2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

canım moralini bozma, inşallah pozitiv omaya çalış, Allah verecekse bunlar hep vesile, vermeyecekse napsak boş malesef.
bol bol dua edelim, Allah dermansız dert vermesin, nasip etmeyeceği şeyin peşind ekoşturmasın ..bu duayı duyduktan sonra artık bend e hep bunu eder oldum
allahım nasip etmeyeceksen benim bu yold aömrümü heba ettirme diyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum..
ilaçlar evet strese neden oluyor ama benc een büyük neden ümitsizliğe düşmek,şeytan insnaın içine bir ümitsizlik veriyor, bununla savaşmak lazım

ben genartta olacağım
ama dokorum ankara tıptan murat sönmezer

Ne zaman başlıyorsun?

normalde kasım 7de baslayacaktık ama nasip, eşim yurtdışına çıkması gerekti,
o nedenle inşallah kısmet olursa 5 arlık gibi başlıcam

normalde kasım 7de baslayacaktık ama nasip, eşim yurtdışına çıkması gerekti,
o nedenle inşallah kısmet olursa 5 arlık gibi başlıcam

Hadi hayırlısı canım inşallah iyi olacak. Elimizden geldiğince tecrübelerimizi paylaşırız. Aklına gelen birşey olursa yaz. İlaçlarına başlamadan önce mutlaka ve mutlaka bir çizelge hazırlatmanı tavsiye ediyorum. Kimseye güvenme sen kendin takip et netten diğer tüp bebek merkezlerinden videolara falan da bak. Bir de teransferden hemen 1 gün önce anans yemeye başla kalınca bir dilim hergün ye hamile kalan arkadaşım çok tavsiye etti çok işe yaradığını söyledi. İnşallah iyi sonuçlar olsun.

nasıl bir çizelge canım
keşke diyorum kadın doğumcu olsaydım ya da eşim kadın doğumcu olsaydı diyorum DD

bilmiyruz, güveniyoruz ypacak bir şey yok, inşallah yüzümüz güler hepimizin.

nasıl bir çizelge canım
keşke diyorum kadın doğumcu olsaydım ya da eşim kadın doğumcu olsaydı diyorum DD

bilmiyruz, güveniyoruz ypacak bir şey yok, inşallah yüzümüz güler hepimizin.

her gün için kullanacağın ilaç dozu ve ilaçlar günü gününe ve ssati saatine yazılı mesela 1.günün tarihi akşam 21.00 merionel 75 ıu 4 toz iki su 5 atıyorum 10 aralığa kadar o devam edecek o gün doktor ultrasonla bakacak bu çizelgeye cetrotdei da ekleyecek yani 11.12. 1012 saat 21.00 75 IU Merional 4 toz 2 su + Cetrotide 1 tane aynı anada yazacak bu şekilde hem reçeteni verecekler eline hem de sen acilde hata yapmalarını engellemiş olacakın. Yani günü gününe yazılı olan bir çizelge her günün üzerine de bir çizgi çekeceksin o zmana takip çok kolay vermeleri lazım sen hatırlat mutlaka.

sağolasın cnaım çok mantıklı bunu istemeliyim gerçekten de
karıştırılabilir aksi halde.

kızlar bişiii sorucam transferden kaç gün sonra beta hcg yükseliyomş biliyomusunuz acaba????

10 gün sonra yükselmeye başlıyormuş 12. gün ve 14. gün test istiyorlar. Ama 3. gün embriyosu mu yoksa 5. gün embriyosumu yerleştirildi o da çok önemli sanırım toplamda 15 güne tamamlayıp ilk testi yaptırıyorlar. İdrarda daha erken çıkmalar da var ama keisn sonuç kan testi çünkü kimyasal gebelik diye de bir şey var. Sabredip beklemek en iyisi.

yok canım ya onu demek istemedim ben 3 gebeliğim var kendiliğnde kaybettim hepsini son bebeğimde adetime 1 hafta vardı öğrendim beta hcgm 14 tü mide bulantım var çok fazla kafamda kalkmıyo acaba mı diyorum ama o zamanlar bel ağrım artı kasık ağrım olurdu onlar yok psikolojikte olabilir de merak işte

Hastane dediğim tıp fakültesi canım..Aysun hanım tanımayabilir belki bi ihtimal..:)
Aynen bana da işte son aşamada genart a geçicez dendi..o zaman aynı şekilde uyguluyo..Gece açık olduğunu sanmıyorum genart ın..Belki acillerde yaptırılabilir.Ben kendim öğrenmeye çalışıcam ilk aşamada bakalım.En uygunu sanki bu olucak.

vallaah embriyo yerleştikten 3-4 gün sonra tutunuyormuş tutunduktan sonra başlıyor bildiğim kadarı ile salgılanmaya ama ancak etkisi4-5 gün sonra çıkar herhalde tam bilmiyorum genelde hep o yönde söyleniyor ama şu da bri gerçek çoğul gebeliklerde daha erken oluyor daha hızlı yükseliyor bir de verilen ilaçlar da bizi çok etkiliyor ben hep ona yoruyorum çok ümitlenemedim doğrusu hayırlısı inşallah

10 gün sonra diye biliyorum..ben de bişi sorcam hamileliğin kimyasal olup olmadığını nerden anlıyoruz?

test günü 50 ve üzeri o civar çıkarsa hamilesin deniyor ama 2 gün sonra 2'ye katlaması lazımmış gene bir test istiyrılar eğer düşüşe geçerse kimyasal gebelik deniyor çıkarsa kesin hamilesin 2 hafta sonra keseyi görmeye çaırıyorlarmış ultrasona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…