ben de dedim ki simdi hastaneden randevu al oraya muayene parasi yatir filan yine arada cok fark olmaz dedim madem oyleymis yazdirim bari keske saglik ocagi yazabilio olsa.
cnm sana surekli yat demiolar ki 2 gun dinlenin diolar sonra da dikkat edin is yapmayin agir kaldirmayin amA normal hayatiniza donun diolar.
goks
cnm ole oturmak yasak demediler yani ben 2 saat hastanede yattim sonra yemek yemek icin yatakta uzun oturdum mesela sonra arabanin on koltuguna oturup evime gittim o gun yemegimi koltukta yedim ama ertesi gun masada oturdum kahvaltimi yaptim
ben de dedim ki simdi hastaneden randevu al oraya muayene parasi yatir filan yine arada cok fark olmaz dedim madem oyleymis yazdirim bari keske saglik ocagi yazabilio olsa.
cnm sana surekli yat demiolar ki 2 gun dinlenin diolar sonra da dikkat edin is yapmayin agir kaldirmayin amA normal hayatiniza donun diolar.
goks
cnm ole oturmak yasak demediler yani ben 2 saat hastanede yattim sonra yemek yemek icin yatakta uzun oturdum mesela sonra arabanin on koltuguna oturup evime gittim o gun yemegimi koltukta yedim ama ertesi gun masada oturdum kahvaltimi yaptim
goks
hiii bilmiom ki cnm bana ole demediler hatta arabanin arka koltuguna yatim gidim dedim yooo one otur git dediler ne bilim cnm iste herkes farkli soluyo en iyisi herkes doktoruna sorsun ve o ne derse ona gore davransin belki bazimizda ozel bi durum vardir ona gore solemistirCnm 2gun yattim doktorum 2saat gez 15dakkika gez dedi oturmadim hic yatarkende belim agriyodu 1saat yattim5 dakika dolastim ben agrim cok oldu bel agrim bugn 4.gun kendimi yormuyorum ama sureklide yatmiyorum hatta hic yatmiyorum oturuyorum falan boyle cnm bana ilk 2 gun OTURMAK YASAK dediler tatlim
rana_82 verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim güzel şeyler duyunca insana moral oluyor inşallah allahım hepimize yardım eder...
cnm ben de seni merak ediyordum :)
ben diğer aya kaldım bu ay eşim yurtdışına gidiyor, tam o tarihlerde burda olmayacak, murat hoca sperm dondururuz dedi ama ben eşim olmadan o süreçleri yaşamak istemiyorum, zaten ailmein de haberi yok, tek başıma zorlanırım diye aralığa erteledik..
cebeci derken? tıp fakültesi mi,
bana genartta yapıyorum dedi, zannederim muayeneyi de orda yapar
sana ne dedi?
bu arada hayırlı olsun beni mutlaka bilgilendir süreçte..
Anladım canımcım..Açıkçası benim aklım karıştı..Evet bana ilk aşı günü tıp fakültesine geliceksin dedi..Neden genart demediğini bilmiyorum..Herkese aynı uygulama olması gerekmez mi??Ben genart dedikçe hayır ilk gün buraya geleceksiniz diyor tıp fakültesini kastederek.
Benim eşim de yanımda değil ama şehir dışında olduğu için 1 hafta izin alıcak mecbur.Eşinin yanında olması daha iyi,sana destek olur en azından.Ben bennim aileme haber verdim...Biliyosun bu süreçte psikolojinizin iyi olması çok önemli diyolar..
Ama benim biraz güvenim kırılıyo açıkcası bu genart, tıp fakültesi ikilemi nedir çözemedim(
Günaydın kızlar, dün transferim oldu, bugun adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor, çok tedirginim, normal mı acaba?
Maşallah,sorunsuz atlatmışsın,darısı bizlere..Ağrıların normaldir herhalde,transfer yaptıranların çoğu,belinin ve kasığının ağrıdığını yazıyor..Allahın izniyle tutunur inşallah.
kaçıncı denemen ve kaç embriyo transfer ettiler?
İlk denemem tatlım, 2 embriyo koydular, hayırlısı...
Günaydın kızlar, dün transferim oldu, bugun adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor, çok tedirginim, normal mı acaba?
benim de ilk deneme yaş 27..ben de 2 tane istiyorum ama doktor kabul etmeyecek gibi..nasıl ikna ettin 2 tane embriyo transferine?bi de canım kaçıncı gününde transfer oldu ve kaç hücreliler?çok merak ediyorum :)))
Yok canim ya bende eve ön koltukta gittim verdikleri kagittada oyle yaziyo liste yapmislar yapilmayacaklar diye tatlim rabbim ol dedikten sonra oturmussun yatmissin onemi yok o bizim merkezin prensibiymis anladigim kadariyla herkese ole cunku bosver takma cnm test tarihlerimiz yakin once sen alican guzel haberi sonra ben allagin iZniyle hersey iyi olucak tatlim...
Kizlar herkese hayirli olsun
İgneleri kendiniz mı yaptınız
Kac gun iğneden sonra yumurtanız toplandi
Kizlar herkese hayirli olsun
İgneleri kendiniz mı yaptınız
Kac gun iğneden sonra yumurtanız toplandi
insallah cnm senin test tarihin ne zmn?Yok canim ya bende eve ön koltukta gittim verdikleri kagittada oyle yaziyo liste yapmislar yapilmayacaklar diye tatlim rabbim ol dedikten sonra oturmussun yatmissin onemi yok o bizim merkezin prensibiymis anladigim kadariyla herkese ole cunku bosver takma cnm test tarihlerimiz yakin once sen alican guzel haberi sonra ben allagin iZniyle hersey iyi olucak tatlim...
evet cnm beninde belim kirilicak gibiydi karninda da gaz sancisi vardir genelde kabiz olduk hepimiz ikinmaya da korktuk kaldi icimizde:)))zamanla gecer cnm 4. gnde ben turp gibi olmustum:))Günaydın kızlar, dün transferim oldu, bugun adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor, çok tedirginim, normal mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?