günaydın kızlar... bugün 13,00 de yumoşlar toplanıyor benim. cok heycanlıyım ve birazda korku var. varmı opu dan önce yapmamı tavsiye edecegınız seyler. kahvaltı yapmadan gıdecekmısım galıba, ac olarak yanı. hemsıre aradıgında cok heycanlıydım bı bu kadarını hatırlıyorum :) duanıza ıhtıyacım var arkadaslar. ne olur dua edin. bizi bizden baskası anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve muradımızı versin inşallahhhhh
kızlar yumoslarım toplandı şükür. ama üç tanecik. inşallah sağlıcakla büyürler. dua edin ne olurr. az die üzülmüştüm ama rabbim onlara sağlık versin insallah.
Günaydın herkese, bu topikteki herkes hamile kalır inşallah diye başlamak istedim güne
günaydın herkese, bu topikteki herkes hamile kalır inşallah diye başlamak istedim güne
Günaydın herkese, bu topikteki herkes hamile kalır inşallah diye başlamak istedim güne
kızlar yumoslarım toplandı şükür. ama üç tanecik. inşallah sağlıcakla büyürler. dua edin ne olurr. az die üzülmüştüm ama rabbim onlara sağlık versin insallah.
benim de ilk denemem.bende şişkinlik yok.benim iğne merional bugün 6.kez iğnemi oldum.bir de dünden başlayarak toplam 5 gün cetrotide adında bir iğne daha vuruluyorum,ikisini peş peşe yapıyorum.ctesi doktora gittim,yarın tekrar kontrolüm var.
arkadaşlar neler yapıyorsunuz ben uzun zamandır giremedim
annecim rahatsızdı, bir ameliyat geçirdi şu anda ona bakıyorum((
neler yaptınız?
hamilelik haberleri için daha erken sanırsam, ben henüz başlamadım, eşim yurtdışına gitti( murat hoca sperm dondurabiliiz dedi ama eşim kabul etmedi, biz de inşallah kısmet olursa aralık adeti ile başlayacağız ...
aşamaları anlatabilir misiniz, neler yaşadınız
selm arkadaşlar benim dün transferim oldu
26 sıda test günüm heyecanla bekliyorum
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah rabbim yüzünü güldürür tez zamanda kuzucugunu kucagına alırsın saglıcakla...
ilk denememizde hemencecik tutar inşş. allah yardımcımız olsun cnm.. iğnelerimiz farklı sanırım soruna göre ilaç veriyolar.. ben ganal f kulanıyorum dünde kontrole gittim doktorum memnundu istediğimiz gibi ilerliyo dedi ve bir iğneye daha başladım şimdi çift iğne vurunuyorum ayrı zaman dilimleri arasında o yumurta çatlamamasın diyemiş.. ismi cetrotide birini 8 de digerini 10 vurunuyorum.. ayy göbeçiğimm delik deşik oldu yhuuu perşembe bu iğneler bitiyoo.. cumartesi yumurta toplarız büyük ihtimalle dedi doktor bey yumoşları seviyoruzznerdeyse tezahürat yapcem artık
BÜYÜYÜN BÜYÜYÜN BEBİŞBÜYÜYÜNN !!!!! allah haerkese gönlündekini nasip edsin inş. ilkde heyecan cok inşş ilk ve son olurr bizimkiler gerci kendini aştı ikiz istiyolar bi daha tedavi olmassın diye.. ben tek olsada razıyım gerci ama iki olsada fena olmas hani
Ben de teke de ikiye de razıyım.Sağlıklı hayırlı olsun da..Bi tanecik olsa da razıyım.İnşallah dediğin gibi olur ilk ve son denemrlerimiz olur.Allahım isteyen herkese istediği kadar nasip etsin.Ben de çarşamba gidicem bakalım ne diyecek.ptesi gittiğimde 13 mm saydı 7-8 tanecuma günü toplarız demişti.Hakkımızda hayırlısı.
Merhabalar arkadaşlar,
Burada hepimiz aynı durumun içindeyiz az çok ben ilk tüp bebek denemem olacak perşembe günü için Bülent bey acıbadem maslak hastanesine randevum var çok merak ediyorum.Daha önce gidenler veya tedavi görenler memnun kaldı mı?Bilgi veririseniz çok sevinirim.Teşekkürler...
meraba arkadşlar,biz de bu ay ilk tüp bebek denemmemize başlamayı düşünüyordk
ama merkeze bi türlü karar veremedk,adetim de yaklaştı
galiba ralığa kaldıkbenim cesaretsizliğim yüzünden hep
istanbulda olsam hiç düşünmem memorial derim ama ankaradayz
iyi olur inşlh
bu arada bu ay tedavi gören tüm arkadaşlarıma canı gönülden güzel sonuçlar diliyorm
selm arkadaşlar benim dün transferim oldu
26 sıda test günüm heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?