2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

canım ben sağlık ocağına yAzdırdım,aile hekimime ilaçların adını verdim,tedavi oluyorum,bu ilaçları özel bir hastanenin kadın doğum uzmanı yazdı dedim,aile hekkimi de yazdı.Hastanelere gidip sürünme boş yere

canım ben sağlık ocağına yAzdırdım,aile hekimime ilaçların adını verdim,tedavi oluyorum,bu ilaçları özel bir hastanenin kadın doğum uzmanı yazdı dedim,aile hekkimi de yazdı.Hastanelere gidip sürünme boş yere

hiii bilmiom ki cnm bana ole demediler hatta arabanin arka koltuguna yatim gidim dedim yooo one otur git dediler ne bilim cnm iste herkes farkli soluyo en iyisi herkes doktoruna sorsun ve o ne derse ona gore davransin belki bazimizda ozel bi durum vardir ona gore solemistir

rana_82 verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim güzel şeyler duyunca insana moral oluyor inşallah allahım hepimize yardım eder...

arkadaşım bir moralde benden gelsin sana inşallah bende bülent hocamızda yaptırdım iki kez yaptım ikiside tuttu tabi ilk bebeğim küçük bir sorun yüzünden karnımda öldü ikinci si yaşadı çok şükür şimdi 2 yaşında bir kızım var hatta kızıma kardeş yapmayı düşünüyorum inşallah darsı senin ve öbür arkadaşların başına

Yok canim ya bende eve ön koltukta gittim verdikleri kagittada oyle yaziyo liste yapmislar yapilmayacaklar diye tatlim rabbim ol dedikten sonra oturmussun yatmissin onemi yok o bizim merkezin prensibiymis anladigim kadariyla herkese ole cunku bosver takma cnm test tarihlerimiz yakin once sen alican guzel haberi sonra ben allagin iZniyle hersey iyi olucak tatlim...

Anladım canımcım..Açıkçası benim aklım karıştı.. Evet bana ilk aşı günü tıp fakültesine geliceksin dedi..Neden genart demediğini bilmiyorum..Herkese aynı uygulama olması gerekmez mi??Ben genart dedikçe hayır ilk gün buraya geleceksiniz diyor tıp fakültesini kastederek.
Benim eşim de yanımda değil ama şehir dışında olduğu için 1 hafta izin alıcak mecbur.Eşinin yanında olması daha iyi,sana destek olur en azından.Ben bennim aileme haber verdim...Biliyosun bu süreçte psikolojinizin iyi olması çok önemli diyolar..
Ama benim biraz güvenim kırılıyo açıkcası bu genart, tıp fakültesi ikilemi nedir çözemedim(

Günaydın kızlar, dün transferim oldu, bugun adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor, çok tedirginim, normal mı acaba?

dün hocamdaydım canım
bana da kan verme ve kontrol için tıp fakültesine gel dedi, sabahları orda çalışıyorumuş çünkü
ama yumurta toplama ve embıyo vs işlemleri için genartla anlaşmalı sanırsam
için rahat olsun canım murat hoca çok uzman bir doktor ben ona güvenyorm inşallah her şey istediğimiz gibi gider.
ben aileme söylemedim çünkü onlar ne gerke var daha derdi, stresime stres katarlardı, bu süreçte olumlu olacaksın dedi murat hoca. ilaçları da yazdı hemen muayenenın yanındaki eczaneden sordurduk, varmış..
ben de sanırım aralık 5 te başlıycam inşallah bu sefer kısmet olursa..

Günaydın kızlar, dün transferim oldu, bugun adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor, çok tedirginim, normal mı acaba?

Maşallah,sorunsuz atlatmışsın,darısı bizlere..Ağrıların normaldir herhalde,transfer yaptıranların çoğu,belinin ve kasığının ağrıdığını yazıyor..Allahın izniyle tutunur inşallah.
kaçıncı denemen ve kaç embriyo transfer ettiler?

İlk denemem tatlım, 2 embriyo koydular, hayırlısı...

İlk denemem tatlım, 2 embriyo koydular, hayırlısı...

benim de ilk deneme yaş 27..ben de 2 tane istiyorum ama doktor kabul etmeyecek gibi..nasıl ikna ettin 2 tane embriyo transferine?bi de canım kaçıncı gününde transfer oldu ve kaç hücreliler?çok merak ediyorum :)))

Merhaba arkadaşlar 12 Kasım saat 15.00'te transferim oldu. 3. gün embriyorsu 8 hücreli % 25 fragmantasyon vardı. İlk iki gün kabızlık sonra gaz sancılarım oldu. Yumurta toplama işleminden dolayı olur dediler. Ne sorsam normal olacak deniyor tecrübeleri olan arkadaşlardan paylaşım bekliyourm. Şİmdiden teşekkürler...

benim de ilk deneme yaş 27..ben de 2 tane istiyorum ama doktor kabul etmeyecek gibi..nasıl ikna ettin 2 tane embriyo transferine?bi de canım kaçıncı gününde transfer oldu ve kaç hücreliler?çok merak ediyorum :)))

Canım 27 yaş çok şanslı bir yaş bence kafana takma senin hamile kalma şansın bence daha yüksek eğer ki şansın az olsaydı kesinlikle doktorun prosedür dinlemez çift embriyo yüklemeyi göze alırdı çünkü onlar yüzde olarak düşünüyorlar. Benim tek embriyo oluştu kısmetse yaşar diyorum.

moonsherose84 merhaba senin ne zaman transfer oldu? Ben yeni katıldım foruma.

Kizlar herkese hayirli olsun
İgneleri kendiniz mı yaptınız
Kac gun iğneden sonra yumurtanız toplandi😊

Kac gun iğneden sonra yumurtanız toplandi

İğneleri hastanede yaptırmak daha mantıklı ben öyle yaptım tam dakikasında yaptır her gün. Doktor ultrasonla takip edecek yumurtaların gelişimine göre 7-12 gün arası sürüyor inşallah hepsi eşit gelişir. Bende eşit gelişmedi. Yaş da çok önemli.

Kac gun iğneden sonra yumurtanız toplandi

Bir de belli bvri süre sonra çatlamasın diye bir iğneye daha başlanıyor. Belli bir boyuta gelince de bir ya da iki tane tek sfeerde vurulan bir iğne var o da çatlatma iğnesi genelde gece 12.00de vurdurman lazım onu. ondan 35-36 saat sonra da topluyorlar işte.

insallah cnm senin test tarihin ne zmn?
evet cnm beninde belim kirilicak gibiydi karninda da gaz sancisi vardir genelde kabiz olduk hepimiz ikinmaya da korktuk kaldi icimizde:)))zamanla gecer cnm 4. gnde ben turp gibi olmustum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…