beni bekleyin anacigimmm:)))İnşallah bekliyoruz heyecanla.
beni bekleyin anacigimmm:)))
İnsallahhhhhhh cnm ya varmi bi belirtin mide bulantisi kasik agrisi falan.....
dogru cnm insallah size moral olurum 22 sinde:00
olmamistir cnm ya oturdugun yerde kucaginda sevdiysen 3aylik bebegim kilosu nedir ki daha hem .sen yine de icin rahat etmicekse bi daha dikkatli sev bebegi yattigi yerden sev mesela:))benimde26sında belli olacak dün karnım çok ağrıdı bugünde çok ağrıdı 3 aylık bi yeğenim var onu sevdim bugün kucağıma aldım ağırlığı bi zarar vermemiştir dimi yaaaoturduğum yerde kucamda tuttum hep ayakta dolaşmadım amaoff yaaaa herşeyden korkar oldum artık :18::18::18::18::18:
Canim bilmiyorum ki test tarihimiz ayni adet agrisi icin erken bencede ama okumustum oyle agrisi olanlari insallah yerlesiyolar dye agriyodur tatlim
arkadaşlar,öncelikle hepinize Allah kolaylıklar versin demek istiyorum.dilerim emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız.aslında benimde şuan bu topikte tüp bebek aşamalarımı yazmam gerekiyordu ama biz tedavimizi biraz erteledik.ama arada girip bakıyorum kimler neler yaşıyor diye.benim aralık 10 da tüp bebek dr u ile randevum var.bizim bügüne kadar yapılan tetkiklerde hicbir soruna rastlanmadı.nedeni belirsiz kısaca.2 yıl oldu bizimde.aşılama düşünmüyorum ama yinede doktorun yönlendirmesine göre hareket edicem.neyse...benim merak ettiğim birkaç soru var:öncelikle 1-kullanılan ilaçlar vücutta herhangi bir yan etki olusturuyor mu?2_işlemler(iğne yapma,yumurta toplama ve transfer)ağrılı mı?birde bir arkadaş transfer öncesi ananas yiyin diyor bunun ne gibi etkisi var?birde iğneleri kendin yapabiliyormuşsun bilmeyenler icin bu nasıl oluyor yani herhangi bir sakınca doğurmaz mı?cok soru sordum ama şimdiden cok heyecanlıyım cokda tedirginim.allah hepimize bu yolda kolaylıklar versin,hepinizin olumlu sonuclarını okumak dileği ile:)hoşçakalın...
amin cnm inşallah herkes emeğinin karşılığını alır..gelelim soruların yanıtlarına :))
yan etki bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir,mesela göğsüm hassaslaştı,karnımın içi su dolu gibi hissediyorum,daha sık tuvalete çıkıyorum (küçüğe :))iğneler acıtmıyor,göbekten olduğu halde,çatlatma iğnesi var sadece onu koldan yaptıırıyorsun.yumurta toplanırken genel anestezi yaptılar,hiç bişey hissetmedim :)) sonrasında kasık ağrın oluyor adetinkine benzer..iğnelerimin hepsini kendim yaptım,koldan olan çatlatma iğnesi hariç..ilk iğneyi kontroldeyken tüp bebek merkezinde yaptılar,nasıl yapmam gerektiğini anlatarak yapılınca anladım ve kendim yaptım,çok basit,acısız,ağrısız..ananasın etkisini ben de bilmiyorum transferin bir gün öncesinde yemeye başlayın demiş arkadaşlar,ben de bugün ananas aldım :)) salı ya da çarşamba transferim olacak inşallah..transferde çok ağrılı değilmiş,kızların yalancısıyım,zaten korkmuyorum o kadar şey yaptımki onu da yaparım :)) yeterki olsun[/QU
tşk ederim yanıtların için .birşey daha.toplamda kaç iğne yapılıyor acaba birde bu iğneler hergün mü vuruluyor?ben iğne pek sevmemde
ama dediğin gibi yeterki olsun,herşeye değer...
