amin cnm inşallah herkes emeğinin karşılığını alır..gelelim soruların yanıtlarına :))
yan etki bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir,mesela göğsüm hassaslaştı,karnımın içi su dolu gibi hissediyorum,daha sık tuvalete çıkıyorum (küçüğe :))iğneler acıtmıyor,göbekten olduğu halde,çatlatma iğnesi var sadece onu koldan yaptıırıyorsun.yumurta toplanırken genel anestezi yaptılar,hiç bişey hissetmedim :)) sonrasında kasık ağrın oluyor adetinkine benzer..iğnelerimin hepsini kendim yaptım,koldan olan çatlatma iğnesi hariç..ilk iğneyi kontroldeyken tüp bebek merkezinde yaptılar,nasıl yapmam gerektiğini anlatarak yapılınca anladım ve kendim yaptım,çok basit,acısız,ağrısız..ananasın etkisini ben de bilmiyorum transferin bir gün öncesinde yemeye başlayın demiş arkadaşlar,ben de bugün ananas aldım :)) salı ya da çarşamba transferim olacak inşallah..transferde çok ağrılı değilmiş,kızların yalancısıyım,zaten korkmuyorum o kadar şey yaptımki onu da yaparım :)) yeterki olsun[/QU
tşk ederim yanıtların için .birşey daha.toplamda kaç iğne yapılıyor acaba birde bu iğneler hergün mü vuruluyor?ben iğne pek sevmemde
ama dediğin gibi yeterki olsun,herşeye değer...
Transfer işin en kolay kısmı arkadaşlar. sadec ilk gün çok dikkat edeceksiniz o kadar ağrı sızı bişey yok ama işte yumurtalar aşırı uyarıldığı için sonradan onun ağrısı çok oldu bende ir de kabız olmayın çok önemli ben oldum Duphalac diye bri şurup veridler şimdi geçti o ama gaz oluyor çokça
oooo kizlar toplasmissiniz da hic beni cagirmiosunuz askolsun:))kızlar tüpten önce antibiyotik tedavisi yapıldı mı?
hımm bana bahsetmedi doktorum da merak ettim ya enfeksiyon varsa diye
belki d eyazılan reçetede vardır bilmiyorum ki, tedaviyle beraber mi oldun antibiyotiği de
canım opu ye giderken reçeteme yazmışlardı hatta 1 tanesini opu sırasında yapmışlar 3taneyi evde yaptık tatlı diyorum ya ben çok iğne yedim güzelim be 50 taneyi geçecektir sonuca kadar...bana doktorum bahsetmedi de
peki tedaviyle birlikte başladın değil mi,
sorsam mı acaba, belki reçetede vardır ama bilmiyorum
evet cnm Allah ol demeli ki olmali iste bizim ki bi umit ben de yiyom surekli Allahtan guzel bi meyve ya tadi kotu bise olsaydi ayy mecbur yerdik heraldeBana da daha önce pozitif sonuç alan bir arkadşaım söyledi ilk iki denemesinde yememiş ananası ona da pozitif sonuç alan bir arkadaşı söylemiş son denemede transferden bri gün önce başlamış yemeye ve sonuç pozitif olmuş yeni doğdu bebeği o yüzden ben de onun dediği gibi yaptım ne olur ne olmaz ama tabiki Allah yazdıysa olur bunlar hep bahane bence.
hadi hayırlı olsunnnnbizimde bu ay tedavimiz başladı hayırlısıyla...
ilk randevum ayın 7sindeydi. dün yumurtalarım toplandı.
12 yumurta çıktı.
bugün aradılar 11 yumurtaya işlem yapmışlar (mikroenjeksiyon)
9 tanesi gelişme göstermiş. transferim ne zaman olur bilmiyorum yarın da arayacaklar.
bu arada 26 yaşındayım ve sol yumurtalığımda 4cm çikolata kisti var (ca125 düşük çıktı bu iyiymiş)
sağdan 6 soldan 6 yumurta çıktı. dr.um soldan pek beklemiyodu...
şimdi transferimi bekliyorum.inşallah 9emriyoda yoluna bizimle devam eder...
hepimizin tedavisi hayırlı olsun....
Allahım yardımcımız olsun.
evet cnm Allah ol demeli ki olmali iste bizim ki bi umit ben de yiyom surekli Allahtan guzel bi meyve ya tadi kotu bise olsaydi ayy mecbur yerdik heralde
kiz ben onceleri saati gelince aaa ignem var filan diye olay yapiodum.simdi hic sallamiyom tv izledigim yerde tik tik yapiom:)hatta bugun igneyi soktum hiccc hissetmedim oo dedim kendi kendime profesyonellestin sen:)))aslinda gobegimde bi yer buldum hep oraya yapiom diger taraflar biraz agriyo elim o yere alisti:)))iğnelerrrrr :18:
sevmiyorum sizii
ama inşallah bizleri evlatlarımıza kavuşturaca yolda birer asker olursunuz
kiz ben onceleri saati gelince aaa ignem var filan diye olay yapiodum.simdi hic sallamiyom tv izledigim yerde tik tik yapiom:)hatta bugun igneyi soktum hiccc hissetmedim oo dedim kendi kendime profesyonellestin sen:)))aslinda gobegimde bi yer buldum hep oraya yapiom diger taraflar biraz agriyo elim o yere alisti:)))
canım sen göbekten iğne olmaya devam ediyomusun ben progestan oluyorum kalçadan her sabah 2 günde 1 göbekten kan sulandırıcı var ama çookk acıyoo yaa...kiz ben onceleri saati gelince aaa ignem var filan diye olay yapiodum.simdi hic sallamiyom tv izledigim yerde tik tik yapiom:)hatta bugun igneyi soktum hiccc hissetmedim oo dedim kendi kendime profesyonellestin sen:)))aslinda gobegimde bi yer buldum hep oraya yapiom diger taraflar biraz agriyo elim o yere alisti:)))
canım sen göbekten iğne olmaya devam ediyomusun ben progestan oluyorum kalçadan her sabah 2 günde 1 göbekten kan sulandırıcı var ama çookk acıyoo yaa...
hadi hayırlı olsunnnn
bende de sağda 3,5 4 arası gidip gelen birçikolata kisti var malesef her ay acaba gitmiş midir diye umutlanıyorum ama yok çivili orda meret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?