2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Amin canım.Hepimiz anne olalım inşallah,en kısa zamanda..

transferi olmus olan arkadaşlar bir şey sorcam. bekleme döneminde akıntınız var mı veya olmuşmuydu? :18:

sevgili kaderdaşım ne durumdasın :) nasıl gıdıyor bekleme sürecin. akıntı filan var mı sendede ? bende bu sabah basladı bıraz. ınsallah ıyıye delalettir rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın.

2 dakika once vudum cleaxene mi bu igne biraz can yakio bizim o gonal f lere filan benzemio.benimde opum pazartesi olmustu transferim cumattrsi oldu.bir de biz ekstra para verip embriyoskopa koydurduk.bir dd cnm sen o 5 ilaci doktora yazdirdin mi yoksa diger ilaclar gibi parayla eczaneden mi aldiniz?

teşekkür ederim canım benim senin tedavin nası gidiyor hangi süreçtesin Allah yar ve yardımcımız olsun hepimiz hamile kalırız inşallah hayırlısıyla..:)

aynen cnm aynennn aklimdan cikmio acaba duruyorlar mi diye biraz agrim gidio korkuyom bise mi oldu diye agrim varken daha huzurluyum.anlicagin ne garip dimi)))
cnm iste senin jel bizim fitiller bunlar aynisi progestan icin galiba yanlis bilmiosam rahim kalinligi icin..iste igne kan pihtilasmasini onluyo bi tanesi kani sulandiriyio bantlar ostrejen hormonu salgilio filan
transferi olmus olan arkadaşlar bir şey sorcam. bekleme döneminde akıntınız var mı veya olmuşmuydu? :18:
olmaz mi bebegimmmm:))bide ben fitil kullaniom beyaz beyaz o akio .rahat ol cnm tedaviye basladigimiz ilk gunden beri akinti normal doktor soyledi sekerim

Tatlım daha bugun transfer oldum ama farklı bı akıntım yok henüz, yani tedaviye başladığımda çok yogundu hiç olmadıgı kadar, vajinal protestanlar biraz akıntının rengini değiştirdi , senin akıntın nasil ki??

Kizlar selam!
14 inden beri ilaçlar kulanmayı başladim dünden beri inanilmaz dışım ağrıyor dokrotım ağrı kesicisi içemezlimi soyledi. dışçi ağrı kesicisiz bir şey yapabilirmi acaba?

Kizlar selam!
14 inden beri ilaçlar kulanmayı başladim dünden beri inanilmaz dışım ağrıyor dokrotım ağrı kesicisi içemezlimi soyledi. dışçi ağrı kesicisiz bir şey yapabilirmi acaba?

Tüh, benimde basım çok ağrıyordu, transfere kadar agri kesici kullanabileceğimi söyledikleri kullandım çünkü migren dayanılır bişey değil, acaba parol filanda mı kullanamiyosun, dişçide uyusturmadan çürük nasil temizler ki dayanabilir mısın???

bilmiyorum ama yenide pazartesi günu gidip soracam ne yapabileceksiniz diye. ağrıya hiç dayanamam ama becbur dayanmam lazim olur çünkü İNŞALLAH tüp bebeğim tutsa hamlelikte te bir şey yapılılmaz

j
bilmiyorum ama yenide pazartesi günu gidip soracam ne yapabileceksiniz diye. ağrıya hiç dayanamam ama becbur dayanmam lazim olur çünkü İNŞALLAH tüp bebeğim tutsa hamlelikte te bir şey yapılılmaz
cnm aslinda senin transferin daha yapilmamis evde cok agrin oldugunda parol ya da minoset icebilirsin bence eger cok derin bi curuk degilse ignesiz filan da yapiolar dolduyu .transfere kadar halletsen ii olur aslinda

biz de 450 lira verip embriyoskopa koydurduk :)) siz ne kadar verdiniz embriyoskop için? 5 ilacı doktora yazdırdım 40 tl ye aldım.yazdırmasam 150-200 arası tutardı.sadece cleaxene iğne 90tl idi yazdırınca 18 liraya aldım..

