2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

valla cnm eşim e bi sürü vitamin verdi doktor evicap selenyum zinco bide com vitex diye 4 ilaç hiç birini içmedi hem kendide doktor ama içmedi sorun etmiyo morfolojiyi anlıcan sadece keçiboynuzu pekmezi içiriyorum inşallah iyi olur canım hakkımızda....

Selam kizlar!
bende Allaha şukurler olsun dün ilaç raporunu çıkardim şimdilik adetimi başlıyacayını bekliyorum.

bende öyle düşünmüştüm.bi ön görüş yapılır kararlar verilir en azından:)çççççççooookkkk heyecanlıyım kızlar yaaa ...işin yoksa adet olmayı bekle şimdi .......

canım bende uzun süre zeynep kamil ve istanbul tüp bebek arasında kararsız kaldım. bir de eurofertil vardı seçeneklerim arasında. benimde uykularım kaçıyordu karar verene kadar. hepsi ile ayrı ayrı görüştüm. sonunda zeynep kamilde karar kıldım. sen hangi aşamadasın? rapor çıkarttın mı zeynep kamilde?

Son düzenleme:
kızlar ben 3 kasımda zeynep kamilde başladım tedaviye. listeye ekleyebilir misiniz?

evet canım.bende zeynep kamilde rapor çıkardım.Zaten orada çalışıyordum.Valla benimde aynen uykularım kaçtı ama karar verdim galiba zeynep kamil olacak...olmazsa başka yer deneriz ama umarım gerek kalmaz başka yere.

istanbul tüpte emre bey ile görüşmüştüm ben. orayı da düşünebilirsin. raporlu ücretleri de çok makul. sorununuz neydi sizin?

istanbul tüpte emre bey ile görüşmüştüm ben. orayı da düşünebilirsin. raporlu ücretleri de çok makul. sorununuz neydi sizin?

canım bende pıhtılaşma sorunu varmış.677c heterojen mutatn çıktı.Bende başka sorun yok ama eşimin spermi düşük çıkıyor malesef.oligospermi
sizin ki ne? raporlu ücretleri ne kadar mesela canım biliyor musun?

bende pco var yalnızca. eşimde sorun yok. istanbul tüpte raporlu ücret 780 lira. istanbulda raporlu ücreti en düşük merkez burası. eşinin hareket ve morfoloji sorunu yok yalnızca sperm sayısı düşükse tüpte şansınız yüksek. sonuçta devlet hastanelerinde bile artık mikroenjeksiyon yapıyorlar. madem orada çalışıyorsun bence zeynep kamilde de deneyebilirsin.

canım orada çalışıyordum ama tayinim çıktı.artık orada değilim.hangi doktorlar bakıyor sana kesin tanıyorumdur. Zeynepkamilin başarısı da iyi sana söyleyeyim. Eğer ihtiyacın olursa orada çok arkadaşım var yönlendiririm seni. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. bende özellerde fiyatın böyle makul olduğunu bilmiyordum.raporda olsa 2 milyar işlem parası alırlar demişlerde.

Bugün çatlatma, perşembe toplama olcak inşallah! Kızlar dua edelim birbirimize :)

kızla sabah yumurtalarım toplandı çok şükür hala karnım ağrıyo(

canım geçmiş olsun! önemli kısmını atlatmışsın! inşallah güzelce döllenirler :))
benim de perşembe olcak! anlatır mısın biraz? nasıl oldu? ağrın nasıl bir ağrı??? meraklardayım

moralini iyi tutmaya çalış canım! pozitif düşün pozitif olsun, her şey olacağına varır :) inşallah Allah utandırmasın da kavuşalım bebişlerimize..
yumurta kalitesini artıran şeylere yönelme şimdi çünkü zaten tedavi görüyorsun.
folisk asit bebeğin sinir sistemi gelişimi için canım yumurtalara bir etkisi yok. sadece beslenmene dikkat et, yani hamileliğe hazır olma açısından.. meyveni sebzeni ihmal etme.. :)

görüşür görüşmez başlamak zor olur bence, erken gitmen iyi olmuş. bak bakalım içine sinecek mi. sinerse adetinin 2. ya da 3.günü gidip tedaviye başlayacaksın canım.. Tedavi öncesi de yapmanı istedikleri şeyler olabiliyor bu süreçte de onalrı halledersin (kan tahlili, tedbir amaçlı kullanılacak ilaçlar vs). Allah yardımcın olsun!

evet genelde merkezlerin aldığı ücret raporlu hasta da olsan ortalama 2 bin lira civarı. ama burası makul. çok teşekkür ederim canım. bende 1,5 yıldır zeynep kamile gidiyorum. aşılamalarımda orada yapıldı. bende memnunum. özel merkez gibi ilgi alaka yok tabii ama gerçekten başarı şansı yüksek. tüp bebek bölümünde tayfun kutlu ve kenan sofuoğlu var.

anladım.kean bey oranın bölüm başkanı zaten.tayfun bey de iyidir. Çok kibardır. Hadi canım bol şans.Allah gönlüne göre versin. seninde ,hepimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…