kaç tane konuldu nerede yaptırdın?
Merhabalar arkadaşlar,
Burada hepimiz aynı durumun içindeyiz az çok ben ilk tüp bebek denemem olacak perşembe günü için Bülent bey acıbadem maslak hastanesine randevum var çok merak ediyorum.Daha önce gidenler veya tedavi görenler memnun kaldı mı?Bilgi veririseniz çok sevinirim.Teşekkürler...
meraba arkadşlar,biz de bu ay ilk tüp bebek denemmemize başlamayı düşünüyordk
ama merkeze bi türlü karar veremedk,adetim de yaklaştı
galiba ralığa kaldıkbenim cesaretsizliğim yüzünden hep
istanbulda olsam hiç düşünmem memorial derim ama ankaradayz
iyi olur inşlh
bu arada bu ay tedavi gören tüm arkadaşlarıma canı gönülden güzel sonuçlar diliyorm
kızlar yumoslarım toplandı şükür. ama üç tanecik. inşallah sağlıcakla büyürler. dua edin ne olurr. az die üzülmüştüm ama rabbim onlara sağlık versin insallah.
canım bende aynı şekilde..ankaradayım muhtemelen gürgan kliniğe gitcem ama orayada bekleme derdinden gitmek istemiyorum...doktor ile iletişim kopuk...
bende bu ay başlayacağım kasım 20 gibi adetim olcak ama ne yapacağım bilemiyorum
selm arkadaşlar benim dün transferim oldu
26 sıda test günüm heyecanla bekliyorum
simdi cnm bnm bildigim max. 15 gunde yumurtalar toplanir normalde seni 12 sinde filan cagirmalilar 13 unde catlatma igneni vur demeliler 15 inde de toplamalilar.yani hani 5 gun sonra cagirmslarina sasirdim biz hep 2 gune bir filan gittigimiz icin yanlis anlama cnm
kızlar yarın transferim var inşallah herşey sorunsuz devam eder
inşallah cnm ya darısı hepimizin başına inşallahhhhhhhinş canım bebişin sana tutunur :1 :1 yarın için bolsans...
kızlar yarın transferim var inşallah herşey sorunsuz devam eder
selm arkadaşlar benim dün transferim oldu
26 sıda test günüm heyecanla bekliyorum
Nasıl bir açmazdayım anlatamam. Yarın yumurtalarım toplanacak, ctesi transfer.. Dördüncü ve son kez artık. Bu moralle tutacağını da pek sanmıyorum aslında. Tam ucundayım uçurumun, bu çocuk benim evliliğimin vizesi olacak gelirse eğer. Ama gelmezse, sırf çocuğumuz yok diye bitecek 7 yıllık evliliğim. Şansını başka biriyle deneyecekmiş bizimki. Ne hazin,ne kadar acımasızca.. Dua edin benim için kızlar, öyle ihtiyacım var ki. Her şekilde bu süreci kolay atlatabilmem için dua edin lütfen...
canım ben bülent beye gitmiştim benim sağlık durumu farklı olduğu için ona da gideyim dedim gittim...çok iyi biri geldi...istanbulda olsam gitmeyi düşünürdüm...benim iş arkadaşlarım var tüp bebek yaptıran çok memnunlardı
bülent tıraş mı ?? boşuna para vermiş olursun dicem arkadaşım gerçi çok sert oldu ama çok olumsuz duygulara sebeb oldu bende 2. denememde ankara anatoliadaydı bu adam ilgisiz alakasız biri ilk muayene sonra kendini transferde ya görürsün ya görmezsin. bilmiyoruminşallah hastane değiştirdi diye beliki düzelmiştir o olaydan sonra . çünkü onlar gazeteye çıktılar işllerden doktorlarla anlaşıp hasta başına 500 tl karşılıgında kendi merkezlerine yönelendirmişler zaten maliye suç üstü yapınca ortaya çıktı herşey o olaydan sonrada gitti zaten acıbademe. tabi belki hastaya göre farklıdır ama ben hç olumlu elektrik alamamıştım ki nitekimde tedavi boyunca göremedik de kendisini transfer gününe kadar. hayırlısı olsun ama en azından gideceksin baştan sıkı tutki ilgili olsun seninle.
inşallah cnm ya darısı hepimizin başına inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?