14ünde oldu canım tranferimBenim de test günün 24'ü senin transfer de 12sinde mi oldu acaba cnm?
14ünde oldu canım tranferim
EVet ilk Kaan Aydos'a gittik yapısalmış testisler 1 yaşına kadar yerleşirmiş yerleşmemiş yaklaşık 4000 - 10000 arası sperm var ama hareketsiz ve dölleme kabiliyeti anlaşılan o ki çok düşük. Tek embriyo bİle mucize odlu bizim için. Ankara Tüp Bebekteyiz doktorum Cem Akarsu sen nereye gidiyorsun? Ben hastane acilinde yaptırdım göbekten ve koldan oldum ama kollarım çok ağrıdıGöbek daha az ağrıyo. Bende hiçbir sıkıntı yok boşu oşuan devlet hastanesinde HSG çektirdim o ağrılara sıkıntılara katlandım. Meğer sperm yokmuş Bence önce erkekelre test yapılmalı. Kaan bey bir çözümü yok nunun dedi olanla bir an önce yapın senind e yaştan dolayı sıkıntın olabilir yakın zamanda başlayabilir vakit kaybetmeyin dedi. İnanamayacağınız kadar stresliyim. İlaçlar da beni çok etkiledi herkeste aynı olmuyor tabi. Belki de stres de tetikliyordur bunları. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin en kısa zamanda olur.
canım moralini bozma, inşallah pozitiv omaya çalış, Allah verecekse bunlar hep vesile, vermeyecekse napsak boş malesef.
bol bol dua edelim, Allah dermansız dert vermesin, nasip etmeyeceği şeyin peşind ekoşturmasın ..bu duayı duyduktan sonra artık bend e hep bunu eder oldum
allahım nasip etmeyeceksen benim bu yold aömrümü heba ettirme diyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum..
ilaçlar evet strese neden oluyor ama benc een büyük neden ümitsizliğe düşmek,şeytan insnaın içine bir ümitsizlik veriyor, bununla savaşmak lazım
ben genartta olacağım
ama dokorum ankara tıptan murat sönmezer
inşallah canım pozitifi görür ve sağlıkla alırırız bebişlerimizi kucağımıza...Hadi hayırlısı inşallah o gün ikimi de pozitif müjdesi veririz buaradan :)
normalde kasım 7de baslayacaktık ama nasip, eşim yurtdışına çıkması gerekti,
o nedenle inşallah kısmet olursa 5 arlık gibi başlıcam
Hadi hayırlısı canım inşallah iyi olacak. Elimizden geldiğince tecrübelerimizi paylaşırız. Aklına gelen birşey olursa yaz. İlaçlarına başlamadan önce mutlaka ve mutlaka bir çizelge hazırlatmanı tavsiye ediyorum. Kimseye güvenme sen kendin takip et netten diğer tüp bebek merkezlerinden videolara falan da bak. Bir de teransferden hemen 1 gün önce anans yemeye başla kalınca bir dilim hergün ye hamile kalan arkadaşım çok tavsiye etti çok işe yaradığını söyledi. İnşallah iyi sonuçlar olsun.
nasıl bir çizelge canım
keşke diyorum kadın doğumcu olsaydım ya da eşim kadın doğumcu olsaydı diyorumDD
bilmiyruz, güveniyoruz ypacak bir şey yok, inşallah yüzümüz güler hepimizin.
her gün için kullanacağın ilaç dozu ve ilaçlar günü gününe ve ssati saatine yazılı mesela 1.günün tarihi akşam 21.00 merionel 75 ıu 4 toz iki su 5 atıyorum 10 aralığa kadar o devam edecek o gün doktor ultrasonla bakacak bu çizelgeye cetrotdei da ekleyecek yani 11.12. 1012 saat 21.00 75 IU Merional 4 toz 2 su + Cetrotide 1 tane aynı anada yazacak bu şekilde hem reçeteni verecekler eline hem de sen acilde hata yapmalarını engellemiş olacakın. Yani günü gününe yazılı olan bir çizelge her günün üzerine de bir çizgi çekeceksin o zmana takip çok kolay vermeleri lazım sen hatırlat mutlaka.
kızlar bişiii sorucam transferden kaç gün sonra beta hcg yükseliyomş biliyomusunuz acaba????
kızlar bişiii sorucam transferden kaç gün sonra beta hcg yükseliyomş biliyomusunuz acaba????
10 gün sonra yükselmeye başlıyormuş 12. gün ve 14. gün test istiyorlar. Ama 3. gün embriyosu mu yoksa 5. gün embriyosumu yerleştirildi o da çok önemli sanırım toplamda 15 güne tamamlayıp ilk testi yaptırıyorlar. İdrarda daha erken çıkmalar da var ama keisn sonuç kan testi çünkü kimyasal gebelik diye de bir şey var. Sabredip beklemek en iyisi.
ben daha önce genarttaki aysun hocayla görüşmeye gitmiştim o da sıcak bir doktor, ama eşimin dru murat hocayı önerdi, o da genartta yapıcam diyince bir tedirgin oldum nedense aysun hocayla karşılaşcagım için
ben henüz gitmedim hastaneye, hastane dediğin genart mı?
sanırım sadece yumurta toplama günü ve transfer günü orda olacagız, benm anladıgım bu..
aslında ben iğneleri de o zaman genartta yaptırıyım diyorum ama gece açık değildir heralde
yok canım ya onu demek istemedim ben 3 gebeliğim var kendiliğnde kaybettim hepsini son bebeğimde adetime 1 hafta vardı öğrendim beta hcgm 14 tü mide bulantım var çok fazla kafamda kalkmıyo acaba mı diyorum ama o zamanlar bel ağrım artı kasık ağrım olurdu onlar yok psikolojikte olabilir de merak işte
10 gün sonra diye biliyorum..ben de bişi sorcam hamileliğin kimyasal olup olmadığını nerden anlıyoruz?
dogru cnm insallah size moral olurum 22 sinde:00canım benim test gününüm 24ü kısmetse seninki 22 si diye hatırlıyodum ben yanlışmıyım??
dogru cnm insallah size moral olurum 22 sinde:00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?