benimde olmadi cok sukur kanamam insallah boyle.devam eder.benim adetim de pazartesi ya da sali ama zaten dedigin gibi eskiyi unutmaliymisiz insallah hamileyizdir cnmmmyok canim cok sükür kanamam falan olmadi. carsamba günü normalde benim adet günüm aslinda yani testten bi gün önce. ama ilaclardan zaten gecikme olabilir bi kac gün. arkadasim hamile adetinden önceki belirtileri gögüsleri cok aciyomus bi de adet olcak gibi kasiklari agrimis.
benimde olmadi cok sukur kanamam insallah boyle.devam eder.benim adetim de pazartesi ya da sali ama zaten dedigin gibi eskiyi unutmaliymisiz insallah hamileyizdir cnmmm
ayy hadi hayırlısı inşş... bende yarın yani cumartesi yumurta toplama işlemine baslayacagım biraz sres var ama hayırlısı olsun bebişler tutsunda biz dayanıyos ne yapalımmm ...
canım anlattıgın işin sagol senin yazın az birazda olsa fikir oldu bana.. bende yarın yumurta toplama işlemine gircemm stres var birazda heyecan... allahım yardım etsin inşş hepimize.. trasferin ne zman senin
allah yardımcın olsun sakın takıntı haline getirip sürekli düşünme ( gerci elde degil ama ) doktor tavsiyesi böyle.meyve vs faydalı yiyecekler ye umarım bebişine kavuşursun ..
allah yardımcın olsun canım anlamadıgım bişi oldu affına sığınarak yumurta toplama işleminden sonrada ilaç kullanımı oluyormu bant vs yazmışsın da merak etmiştim..
kızlar yazdıklarınızı okudum çok heyecanlandım inşlh gebe haberlerinizi alırız :) sakın kendinizi yormayın paso yatın ..bende bugun lucrine başladım aralık gibi inşl tüp yapılcak ..yumurta toplama işlemi ve sonrası korkutuyodu beni ama yazdılarınızı okuyunca rahatladım biraz ..10 sene oldum bende evleneli allahım bizede nasip etsin artıkk eli ayagı düzgününden, hayırlısından ,ikiz üçüz versin inşallaaaahhh amiinnnn:)
ignenin adi da cleaxane dir mutlaka.transferin ne zmn?canım 5 tane ilaç yazıldı
tetra sabah akşam 4 gün kullancam,
prednol diye bi ilaç var o da günde 1 tane ve 4 gün kullanıcam
progestan diye bi fitil var günde 3 kez ikişer tane vajinadan içeri atılıyor,kullanma denilene kadar kullanıcam
climate fort diye bir bant var bele yapıştirilıyor,7 gün belde kalıyor,7 gün sonra çıkarılan bantın yerine yenisi takılacak
bir de 10lu bir iğne var o da transferden sonra kullanılacakmış
ignenin adi da cleaxane dir mutlaka.transferin ne zmn?
aminn cnm insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmaz.zaten adeti beklersin gelmez beklemzken hemen gelir ama :))simdiden tedavin hayirli olsunbende başlayacağım tedaviye ama halen adet günümü beklemekteyim, bekledikcede olacağı yok gibi strese giriyorum. işyerinden 1 aylık birde izin aldım Allahtan yardımcı oluyorlar. ben taşrada olduğum için Ankaraya gideceğim bi başlasaydımda inşallah sizin gibi başımdan geçenlere paylaşabilseydim Allah hepimizi tez zamanda Annelikle mükafatlandırır inşallah bir çocuğumuz olsun diye yapmadığımız kalmıyo genede hayırlısı isyanda etmiyorum Allahım hep iyisini güzelini hayırlısını versin hepimize
aminn cnm insallah Allah emeklerimizi bosa cikarmaz.zaten adeti beklersin gelmez beklemzken hemen gelir ama :))simdiden tedavin hayirli olsun
ne guzel cnm bnm opum kabus gibiydi uyanirken cok agladim cok agrim vardi ama yumurtam cok ondan olmus.ama transferim superdi ahh demedim doktor cok kibardi ii dilekler dileyerek bebegi koydu hemsireler embriyologlar ayni sekilde hepsi ayri ayri konustu dua ettiler guzeldi yani agrim sizim da olmadi.
canım 5 tane ilaç yazıldı
tetra sabah akşam 4 gün kullancam,
prednol diye bi ilaç var o da günde 1 tane ve 4 gün kullanıcam
progestan diye bi fitil var günde 3 kez ikişer tane vajinadan içeri atılıyor,kullanma denilene kadar kullanıcam
climate fort diye bir bant var bele yapıştirilıyor,7 gün belde kalıyor,7 gün sonra çıkarılan bantın yerine yenisi takılacak
bir de 10lu bir iğne var o da transferden sonra kullanılacakmış
Kizlar transferim oldu bugun, evdeyim, islemden 20 dk sonra taburcu ettiler bizi normal mi acaba ? Ay cok heycanliyim, Allah sonumuzu hayir etsin, 30 kasima tahlil gunu verdiler, karmasik duygular icerisindeyim, elle dokunulur gozle gorulur bisey degil ya inanasim gelmiyo
Kizlar transferim oldu bugun, evdeyim, islemden 20 dk sonra taburcu ettiler bizi normal mi acaba ? Ay cok heycanliyim, Allah sonumuzu hayir etsin, 30 kasima tahlil gunu verdiler, karmasik duygular icerisindeyim, elle dokunulur gozle gorulur bisey degil ya inanasim gelmiyo
Canım hayırlı olsun. Normal merak etme. Transferden sonra hiç uzanmadan bile kalkıp tuvalete gidip sonra arabana atlayıp eve sürebilirsin. Ardından kıtalar arası uçağa binebilirsin. Bana aynen böyle anlattılar. Ben yinede 3 gündür evde dinleniyorum. Bilimsel bir kanıt olmasa da yatıp dinleniyoruz ne olur ne olmaz diye.
O garip duygular bende de var :) Ağrılarım geçince üzülüyorum yani o kadar. Yoksa hissetmemiz mümkün değil.
Canım hayırlı olsun transferin umarım bebişin seninledir ve güzel haberlerini alırız inşallah hep 20 dk diyorlar hiç kafana takma onları bebişin muhakkak seninledir önemli olan rahat olup kafana hiç bir şeyi takmamak ve stres olmamak gerek bende en geç haftaya gideceğim sanırım ilk adet günümde
Çok güzel..Kendini yoracak işler yapma,bişeyler kaldırma,karnından güç alarak,sıkarak iş güç yapma.Ben de 20 dakika sonra taburcu edildiğii biliyorum.Çok şaşırmamak lazım,sonuçta normal yolla hamile kalanlar bizim diken üstünde geçirdiğimiz günleri test gününe kadar normal tempoda geçiriyorlar.Testten sonra hamileliğini öğrenen daha dikkatli, oluyor.benim bi arkadaş geçen yıl hafta sonu bütün evi temizledi,hafta içi de günüm geçti diye kan testi yaptırdı,hamile çıkmıştı :)
İnşallah hepimiz anne oluruz hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?