2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

rana ne yaptın timur hocada karar verip tedavine başladın mı
ben mayayı araştırmaktaym şuan

bilemiyorum ya...gerçekten çok ilgisizler...sırf lab iyi diye gideyim diyorum ama hala gönlüm ondan yana değil.. reglşm yaklaştı...karar vermem lazım bilemiyorum

Bu cok acimasiz bi durum, Allah cok buyuk, adaleti cok buyuk, uzulme, sabir dile, kendine guven, hersey gonlunce olsun.

Bu akşam son olarak iğnelerimi vurulcam,tabi çatlatma iğnemi de vurulucam.Cuma günü inşallah yumurtalarım toplanacak.önümüzdeki hafta da Allahım nasip ederse transfer yapılacak,ilk denemem yaşım 27 tüplerim tıkalı.
Arkadaşlar gittiğiniz merkezlerde kaç embriyo transfer ediliyor?Okuduğum kadarıyla benim durumumda olup 2 embriyo transfer ettirenler var.Embriyo sayım birden fazla olursa (inşallah) doktorla konuşup 2 embriyo transfer edilmesini istesem diyorum.
Benim durumumda olan arkadaş var mı,ya da benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız?Gerçi embriyo sayısı belli olmadan konuşmak yanlış ama,firik almak istiyorum..

ilk deneme ve yaşından dolayı doktor kabul edermi bilemiyorum ama ne kadar çok emriyo o kadar çok şans demek...benim fikrim ilk olduğu için ve yaşıdnan dolayı 1 tane olsun...olmazsa diğer emriyorlar donduruluyor zaten 2 tane koydurursun

kızlar bende ilk denememe başladım bu ay 4.cü tedavi günüm 25 yaşımdayım inşallah hersey hayırlı olurrrrr heimz için kızlarr... kızlar bısey dıyecegım daha doğrusu soracagımm fazla emrıo olursa onlar sormadan donduruyorlarmı bızmı ozellıkle bıldrımelıyız??

Açıkça ben de merak ediyorum.Bence soruyorlardır,sonuçta özel bir olay,sormadan dondurmazlar.Dondurulmasını istiyoruz dersek donduruyorlardır diye düşünüyorum

Kizlarrrr transferim oldu cok kolaydi hic bissii anlamadim ....hic kormaya gerek yokmus simdi yatiyorum oturmak yasak belim agriyo inanin... İnsallah hersey sorunsuz devam eder bebisim benle 9ay kalir..:)

cnm bende senle ayni yastayim doktor 2 taneyi kabul etmiyor ama benim fikrim eger doktoru ikna edebilirsen 2 tane koydur
yok cnm onlar sana soruyorlar donduralim mi diye parasini verirsen donduruyorlar .

Kizlarrrr transferim oldu cok kolaydi hic bissii anlamadim ....hic kormaya gerek yokmus simdi yatiyorum oturmak yasak belim agriyo inanin... İnsallah hersey sorunsuz devam eder bebisim benle 9ay kalir..:)

cnm merak ediyorum nasıl gerçekleşti yumurta toplama ve transferr ağrı oluyormu her ıkısınde nasıl hazırlıyorlarr işlemleree haftaya bende bu ıslemlerdne gecıcemcok heycanlıyım

hayırlı olsun...sıkı sıkı tutunsun bebeğin...sen de bize güzel müjdeler ver,bizi de umutlandır tatlım...iyi dinlenmeler...

Merhabalar kızlaar,

Bugün tedavi başlangıcı olarak ilk muayeneme gideceğim çok merak ediyorum neyle karşılaşıcam inşallah herşey yolunda gider..

bende bir an evvel başlamak istiyorum şu tedaviyeee.
günler çabk geçsin hayırlısıyla başlasın artııık :)

Arkadaslar az once hastaneden geldim yumirtalarim toplandi ( buda nasi bi tabirse :)) hic bisey hissetmedim goz acip kapayincaya kadar hersey bitmis darisi bu asamadaki arkadaslarin basina...

Arkadaslar az once hastaneden geldim yumirtalarim toplandi ( buda nasi bi tabirse :)) hic bisey hissetmedim goz acip kapayincaya kadar hersey bitmis darisi bu asamadaki arkadaslarin basina...

canım neler hıssettın nasıl hazırladılar senıı işleme ay cok merakkk edıyorum 5.tedavı gunum bnmde tek dusundugum suan yumurta toplama ıslemı stres...

Merhaba skyline..
Ozel mesaj atamadim sana..
Iletisime gecebilscegim bir mail adresin varsa ordan da yazabilirim aslinda.Ayni doktorda devam edicez, destek olurduk birbirimize:))
Ben 27 sinde ilk asiya basliyorum kismetse..Ankara cebecide baslayip son asamalarda genart a geciliyormus sanirim.
Sen naptin baslayabildin mi?

cnm ben de seni merak ediyordum :)
ben diğer aya kaldım bu ay eşim yurtdışına gidiyor, tam o tarihlerde burda olmayacak, murat hoca sperm dondururuz dedi ama ben eşim olmadan o süreçleri yaşamak istemiyorum, zaten ailmein de haberi yok, tek başıma zorlanırım diye aralığa erteledik..

cebeci derken? tıp fakültesi mi,
bana genartta yapıyorum dedi, zannederim muayeneyi de orda yapar
sana ne dedi?
bu arada hayırlı olsun beni mutlaka bilgilendir süreçte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…