ayy cok sinir oldum ve uzuldum probleminiz ne neden olmuyo?ama uzulme bak yanlis hatirlamiyorsam tubischin 4.denemesinde oldu hamile simdi insallah sen de bu ay kalirsin nolur pozitif dusun simdiden olmicak biliyorum filan demeNasıl bir açmazdayım anlatamam. Yarın yumurtalarım toplanacak, ctesi transfer.. Dördüncü ve son kez artık. Bu moralle tutacağını da pek sanmıyorum aslında. Tam ucundayım uçurumun, bu çocuk benim evliliğimin vizesi olacak gelirse eğer. Ama gelmezse, sırf çocuğumuz yok diye bitecek 7 yıllık evliliğim. Şansını başka biriyle deneyecekmiş bizimki. Ne hazin,ne kadar acımasızca.. Dua edin benim için kızlar, öyle ihtiyacım var ki. Her şekilde bu süreci kolay atlatabilmem için dua edin lütfen...
Nasıl bir açmazdayım anlatamam. Yarın yumurtalarım toplanacak, ctesi transfer.. Dördüncü ve son kez artık. Bu moralle tutacağını da pek sanmıyorum aslında. Tam ucundayım uçurumun, bu çocuk benim evliliğimin vizesi olacak gelirse eğer. Ama gelmezse, sırf çocuğumuz yok diye bitecek 7 yıllık evliliğim. Şansını başka biriyle deneyecekmiş bizimki. Ne hazin,ne kadar acımasızca.. Dua edin benim için kızlar, öyle ihtiyacım var ki. Her şekilde bu süreci kolay atlatabilmem için dua edin lütfen...
aynen cnm sana gonulden katiliyoorum Allahim insallahhhh sana bi evlat nasip eder hayirlisiyla tabi ki hepimize tum isteyenlerebu nasıl bi zihniyet yaaa benim tek duam allah eşinin aklını başına getirsin sana bu tedavi sürecinde yaşattıkları için bin pişman olup vicdan azabı çeksin
ve en büyük duamda bebeğin sana sımsıkı tutunuphep ömür boyunca senin yanında olsun
Nasıl bir açmazdayım anlatamam. Yarın yumurtalarım toplanacak, ctesi transfer.. Dördüncü ve son kez artık. Bu moralle tutacağını da pek sanmıyorum aslında. Tam ucundayım uçurumun, bu çocuk benim evliliğimin vizesi olacak gelirse eğer. Ama gelmezse, sırf çocuğumuz yok diye bitecek 7 yıllık evliliğim. Şansını başka biriyle deneyecekmiş bizimki. Ne hazin,ne kadar acımasızca.. Dua edin benim için kızlar, öyle ihtiyacım var ki. Her şekilde bu süreci kolay atlatabilmem için dua edin lütfen...
tatlım allah senin o kocana akıl ihsa etsin nasıl bir iş bu ya sanki senin elinde bişey bu . bence sen onu bırak bu zihniyetle terbiyesiz ayy çok sinir oldum kusura bakma ama yane nasıl olur ya.allah yardımcın olsun.rabbim dualarını kabul etsin.
smyrna1881 , çok sağol, Allah yardımcım olsun.
Daha iki ay önce kaybettim küçük mucizemi, karnımda kalbi durmuştu aldılar. Onun acısına alışamadan evliliğim bitiyor. Vardır bunda da hayır mı demek lazım bilmiyorum. Öleceğim gelirdi aklıma, ayrılacağım gelmezdi. Bunu da gördüm ya, ölsem gam değil artık..
merhaba hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşlallah
bende yarın ilaç kullanmaya başlıcam ve 30 ekim gibide aksilik olmazsa transferim olucak
yani kasım ayında test tarihim:18::18::18::18::18::18::18:
önceleri sorun ondaydı, bekledim olur diye umdum. sonra yıllar geçti ben 39'uma girdim, şimdi ameliyat vs. onun durumu iyiye gidiyor benim yumurta rezervim geriye. kadın olmanın açmazı. sen beklersin, ama senin raf ömrün çabuk bbiter, bu sefer beyler beklemez. off böyle şeyler işte, ne bileyim kızlar.
ayy cok sinir oldum ve uzuldum probleminiz ne neden olmuyo?ama uzulme bak yanlis hatirlamiyorsam tubischin 4.denemesinde oldu hamile simdi insallah sen de bu ay kalirsin nolur pozitif dusun simdiden olmicak biliyorum filan deme
Tedaviye başlamadan bitti..eşim mikro tese ameliyatı oldu. ve sonuç 0..çok çok çok üzgünüm
merhaba.aslında konu açmıştım ama bu başlığı görüncede burayada yazmak istedim.arkadaşlar tüp bebek raporu ile tedavim başlayacaktı fakat kendiliğimden hamile kaldım allahım herkese nasip etsin inşallah.eğer raporu olmadan tedaviye başlayacak arkadaş varsa aldığım fiyata elimdeki hiç kullanılmamış dolapta muhafaza ettiğim ilaçları vermek istiyorum.alacak arkadaşta uygun almış olur.
ilaçlar:GONAL-F 450 IU 33MCG O.75 ML 5 ADET
MENOGON 75 IU 5 AMPUL 2 ADET
CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET
OVITRELLE 250 MCG 1 ADET
100 mesajım olmadığından özel mesajlara yanıt veremiyorum.tekirdağda ikamet ediyoruz telefonum:5334544121
canım nerde tedavi görecektin...bu arada tebrikler harika bir haber...
Hadi gecmis olsun, simdi bekleme zamani, en zor kisimda bu olsa gerek, Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Benim yarin yumurta toplama islemi olucak , heyecan basti, transfer gununu dusunemiyorum.selm arkadaşlar benim dün transferim oldu
26 sıda test günüm heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?