2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

bülent tıraş mı ?? boşuna para vermiş olursun dicem arkadaşım gerçi çok sert oldu ama çok olumsuz duygulara sebeb oldu bende 2. denememde ankara anatoliadaydı bu adam ilgisiz alakasız biri ilk muayene sonra kendini transferde ya görürsün ya görmezsin. bilmiyoruminşallah hastane değiştirdi diye beliki düzelmiştir o olaydan sonra . çünkü onlar gazeteye çıktılar işllerden doktorlarla anlaşıp hasta başına 500 tl karşılıgında kendi merkezlerine yönelendirmişler zaten maliye suç üstü yapınca ortaya çıktı herşey o olaydan sonrada gitti zaten acıbademe. tabi belki hastaya göre farklıdır ama ben hç olumlu elektrik alamamıştım ki nitekimde tedavi boyunca göremedik de kendisini transfer gününe kadar. hayırlısı olsun ama en azından gideceksin baştan sıkı tutki ilgili olsun seninle.

valla arkadaşım anatoliayayı seçmede nereyi seçersen seç . bana deseler ücretsiz yapacagız genede gitmem okadar perişan ettiler bizi. bizimle gelen herkeside o zaman tedavi alan. allah yardımcınız olsun.

kızlar yumoslarım toplandı şükür. ama üç tanecik. inşallah sağlıcakla büyürler. dua edin ne olurr. az die üzülmüştüm ama rabbim onlara sağlık versin insallah.

tatlım sağlıklı döllensinlerde 3 tane olsun bende 2. denemede 1 tane olmuştu sadece. rabbim yardımcın olsun az diye hiç üzülme az olsun kaliteli olsun..

aklını karıştırmak gibi olmasın ama benim kadın dr um ki bayandı, timur gürgan için kendi kardeşim olsa göndermem demişti bize
mesleki başarı olarak söylemedi canm yani ben öyle anladm
bize gurur polatı önerdi,ankalife da o
tam karar vermiştik merkeze gittik fakat hem eşim hem de ben negatif bulduk hocayı değil de merkez atmosferini
ve kala kaldık düşünüyorz

ankara güven hastanesini duymuş eşim de ama o hastane hakkında pek bilgi bulamadım

Son düzenleme:
Ben üçüncü tedavime 23 kasımda lucrin le başlıyorum. İlk denememi bende bülent traş da ankarada yaptırmıştım yaptırmasaydım keşke bin pişman oldum dünya kadarda paramı aldılar. İkinci tedavimi ankara gazi üniversitesinde Mehmet Erdemde yaptırdım. İnanılmaz iyi bir doktor ben hayatımda böyle ilgili hastasıyla alakalı bir doktor daha görmedim. Gerçi ikiside negatif oldu ama üçüncü tedavimede yine gazide başlıyorum özel merkezlere taş çıkartıyorlar. Öyle bekleme falanda yok öyle güzel bir sistem kurmuşlarki hem hasta memnuniyeti mükemmel hemde fiyat olarak çok uygun.

ben ege ünv tedavi görüyorum burda sanırım 2 yol uygulanıyor 1.kısa 2.uzun benimkisi sanırım uzun 1 kasımda decapeptyl verdiler 14 kasıma kadar göbekten vuruluyor bu ilaç yumurta baskılamak için 15 kasımdada kontrol var reglim ayın 8ydi cağırmadılar persembe günkü kontrolde baska iğnelere gecilcek benimde ilk olduğu için bu işlerin acemisiyim geldediklerinde gidiyoruz........

moonsherose84 canımcım inşallah bebişin sana sıkıca tutunur ve ikiniz 9 ay mutlu mesut yaşarsınız...darısı hepimizin başına

Nasıl bir açmazdayım anlatamam. Yarın yumurtalarım toplanacak, ctesi transfer.. Dördüncü ve son kez artık. Bu moralle tutacağını da pek sanmıyorum aslında. Tam ucundayım uçurumun, bu çocuk benim evliliğimin vizesi olacak gelirse eğer. Ama gelmezse, sırf çocuğumuz yok diye bitecek 7 yıllık evliliğim. Şansını başka biriyle deneyecekmiş bizimki. Ne hazin,ne kadar acımasızca.. Dua edin benim için kızlar, öyle ihtiyacım var ki. Her şekilde bu süreci kolay atlatabilmem için dua edin lütfen...

canım ya üzülme ne olur... inan senin için dua ediyorum...çok şey söylemek isterdim ama...senin için çok ama çok dua edeceğim...

rana_82 verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim güzel şeyler duyunca insana moral oluyor inşallah allahım hepimize yardım eder...

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım kısmet artık bi muayene olayım eğer olumlu elektrik almazsam zaten devam etmeyi düşünmüyorum.Kısmet artıkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…