bizede hep sebebsiz deniyo ama bi sebebi olmazsa zaten tutmazmı ki bilmiyorum belki kendim çok stres oluyom oldumu tuttumu tutacakmı diye aklıma çok getiriyom belki olmuyosa belkide bundan olmuyodur diye düşünüyom bi sebebi olsada keşke bizde onu bilsek gene de hayırlısı olsun hakkımızda bunda da bir hayır vardır...
yapmıyorlar cnm yalvardım yakardım yokkkkkkk yapamam diyo bana da yarın bi tane transfer edilicek kısmetse
haydi hayirlisiii
ben gunumu bekliyorummm gecmez gunler artikk
yapmıyorlar cnm yalvardım yakardım yokkkkkkk yapamam diyo bana da yarın bi tane transfer edilicek kısmetse
Slm yoldaşlarbende Kasım ayında tüp bebek macerasına başladım. Tedaviye basliyali 7 gün oldu, göbeğimden yaptıgım iğneler şiddetli migren ataklarına sebep oldu, agri kesicilere ayaktayim, birde grip oldum, bu ilaçlar bağışıklık sistemimi baskıladi galiba. Atasehir memorial hst de takipteyim. Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın, hakkımızda hayırlısı....
hadi hayirli olsun tedavin. insallah ugurlu gelir hepimize kasim ayi. ben de transferimi bekliyorum. pazartesi olcak bi aksilik cikmazsa.
ettiler bebegim bugun 5. gun opu gununu sayarsak 6. gun embriyosu.bu arada kizlar yazilarinizi begenmek istiom ama o begen seysi cikmiyor:))hadi hayırlısı kaçıncı gün embriyosu transfer edecekler
Tedaviye başlamadan bitti..eşim mikro tese ameliyatı oldu. ve sonuç 0..çok çok çok üzgünüm
kızlar bişi sormak istiyorum.şimdi biz tüp bebeğe karar verdik ve ben randevumu aldıım. fakat bu ay kaçtı regl olalı 6 gün oldu.şimdi ben merkezden reglimin 13,gününe randevu aldım görüşmek için.sizce doğrumu yapmışım?yoksa regl olunca mı gitmeliyim?[/QUOT??*
merhb tatlım tüp bebğe karar verdiysen regl dn önce gidip görüşmen grekiyor onlar sana ne zaman geleceğin ve neler yapacağın konusunda ve hatta gerekirse tüp bebelk öncesinde kullanman gereken ilaç varsa veriyorlar yani doğru yapmışsın tatlım..hayırlı olsun şimdiden gelişmerli paylaşırsın artık yardımcı oluruz sana iyi akşamlar..
kızla sabah yumurtalarım toplandı çok şükür hala karnım ağrıyo(
simdi cnm bnm bildigim max. 15 gunde yumurtalar toplanir normalde seni 12 sinde filan cagirmalilar 13 unde catlatma igneni vur demeliler 15 inde de toplamalilar.yani hani 5 gun sonra cagirmslarina sasirdim biz hep 2 gune bir filan gittigimiz icin yanlis anlama cnmslm kızlar aranıza bende katıldım 1 kasımda tedaviye basladım bugun 10. iğnemi vurdum 15 kasımda kontrol var inş herkes bebişlerine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?