ben hic bilmiyorum cnm ya kafana gore mi aliosun sen bunlari doktor mu soyledi?arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. bende fsh yüksek oldugu için tedavi öncesi çeşitli takviyeler alıyorum ama acaba abartıyormuyum diye düşünüyorum sonra daha kötü şeylere sebeb olmayayım diyorum. kullandıklarımı size sormak istiyorum. şöyle ki,
günde 1000 mg arı sütü,
2 adet (50mg) dhea ,
coenzimq10(100 mg) ,
omega 3 6 9, 1 adet
1 adet b complex vitamin
bunların hepsini yumurta kalitesi için kullanıyorum. yane 2. tedavimde sadece tek embriyo olmuştu.gerçi kaliteliydi ama genede tutmamıştı.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. bende fsh yüksek oldugu için tedavi öncesi çeşitli takviyeler alıyorum ama acaba abartıyormuyum diye düşünüyorum sonra daha kötü şeylere sebeb olmayayım diyorum. kullandıklarımı size sormak istiyorum. şöyle ki,
günde 1000 mg arı sütü,
2 adet (50mg) dhea ,
coenzimq10(100 mg) ,
omega 3 6 9, 1 adet
1 adet b complex vitamin
bunların hepsini yumurta kalitesi için kullanıyorum. yane 2. tedavimde sadece tek embriyo olmuştu.gerçi kaliteliydi ama genede tutmamıştı.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
ben hic bilmiyorum cnm ya kafana gore mi aliosun sen bunlari doktor mu soyledi?
canım bende fsh degeri yüksek çıkıyo pco dan dolayı sen gibi bende bişiler deneyim dedim şu anda ilk tüp bebek denememe başladımm çook heyecanlıyım.. kasım uğurlu gelir inşş.. tıpkı senin gibi aceba elimden ne gelir tedaviye ek gıdalarla destek verebilirmiyim diye düşündümm ama sonra korktum acıksacı maglum hormonları yediklerimiz bile etkiliyo. en güzeli meyve bol bol yemek süt vsss güçlendirici vs yemeler bi ihtimal hormonuda etkileyebilir rabbim verirse isterse hiçç bişi engelleyemezz onlar bahanee benim fikrim böyle inşş rabbim gönlümüze göre verirr hayırlısı olsun ...
ooooo oooo maşaallahh kasım anne aday adayları ne çok muşş yhuu.. bende kasımda tüp bebek yaptıranlardanım kii buğün 4 çü iğnemi vuruncem yarın ilk kontrolüm varr sizlere bişi sormak istiyorumm
TÜM KASIM TÜP BEBEK anne aday aday larına gonal iğneyi 3 4 gündür vurunuyorum sizdede bi şişkinlik hissi oluştumuu aceba ?? bende iğneden mi yoksa psikolojik mi bilemedim öyle bi his var ilk oldugu için deneyimim de yok tabi.. ben gibi olan var mı aramızda yoksa sadece ben mi böyle hissediyorumm
cnm ben de gonal f kullandim normalde 0 gobek biriydim ben de ignelerimi vurulurken karnim davul gibi oldu ve de seyimin ustu sisti yumurtalarin buyuyor ya sekerm ondan sisiyorsun doktor normal dediooooo oooo maşaallahh kasım anne aday adayları ne çok muşş yhuu.. bende kasımda tüp bebek yaptıranlardanım kii buğün 4 çü iğnemi vuruncem yarın ilk kontrolüm varr sizlere bişi sormak istiyorumm
TÜM KASIM TÜP BEBEK anne aday aday larına gonal iğneyi 3 4 gündür vurunuyorum sizdede bi şişkinlik hissi oluştumuu aceba ?? bende iğneden mi yoksa psikolojik mi bilemedim öyle bi his var ilk oldugu için deneyimim de yok tabi.. ben gibi olan var mı aramızda yoksa sadece ben mi böyle hissediyorumm
canım iğnele rherkeste farklı etkiler yapabiliyor. ben de 2 tedavimde kullanmaya başladıgımda inanılmaz baş agrısı yapıyodu bir kaç gün. rahat olmaya calış ve igne yaptıgını unut.odaklanmamay calışırsan daha rahat hissedeceksin. ilk olunca bide çok kendini dinlemiş olabilirsinde. yoksa hemen şikinlik yapmaz .şiknilik genelde opudan sonra oluyor diye biliyorum.nerde başladın tedavine?
