2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Gecmis olsun, Allah gönlüne göre versin, dondurma işlemi icin ne kadar ücret alıyorlar, ne kadar süre sakliyabiliyolarmis?

Arkadaslar az once hastaneden geldim yumirtalarim toplandi ( buda nasi bi tabirse :)) hic bisey hissetmedim goz acip kapayincaya kadar hersey bitmis darisi bu asamadaki arkadaslarin basina...
ayy hadi hayırlısı inşş... bende yarın yani cumartesi yumurta toplama işlemine baslayacagım biraz sres var ama hayırlısı olsun bebişler tutsunda biz dayanıyos ne yapalımmm ...

canım anlattıgın işin sagol senin yazın az birazda olsa fikir oldu bana.. bende yarın yumurta toplama işlemine gircemm stres var birazda heyecan... allahım yardım etsin inşş hepimize.. trasferin ne zman senin

kızlar dün transferim oldu, meleklerim benimle inşallah. dua edin ne olur, tutunsunlar sıkı sıkı. varmı bekleme süresinde tavsiyeleriniz?
allah yardımcın olsun sakın takıntı haline getirip sürekli düşünme ( gerci elde degil ama ) doktor tavsiyesi böyle.meyve vs faydalı yiyecekler ye umarım bebişine kavuşursun ..

allah yardımcın olsun canım anlamadıgım bişi oldu affına sığınarak yumurta toplama işleminden sonrada ilaç kullanımı oluyormu bant vs yazmışsın da merak etmiştim..

Yarın sorucam, gercekten pahaliymis, düşündüğünde tedavi parasından az 1 yıllık maliyeti, hayırlısı , tesekkurettim

Canım öncelikle transferinde başarılar diliyorum. Allah yardımcın olsun. Çok rahat ol. Kendini kasma.

Benim merkezim normalden pahalı. Bu sadece dondurma ücreti. Donmuşları kullarak tedavi istiyorsan 2 bin lira da onun için vermen gerekiyor. Bir de yine ilacı var 400-500 milyonluk. 3250 TL'ye geliyor. Ama yeniden yumurtalıkların uyarılması ve yumurta toplama işlemi olmayacağı için mantıklı. İnşallah gerek kalmaz kimse için.

İlkinde tutunsunlar inşallah.

Himmm, anladım canım, guzel dileklerin icin tesekkurederim, inşallah hepimiz icin hayirlisi olur...

kızlar yazdıklarınızı okudum çok heyecanlandım inşlh gebe haberlerinizi alırız :) sakın kendinizi yormayın paso yatın ..bende bugun lucrine başladım aralık gibi inşl tüp yapılcak ..yumurta toplama işlemi ve sonrası korkutuyodu beni ama yazdılarınızı okuyunca rahatladım biraz ..10 sene oldum bende evleneli allahım bizede nasip etsin artıkk eli ayagı düzgününden, hayırlısından ,ikiz üçüz versin inşallaaaahhh amiinnnn:)

ne guzel cnm bnm opum kabus gibiydi uyanirken cok agladim cok agrim vardi ama yumurtam cok ondan olmus.ama transferim superdi ahh demedim doktor cok kibardi ii dilekler dileyerek bebegi koydu hemsireler embriyologlar ayni sekilde hepsi ayri ayri konustu dua ettiler guzeldi yani agrim sizim da olmadi.

canim sen neler yapiosun? ben dünden beri baya bi normal hayata döndüm. disardaydim iki gündür moralim cok daha iyi suan. kafayi yemege dogru gidiodum evde yatmaya devam etseydim :))
agrilarim devam ediyo, kasiklarda ve gögüslerde.

cnm ben seni ayrdinlatmaya calsim yumurta toplamadan sonra ben de o bantlardan kullandim hala da yapisik hafta da bir yeniliyorum ayrica fitillere de opudan itibaren basladim bir de opudan transfere kadar 4 gunluk bi antibiyotik ile bi hap ictim(adini unuttum).bugun 7. gunum bitti ransferden sonra da yeni igne ve ilaclara basladim sen o asamaya gel yine konusuruz:))

iyiyim cnm cok iyi etmissin ben de normal hayata dondum cnm az az evimin isine bakiom artik camasir bulasik gibi evi filan supurmuyomda basit isleri yapiom ben de bugun evden ciktim ilk defa gercekten kafayi yemek uzereydim befes almaya balkona cikiodum o derece.kasik agrim sole cnm durduk oturduk yere yok ayakta kalinca bi sure is yapinca var bebegim memelere gelince cok vasat durumdayim cok fenaaaaaa cok yan yatamiyom el degmiyo.
ya cnm 3muz persembe gunu pozitif diyebilsek keske ya birimizden biri negatif dese cok uzulucemmmmmm
sen gununden once test yapmayi dusunuomusun?

aynen ben de coook üzülürüm Allah korusun
ben önce test yapmicam cünkü negatif cikabilio pozitif olsa bile ve cok üzüo insani. ama benim anlamadigim senin test günün niye o kadar gec senin transferin benden önce oldu aslinda sali test günün olmasi lazim matamatiksel olarak di mi yaau

yokk kiz ikimizde cumartesi 10 kasimda yapfirmadik mi

hiiii senin ki 12 sinde mi oldu .Allah Allah hakkaten bana niye persembe dedilee ya.transfer gununu 1. gun sayip 12. gunde mi test yapmamiz lazim

hiiii senin ki 12 sinde mi oldu .Allah Allah hakkaten bana niye persembe dedilee ya.transfer gununu 1. gun sayip 12. gunde mi test yapmamiz lazim

belki senin sali günü de cikar test yaptirirsan hihihih :) aman neyse canim az kaldi zaten bosver sabredelim :)

belki senin sali günü de cikar test yaptirirsan hihihih :) aman neyse canim az kaldi zaten bosver sabredelim :)
benimki de 5. gun cnm aslinda cikar ha dedigin gibi normalde 12. gun carsamba oluyo bizimki 5. gun ya esas 10. gun yapsak bile cikio galiba aman neyse beklicem bsn erkenden gidip yaptirmayi dusunmuyom.yaaa acaba duruyomu bebisler kanaman filan olmadi dimi insallah

yok canim cok sükür kanamam falan olmadi. carsamba günü normalde benim adet günüm aslinda yani testten bi gün önce. ama ilaclardan zaten gecikme olabilir bi kac gün. arkadasim hamile adetinden önceki belirtileri gögüsleri cok aciyomus bi de adet olcak gibi kasiklari agrimis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…