2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

doğru söylüyosun canım bazen diyorum ki sebebi olsada tedavisi olsa sebpsiz sebepsiz bilmiyorum canım hayırlısı hakkımızsa

yapmıyorlar cnm yalvardım yakardım yokkkkkkk yapamam diyo bana da yarın bi tane transfer edilicek kısmetse

canım hakkında hayırlısı olsun bi bildiği vardır Rabbimin sen gönlünü ferah tut er yada geç birgün anne olacağız Allahın izniyle...

haydi hayirlisiii
ben gunumu bekliyorummm gecmez gunler artikk

bende artık transferi bekliyorum iki tane ii gelişen emriyom varmış bugün aradılar yarında arıyacaklar bilgi verecekler gelişimleri ile ilgili pazartesi bveya salıda transfer olur çok heyecanlıyım

Slm yoldaşlar bende Kasım ayında tüp bebek macerasına başladım. Tedaviye basliyali 7 gün oldu, göbeğimden yaptıgım iğneler şiddetli migren ataklarına sebep oldu, agri kesicilere ayaktayim, birde grip oldum, bu ilaçlar bağışıklık sistemimi baskıladi galiba. Atasehir memorial hst de takipteyim. Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın, hakkımızda hayırlısı....

hadi hayirli olsun tedavin. insallah ugurlu gelir hepimize kasim ayi. ben de transferimi bekliyorum. pazartesi olcak bi aksilik cikmazsa.

bende kasım ayı adetımlen once rapor cıkartmak ıcın tedavımde yol alacagım

ınsallah kısın herkesın ıcı ısınır mınnıcık bebeklerle

slm kızlar aranıza bende katıldım 1 kasımda tedaviye basladım bugun 10. iğnemi vurdum 15 kasımda kontrol var inş herkes bebişlerine kavuşur

evet cnm bayiltiyolar zaten uyaninca biraz seyin filan agriyo sonra yavas yavas gecio bnm yumosum.coktu o yuzden benm agrim biraz cok oldu.bugunde transferim oldu sekerler dua edin bebegim tutunsun

slm kızlar aranıza bende katıldım 1 kasımda tedaviye basladım bugun 10. iğnemi vurdum 15 kasımda kontrol var inş herkes bebişlerine kavuşur
simdi cnm bnm bildigim max. 15 gunde yumurtalar toplanir normalde seni 12 sinde filan cagirmalilar 13 unde catlatma igneni vur demeliler 15 inde de toplamalilar.yani hani 5 gun sonra cagirmslarina sasirdim biz hep 2 gune bir filan gittigimiz icin yanlis anlama cnm

canlar merhaba bende tedaviye dün başladım ilk iğne****mi dü n vurundum sürekli gire*miyorm nete istanbuldayım salı günü yumurtaşlara baktırmaya gidcem buarada tedaviye başlamış tüm arkadaşlar hayırlı ve geçmiş olsun hepinizi öpüyorum yaaa kızlar bizim bi topik listemiz vardı niye göremiyourm kim nerde nezama n tedaviye **g başlıyor kaç kişi olduk merak ediyorum hepinizi öpüyorum nasip olursa gelişmeleri yazarım ben emsey de başladım bu arada çok memnunum

arkadaşlar ben de aranıza katıldım.adetimin 3. günü olan 6kasım salı gününden beri iğnelerimi oluyorum.dün kontrol için gittim,iğnenin dozunu azalttılar,13mm çapında 5tane yumurta oluşmuş,daha küçüklerde vardı.pazartesi tekrar kontrole gitcem.doktor 10 günde biter demişti.6sında başladım 16sında toplayacaklar yumurtaları değil mi?ilk denemem...herkes gibi hakkımızda hayırlısı,Allah isteyen herkese nasip etsin,bana da

ayşet jane hanımda tüp bebek yaptıranlardan yorum istiyorum bize cok umutluyuz dedi ama sonuç negatif var mı hastaneden memnun olan yada olmayan

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. 2 kez negatif sonuç aldım. 3 izmir kent hastanesinde ısrael aruh ile mini tüp bebek deneyecegım bu ayın 30. ilk randevum var . muştan gideceğim ve inşallah aralıkta tedaviye başlayacagım. topik herhese şans getirir ve inşallah hepimiz 2013 anneleri oluruz allahın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…