2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntüleri

bu da benim kuzum 14+1 iz maşallah baya büyüdük ama hala cinsiyetimiz belli değil nazlıyız göstermiyoruzzzz:)))))

Eklentiler

• $Fotoğraf0523.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 59

buda bizim bebişimiz :) maşallahh bakalım cinsiyetini gösterecekmi 11+0 dayız:)

bu da benim kuzum 14+1 iz maşallah baya büyüdük ama hala cinsiyetimiz belli değil nazlıyız göstermiyoruzzzz:)))))Eki Görüntüle 405844

maşallah

senin bebek benim ki gibi durmuş, yan :))) maşallah kocaman olmuş annesi. tü tü tü

Eki Görüntüle 406722

buda bizim bebişimiz :) maşallahh bakalım cinsiyetini gösterecekmi 11+0 dayız:)

maşallah

ne güzel net çıkmış. herşeyi belli oluyor. cinsiyeti nasıl görünmedi anlamadım.

maşallah canım

ne güzel, çok tatlı görünüyor. tombiş tombiş durmuş. elime alıp mıncıklayasım geldi. ayy ben bazen dayanamayıp karnımı sıkıyorum. çok manyakça yaa. bebeği ezcem :)

delüüüü onun canı nekii rahat bırak bebeğide büyüsünnn

Son düzenleme:
merhaba tatlı annişler... ben de bugün doktoruma gittim büyük umutlarla... ultrasonu kötü zaten... bir de cmtesi gittiğim için adamın başını kaşıyacak vakti olmuyor... 3 tane de acil doğum gelmişti... söylediklerimi anlamıyordu neredeyse yani... Neyse işte beni ultrasona aldı ve sadece ense kalınlığına burnuna ve boyuna baktı bebişimin... hiçbir sorun yok dedi çok şükür... cinsiyeti sordum mümkün değil şimdi dedi... Ona da sağlık olsun dedik ne diyelim... geçmiş kontrollerimde bana o dandik ultrasondan çıkmış dtek bir görüntü veriyordu.. bu gidişimde bebişim artık elli ayaklı bebiş oldu diye 3 adet görüntü verir ve görüntülerin nasıl olduğunu önemser sanmıştım ama olmadı ultrasonu sürer sürmez ilk çıkan fotoyu bastı verdi oysa daha ne tatlı halleri vardı bebişimin... Ona da sağlık olsun değil mi kızlar? neredeyse o ultrason muhabbeti yüzünden hastenemi doktorumu değiştireceğim valla...

sözün özü fotoyu paylaşmak gelmedi içimden... canım bebişimin koca kafası koca göbüşü ve minik ayacıkları dışında bir şey görünmüyor teyzelerii :) haftaya başka bir doktora gidicem o resimler güzel olursa onları atarım...

hepinize kocaman sevgiler, dualar gönderiyorum....

maşallah nilttcim 2 li yi nerde kaça yaptırdın.muayne dahil mi

bu arada erkek sandım , göbek kordonunu bebişin bamyası sandım daaaaaa ... hala kafam bakırkköy trafininde ööööfff

maşallah
yavrun çok güzel minik ve tatlı görünüyor annesi.. gözlerinide kapamış Allahım ya şuncacık şeyler dünyay gelince bizi pervane edecekler kendilerine
cinsiyetiniz belli mi

oyyy oyyyy maşallahhhh bebişinee annesii yaaaaaaaaa cinsiyeti söylemişmiydii doktorunuzz kuzum size?:44:

maşallah nilttcim 2 li yi nerde kaça yaptırdın.muayne dahil mi

bu arada erkek sandım , göbek kordonunu bebişin bamyası sandım daaaaaa ... hala kafam bakırkköy trafininde ööööfff

Çok teşekkür ederiz teyzeler !! Evet .. Pervane olucaz biz bunaaa

Cinsiyet için erkek'e benziyor dedi ama net değil daha çok seçilemiyor dedi...
Ben 2'li test'i Özel güngören hastanesinde yaptırdım. Çokta memnun kaldım. 80 tl'ye yaptılar. Kan alma olayı benim için için hep facia oluyordu ama burdaki kızlar bir harika pıt diye aldılar anlamadım bile.. Haftaya'da sonuçlarımızı alıcaz bakalım hayırlısı.. Ense kalınlığımızda 0.7 mm Çıktı.

Maşallah canım ne güzel bir sıpadır o sanki kocaman tombik tombikmiş gibi bayıldıım :)

hadi hayırlı haberlerle gel canıım...Rabbim gönlünüzeee göre versinnn

oyy oyyy maşallah bebişine pek şeker göbişini yerim ben onun :)

Eki Görüntüle 408957 Eki Görüntüle 408958 Eki Görüntüle 408959
becerebildim mi bilmiyorum bunlarda benim ogluşumun 12+1 fotoları teyzeleri :))

ayyy ccanım amma hareketlii hepsinde değişik bir pozda, 2 . fotoda napıyo öyle sıpa pek tatlı

Oyy annesiii koccaman olmuş maşallahh,, Allahım size bağışlasın, hayırlı evlat olsunnn

Eki Görüntüle 408957 Eki Görüntüle 408958 Eki Görüntüle 408959
becerebildim mi bilmiyorum bunlarda benim ogluşumun 12+1 fotoları teyzeleri :))

Tatlım maşallah çok hareketli bir bebiş olacak oğluşun, yandın Bu arada en son fotosuna bayıldımm, yiğidin malı meydandadır demiş, serivermiş ortaya pipiciğini, gözün aydın

Allahım yavrularımızın hep güzel haberlerini almamızı sağlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…