2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Allah yardımcın olsun arkadaşım, Allah gönlüne göre versin, bugünleri tebessümle hatırlarsın inşallah bebeklerini kucağına aldıktan sonra , ii haberlerini bekliyoruz...

arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben uzun zamandır giremedim
annecim rahatsızdı, bir ameliyat geçirdi şu anda ona bakıyorum ((

neler yaptınız?

hamilelik haberleri için daha erken sanırsam, ben henüz başlamadım, eşim yurtdışına gitti ( murat hoca sperm dondurabiliiz dedi ama eşim kabul etmedi, biz de inşallah kısmet olursa aralık adeti ile başlayacağız ...

aşamaları anlatabilir misiniz, neler yaşadınız

ilk denememizde hemencecik tutar inşş. allah yardımcımız olsun cnm.. iğnelerimiz farklı sanırım soruna göre ilaç veriyolar.. ben ganal f kulanıyorum dünde kontrole gittim doktorum memnundu istediğimiz gibi ilerliyo dedi ve bir iğneye daha başladım şimdi çift iğne vurunuyorum ayrı zaman dilimleri arasında o yumurta çatlamamasın diyemiş.. ismi cetrotide birini 8 de digerini 10 vurunuyorum.. ayy göbeçiğimm delik deşik oldu yhuuu perşembe bu iğneler bitiyoo.. cumartesi yumurta toplarız büyük ihtimalle dedi doktor bey yumoşları seviyoruzz nerdeyse tezahürat yapcem artık
BÜYÜYÜN BÜYÜYÜN BEBİŞ BÜYÜYÜNN !!!!! allah haerkese gönlündekini nasip edsin inş. ilkde heyecan cok inşş ilk ve son olurr bizimkiler gerci kendini aştı ikiz istiyolar bi daha tedavi olmassın diye.. ben tek olsada razıyım gerci ama iki olsada fena olmas hani

kızlar yumoslarım toplandı şükür. ama üç tanecik. inşallah sağlıcakla büyürler. dua edin ne olurr. az die üzülmüştüm ama rabbim onlara sağlık versin insallah.

cnm hiç üzülme az diye bnm arkdaşımda azdı üzülüyodu biri 22 tane vermiş bizimki sen gibi 4 idi 22 yumoşlu hamile kalamadı allah yardımcısı olsun bzim arkadaş 5 aylık hamile şimdi bi kızı olcek allah isterse işte nasip kısmet ...
şunu da sorcem yumoşlar toplandıktan sonra kaç gün sonra transfer oluyo acep ???? kızlarr :44: :44: :44: :44:

Kızlar şükürler olsun az önce merkezden aradılar. 3 yumoşun ikisi döllenmiş. Inşallah sağlıcakla büyümeye devam ederler. Yarın yada perşembe trasfer varmıs. Allahım sen meleklerimi koru Inşallah saglıkla tutunurlar annelerine Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Aminnnnnn. Dua edin kızlar, tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var....

cook gecmis olsun annecigine acil sifalar.

Merhabalar arkadaşlar,

Burada hepimiz aynı durumun içindeyiz az çok ben ilk tüp bebek denemem olacak perşembe günü için Bülent bey acıbadem maslak hastanesine randevum var çok merak ediyorum.Daha önce gidenler veya tedavi görenler memnun kaldı mı?Bilgi veririseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

selm arkadaşlar benim dün transferim oldu
26 sıda test günüm heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:
meraba arkadşlar,biz de bu ay ilk tüp bebek denemmemize başlamayı düşünüyordk
ama merkeze bi türlü karar veremedk,adetim de yaklaştı
galiba ralığa kaldık benim cesaretsizliğim yüzünden hep
istanbulda olsam hiç düşünmem memorial derim ama ankaradayz
iyi olur inşlh
bu arada bu ay tedavi gören tüm arkadaşlarıma canı gönülden güzel sonuçlar diliyorm

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah rabbim yüzünü güldürür tez zamanda kuzucugunu kucagına alırsın saglıcakla...

1. sınıfları okutuyorum hepsi 5 yaşındalar kızlara da erkeklere de içim gidiyor.Allahım diyorum insanlar ne şanslı,çoğunun abisi ablası ve kardeşi de var.İnşallah bizlerin de en kısa zamanda olur.Yarın yine sabahtan doktordayım..Bakalım ne zaman yoplarız der

canım ben bülent beye gitmiştim benim sağlık durumu farklı olduğu için ona da gideyim dedim gittim...çok iyi biri geldi...istanbulda olsam gitmeyi düşünürdüm...benim iş arkadaşlarım var tüp bebek yaptıran çok memnunlardı

canım bende aynı şekilde..ankaradayım muhtemelen gürgan kliniğe gitcem ama orayada bekleme derdinden gitmek istemiyorum...doktor ile iletişim kopuk...
bende bu ay başlayacağım kasım 20 gibi adetim olcak ama ne yapacağım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…