2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

bizdede aynı problem var bizde antalya memorıala gidecez sizde nasıl bir yol izlediler anlatabilirmisiniz acaba
,

canım istanbul tüp bebek merkezi benimki. büyük ihtimal doktorum suzan gençsoy olacak. ama gerçekten ben bir çok doktoro sordum ve kendi doktoruma da sordum hepsi ayni iğneyi önerdi. hatta bu clexane'nın 0,6 ve 0,8 likleri de var. ama heterojen mutant olanların kullanması gereken formu 0,4 lük olanıymış. bende senden haber bekliyorum canım. beni de bilgilendirirsen sevinirim. İnan bana benden bu tahlili isteyen genetik doktoru 677c heterojen sonucunu görünce bunu önemsemeyen kadın doğumcuya gitme dedi bana. ama aklını kesinlikle karıştırmak istemem. ama canım konuya eğil derim ben.
benimle de paylaş lütfen bilgilerini çünkü aynı durumdayız.

Ben sadece yaşa bağlı olarak 35 inden sonra fazla embriyo transfer edildiğini duymuştum başkasını duymadım ama bi daha gittiğimde bende söyleyeceğim yapabilirlerse transferde 2 yapılsın diycem ama benim 1 aşılamam 2 tüp bebek denemesi birde dondurulmuş transferi oldu hiçbiriylede hamile kalamadım neden bu şekilde oluyor hiç bilmiyorum ama nasip demekki böyle...

canım diğer arkadaşın da dediği gibi 2 den sonra yasal olarakda birden fazla transfer edebiliyorlar. zaten sende bunu isteyebiliyorsun. bi danış merkezine canım seni aydınlatırlar. benimde 2 denememde olmadı. bir tane transfer etmek şansı %50 azaltır dediler canım. hatta bunu doktor sitesindeki tüp bebek ve embriyoloji uzmanlarına da sordum ama hep aynı cevabı aldım. inşallah iyi haberlerini alırım belki o zaman ikiz hamile kalırsın. tek doğumda iki tane düşünsene:)))

mutlaka danışırım artık benim hayalimdi zaten ikiz hamilelik ikiz bebek düşünsene bi fotokopi gibi ikiside ne güzel olur hayırlısı tabi en başta bir kerede iki tane bebiş

mutlaka danışırım artık benim hayalimdi zaten ikiz hamilelik ikiz bebek düşünsene bi fotokopi gibi ikiside ne güzel olur hayırlısı tabi en başta bir kerede iki tane bebiş

sloganımız tek taşla iki minik kuş...allahım izin verirse inşallah... ama yaşayanlar var bunu yani sonuçta hiçbir şey imkansız değildir.

kızlar merhaba bende memoeıalde başlıyorum bu ay tedaviye şimdi bişi sormak istiyorum benim adet dönemim lekeyle başlıyor 2 gün falan sürdükten sonra kanama başlıyor kanama başladıktan 2.günü mü yoksa lekelenme başladıktan sonra mı gitmem gerekiyor

canım benimde aynı şekilde oluyo bende aynı şeyi sorcaktım nası olacak konuyla ilgili bilgilendirme bekliyoruz ilgililere duyrulur... :)

en ufak bişide doktorumu çok aradım şimdi aramaya çekiniyorum ama bundan önce gittiğim doktorlar kanama başlangıcını sayıyorlarda tüp bebek için nasıl olur bende meraktayım

en ufak bişide doktorumu çok aradım şimdi aramaya çekiniyorum ama bundan önce gittiğim doktorlar kanama başlangıcını sayıyorlarda tüp bebek için nasıl olur bende meraktayım

arkadaşlar..tarif ettiğiniz durum aynen benim için de geçerli fakat adetin aktif bir şekilde başlaması önemli. benim önceki denemelerimde adetim aktifleşiyordu yani yoğunlaşıyordu hemen vajinal ultrason yapıyorlardı adetliyken. bir önceki aydan kalan çatlamamış yumurta, kist falan var mı diye bakıyorlarmış. ultrasondan sonrada yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun zaten.doktorum bana böyle açıklama yapmıştı.

kanamayı ilk gördüğünüz gün sayılıyor bizzat bende sordum doktora kanamayı gördün sonra iki gün hiç gelmese bile gördüğün anı ilk gün sayıyorlar kanamanın aktifleşmesine gerek duymuyorlar

ama benmki kan şeklinde değil köyu renk çamur gibi akıntı olur ondan sonra başlar yaa kafam karıştı iyice yaaa

Arkadaslar bende lekelenme ilk gun sayiliyo biliyorum.ama uygulamada aktiflestiginde 1.gun sayiyorum !!

canımcım aynen benimde senin gibi oluyor o lekelenmeyi 1. gün sayıyor ben doktora gittiğimde tam adet bile değildim kahverengi geliodu azıcık ama yine de o günü kabul ettiler iğnelerime başladım.sen ne yap biliomusun lekelenmeye başlayınca ara merkezi lekelenmeye başladım de ertesi gün gel derler gidersin bakar doktor çok çok bi gün sonra yine gel ya da bi gün sonra ilaçlara başla der.geç kalmaktansa erken gitmek daha iyidir zaten muayeneden de para filan almıolar ne kaybedersin ki.hiç bunu da düşünüp kendini strese sokma acıcık kahverengiyi görünce ara sen ne zman gelim diye:)))) tecrübe konuşuyor

canım hayırlı olsun tedavin inşalah muradına erersi benim eşimin sperm sayısı çok iyi ama morfoloji 1 kaç tane merkeze gittiysem kimse morfolojiyr takılmadı benim kendiliğinden 3 gebeliğim var gerçi kaybettim ama hepsini burda sorun morfoloji deyince buna takıldım hatta doktorumun biri baba olan 5 erkekten 4 ünün morfolojisi kötüdür demişti demek istediğim acaba bende şu morfoloji işinin üstüne gitsem mi düzeltebilmek için anlamadım tatlım ya

cnm bu morfolojı sorunu ne ya ben anlamadım gitti bi turlü

inan çözemedim beni gittiğim hiç bi doktor önemsemedi bize hep sebepsiz dendi kızlara sebep olarak sunulmuş bende sepepten saymadım işin aslı ama okuyunca kafam karışıyo işte

inan çözemedim beni gittiğim hiç bi doktor önemsemedi bize hep sebepsiz dendi kızlara sebep olarak sunulmuş bende sepepten saymadım işin aslı ama okuyunca kafam karışıyo işte

bizede hep sebebsiz deniyo ama bi sebebi olmazsa zaten tutmazmı ki bilmiyorum belki kendim çok stres oluyom oldumu tuttumu tutacakmı diye aklıma çok getiriyom belki olmuyosa belkide bundan olmuyodur diye düşünüyom bi sebebi olsada keşke bizde onu bilsek gene de hayırlısı olsun hakkımızda bunda da bir hayır vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…