2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

anladım.kean bey oranın bölüm başkanı zaten.tayfun bey de iyidir. Çok kibardır. Hadi canım bol şans.Allah gönlüne göre versin. seninde ,hepimizin...

inşallah canım. allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin. tayfun bey iyi de kenan bey için aynı şeyi söyleyemiycem:))

yumurtam çok diye ağrım biraz normalden fazla oldu.ama değdi sanki Allah sonunu getiriri inşallah.hepimiz için ....

birazdan catlama ignesini vurucam, carsamba yumurtalar toplanacak.

cnm hadi bakalım yarın toplanıyo yumoşların.cnm narkozdan hissetmiosun bişey ama ben ağlayarak uyandım biraz ağrım oldu o da çok fazla yumurta toplandığından dolayıymış sonra ilaç verdiler hatta belki sana serum verirler içine de ağrı kesici enjekte ederler.sonra cnm yavaş yavaş geçti ağrım yürüyerek çıktım merkezden evde yattım adet sancısının biraz fazlası gibi düşün yeni ilaçlara başlıyosun.yarın opudan sonra konusalım bakalım ilaçlarımız aynı mı

kizlar bugun esimle gorusmeye diye gittik sinir oldum geldim hastanenin konferans salonu bir suru kari koca ayni anda hepimiz 30 kisi var yok
neyse gecirdiler bizi salona profosor doktor beyefendi konusma yapti dev ekranda asama asama ne nasil yapildigini anlattilar bu arada butun eslere hepimize birer dosya
bir dunya doldurulacak kagit imazalanacak.... en son iste transfer oncesi tedavi surecinde parfum skmayin alkollu icerikli hic birsey surulmeyecekmis... psikolok konusma yapti sonrasinda bu surecin biraz yipratici oldugunu,ozellikle transferden sonra ki 2 hafta icinde bazi kadinlar bunalima giriyormus hamilemiyim degilmiyim kesinlikle bunu yapmayin dedi gulun eglenin dedi o surecte kotu etki ediyormus
2 saat bir dunya sey anlatii evettttt sonuc dosyayla herkes evine gonderildi 27 kasim sabahi esimle ben kan testi verecekmisiz...
ve benim adet tarihim 17 kasim filan buradan anlasiliyor ki bu ay bana bisey olmayacak cok uzgum....
malesef iste yurtdisinda yasamanin buda dez avantaji burada saglik cok yavas ilerliyor ben adet olunca gel diyecekler diye beklerken kafasina gore tarih koyup 27 kasim
kan testi yapcaklar aralik'a allah kerim umidim kalmadi yaa ...zaten sabirsizim iyice sinir oldum

Son düzenleme:
saol şekerim 32 tane yumurtam toplandı 20 tanesi işleme alındı 14 tanesi döllenmiş cnm

maşşallah bak gördünmü biz 1 istiyoruz allah 14 tane bebeiş vermiş onlar sana sımsıkı tutunucak inşallah...

sakin ol cnm geç olsun güç olmasın bundada vardır bir hayır öle düşün hemde bu bekleme sürecinde evinle ilgilen mesela eşyaların yerini değiş rengini değiş ne bileyim farklı uğraşlar bul insana iyi geliyo yada yeni yemek tariflerini dene farklı tadlar lezzetler bu zamanı kendin için kaliteli hale getir ve hep pozitif düşün forumlarda başarı hikayelerini oku inan bunlar rahatlatıcak seni...

Son düzenleme:

canım hangi merkeze gidiyosun?

josecim bende kasımda başlarım diye düşünüyordum ama bir iki aksilikten dolayı 1 ay ötelendi başta moralim bozuldu, kasımı bile iple çekerken niye aralığa kaldı diye düşünüyordum ama herşeyde bir hayır vardır. belki de hamile kalacağın ay aralık ayı :)
hadi öptüm

bugün yumurtalar toplandi 10 tane. ameliyat oldugum tarafta iki yumurta cikmis sadece diger taraftan 8. agrim hafif var adet sancisi gibi. islem sirasinda hic bisey anlamadim rahat oldu hersey. korkulcak bisey yok hic. simdi tabi yarin belli olcak döllencekler mi diye. doktor jel yazdi benim elimde utrogest var dedim onu da alabilirsin dedi. ama jeli alicam günde bi defaymis daha rahat olur belki. utrogest alirsan 3 defa al dedi. sana baska ilac verdi mi? hersey yolunda giderse pazartesi transferim olacak.(insallah)

hadi bakalım cnm atlattın çok şükür bana 4 günlük bi antibyotik verdi yine 4 günlük prednol diye bi ilaç verdi.sonraaaa belime 2 tane bişe yapıştırdılar haftada bir yenilicem östrejen hormonu salgılamam içinmiş bide günde 6 tane yumuşak kapsülcük iteliyom içime:))folik aside devam
anlicagın cnm herif beni ilaç komasına sokmuş:))

Hadi hayırlısı ,Allah gönlüne göre versin çoğu gitti azı kaldı artık.pazartesi transferinden sonra sıra hayırlı haberi beklemeye geliyo. bol şans.

anam baya bi ilac vermis :) niye bana az ilac verdi acaba:44:

Arkadaşlar hangi il ve hangi merkezde yaptırıyorsunuz ben şuanda adet başlangıcımı bekliyom Ankarada Gata da yaptırcağım Allah kısmet ederse...

Slm kizlar bu ayin sonuda adetim gelecek ve insallah biz de tup bebek tedavisine baslayacagiz.biz konya kizilay hastanesinde tedavi goruyoruz beni de eklerseniz sevinirim.

Merhaba bende kasim sonu gibi ilk denememi gerceklestirecegim.27 yasindayim nerdeyse 5senelik evliyim.2 basarisiz asilama 1 rahim ici polip ameliyati gecirdim. Umut tup bebek merkezinde ulun bey ile denememi yapacagim.cok heyecanliyim.surec v sonucu merak ediyorum.umarim hepimiz icin olumlu v hayirli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…