Bana ilaçları nasıl kullanmam gerektiği ile ilgili bir kağıt verdiler en altında ağrızı olursa parol ya da minoset kullanın yazıyor.Bu 2 ilacı gönül rahatlığı ile kullanabilirsin :) ama 1 tane için yazıyor,yani her ağrın olduğunda içme dayanılmaz hale gelince 1 tane iç. Euro fertil öyle diyor :)))

tatlım inşallah kolay atlatırsın hakkında hayırlı olur ama pozitif düşünmen lazım sen baştan yenilgiyi göze almışsın hemen topla kendini ve olumlu düşün...

Kizlarrrr transferim oldu cok kolaydi hic bissii anlamadim ....hic kormaya gerek yokmus simdi yatiyorum oturmak yasak belim agriyo inanin... İnsallah hersey sorunsuz devam eder bebisim benle 9ay kalir..:)

tatlım geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın peki transferden sonra kaç gün yatman gerekiyor?

Kizlarrrr transferim oldu cok kolaydi hic bissii anlamadim ....hic kormaya gerek yokmus simdi yatiyorum oturmak yasak belim agriyo inanin... İnsallah hersey sorunsuz devam eder bebisim benle 9ay kalir..:)

tatlım geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın peki transferden sonra kaç gün yatman gerekiyor?

kızlar maşallah çoğunuz başlamış yarılıamış tedavisini beende yarıladım sayılır iğne vurunuyorum yumurtalarımın gelişimni bekliyorum
sürekli nete giremiyorum hepinizi çok merak ediyorum istanbuldayım antepten geldim emsey hospital dayım dr um nesrin hanım dr um ve bütün ekip ve çalışanlar çok
ilgililer bu arada tüp bebek ekibi bayanlardan oluşuyor kendimi çok rahat hissediyorum tercihimden dolayı çok memnunum hastanede değilde arkadaş toplantısındayım sanki çok mutluyum keyfim yerinde kararsız olan varsa dr arayan varsa tavsiye ederim kızzlaar gidin görüşün tanışın bence kurtköyde netten girip te bilgilerini alırsınız
bu arada acıbadem le de görüşmem olmuştu ikisi arasında kalmıştım emseyi sırf yakın ilgiden dolayı seçtim iyki seçmişim kızlar çok uzattımm biliyorum hepinizi öpüyorum herkes inşallah hamişim diye yazar şu netin duvarlarına :)

kızlar transferden sonra oturmak yasak yazmış arkadaşlar.ne kadar süre oturmak yasak.Ayakta olmak da yasak mı?ben izin alamayacağım,salı-çarşamba ya da perşembe transfer olacak.Ne kadar süre ile oturmak yasak..cevap bekliyorum

ben de dedim ki simdi hastaneden randevu al oraya muayene parasi yatir filan yine arada cok fark olmaz dedim madem oyleymis yazdirim bari keske saglik ocagi yazabilio olsa.
cnm sana surekli yat demiolar ki 2 gun dinlenin diolar sonra da dikkat edin is yapmayin agir kaldirmayin amA normal hayatiniza donun diolar.

goks
cnm ole oturmak yasak demediler yani ben 2 saat hastanede yattim sonra yemek yemek icin yatakta uzun oturdum mesela sonra arabanin on koltuguna oturup evime gittim o gun yemegimi koltukta yedim ama ertesi gun masada oturdum kahvaltimi yaptim

Cnm 2gun yattim doktorum 2saat gez 15dakkika gez dedi oturmadim hic yatarkende belim agriyodu 1saat yattim5 dakika dolastim ben agrim cok oldu bel agrim bugn 4.gun kendimi yormuyorum ama sureklide yatmiyorum hatta hic yatmiyorum oturuyorum falan boyle cnm

Cnm 2gun yattim doktorum 2saat gez 15dakkika gez dedi oturmadim hic yatarkende belim agriyodu 1saat yattim5 dakika dolastim ben agrim cok oldu bel agrim bugn 4.gun kendimi yormuyorum ama sureklide yatmiyorum hatta hic yatmiyorum oturuyorum falan boyle cnm bana ilk 2 gun OTURMAK YASAK dediler tatlim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…