2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

ayy cok sinir oldum ve uzuldum probleminiz ne neden olmuyo?ama uzulme bak yanlis hatirlamiyorsam tubischin 4.denemesinde oldu hamile simdi insallah sen de bu ay kalirsin nolur pozitif dusun simdiden olmicak biliyorum filan deme

bu nasıl bi zihniyet yaaa benim tek duam allah eşinin aklını başına getirsin sana bu tedavi sürecinde yaşattıkları için bin pişman olup vicdan azabı çeksin
ve en büyük duamda bebeğin sana sımsıkı tutunup hep ömür boyunca senin yanında olsun

aynen cnm sana gonulden katiliyoorum Allahim insallahhhh sana bi evlat nasip eder hayirlisiyla tabi ki hepimize tum isteyenlere

tatlım allah senin o kocana akıl ihsa etsin nasıl bir iş bu ya sanki senin elinde bişey bu . bence sen onu bırak bu zihniyetle terbiyesiz ayy çok sinir oldum kusura bakma ama yane nasıl olur ya.allah yardımcın olsun.rabbim dualarını kabul etsin.

smyrna1881 , çok sağol, Allah yardımcım olsun.

Daha iki ay önce kaybettim küçük mucizemi, karnımda kalbi durmuştu aldılar. Onun acısına alışamadan evliliğim bitiyor. Vardır bunda da hayır mı demek lazım bilmiyorum. Öleceğim gelirdi aklıma, ayrılacağım gelmezdi. Bunu da gördüm ya, ölsem gam değil artık..

Canım kusura bakma biraz ağır bir hitap olacak ama allah kocana akıl fikir versin. inan çok sinirlendim..allahım sen darda olan kullarına yardım et. bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah.Rabbim sana yardım etsin.yüzünü kara çıkarmasın..emeklerin boşuna gitmesin.

Gerçekten çok üzücü insanın eşim dediği hayat arkadaşından bunları duymak.Ama ben diğer arkadaşlar gibi kızamadım eşine...Üzüldüm ama kızmadım.Erkekler kadınlar gibi değiller..Düşünüyorum baba olmak için çırpınıyor eşim...Belki de benim yerimde başka bir kadın olsaydı 10 senede 3 tane bile doğururdu.Benim için çocuk sahibi olmak herşeyden önemli derse niye bir başkasıyla baba olma duygusunu tatmayı denemedim diye pişman olayım derse çok üzülürüm ama kızamam heralde.Ben nasıl anne olmak istiyorsam o da baba olmak istiyor.Bu kadar basit.....O yüzden arkadaşım çok dua et.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

önceleri sorun ondaydı, bekledim olur diye umdum. sonra yıllar geçti ben 39'uma girdim, şimdi ameliyat vs. onun durumu iyiye gidiyor benim yumurta rezervim geriye. kadın olmanın açmazı. sen beklersin, ama senin raf ömrün çabuk bbiter, bu sefer beyler beklemez. off böyle şeyler işte, ne bileyim kızlar.

merhaba hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşlallah
bende yarın ilaç kullanmaya başlıcam ve 30 ekim gibide aksilik olmazsa transferim olucak
yani kasım ayında test tarihim:18::18::18::18::18::18::18:

merhaba arkadaşım transferin oldumu??testin yapıldımı?

canım mesajlarını okuyunca o kadar üzüldümki anlatamam...işin tuhafı önce sorunun onda olması yani senin güzel zamanlarının geçmesine o sebep olmuş...nasıl bir mantık anlamadım...canım sırf bu yüzden ayrılırsa senden hiç beddua felan etme Allah çıkarır zaten...Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste (bunu hayatımda yaşadım)...yaşanacakların önüne geçmek mümkün değil ve canım benim bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz...inan hayatımda çok üzüldüğüm olaylara şimdi onlar olmasaydı şimdi bu kadar mutlu olamazdım diyebiliyorum...o nedenle emin ol kaybeden değil kazanan sensin...sen sana düşüni yaşmışsın eğer karşındaki kişi bunları gözetmiyorsa bu onun ayıbı...çalışıyormusun?

ayy cok sinir oldum ve uzuldum probleminiz ne neden olmuyo?ama uzulme bak yanlis hatirlamiyorsam tubischin 4.denemesinde oldu hamile simdi insallah sen de bu ay kalirsin nolur pozitif dusun simdiden olmicak biliyorum filan deme

ayyyyyyyyy allahim inannamiyorum.adama bak.allahim yardimcin olsun.