cnm ben de gonal f kullandim normalde 0 gobek biriydim ben de ignelerimi vurulurken karnim davul gibi oldu ve de seyimin ustu sisti yumurtalarin buyuyor ya sekerm ondan sisiyorsun doktor normal dedi
ooooo oooo maşaallahh kasım anne aday adayları ne çok muşş yhuu.. bende kasımda tüp bebek yaptıranlardanım kii buğün 4 çü iğnemi vuruncem yarın ilk kontrolüm varr sizlere bişi sormak istiyorumm
arkadaşlar yarın son iğnelerimi yapıyorum. büyük ihtimal çarşamba yumurta toplama işlemi yapılacakmış , 13 taneydi son ultrasonda.çok heyecanlıyım ,yumurta toplama sonrası neler yaşadınız ağrı acı falan oldu mu,bir de yanıma almam gereken bir şey var mı? ilk tüp denemem de bu ,tecrübesizim. ha bu arada karnım şişti iğnelerden galiba. herkese bol şans Allah a emanet olun.
cnm o karin sisligi ben de hala mevcut :)benim opudan sonra bi sure agrim oldu sonra gecti yanina da bi camasir bi tane de ped gotur istersen az bise kanama oluyo.kullanmasan bile agir bise degil al yanina dursun nolur nolmaz.bide ben esofmanla gittim tavsiye ediyorum:)arkadaşlar yarın son iğnelerimi yapıyorum. büyük ihtimal çarşamba yumurta toplama işlemi yapılacakmış , 13 taneydi son ultrasonda.çok heyecanlıyım ,yumurta toplama sonrası neler yaşadınız ağrı acı falan oldu mu,bir de yanıma almam gereken bir şey var mı? ilk tüp denemem de bu ,tecrübesizim. ha bu arada karnım şişti iğnelerden galiba. herkese bol şans Allah a emanet olun.
hayırlı olsun canım yanına alman gereken bişey yok zaten uyanınca çok fazla sıkıntı olmuyor biraz sancın olabilir sadece . inşallah bebişlerin sana gelir tez zamanda.
cnm o karin sisligi ben de hala mevcut :)benim opudan sonra bi sure agrim oldu sonra gecti yanina da bi camasir bi tane de ped gotur istersen az bise kanama oluyo.kullanmasan bile agir bise degil al yanina dursun nolur nolmaz.bide ben esofmanla gittim tavsiye ediyorum:)
soylemeyi unuttum doktorun sende bazi ilaclar istemistir opudan sonra kullanmak icin onlari yaninda gotur hemen o an baslatiolar
arkadaşlar yarın son iğnelerimi yapıyorum. büyük ihtimal çarşamba yumurta toplama işlemi yapılacakmış , 13 taneydi son ultrasonda.çok heyecanlıyım ,yumurta toplama sonrası neler yaşadınız ağrı acı falan oldu mu,bir de yanıma almam gereken bir şey var mı? ilk tüp denemem de bu ,tecrübesizim. ha bu arada karnım şişti iğnelerden galiba. herkese bol şans Allah a emanet olun.
günaydın kızlar... bugün 13,00 de yumoşlar toplanıyor benim. cok heycanlıyım ve birazda korku var. varmı opu dan önce yapmamı tavsiye edecegınız seyler. kahvaltı yapmadan gıdecekmısım galıba, ac olarak yanı. hemsıre aradıgında cok heycanlıydım bı bu kadarını hatırlıyorum :) duanıza ıhtıyacım var arkadaslar. ne olur dua edin. bizi bizden baskası anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve muradımızı versin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?