rana ne yaptın timur hocada karar verip tedavine başladın mı
ben mayayı araştırmaktaym şuan
Nasıl bir açmazdayım anlatamam. Yarın yumurtalarım toplanacak, ctesi transfer.. Dördüncü ve son kez artık. Bu moralle tutacağını da pek sanmıyorum aslında. Tam ucundayım uçurumun, bu çocuk benim evliliğimin vizesi olacak gelirse eğer. Ama gelmezse, sırf çocuğumuz yok diye bitecek 7 yıllık evliliğim. Şansını başka biriyle deneyecekmiş bizimki. Ne hazin,ne kadar acımasızca.. Dua edin benim için kızlar, öyle ihtiyacım var ki. Her şekilde bu süreci kolay atlatabilmem için dua edin lütfen...
kızlar yarın transferim var inşallah herşey sorunsuz devam eder
Bu akşam son olarak iğnelerimi vurulcam,tabi çatlatma iğnemi de vurulucam.Cuma günü inşallah yumurtalarım toplanacak.önümüzdeki hafta da Allahım nasip ederse transfer yapılacak,ilk denemem yaşım 27 tüplerim tıkalı.
Arkadaşlar gittiğiniz merkezlerde kaç embriyo transfer ediliyor?Okuduğum kadarıyla benim durumumda olup 2 embriyo transfer ettirenler var.Embriyo sayım birden fazla olursa (inşallah) doktorla konuşup 2 embriyo transfer edilmesini istesem diyorum.
Benim durumumda olan arkadaş var mı,ya da benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız?Gerçi embriyo sayısı belli olmadan konuşmak yanlış ama,firik almak istiyorum..
kızlar bende ilk denememe başladım bu ay 4.cü tedavi günüm 25 yaşımdayım inşallah hersey hayırlı olurrrrr heimz için kızlarr... kızlar bısey dıyecegım daha doğrusu soracagımm fazla emrıo olursa onlar sormadan donduruyorlarmı bızmı ozellıkle bıldrımelıyız??
cnm bende senle ayni yastayim doktor 2 taneyi kabul etmiyor ama benim fikrim eger doktoru ikna edebilirsen 2 tane koydurBu akşam son olarak iğnelerimi vurulcam,tabi çatlatma iğnemi de vurulucam.Cuma günü inşallah yumurtalarım toplanacak.önümüzdeki hafta da Allahım nasip ederse transfer yapılacak,ilk denemem yaşım 27 tüplerim tıkalı.
Arkadaşlar gittiğiniz merkezlerde kaç embriyo transfer ediliyor?Okuduğum kadarıyla benim durumumda olup 2 embriyo transfer ettirenler var.Embriyo sayım birden fazla olursa (inşallah) doktorla konuşup 2 embriyo transfer edilmesini istesem diyorum.
Benim durumumda olan arkadaş var mı,ya da benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız?Gerçi embriyo sayısı belli olmadan konuşmak yanlış ama,firik almak istiyorum..
yok cnm onlar sana soruyorlar donduralim mi diye parasini verirsen donduruyorlar .kızlar bende ilk denememe başladım bu ay 4.cü tedavi günüm 25 yaşımdayım inşallah hersey hayırlı olurrrrr heimz için kızlarr... kızlar bısey dıyecegım daha doğrusu soracagımm fazla emrıo olursa onlar sormadan donduruyorlarmı bızmı ozellıkle bıldrımelıyız??
Kizlarrrr transferim oldu cok kolaydi hic bissii anlamadim ....hic kormaya gerek yokmus simdi yatiyorum oturmak yasak belim agriyo inanin... İnsallah hersey sorunsuz devam eder bebisim benle 9ay kalir..:)
Kizlarrrr transferim oldu cok kolaydi hic bissii anlamadim ....hic kormaya gerek yokmus simdi yatiyorum oturmak yasak belim agriyo inanin... İnsallah hersey sorunsuz devam eder bebisim benle 9ay kalir..:)
Arkadaslar az once hastaneden geldim yumirtalarim toplandi ( buda nasi bi tabirse :)) hic bisey hissetmedim goz acip kapayincaya kadar hersey bitmis darisi bu asamadaki arkadaslarin basina...
Merhaba Arkadaşlar,
Böyle bir başlık bulamadım,
Haydi bismillah konuyu açıyorum,
bakalım kimler var ?
Ben ekimde düşünüyordum fakat bayram araya girdiği için doktorumla kasıma karar verdik..burada yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşalım mı?
şimdiden sevgiler...
Bismillahirrahmanirrahim.Bismillah her hayrın başıdır; Allah inşallah hiçbirimizi hayal kırıklığına uğratmaz, hepimiz sağ salim evlatlarımıza bu yolculuğumuz neticesinde kavuşuruz..
Listemiz
1- Skyline
2- zeynep_82
3- funy
4- baharinkizi
5-medmus
6-9ay
7- gizmo60
Merhaba skyline..
Ozel mesaj atamadim sana..
Iletisime gecebilscegim bir mail adresin varsa ordan da yazabilirim aslinda.Ayni doktorda devam edicez, destek olurduk birbirimize:))
Ben 27 sinde ilk asiya basliyorum kismetse..Ankara cebecide baslayip son asamalarda genart a geciliyormus sanirim.
Sen naptin baslayabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?