Tedaviye başlamadan bitti.. eşim mikro tese ameliyatı oldu. ve sonuç 0..çok çok çok üzgünüm

epeydir giremiyordum canım Allah her zaman hayırlısını versin üzülme sen bundada bir hayır vardır eşin sağ senin canın sağ er yada geç birgün anne olacaksın güç olmasın da canını daralttığına değmez sen üzülme ...

çok üzüldüm senin adına gerçekten allah yardımcın olsun kaderin önüne geçilmiyor ne yazıkki.Yanında olmak isteyen her halinle yanında olur zaten biz kadınlar herşeyi sineye çekebiliyoruz ama erkekler bizim kadar sabırlı olamıyor malesef.Sorun kendisiyle alakalı olsaymış ne olacakmış o zaman nasıl başka biriyle deneyecekti acaba...Allahım inşallah bu sefer bi mucize ile bebeğini kucağın aalmayı nasip eder...

iste erkek milleti diycem ama hepsinin gunahini almak istemiyorum tabikide istisnalar haric.....
ya hic dusunmedimi bunu soylerken ''aranizda sogukluk yaratabilir bu soyledigi sey cocuk olsun olmasin''
oysa kadinlarrr, kocalari veya cocuklari bi hasta olsa deli divane olurlar sabirlidirlar.....
insallah bebegine kavusursun tatlim stress yapmamaya calis bu surecte soylemesi kolay belki ama sen yinede dene en azindan

Son düzenleme:
merhaba.aslında konu açmıştım ama bu başlığı görüncede burayada yazmak istedim.arkadaşlar tüp bebek raporu ile tedavim başlayacaktı fakat kendiliğimden hamile kaldım allahım herkese nasip etsin inşallah.eğer raporu olmadan tedaviye başlayacak arkadaş varsa aldığım fiyata elimdeki hiç kullanılmamış dolapta muhafaza ettiğim ilaçları vermek istiyorum.alacak arkadaşta uygun almış olur.

ilaçlar:GONAL-F 450 IU 33MCG O.75 ML 5 ADET

MENOGON 75 IU 5 AMPUL 2 ADET

CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET

OVITRELLE 250 MCG 1 ADET

100 mesajım olmadığından özel mesajlara yanıt veremiyorum.tekirdağda ikamet ediyoruz telefonum:5334544121

canım nerde tedavi görecektin...bu arada tebrikler harika bir haber...

gönülçelen inşlh herşey yolunda gider canm yaa
canı gönülden bu tedavinin olumlu sonuçlaNmasını diliyorm
başka ne denir ki

rana ne yaptın timur hocada karar verip tedavine başladın mı
ben mayayı araştırmaktaym şuan

canım nerde tedavi görecektin...bu arada tebrikler harika bir haber...

aret kamar hastasıydım istanbul tüp bebek merkezi düşük over nedeni ile tüp bebek tedavisine yönlendirildik.yaşım 35 bu arada ve çift taraflı dermoid kist ameliyatı oldum.bu ameliyattan sonra başladı hikayemiz ilaçlarımızı aldık fakat yeterli yumurtam olmadığı için 2 ay ertelemek durumunda kaldık.3.ay kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim:)şu an 5 aylık hamileyim allahım herkese nasip etsin.bu arada arkadaşlar bir önerim olacak ben denedim bunamı bağlıdır artık allahım bilir ama deneme yapmadan önce hayıt balı deneyin.nette araştırırsanız göreceksiniz zaten hormon dengesini düzenliyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor deniyor ben 2 ay sürekli kullandım allahım bana nasip etti inşallah sizlerede nasip eder.şimdi elimdeki ilaçları raporu olmadan deneme yapmak durumunda olan arkadaşa aldığım rakama vermek istiyorum fiyat normale oranla 3te bir hem onun hemde benim ihtiyacımı görsün.

selm arkadaşlar benim dün transferim oldu
26 sıda test günüm heyecanla bekliyorum
Hadi gecmis olsun, simdi bekleme zamani, en zor kisimda bu olsa gerek, Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Benim yarin yumurta toplama islemi olucak , heyecan basti, transfer gununu dusunemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…