2012 kasım bebişlerinin ilk hediyeleri

Evet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..

güle güle bebişine giydirmek nasip olsun inşallah canım. o takımın bende tulumu var. gerçekten çok güzel. lif olayıda çok hoşuma gitti. yıkarsın bebişini yumuşacık :)

canım sağol, güle güle giydirmek nasip olur inşallah. daha yeni yeni çıkıyor kışlıklar, napalım hepimiz yazlık bişiler almak zorunda kaldık.

ama çamaşırın resmini görünce kıpkırmızı oldum vallahi. o gizli hediye idi

bizim hediyelerimizde yaseminimden..

Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888

canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm

güle güle kullan canım. yasemin kendi gibi zarif bir battaniye almış :))

.................teyzesi çok teşekkür ederiz ama kim bilmiyoruz çok beğendik

olma olmaa kıpkırmızı...o da bana gelen hediye...hatunlarr onu da görsünnn

Ben niye katılmamışım hiç farketmedim böyle bir oluşumu:/
Ben de gönderirdim bize de gelirdi, nasıl yaptınız sistemi kızlaR?
eğer istek olursa yeni bir çekiliş yaparsak haberdar ederiz tatlım seni
kura çektik kimse kime çıktığını bilmiyordu hediyeler tamamen süpriz oldu anlayacağın

Eki Görüntüle 500035 Eki Görüntüle 500036

....................teyzesi çok teşekkür ederiz ama kim bilmiyoruz çok beğendik
beysalım hediyen gelmiş gözün aydın çok merakta kalmıştın canım benim güle güle kullansın oğluşun yoldan geçen kargocuyu durduracağım demiştin kargonun geldiğini görünce baya bir heyecan yapmışsındır
veeeeeeee ............ doldurayım mı ben
sevgili lavinya yani haticeden geldi hediyen canım
hasta haliyle hediyeni kargoya verdi sağolsun zevkine sağlık kesesine bereket olsun haticenin

İçimden ya sen ya da hatice geçti. Hediyeyi görünce haticeden emin oldum çünkü senin ne hediye hazırladığını biliyordum. Birde 3. Hediye turuna hazırım 1. De hamiş annelere 2. De bebişlere 3. De de çiçeği burnunda çıtır annelere olabilir ne dersiniz sıpişlere hep gelşr hediye anişler unutulur

canım ya ben aldım eşim kargoya verirken stajyeri yönlendirmiş o da eşimin ismini yazmış.. eşimde hata unutmuş ben de bişey diyemedim zaten bulemsum söyler dedim.... sevindim beğenmene:) güle güle kullansın oğluşun...

valla ben de hazırım yaparsakda hemen yapalım ben her an doğurabilirim

yaparsak bile sana telle haber veririz canım

emekcim çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyeni canım benim:) ellerine sağlık, kesene bereket... kızını da seni de öpüyorum

Haticem betüle gönderdiğin hediyen cok güzel, zevkli arkadaşım benim, kesene bereket..

msj kutunu boşaltsana, ulaşmıyorum sana, mailinde yok bende

canım benim çok teşekkür ederiz bitanem erdem de bende çok mutlu olduk seninde hediyen çok güzel oğluşun sağlıcakla giysin inşallah

Evet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..

bizim hediyelerimizde yaseminimden..

Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888

canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm

hepinizin hediyeleri süper bebişlerinize çok yakışıcak bende bugün gönderdim inşaallah begen ir arkadaşım

benim hediyemde gelmedi daha heycanla bekliyorum bakalım kime çıkmışız biz

Eki Görüntüle 500555 Eki Görüntüle 500556

emekcim çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyeni canım benim:) ellerine sağlık, kesene bereket... kızını da seni de öpüyorum

Kızlaarr keselerinize bereket hepsi öyle güzel öyle zevkli seçimler ki,,, ne iyi yapmışız. Bebişlerimiz de güle güle giyinsinler oyy yeyim ben onları
Bu arada beysalcımm gözün aydın kuzumm kavuşmuşsun hediyene bak en son değilsin bu sefer daha almayanlar da var

Cok güzel oldu bu hediye etkinliği yaa
ben hediye almayı da vermeyi de cok severim , ki hediyeleşmek "sünnettir"
ama burda kalmasın şekerlerimm gelecek zamanlarda yine devam edelimmm:112:

Haticem betüle gönderdiğin hediyen cok güzel, zevkli arkadaşım benim, kesene bereket..

msj kutunu boşaltsana, ulaşmıyorum sana, mailinde yok bende

boş canım kusura bakma uzak kalınca takip edemedim...:)

canım benim çok teşekkür ederiz bitanem erdem de bende çok mutlu olduk seninde hediyen çok güzel oğluşun sağlıcakla giysin inşallah

güle güle kullansın bebişin kuzum:) sevinmenizede ayrıca sevindim:)

kırmızı papyonunu yirim ben onun ne tatlı bişy ya....ya biizm kızlar çok zevkli nerden buluyosunuz böyle tatlı şeyleri anlamıyorum...

dimi papyonu çok şeker:)

Cok güzel oldu bu hediye etkinliği yaa
ben hediye almayı da vermeyi de cok severim , ki hediyeleşmek "sünnettir"
ama burda kalmasın şekerlerimm gelecek zamanlarda yine devam edelimmm:112:

bencede ya mutlaka devam edelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…