Haklisin ama, bizimkiler biraz değerli oluyoonu oraya koydurana kadar bir sürü işlem geçiriyorsun, ister istemez dikkat ediyorsun, Allah hayirlisiyla hamilelik ve ardından bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere...
Canım hayırlı olsun. Normal merak etme. Transferden sonra hiç uzanmadan bile kalkıp tuvalete gidip sonra arabana atlayıp eve sürebilirsin. Ardından kıtalar arası uçağa binebilirsin. Bana aynen böyle anlattılar. Ben yinede 3 gündür evde dinleniyorum. Bilimsel bir kanıt olmasa da yatıp dinleniyoruz ne olur ne olmaz diye.
O garip duygular bende de var :) Ağrılarım geçince üzülüyorum yani o kadar. Yoksa hissetmemiz mümkün değil.
2 dakika once vudum cleaxene mi bu igne biraz can yakio bizim o gonal f lere filan benzemio.benimde opum pazartesi olmustu transferim cumattrsi oldu.bir de biz ekstra para verip embriyoskopa koydurduk.bir dd cnm sen o 5 ilaci doktora yazdirdin mi yoksa diger ilaclar gibi parayla eczaneden mi aldiniz?Doğru cevap :)iğnem cleaxane..Transer genellikle 5 ya da 6. gün oluyormuş.çarşamba ya da perşembe olacak inşallah.Ama 4. gün yaptıkları da oluyormuş.Yani salı gününden itibaren her gün olabilir.
Anne rahmine benzetiliyormuş bulundukları kültür ortamı,güçsüz düşerlerse erken transfer ediliyorlarmış..
teşekkür ederim canım benim senin tedavin nası gidiyor hangi süreçtesin Allah yar ve yardımcımız olsun hepimiz hamile kalırız inşallah hayırlısıyla..:)
aynen cnm aynennn aklimdan cikmio acaba duruyorlar mi diye biraz agrim gidio korkuyom bise mi oldu diye agrim varken daha huzurluyum.anlicagin ne garip dimicanım şimdi dikkatimi çekti inşallah hamilesindir rahat olmaya bak denemelerimde hep ben elimde olmayarak acaba benimlemi bişey oldumu gittimi diye düşünmeden edemiyordum ama henüz nasip olmadı umarım seninki seninledir mutlu haberi alırsında bizde seviniriz hep birlikte...
cnm iste senin jel bizim fitiller bunlar aynisi progestan icin galiba yanlis bilmiosam rahim kalinligi icin..iste igne kan pihtilasmasini onluyo bi tanesi kani sulandiriyio bantlar ostrejen hormonu salgilio filanTüh senin de demek opu kötü geçti. Demek ki herkesinki farklı oluyormuş. Tabi ordaki ekibim de tututmu çok önemli. Ben bayağı ağladım. Bir hemşire geldi sağolsun elimi tuttu.
Neyse çok şükür atlattık.
transferde benimde elimi tuttular ama off opum kotuydu cnm basim dondu midem bulandi bildigin kivrandim
Selam goks. Dollenen yumurtaların hayırlı olsun hepsi büyür inşallah :)
Bu arada arkadaşlar bu ilaçlar ne için acaba? Ben çatlatma iğnesinden sonra günde bir defa crinone jel kullanmaya başladım hepsi bu.
olmaz mi bebegimmmm:))bide ben fitil kullaniom beyaz beyaz o akio .rahat ol cnm tedaviye basladigimiz ilk gunden beri akinti normal doktor soyledi sekerimtransferi olmus olan arkadaşlar bir şey sorcam. bekleme döneminde akıntınız var mı veya olmuşmuydu? :18:
transferi olmus olan arkadaşlar bir şey sorcam. bekleme döneminde akıntınız var mı veya olmuşmuydu? :18:
Kizlar selam!
14 inden beri ilaçlar kulanmayı başladim dünden beri inanilmaz dışım ağrıyor dokrotım ağrı kesicisi içemezlimi soyledi. dışçi ağrı kesicisiz bir şey yapabilirmi acaba?
cnm aslinda senin transferin daha yapilmamis evde cok agrin oldugunda parol ya da minoset icebilirsin bence eger cok derin bi curuk degilse ignesiz filan da yapiolar dolduyu .transfere kadar halletsen ii olur aslindabilmiyorum ama yenide pazartesi günu gidip soracam ne yapabileceksiniz diye. ağrıya hiç dayanamam ama becbur dayanmam lazim olur çünkü İNŞALLAH tüp bebeğim tutsa hamlelikte te bir şey yapılılmaz
2 dakika once vudum cleaxene mi bu igne biraz can yakio bizim o gonal f lere filan benzemio.benimde opum pazartesi olmustu transferim cumattrsi oldu.bir de biz ekstra para verip embriyoskopa koydurduk.bir dd cnm sen o 5 ilaci doktora yazdirdin mi yoksa diger ilaclar gibi parayla eczaneden mi aldiniz?
bilmiyorum ama yenide pazartesi günu gidip soracam ne yapabileceksiniz diye. ağrıya hiç dayanamam ama becbur dayanmam lazim olur çünkü İNŞALLAH tüp bebeğim tutsa hamlelikte te bir şey yapılılmaz
Nasıl bir açmazdayım anlatamam. Yarın yumurtalarım toplanacak, ctesi transfer.. Dördüncü ve son kez artık. Bu moralle tutacağını da pek sanmıyorum aslında. Tam ucundayım uçurumun, bu çocuk benim evliliğimin vizesi olacak gelirse eğer. Ama gelmezse, sırf çocuğumuz yok diye bitecek 7 yıllık evliliğim. Şansını başka biriyle deneyecekmiş bizimki. Ne hazin,ne kadar acımasızca.. Dua edin benim için kızlar, öyle ihtiyacım var ki. Her şekilde bu süreci kolay atlatabilmem için dua edin lütfen...
Kizlarrrr transferim oldu cok kolaydi hic bissii anlamadim ....hic kormaya gerek yokmus simdi yatiyorum oturmak yasak belim agriyo inanin... İnsallah hersey sorunsuz devam eder bebisim benle 9ay kalir..:)
Kizlarrrr transferim oldu cok kolaydi hic bissii anlamadim ....hic kormaya gerek yokmus simdi yatiyorum oturmak yasak belim agriyo inanin... İnsallah hersey sorunsuz devam eder bebisim benle 9ay kalir..:)
ben de dedim ki simdi hastaneden randevu al oraya muayene parasi yatir filan yine arada cok fark olmaz dedim madem oyleymis yazdirim bari keske saglik ocagi yazabilio olsa.biz de 450 lira verip embriyoskopa koydurduk :)) siz ne kadar verdiniz embriyoskop için? 5 ilacı doktora yazdırdım 40 tl ye aldım.yazdırmasam 150-200 arası tutardı.sadece cleaxene iğne 90tl idi yazdırınca 18 liraya aldım..
cnm sana surekli yat demiolar ki 2 gun dinlenin diolar sonra da dikkat edin is yapmayin agir kaldirmayin amA normal hayatiniza donun diolar.tatlım geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alırsın peki transferden sonra kaç gün yatman gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?