kızlar dün transferim oldu, meleklerim benimle inşallah. dua edin ne olur, tutunsunlar sıkı sıkı. varmı bekleme süresinde tavsiyeleriniz?
Aaay inanmıyorum benim de 2 tane, 8 ve 9 hücreli kondu. 3 tane de 10-12 hücrelie vardı onları koymadılar. Dondurduk. Sen dondurdun mu?
Aslında ben çok yoğun çalışıyordum ama bir operasyon geçiecereğim diyerek izin aldım. Test gününe kadar evden çalışacağım. Benim çok uçak seyehatim oluyor. Hafatada 4 kere falan uçağa biniyorum. Sırf o olmasın diye evden çalışacağım. Ama test günümde yine 2 günlük şehir dışına gönderiyorlar. Tüp bebekten çok iş yerini idare etmek yordu beni. Eğer tutmazsa ikinci kez nasıl yaparım bilmiyorum.
Transferden beri genel olarak yatar veya oturur pozisyondayım. Zaten yazdığım gibi benim çok ağrım oldu. Kendimi çok kasmışım. O nedenle istesem de işe gidemezdim. Transferden geldik ateşlendim. Daha bugün ilk defa biraz iyiyim. Bugün bile eğilim kalkınca belim ağrıyor. Yumurta toplamadan sonra böyle olmamıştım ben.
Garip bir piskoloji içindeyim. Ağrım geçince de acaba embriyolar mı gitti diyorum. Halbuki alakası
Bekleme süresi için ananas yiyin diyorlar. Ama doktorların özel olarak söylediği bir şey yok.
ayy hadi hayırlısı inşş... bende yarın yani cumartesi yumurta toplama işlemine baslayacagım biraz sres var ama hayırlısı olsun bebişler tutsunda biz dayanıyos ne yapalımmm ...Arkadaslar az once hastaneden geldim yumirtalarim toplandi ( buda nasi bi tabirse :)) hic bisey hissetmedim goz acip kapayincaya kadar hersey bitmis darisi bu asamadaki arkadaslarin basina...
Sabah 10 da ac karnina gittim, bi takim imzalar aldilar yapilcak islemlerle alakali, sonra odaya aldilar hazirlanmam icin, ustumdekilerin hepsini cikarip onluk giymemi soylediler giydim sonra serum taktilar antibiyotikli her ihtimale karsi , saat 11 de islem odasina aldilar, damardan yine ilac verdiler basim donmeye basladi ve uyumusum, 20 dk sonra uyandim ve odaya aldilar tekrar, agrim olabilecegini soylediler ama olmadi, 1 saat bekledikten sonra kahvalti verdiler sonra hazirlandim ve ciktik hastaneden, simdi biraz kasiklarimda hassasiyet var okadar, ha bi de kanamam var cok az olabilecegini soylediler, hersey yolunda cok sukur, korkmaya gerek yokmus tatlim...
allah yardımcın olsun sakın takıntı haline getirip sürekli düşünme ( gerci elde degil ama ) doktor tavsiyesi böyle.meyve vs faydalı yiyecekler ye umarım bebişine kavuşursun ..kızlar dün transferim oldu, meleklerim benimle inşallah. dua edin ne olur, tutunsunlar sıkı sıkı. varmı bekleme süresinde tavsiyeleriniz?
allah yardımcın olsun canım anlamadıgım bişi oldu affına sığınarak yumurta toplama işleminden sonrada ilaç kullanımı oluyormu bant vs yazmışsın da merak etmiştim..18 Tane toplamışlar.Şimdilik herşey yolundaymış.Genellikle 5. ya da 6. günü transfer yapıyorlarmış.2Tane transfer istedim ama biraz zor dediler.O gün gelsin embriyoların durumuna göre tekrar konuşuruz dediler.Bantlarımı taktım,ilaçlarım ve fitilim var.Korkulacak hiçbi şey yok,inşallah tarnsfer de böyle iyi geçer..
Gecmis olsun, Allah gönlüne göre versin, dondurma işlemi icin ne kadar ücret alıyorlar, ne kadar süre sakliyabiliyolarmis?
750 lira ilk yıl 400 lira sonraki yıllar. Bence çok pahalı. Sizin ne kadar?
Yarın sorucam, gercekten pahaliymis, düşündüğünde tedavi parasından az 1 yıllık maliyeti, hayırlısı , tesekkurettim
Canım öncelikle transferinde başarılar diliyorum. Allah yardımcın olsun. Çok rahat ol. Kendini kasma.
Benim merkezim normalden pahalı. Bu sadece dondurma ücreti. Donmuşları kullarak tedavi istiyorsan 2 bin lira da onun için vermen gerekiyor. Bir de yine ilacı var 400-500 milyonluk. 3250 TL'ye geliyor. Ama yeniden yumurtalıkların uyarılması ve yumurta toplama işlemi olmayacağı için mantıklı. İnşallah gerek kalmaz kimse için.
