Evet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..
Eki Görüntüle 498852 Eki Görüntüle 498853 Eki Görüntüle 498854 Eki Görüntüle 498855
burcuxxx teyzzemizee bir kez daha teşekkür ediyoruzzz:)))) takip etmiş bizi, fatma teyzoştanda tüyolar almışş...anası kızınaaa hep elbiseler kıçı başı açık şeyler alıncaaa burcuu teyzemiz imdada yetiştii...bi eşofman takımı oldu kuzumunn:)) ciddeenn haaa ben hiç eşofman takımı almamışımmmmmmmmmmmm
canım arkadaşım notun içinde ayrıca teşekkürler...
kızlarr her ay yapsakmı biz bu çekilişş işiniiiiiiiiiipek seviyorum ben yaaa..nasıl heyecanlanıyorum...
bizim hediyelerimizde yaseminimden..
Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888
canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm
Eki Görüntüle 500035 Eki Görüntüle 500036
.................teyzesi çok teşekkür ederiz ama kim bilmiyoruz çok beğendik
canım sağol, güle güle giydirmek nasip olur inşallah. daha yeni yeni çıkıyor kışlıklar, napalım hepimiz yazlık bişiler almak zorunda kaldık.
ama çamaşırın resmini görünce kıpkırmızı oldum vallahi. o gizli hediye idi
eğer istek olursa yeni bir çekiliş yaparsak haberdar ederiz tatlım seniBen niye katılmamışım hiç farketmedim böyle bir oluşumu:/
Ben de gönderirdim bize de gelirdi, nasıl yaptınız sistemi kızlaR?
beysalım hediyen gelmişEki Görüntüle 500035 Eki Görüntüle 500036
....................teyzesi çok teşekkür ederiz ama kim bilmiyoruz çok beğendik
eğer istek olursa yeni bir çekiliş yaparsak haberdar ederiz tatlım seni
kura çektik kimse kime çıktığını bilmiyordu hediyeler tamamen süpriz oldu anlayacağın
beysalım hediyen gelmişgözün aydın çok merakta kalmıştın canım benim güle güle kullansın oğluşun yoldan geçen kargocuyu durduracağım demiştin kargonun geldiğini görünce baya bir heyecan yapmışsındır
veeeeeeee ............ doldurayım mı ben
sevgili lavinyayani haticeden geldi hediyen canım
hasta haliyle hediyeni kargoya verdi sağolsunzevkine sağlık kesesine bereket olsun haticenin
İçimden ya sen ya da hatice geçti. Hediyeyi görünce haticeden emin oldum çünkü senin ne hediye hazırladığını biliyordum. Birde 3. Hediye turuna hazırım 1. De hamiş annelere 2. De bebişlere 3. De de çiçeği burnunda çıtır annelere olabilir ne dersiniz sıpişlere hep gelşr hediye anişler unutulur
yaparsak bile sana telle haber veririz canımcanım ya ben aldım eşim kargoya verirken stajyeri yönlendirmiş o da eşimin ismini yazmış.. eşimde hata unutmuş ben de bişey diyemedim zaten bulemsum söyler dedim.... sevindim beğenmene:) güle güle kullansın oğluşun...
valla ben de hazırım yaparsakda hemen yapalım ben her an doğurabilirim
güle güle kullansın canım oğluşun emekciğim kesene bereket zevkine sağlık sekerim nasıl ttalı bir tulum böyleEki Görüntüle 500555 Eki Görüntüle 500556
emekcim çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyeni canım benim:) ellerine sağlık, kesene bereket... kızını da seni de öpüyorum
canım ya ben aldım eşim kargoya verirken stajyeri yönlendirmiş o da eşimin ismini yazmış.. eşimde hata unutmuş ben de bişey diyemedim zaten bulemsum söyler dedim.... sevindim beğenmene:) güle güle kullansın oğluşun...
valla ben de hazırım yaparsakda hemen yapalım ben her an doğurabilirim
Eki Görüntüle 500555 Eki Görüntüle 500556
emekcim çok çok teşekkür ederim çok beğendik hediyeni canım benim:) ellerine sağlık, kesene bereket... kızını da seni de öpüyorum
Evet kızlar Arzu Teyzemizin gönderdiği ciciler çokkk ama çok teşekkürler, ikiside çok güzel lif için ayrıca sağol eline emeğine sağlık..
Eki Görüntüle 498852 Eki Görüntüle 498853 Eki Görüntüle 498854 Eki Görüntüle 498855
burcuxxx teyzzemizee bir kez daha teşekkür ediyoruzzz:)))) takip etmiş bizi, fatma teyzoştanda tüyolar almışş...anası kızınaaa hep elbiseler kıçı başı açık şeyler alıncaaa burcuu teyzemiz imdada yetiştii...bi eşofman takımı oldu kuzumunn:)) ciddeenn haaa ben hiç eşofman takımı almamışımmmmmmmmmmmm
canım arkadaşım notun içinde ayrıca teşekkürler...
kızlarr her ay yapsakmı biz bu çekilişş işiniiiiiiiiiipek seviyorum ben yaaa..nasıl heyecanlanıyorum...
bizim hediyelerimizde yaseminimden..
Eki Görüntüle 498880 Eki Görüntüle 498884
Eki Görüntüle 498888
canım arkadaşım benimmm cok teşekkür ederim...
kesene bereket..
seni çoook seviorummm
hepinizin hediyeleri süper bebişlerinize çok yakışıcak bende bugün gönderdim inşaallah begen ir arkadaşım
benim hediyemde gelmedi daha heycanla bekliyorum bakalım kime çıkmışız biz
Eki Görüntüle 500555 Eki Görüntüle 500556
Haticem betüle gönderdiğin hediyen cok güzel, zevkli arkadaşım benim, kesene bereket..
msj kutunu boşaltsana, ulaşmıyorum sana, mailinde yok bende
canım benim çok teşekkür ederiz bitanem erdem de bende çok mutlu olduk seninde hediyen çok güzel oğluşun sağlıcakla giysin inşallah
kırmızı papyonunu yirim ben onun ne tatlı bişy ya....ya biizm kızlar çok zevkli nerden buluyosunuz böyle tatlı şeyleri anlamıyorum...
Cok güzel oldu bu hediye etkinliği yaa
ben hediye almayı da vermeyi de cok severim , ki hediyeleşmek "sünnettir"
ama burda kalmasın şekerlerimm gelecek zamanlarda yine devam edelimmm:112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?