2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntüleri

dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız.

Eki Görüntüle 424622 Eki Görüntüle 424623

maşallah oglusuna sag ortadakı resım cok net cıkmıs 3 boyutlu mu :26:

Siz çocuğu rahatsız edermisiniz ? Alın size kaşları çatar
Maşallah tatlım çok karakteristik bir bebek olacak gibi görünüyor, anlamak için hiç zorluk çekmeyeceksiniz

Aman da maaşallah bebişlerinizeeee,yerim ben bu bıdıklarııııııııııı....

maşallah çok tatlılar ya benim ki göstermedi merakla bekliyoruz sonraki doktor kontrolünü

Bu da benim bebişim kızlarr Ağzını açmış sanki gülüyor gibi

Eklentiler

• $SAM_0201.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 81
Kesin tatlımm çok oyuncu olacak bizimkisi, profilden babasına benziyor şimdilik, huyu da benzeyecek herhalde

Kesin tatlımm çok oyuncu olacak bizimkisi, profilden babasına benziyor şimdilik, huyu da benzeyecek herhalde
ee kime çekecek en yakınında olana çekecek hele oyunculuğuna gıcık kaparsan eşinin tam olur
benim büyük kızda küçük kızda babalarına benziyor lüzümsüz dalga geçmeleri
zaten zamane bebeleri tam oyuncular ağzın açık kalıyor onların yaptığı hareketlere

Ayyyyy masallah sana kuzu nasil tatlisin oyle...
Bu da benim bebişim kızlarr Ağzını açmış sanki gülüyor gibi

masallahhhh tatlimm sana da bi kiz geliyo heralde.. Bi an oyle gecti icimdn. Hadi bakalim saglikla gelsinlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…