2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

8-MaviNil

Rabbim hepimizin hakkında hayırıslısını versin..Eşim bu cumartesi mikro tese olacak..eğer sperm bulunursa donduracağız..22 kasım da da ben başlayacağım inşallah.

8-MaviNil

Rabbim hepimizin hakkında hayırıslısını versin..Eşim bu cumartesi mikro tese olacak..eğer sperm bulunursa donduracağız..22 kasım da da ben başlayacağım inşallah.

benide eklermisiniz bende adet günümü bekliyorum 19 yada 20 si gibi olmam lazım adetinin ilk günü gel dediler..

Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay tüp bebek yapacağım. Bu ikinci olacak. llk kızım (imzamda görüyorsunuz) tüp bebek. ilk denemede tutmuştu. O zaman uyguladığım yöntemlerin aynını uyguluyorum şimdi de. İnşallah bu sefer de başarılı olacağız. Herkese bol şans diliyorum!

canım merhaba ben 31 yaşındayım. 3 gebelik kaybım var .5 taze embryolarla 2 donmuş embryolarla taoplamda 7 tüp bebek yaptırdım.ama rabbim nasip etmedi olmadı.teyzemin kızında da çikolata kisti vardı ameliyatla aldırdı yaklaşık bir sene sonra hamile kaldı ve yavrusu kucağında şuan.sende o kadar karamsar olma bu yollar çok kolay değil.eğer sabrın varsa önce doğal yolları dene derim.morfolojide aşılır senin olayında.önemli olan sebatla yürümek ve bizden önce rabbimin istemesi.acizane tavsiyem bol şans:))

canım ya sen yine hamile kalmışsın.ben daha o duyguyu hiç yaşayamadım malesef. 25 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. aralıkda başlıyorum tekrar yeni bir tüp bebek macerasına. allah hepimizin kucağını doldursun.

Ben 9 senelik evliyim doğal yollarla hamile kalabilmek için koskoca 6 senem geçti gitti ve son 3 senedir tüp bebek tedavisi görüyorum 2 si normal ilaç tedavisiyle diğeride dondurulmuşla ve bu kasım 20 si gibi tekrar gideceğim ve benim yaşım şuanda 32 isteyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle beklemeyin bekledikce zaman geçip gidiyor umarım er yada geç hepimiz anneliği tadarız Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve bizlere anneliği tattırsın....

amin canım inşallah.bende 10 yıllık evliyim.önemli olan hamile kalmak değil bana göre eve bebekle dönebilmektir başarı.inanki tutup ta düştüğü zaman daha farklı bi acı oluyo.öbür türlü daha kolay atlatıyosun(

amin canım inşallah.sen nerde tedavi oluyorsun?

ay canım ya ne güzel yazmışsın...allah kabul etsin yazdığın duaları. Transferden sonraki 10 gün hep ümitle geçiyor.daha sonra negatif sonucu görünce sonrası travma.eşimde çok üzülüyor. bu keztek tesellim fazla embriyo tranfer ettirmek. Diğerlerinde yalnız 1 tane transfer edilmişti. Sizlerede tavsiyem arkadaşlar birden çok transfer ettirmek şansı artırıyormuş.

Bize tüp bebek merkezleri 1 taneden fazlası yasak deniyor sen nerde yaptırıyorsun eğer fazla transfer yaparlarsa bende oraya geleyim

sen de haklısın canım ya. yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. Valla çok da merak ediyorum içinde bir canlının yaşaması nasıl bir duygu:)

Bize tüp bebek merkezleri 1 taneden fazlası yasak deniyor sen nerde yaptırıyorsun eğer fazla transfer yaparlarsa bende oraya geleyim

hayır canım ya tüp bebek merkezleri yapıyor. Bi arkadaş yaşı 37 falandı işte.ilk de olmadı.ikincide 6 tane trasnfer etmişler biliyor musun. 3 tanesi tutunmuş. birini 12 hastalıkken sonlandırdılar.şimdi ikizleri var.İki tane oğlu var.7 yaşındalar. bana da o arkadaş tavsiye etti. İstanbul tüp bebek merkezi.

ayrıca canım ben ikinci denemeyi devlet hastanesinde yaptırdım. transferde sordular ben masadaayken birden fazla yerleştirelim mi diye. ama hayır dedim. çok pişmanım inan. 6 tane değil de2-3 tane istiyorum canım. o kadar abartmak istemiyorum

Ankara da tedavi göreceğim Allah nasip ederse ilk adet günümde Gata da tekrar başlayacağım sen nerdesin nerede teavi görüyosun

rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsın inşallah canım.ben istanbuldayım anadolu sağlık merkezinde denemeyi düşünüyorum ama hala kararsızım.pıhtılaşma var bende ön görüşme yaptığım doktor sulandırıcı iğneye gerek yok dedi.halbuki heterizotlar bile iğne vuruluyo.benimki homozigot.başka bir doktor düşüklerimin sebebinin bu olduğunu söyledi.hala araştırmadayım yani

selamlar...bende istanbuldayım.heterozigot pıhtılaşma sorunum var. bir çok doktora danıştım. kimisi başarısızlığın sebebi bu diyor kimisi bu sorun çok etkilemez diyor.
yani kafam karıştı biraz. ama kesinlikle clexane 0,4 mg başlayacaksın dediler. Transfer gününden itibaren başlanıyormuş. Daha önce başlama yumurta toplama işleminde kanaman olabilir dediler canım. Sorunun bulunması güzel bir şey diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.

sen de haklısın canım ya. yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. Valla çok da merak ediyorum içinde bir canlının yaşaması nasıl bir duygu:)

canım daha varlığına alışmaya çalışırken birden yokluğuna alıştırıveriyor rabbim o yüzden nasıl anlatayım ki hatta bir tanesi giderken bayılmışım gece eşim apar topar hastaneye götürmüş.hemen kürtaja aldılar.narkozdan uyanırken hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım bebeğim diye ordaki hemşireden allah razı olsun ellerimi öpe koklaya beni teselli etmeye çalışmıştı zor yani(((

gerçekten çok üzücü. çiçm tuhaf oldu valla. Rabbim böyle sınavlarda bizlere sabırlar ihsaneylesin. Allah o ağlamalarının karşılığında yüzünü güldürür umarım.

selam canım.bak sana heterizot olduğun halde kesin kullanacaksın demiş.bende haftaya cumartesi tekrar bi görüşmeye gidicem.bu konuyu uzun uzun konuşcam.detayları anlatırım sanada.nerde tedavi görüyorsun doktorun kim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…