dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız.
Eki Görüntüle 424622 Eki Görüntüle 424623
maşallah oglusunasag ortadakı resım cok net cıkmıs 3 boyutlu mu :26:
dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız.
Siz çocuğu rahatsız edermisiniz ? Alın size kaşları çatar
Maşallah tatlımçok karakteristik bir bebek olacak gibi görünüyor, anlamak için hiç zorluk çekmeyeceksiniz
teyzoşlar sırf siz görün diye bebişimin fotosunu yüklüyorumm lütfen herkes maşAllah desinn
cicişlerrr ufak bir sivrilik var ama dikkatli bakınca o diğer bacağı babişe inandıramadık ama öyle siz ne düşünüyorsunuz
tam akreb burcu olacak yani :82:Siz çocuğu rahatsız edermisiniz ? Alın size kaşları çatar
Maşallah tatlımçok karakteristik bir bebek olacak gibi görünüyor, anlamak için hiç zorluk çekmeyeceksiniz
Bu da benim bebişim kızlarrAğzını açmış sanki gülüyor gibi
ee kime çekecek en yakınında olana çekecek hele oyunculuğuna gıcık kaparsan eşinin tam olurKesin tatlımm çok oyuncu olacak bizimkisi, profilden babasına benziyor şimdilik, huyu da benzeyecek herhalde
Ayyyyy masallah sana kuzudün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız.
Bu da benim bebişim kızlarrAğzını açmış sanki gülüyor gibi
İnatçı bebişim 17+3 ken
maşallah tatlım allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü olsun inşallah
İnatçı bebişim 17+3 ken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?