn:)) ciddeenn haaa ben hiç eşofman takımı almamışımmmmmmmmmmmm
canım arkadaşım notun içinde ayrıca teşekkürler...
kızlarr her ay yapsakmı biz bu çekilişş işiniiiiiiiiiipek seviyorum ben yaaa..nasıl heyecanlanıyorum...
amanda aman kalbi temiz yaseminin hediyesi kalbi temiz sedefe gelmişbizim hediyelerimizde yaseminimden..
Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888
canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm
evetttttttt benim hediyemde geldi
esra arkadaşımdan geldi kızımın hediyeleri, çok şık pembe bir battaniye, pembe çorap, pembe toka :)))) hepsinin pembe olması beni mutlu etti. bütün arkadaşlarımı seviyorum ama esraya çıkmış olduğuma ayrı bir sevindim. esracım çok teşekkür ederim hepsini çok beğendim, kesene bereket. güzel dilekli notun içinde ayrıca teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 496778
hedıyemız geldı kızlar kaju teyzemızdenn okadar begendıkk kıı gönlune saglıkk.
Eki Görüntüle 497771
Eki Görüntüle 497770
Eki Görüntüle 497772
Eki Görüntüle 497775
Eki Görüntüle 497774
Eki Görüntüle 497773
teyzelerrrr oğluşuma Esrakar teyzesi almışş, çok beğendimmm çok tatlılar hatta birde çorap vardı fotoya koymayı unutmuşum, kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum burdannn
Eki Görüntüle 498426
Evet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..
Eki Görüntüle 498852 Eki Görüntüle 498853 Eki Görüntüle 498854 Eki Görüntüle 498855
burcuxxx teyzzemizee bir kez daha teşekkür ediyoruzzz:)))) takip etmiş bizi, fatma teyzoştanda tüyolar almışş...anası kızınaaa hep elbiseler kıçı başı açık şeyler alıncaaa burcuu teyzemiz imdada yetiştii...bi eşofman takımı oldu kuzumunn:)) ciddeenn haaa ben hiç eşofman takımı almamışımmmmmmmmmmmm
canım arkadaşım notun içinde ayrıca teşekkürler...
kızlarr her ay yapsakmı biz bu çekilişş işiniiiiiiiiiipek seviyorum ben yaaa..nasıl heyecanlanıyorum...
bizim hediyelerimizde yaseminimden..
Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888
canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?