İlkinde tutunsunlar inşallah.
ne guzel cnm bnm opum kabus gibiydi uyanirken cok agladim cok agrim vardi ama yumurtam cok ondan olmus.ama transferim superdi ahh demedim doktor cok kibardi ii dilekler dileyerek bebegi koydu hemsireler embriyologlar ayni sekilde hepsi ayri ayri konustu dua ettiler guzeldi yani agrim sizim da olmadi.Kızlar benim de çarşamba günü transferim oldu. Yumurta toplamaya gireceklere söyleceğim şey hiç endişe etmemeleri. Zaten anestezili olduğu için çok kolay geçiyor. Sonrasında hafif ağrı oluyor ama çok değil. Ben ertesi günü işe gittim. Hem de yoğun bir iş günü geçirdim. Hiç engel olmadı.Yalnız benim transferim çok kötüydü. 5 dk ama zor dayandım. Size transfer için tavsiyem sakın aşırı sıkışmayın. Benim 3. gün transferiydi yumurta toplamadan sonraki hassasiyet tam geçmemişti çok su içince belim ve yumurtalıklarım aşırı ağırdı. Dik duramaz haldeydim. 4-5 kez WC'ye gidip birazını yaptım. Ama transfere söylediklerinden 1 saat geç aldıkları için yine çok sıkışmıştım ve canım çok yandı. Çoğunun daha kolay ve keyifli geçiyormuş. Embriyolarınıza kavuşuyorsunuz bu güzel bir duygu. Umarım sizin de kolay geçer.
ne guzel cnm bnm opum kabus gibiydi uyanirken cok agladim cok agrim vardi ama yumurtam cok ondan olmus.ama transferim superdi ahh demedim doktor cok kibardi ii dilekler dileyerek bebegi koydu hemsireler embriyologlar ayni sekilde hepsi ayri ayri konustu dua ettiler guzeldi yani agrim sizim da olmadi.
iyiyim cnm cok iyi etmissin ben de normal hayata dondum cnm az az evimin isine bakiom artik camasir bulasik gibi evi filan supurmuyomda basit isleri yapiom ben de bugun evden ciktim ilk defa gercekten kafayi yemek uzereydim befes almaya balkona cikiodum o derece.kasik agrim sole cnm durduk oturduk yere yok ayakta kalinca bi sure is yapinca var bebegim memelere gelince cok vasat durumdayim cok fenaaaaaa cok yan yatamiyom el degmiyo.canim sen neler yapiosun? ben dünden beri baya bi normal hayata döndüm. disardaydim iki gündür moralim cok daha iyi suan. kafayi yemege dogru gidiodum evde yatmaya devam etseydim :))
agrilarim devam ediyo, kasiklarda ve gögüslerde.
iyiyim cnm cok iyi etmissin ben de normal hayata dondum cnm az az evimin isine bakiom artik camasir bulasik gibi evi filan supurmuyomda basit isleri yapiom ben de bugun evden ciktim ilk defa gercekten kafayi yemek uzereydim befes almaya balkona cikiodum o derece.kasik agrim sole cnm durduk oturduk yere yok ayakta kalinca bi sure is yapinca var bebegim memelere gelince cok vasat durumdayim cok fenaaaaaa cok yan yatamiyom el degmiyo.
ya cnm 3muz persembe gunu pozitif diyebilsek keske ya birimizden biri negatif dese cok uzulucemmmmmm
sen gununden once test yapmayi dusunuomusun?
yokk kiz ikimizde cumartesi 10 kasimda yapfirmadik miaynen ben de coook üzülürüm Allah korusun
ben önce test yapmicam cünkü negatif cikabilio pozitif olsa bile ve cok üzüo insani. ama benim anlamadigim senin test günün niye o kadar gec senin transferin benden önce oldu aslinda sali test günün olmasi lazim matamatiksel olarak di mi yaau
yokk kiz ikimizde cumartesi 10 kasimda yapfirmadik mi
hiiii senin ki 12 sinde mi oldu .Allah Allah hakkaten bana niye persembe dedilee ya.transfer gununu 1. gun sayip 12. gunde mi test yapmamiz lazim
benimki de 5. gun cnm aslinda cikar ha dedigin gibi normalde 12. gun carsamba oluyo bizimki 5. gun ya esas 10. gun yapsak bile cikio galiba aman neyse beklicem bsn erkenden gidip yaptirmayi dusunmuyom.yaaa acaba duruyomu bebisler kanaman filan olmadi dimi insallahbelki senin sali günü de cikar test yaptirirsan hihihih :) aman neyse canim az kaldi zaten bosver sabredelim :)
benimki de 5. gun cnm aslinda cikar ha dedigin gibi normalde 12. gun carsamba oluyo bizimki 5. gun ya esas 10. gun yapsak bile cikio galiba aman neyse beklicem bsn erkenden gidip yaptirmayi dusunmuyom.yaaa acaba duruyomu bebisler kanaman filan olmadi dimi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?