2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

dün bir arkadaşımın normal yollarla hamle kaldığını öğrendim...bu arkadaş ki defalarca aşılama denediler olmadı...2-3 kez tüp bebek denedi olmadı hatta emriyo oluşmuyor diye transfer dahi yapılamadı...yumurtada ve spermde sıkıntı vardı...bu ay adeti gecikiyor tabi hamile olma ihtimalini hiç dşünmüyor...neyse kasık ağrısı şikayetiyle doktora gidiyrlar...doktor adetin geciktiyse alttan muayene etmeden önce bir test yapayım diyor ve sonuç HAMİLESİN diyor...yani kızlar herşey boş..ALLAH isterse oluyor...ALLAH herkese nasip etsin inş.

günaydın kızlar

Cuma günü yumurtam toplandı 21 tane olduğunu söylediler.cumartesi 16 tane döllenmiş ve bugun 3.gün 10 tanesiyle yola devam ediyoruz dediler 5 güne kadar ya yumurtam kalmazsa aranızda böyle bir durum yaşayan varmı yardımcı olun lütfen

sana tüm kalbimle katılıyorum arkadaşım. Allah herkese böyle güzel süprizler yaşatsın.
Bir de transfer öncesi mi sonrası mı kullanılan bantlar varmış. Bilgin varsa beni aydınlatabilir misin?

sana tüm kalbimle katılıyorum arkadaşım. Allah herkese böyle güzel süprizler yaşatsın.
Bir de transfer öncesi mi sonrası mı kullanılan bantlar varmış. Bilgin varsa beni aydınlatabilir misin?

ben dondurulmuş tedavisi görürken o bantlardan kullandm.estraderm diye bişi...rahmin kalınlaşmasını sağlıyor..normal tedavide kullanmamıştım...bu sefer ne derler bilemiyorum ama...

Selam kızlar! kasım ayının listesini yapmadınız mi daha?
ben adetimi geleceyini bekliyorum ilaçlarimhazır ilaçlarda 1000 tl tutu.
Transferdan sonra da kulanacakilaçlar varmi ? duydumkadar bir hangi bantlar haplar varmiş ?

ben dondurulmuş tedavisi görürken o bantlardan kullandm.estraderm diye bişi...rahmin kalınlaşmasını sağlıyor..normal tedavide kullanmamıştım...bu sefer ne derler bilemiyorum ama...

anladım canım bilgi verdiğin için teşekkür ederim. 2 tüp bebek denemesi geçirdim. o bantları hiç duymamıştım. üstelik sonra öğrendik pıhtlaşma sorunum varmış.clexane falan da kullanmadım. ihmal ihmal üzerine oldu malesef. onun için soruyorum teşekkürler.

aslında pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum ama kaldı öylece...tedaviye başlamadan yaptırsam iyi olcak aslında

aslında pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum ama kaldı öylece...tedaviye başlamadan yaptırsam iyi olcak aslında

kesinlikle yaptır derim ben. hiç aklıma bile gelmezdi böyle bir sorunum olacağı. Çünkü hiç belirti vermiyor. trombofili testinde 2-3 haftada sonuç çıkıyor. bebeğin kanlanması ile ilgili bir durum ve çok önemli. Ben baktırmadım sonra pişman oldum. sitede okuyorum da çoğu kadında var pıhtılaşma sorunu. genetik uzmanı %60 türk kadınında olduğunu söyledi.

aslında doktora söyledim ama süper zekalar bişi demediler...gerek yok gbi şeyler dediler...aslında sürekli aklımda...ama nasıl yapsamki 2-3 haftada bayağı uzunmuş

canım benim kalır tabi kalmaz mı...benim arkadaşımın 22 yumurtasından 12 tanesi döllendi 10 tanesi kaldı. 2 tane transfer ettiler şimdi hamile...sen rahat ol...dua et..bize de güzel haberler ver...

Allahım hepimize böyle mucizeler ver...iğnelerden, hergün tedirginlikten ,korkudan kurtar bizi...Hiç beklemediğimiz bir zamanda bir süpriz olsa hepimize de...

canım hayırlı olsun...hiç hissetmeyeceksin merak etme...Allah yardımcın olsun...işlerin hep dilediğin gibi gitsin...güzel haberler bekliyoruz artık...

Hayırlı olsun canım...Allah yardımcın olsun...Ağrı acı falan olmaz fazla korkma,zaten uyuyup uyanıyorsun...

kızlar ben de bugün kontroldeydim.çarşamba tekrar kontrolüm var.doktor yüksek ihtimalle cuma günü yumurtaları toplarız dedi.herkesin hakkında hayırlısı.Rabbim inşallah hepimize en az birer evlat verir,hepimizin yüzünü güldürür.

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah rabbim yüzünü güldürür tez zamanda kuzucugunu kucagına alırsın saglıcakla...

Allahım hepimize böyle mucizeler ver...iğnelerden, hergün tedirginlikten ,korkudan kurtar bizi...Hiç beklemediğimiz bir zamanda bir süpriz olsa hepimize de...
ne güzel bir haber acaba birgün bizde böyle bir haber alabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşın adına çok sevindim darısı hepimizin başına....sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim.

kızlar yumoslarım toplandı şükür. ama üç tanecik. inşallah sağlıcakla büyürler. dua edin ne olurr. az die üzülmüştüm ama rabbim onlara sağlık versin insallah.

cnm ben opu dan itibaren o bantlara basladim hata sirtimda suan yapisik tatl tatli kasinio:))bnm normal tedavi suan test tarihimi bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…