amin cnm inşallah herkes emeğinin karşılığını alır..gelelim soruların yanıtlarına :))
yan etki bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir,mesela göğsüm hassaslaştı,karnımın içi su dolu gibi hissediyorum,daha sık tuvalete çıkıyorum (küçüğe :))iğneler acıtmıyor,göbekten olduğu halde,çatlatma iğnesi var sadece onu koldan yaptıırıyorsun.yumurta toplanırken genel anestezi yaptılar,hiç bişey hissetmedim :)) sonrasında kasık ağrın oluyor adetinkine benzer..iğnelerimin hepsini kendim yaptım,koldan olan çatlatma iğnesi hariç..ilk iğneyi kontroldeyken tüp bebek merkezinde yaptılar,nasıl yapmam gerektiğini anlatarak yapılınca anladım ve kendim yaptım,çok basit,acısız,ağrısız..ananasın etkisini ben de bilmiyorum transferin bir gün öncesinde yemeye başlayın demiş arkadaşlar,ben de bugün ananas aldım :)) salı ya da çarşamba transferim olacak inşallah..transferde çok ağrılı değilmiş,kızların yalancısıyım,zaten korkmuyorum o kadar şey yaptımki onu da yaparım :)) yeterki olsun[/QU
tşk ederim yanıtların için .birşey daha.toplamda kaç iğne yapılıyor acaba birde bu iğneler hergün mü vuruluyor?ben iğne pek sevmemde
ama dediğin gibi yeterki olsun,herşeye değer...
cnm 9 tane yumurta gelişimi için oldum,(her gün 1 tane) bu iğnelerin son 5 gününde yumurta çatlamasını önlemek için cetrotide diye bir iğne var onu da yaptım.yani ilk 4 gün göbekten 1 er iğne sonraki 5 gün ikişer iğne yine göbekten..
1 gün ara verdikten sonra da çatlatma iğnesini yaptırdım,36 saat sonra yumurtalarım toplandı...transfer sonrası için de 10 iğne daha var,transfer gününden itibaren başlayacakmışım..clexane diye kan pıhtılaşmasını önleyen bir iğneymiş.
cnm arkadaslar sana cvp vermis ben de onlara katiliyorum .igne olarak da cnm hesapladim suan 28 ama transfere kadar 18 tane vurulmusum ben de kendim vuruyom karnimda bi yer kesfettim hep oraya vuruyom:))igne de dedigimiz cnm o popoya vurulandan degil insulun gibi deri alti kucuk ve ince.arkadaşlar,öncelikle hepinize Allah kolaylıklar versin demek istiyorum.dilerim emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız.aslında benimde şuan bu topikte tüp bebek aşamalarımı yazmam gerekiyordu ama biz tedavimizi biraz erteledik.ama arada girip bakıyorum kimler neler yaşıyor diye.benim aralık 10 da tüp bebek dr u ile randevum var.bizim bügüne kadar yapılan tetkiklerde hicbir soruna rastlanmadı.nedeni belirsiz kısaca.2 yıl oldu bizimde.aşılama düşünmüyorum ama yinede doktorun yönlendirmesine göre hareket edicem.neyse...benim merak ettiğim birkaç soru var:öncelikle 1-kullanılan ilaçlar vücutta herhangi bir yan etki olusturuyor mu?2_işlemler(iğne yapma,yumurta toplama ve transfer)ağrılı mı?birde bir arkadaş transfer öncesi ananas yiyin diyor bunun ne gibi etkisi var?birde iğneleri kendin yapabiliyormuşsun bilmeyenler icin bu nasıl oluyor yani herhangi bir sakınca doğurmaz mı?cok soru sordum ama şimdiden cok heyecanlıyım cokda tedirginim.allah hepimize bu yolda kolaylıklar versin,hepinizin olumlu sonuclarını okumak dileği ile:)hoşçakalın...
cnm arkadaslar sana cvp vermis ben de onlara katiliyorum .igne olarak da cnm hesapladim suan 28 ama transfere kadar 18 tane vurulmusum ben de kendim vuruyom karnimda bi yer kesfettim hep oraya vuruyom:))igne de dedigimiz cnm o popoya vurulandan degil insulun gibi deri alti kucuk ve ince.
ananasa gelince cnm transferden once degil transferden sonra cnm tutunmaya yardimci oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?