kızla sabah yumurtalarım toplandı çok şükür hala karnım ağrıyo(
senın opun oldu mu hangi aşamadasın?
evet arkdasim doktor bize sayisindan cok kalitesi ve hizi onemli dedi bizim onlar dusuk olunca demekki yumurtaya ulasamadan yolda vefat ediyorlar
isi girgira aliyorum napim
hee bu arada esim proxeed plus kullaniyor 3.kutudayiz insallah cok iyi gelicek spermlere
arkadaşlar hangi merkeze gidiyorsunuz?
slm arkadaşlar..ya ben istanbul tüp bebek merkezi mi yoksa zeynep kamil mi bir türlü karar veremedim. özelde istanbul tüp bebeği öneriyorlar.devlet düşünürseniz de zeynep kamili. valla düşündükçe başım ağrıyor karar veremedim. Sizin hangi merkez?
kızlar ben 3 kasımda zeynep kamilde başladım tedaviye. listeye ekleyebilir misiniz?
evet canım.bende zeynep kamilde rapor çıkardım.Zaten orada çalışıyordum.Valla benimde aynen uykularım kaçtı ama karar verdim galiba zeynep kamil olacak...olmazsa başka yer deneriz ama umarım gerek kalmaz başka yere.
istanbul tüpte emre bey ile görüşmüştüm ben. orayı da düşünebilirsin. raporlu ücretleri de çok makul. sorununuz neydi sizin?
canım bende pıhtılaşma sorunu varmış.677c heterojen mutatn çıktı.Bende başka sorun yok ama eşimin spermi düşük çıkıyor malesef.oligospermi
sizin ki ne? raporlu ücretleri ne kadar mesela canım biliyor musun?
canım orada çalışıyordum ama tayinim çıktı.artık orada değilim.hangi doktorlar bakıyor sana kesin tanıyorumdur. Zeynepkamilin başarısı da iyi sana söyleyeyim. Eğer ihtiyacın olursa orada çok arkadaşım var yönlendiririm seni. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. bende özellerde fiyatın böyle makul olduğunu bilmiyordum.raporda olsa 2 milyar işlem parası alırlar demişlerde.bende pco var yalnızca. eşimde sorun yok. istanbul tüpte raporlu ücret 780 lira. istanbulda raporlu ücreti en düşük merkez burası. eşinin hareket ve morfoloji sorunu yok yalnızca sperm sayısı düşükse tüpte şansınız yüksek. sonuçta devlet hastanelerinde bile artık mikroenjeksiyon yapıyorlar. madem orada çalışıyorsun bence zeynep kamilde de deneyebilirsin.
hg rana hayirliisi olsun daha once 2 kez tup bebek denendi mi?
benimde ilk kez olcak cok korkuyorum yaa!!! negatif olcak diye ama hayirlisi neyse allahtan onu diliyorum napim..
ya birde bu yumurta kalitesini arttiran besinler neler acaba... ben yaklasik 1 yildir belki daha fazla folik asit kullanyorum
bizim sorun esimin sperm kalitesi, hizi ,morfoloji %3
bu arada sizin sorun nedir?
kızlar bişi sormak istiyorum.şimdi biz tüp bebeğe karar verdik ve ben randevumu aldıım. fakat bu ay kaçtı regl olalı 6 gün oldu.şimdi ben merkezden reglimin 13,gününe randevu aldım görüşmek için.sizce doğrumu yapmışım?yoksa regl olunca mı gitmeliyim?
canım orada çalışıyordum ama tayinim çıktı.artık orada değilim.hangi doktorlar bakıyor sana kesin tanıyorumdur. Zeynepkamilin başarısı da iyi sana söyleyeyim. Eğer ihtiyacın olursa orada çok arkadaşım var yönlendiririm seni. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. bende özellerde fiyatın böyle makul olduğunu bilmiyordum.raporda olsa 2 milyar işlem parası alırlar demişlerde.
evet genelde merkezlerin aldığı ücret raporlu hasta da olsan ortalama 2 bin lira civarı. ama burası makul. çok teşekkür ederim canım. bende 1,5 yıldır zeynep kamile gidiyorum. aşılamalarımda orada yapıldı. bende memnunum. özel merkez gibi ilgi alaka yok tabii ama gerçekten başarı şansı yüksek. tüp bebek bölümünde tayfun kutlu ve kenan sofuoğlu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?