dün bir arkadaşımın normal yollarla hamle kaldığını öğrendim...bu arkadaş ki defalarca aşılama denediler olmadı...2-3 kez tüp bebek denedi olmadı hatta emriyo oluşmuyor diye transfer dahi yapılamadı...yumurtada ve spermde sıkıntı vardı...bu ay adeti gecikiyor tabi hamile olma ihtimalini hiç dşünmüyor...neyse kasık ağrısı şikayetiyle doktora gidiyrlar...doktor adetin geciktiyse alttan muayene etmeden önce bir test yapayım diyor ve sonuç HAMİLESİN diyor...yani kızlar herşey boş..ALLAH isterse oluyor...ALLAH herkese nasip etsin inş.
sana tüm kalbimle katılıyorum arkadaşım. Allah herkese böyle güzel süprizler yaşatsın.
Bir de transfer öncesi mi sonrası mı kullanılan bantlar varmış. Bilgin varsa beni aydınlatabilir misin?
ben dondurulmuş tedavisi görürken o bantlardan kullandm.estraderm diye bişi...rahmin kalınlaşmasını sağlıyor..normal tedavide kullanmamıştım...bu sefer ne derler bilemiyorum ama...
anladım canım bilgi verdiğin için teşekkür ederim. 2 tüp bebek denemesi geçirdim. o bantları hiç duymamıştım. üstelik sonra öğrendik pıhtlaşma sorunum varmış.clexane falan da kullanmadım. ihmal ihmal üzerine oldu malesef. onun için soruyorum teşekkürler.
aslında pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum ama kaldı öylece...tedaviye başlamadan yaptırsam iyi olcak aslında
kesinlikle yaptır derim ben. hiç aklıma bile gelmezdi böyle bir sorunum olacağı. Çünkü hiç belirti vermiyor. trombofili testinde 2-3 haftada sonuç çıkıyor. bebeğin kanlanması ile ilgili bir durum ve çok önemli. Ben baktırmadım sonra pişman oldum. sitede okuyorum da çoğu kadında var pıhtılaşma sorunu. genetik uzmanı %60 türk kadınında olduğunu söyledi.
günaydın kızlar
Cuma günü yumurtam toplandı 21 tane olduğunu söylediler.cumartesi 16 tane döllenmiş ve bugun 3.gün 10 tanesiyle yola devam ediyoruz dediler 5 güne kadar ya yumurtam kalmazsa aranızda böyle bir durum yaşayan varmı yardımcı olun lütfen
dün bir arkadaşımın normal yollarla hamle kaldığını öğrendim...bu arkadaş ki defalarca aşılama denediler olmadı...2-3 kez tüp bebek denedi olmadı hatta emriyo oluşmuyor diye transfer dahi yapılamadı...yumurtada ve spermde sıkıntı vardı...bu ay adeti gecikiyor tabi hamile olma ihtimalini hiç dşünmüyor...neyse kasık ağrısı şikayetiyle doktora gidiyrlar...doktor adetin geciktiyse alttan muayene etmeden önce bir test yapayım diyor ve sonuç HAMİLESİN diyor...yani kızlar herşey boş..ALLAH isterse oluyor...ALLAH herkese nasip etsin inş.
günaydın kızlar... bugün 13,00 de yumoşlar toplanıyor benim. cok heycanlıyım ve birazda korku var. varmı opu dan önce yapmamı tavsiye edecegınız seyler. kahvaltı yapmadan gıdecekmısım galıba, ac olarak yanı. hemsıre aradıgında cok heycanlıydım bı bu kadarını hatırlıyorum :) duanıza ıhtıyacım var arkadaslar. ne olur dua edin. bizi bizden baskası anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve muradımızı versin inşallahhhhh
arkadaşlar yarın son iğnelerimi yapıyorum. büyük ihtimal çarşamba yumurta toplama işlemi yapılacakmış , 13 taneydi son ultrasonda.çok heyecanlıyım ,yumurta toplama sonrası neler yaşadınız ağrı acı falan oldu mu,bir de yanıma almam gereken bir şey var mı? ilk tüp denemem de bu ,tecrübesizim. ha bu arada karnım şişti iğnelerden galiba. herkese bol şans Allah a emanet olun.
kızlar ben de bugün kontroldeydim.çarşamba tekrar kontrolüm var.doktor yüksek ihtimalle cuma günü yumurtaları toplarız dedi.herkesin hakkında hayırlısı.Rabbim inşallah hepimize en az birer evlat verir,hepimizin yüzünü güldürür.
ne güzel bir haber acaba birgün bizde böyle bir haber alabilir miyiz diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşın adına çok sevindim darısı hepimizin başına....sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim.Allahım hepimize böyle mucizeler ver...iğnelerden, hergün tedirginlikten ,korkudan kurtar bizi...Hiç beklemediğimiz bir zamanda bir süpriz olsa hepimize de...
cnm ben opu dan itibaren o bantlara basladim hata sirtimda suan yapisik tatl tatli kasinio:))bnm normal tedavi suan test tarihimi bekliorumben dondurulmuş tedavisi görürken o bantlardan kullandm.estraderm diye bişi...rahmin kalınlaşmasını sağlıyor..normal tedavide kullanmamıştım...bu sefer ne derler bilemiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?