merhaba arkadaslar dogru yeremi yazdim bilmiyorum ama umarim bana yardimci olursunuz.10 önce acik ameliyat gecirdim .miyomlar vardi yapisiklik vardi ama bu sonuclarda birde endometrium var .bunu bana aciklayabilirmisiniz.birde almanca kisimlarini anliyorum sadece.1 ci sikki anlamiyorum
BERICHT ÜBER DIE PATHOLOGISCH-ANATOMISCHE UNTERSUCHUNG
untersuchungsgut-lokalisation.
1.endometrioseherd blasenperitoneum
2.myome
MAKROSKOPIE
1.zwei zusammen 0,8x0,7x0,5 grosse präparate.
DIAGNOSE.
1.periteoneallsiertes fett-bindegewebe mit einem Endometrioseherd.keine malignität.bu kadar arkadaslar
almanyada mı yaşıyorsun canım
almanca bilen biri çevirsin lütfen
ama anladığım kadarıyla endometriozis hastasısın, açık ameliyatla kistlerin mi alındı?
kistlerin tekrarladı mı
öncelikle bu alanda uzman bir doktora gitmelisin, rahmin son durumunu değerlendirmeli, endometriozis varsa ve ameliyat da olunduysa hralde tüp bebeğe yönlendirirler diye düşünüyorum,
kolay gelsin canım
çok geçmiş olsun canım
inşallah bu sefer olur
almanyada mı yaptıryorsun imkanın varsa türkiyeye gel
bende de çikolata kisti var ama ben kendiliğimden bir kez hamile kaldım ama malesef yaşamadı.
önce yapışıklığı tedavi edip, arkasından tüp yapıyorlar diye biliyorum.
kistlerin büyük müydü, açık ameliyat oldun? laparoskopik yapmayı önermediler mi
miyomumun en büyügü 4.30 tu ve derindeydi sanirim.ilk kücük delikler acmislar laparoskopi icin ulasamayinca acik yapmislar.yapisikligi düzeltmis.29 sinda kontrolum var sorucam bu endometrium kistmi oluyor diye.ultrasyonda görülmüyo sanirim.cünkü acinca görmüsler.3 negativi türkiyede yaptim ben
4.30 cm di miyomumun büyüklügü 5 tane varmis kücüklüp büyüklü
ultrasonda görünmemiş mi canım
yaa korktum şimdi valla bende de olabilir
türkiyede nerde yaptırdın canım?
ameliyatını da mı türkiyede yaptırdın
inşallah bu sefer olur, üzülmemeye çalış napalım kaderde olmayınca olmuyor
onun icin sasiriyorumya doktorum sadece miyomumun en büyügünü gördü ekranda.ve derin dedi.önce ameliyat esnasinda laparoskopi yapicaz ulasamaz isek acicaz dedi ve actiginda yapisikligi endometriumu görmüs.görmüste bu yazdigim gibi nasil bir seymis soramadim o gün.kist diyor arkadslar ama kist olsa ultrasonda görünürdü.vallahi kafam karisti.international hospital yesilköy.almanyada oldum ameliyatimi.doktorum türktü
canım neler hıssettın nasıl hazırladılar senıı işleme ay cok merakkk edıyorum 5.tedavı gunum bnmde tek dusundugum suan yumurta toplama ıslemıstres...
Arkadaslar az once hastaneden geldim yumirtalarim toplandi ( buda nasi bi tabirse :)) hic bisey hissetmedim goz acip kapayincaya kadar hersey bitmis darisi bu asamadaki arkadaslarin basina...
yarın inşallah ben de aynı işlemi yaptırıcam
O zaman ii sanslar, Allah yardimcin olsun
kızlar dün transferim oldu, meleklerim benimle inşallah. dua edin ne olur, tutunsunlar sıkı sıkı. varmı bekleme süresinde tavsiyeleriniz?
Eylül ben de aynı durumdayım. Senden 1 gün önce transferim oldu. İnşallah seninkiler de benimkiler de tutunur. Onları hissedememek çok garip geliyor. Labdalarken her gün haber alıyorduk. Şimdi ne yaptıklarını bilemiyorum çok garip :) Bel ağrın var mı?
hayırlı olsun canım benim. kac embriyo koyuldu sana. kac hücrelilerdi bahsetti mi doktorun. inşallah iylerdir. bekleme sürecini nasıl geciriyorsun, calısıyomusun? bahsetsene bıraz neler yapıyosun? bel agrım yok sımdılık, oyle cok yatmıyorum. evde dolanıyorum. rabbim insallah nasip eder. bana iki tane koydular, biri 8 diğeri dokuz hücreymiş, inşallah iyiye işarettir bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?