2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

dogru cnm insallah size moral olurum 22 sinde:00

benimde26sında belli olacak dün karnım çok ağrıdı bugünde çok ağrıdı 3 aylık bi yeğenim var onu sevdim
bugün kucağıma aldım ağırlığı bi zarar vermemiştir dimi yaaa

oturduğum yerde kucamda tuttum hep ayakta dolaşmadım ama

off yaaaa herşeyden korkar oldum artık :18::18::18::18::18:

iste cnm galiba ben ve benimle ayni gun haber alcak olan kizlar digerleri bizden sonralar yanilmiyorsam.
belirti de cnm goguslerim cok fena agriyo karnima da bazen sanki bicak batiriyolar ama kisa sureli bi agri.eger bunlar bir belirtiyse tabi adet oncesi de bunlar oldugu icin ( gerci bnm gogsum hic bi zaman boyle agrimadi)cok guvenmek istemiyorum.

olmamistir cnm ya oturdugun yerde kucaginda sevdiysen 3aylik bebegim kilosu nedir ki daha hem .sen yine de icin rahat etmicekse bi daha dikkatli sev bebegi yattigi yerden sev mesela:))

Ben diger hamileligimi adetime 1 hafta kala anlamistim degerim 14tu kasik ve bel agrim olmustu bide deli gibi mide bulantisi ve halsizlik 2 gebeligimde boyleydi simdi yine midem bulaniyo bi uyuma istegi var ama bel kasik agrim yok benim belirtim onlardi belki daha erken ama daha onceden bildigim icin hayirlisi olsun cnm gakkumzda...

Arkadaşlar daha 6-7 gün var teste ama adet olacak gibi ağrım başladı benim psikolojik olabilir mi ya da daha önceki denemesinde erken adet gören var mı? benim 30 günde bir adet döngüm normalde denemem olmasaydı 25 ya da 26 kasımda adet görmeme gerekirdi ama şimdi çok erken değil mi tutumadıysa bile bilen varsa bana yardım etsin lütfen

Canim bilmiyorum ki test tarihimiz ayni adet agrisi icin erken bencede ama okumustum oyle agrisi olanlari insallah yerlesiyolar dye agriyodur tatlim

Canim bilmiyorum ki test tarihimiz ayni adet agrisi icin erken bencede ama okumustum oyle agrisi olanlari insallah yerlesiyolar dye agriyodur tatlim

İnşallah canım öyledir ama bana pek öyle gelmedi umarım sen haklı çıkarsın. Bugüne kadar yoktu böyle birşey ne olduysa bugün başladı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

arkadaşlar,öncelikle hepinize Allah kolaylıklar versin demek istiyorum.dilerim emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız.aslında benimde şuan bu topikte tüp bebek aşamalarımı yazmam gerekiyordu ama biz tedavimizi biraz erteledik.ama arada girip bakıyorum kimler neler yaşıyor diye.benim aralık 10 da tüp bebek dr u ile randevum var.bizim bügüne kadar yapılan tetkiklerde hicbir soruna rastlanmadı.nedeni belirsiz kısaca.2 yıl oldu bizimde.aşılama düşünmüyorum ama yinede doktorun yönlendirmesine göre hareket edicem.neyse...benim merak ettiğim birkaç soru var:öncelikle 1-kullanılan ilaçlar vücutta herhangi bir yan etki olusturuyor mu?2_işlemler(iğne yapma,yumurta toplama ve transfer)ağrılı mı?birde bir arkadaş transfer öncesi ananas yiyin diyor bunun ne gibi etkisi var?birde iğneleri kendin yapabiliyormuşsun bilmeyenler icin bu nasıl oluyor yani herhangi bir sakınca doğurmaz mı?cok soru sordum ama şimdiden cok heyecanlıyım cokda tedirginim.allah hepimize bu yolda kolaylıklar versin,hepinizin olumlu sonuclarını okumak dileği ile:)hoşçakalın...

amin cnm inşallah herkes emeğinin karşılığını alır..gelelim soruların yanıtlarına :))
yan etki bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir,mesela göğsüm hassaslaştı,karnımın içi su dolu gibi hissediyorum,daha sık tuvalete çıkıyorum (küçüğe :))iğneler acıtmıyor,göbekten olduğu halde,çatlatma iğnesi var sadece onu koldan yaptıırıyorsun.yumurta toplanırken genel anestezi yaptılar,hiç bişey hissetmedim :)) sonrasında kasık ağrın oluyor adetinkine benzer..iğnelerimin hepsini kendim yaptım,koldan olan çatlatma iğnesi hariç..ilk iğneyi kontroldeyken tüp bebek merkezinde yaptılar,nasıl yapmam gerektiğini anlatarak yapılınca anladım ve kendim yaptım,çok basit,acısız,ağrısız..ananasın etkisini ben de bilmiyorum transferin bir gün öncesinde yemeye başlayın demiş arkadaşlar,ben de bugün ananas aldım :)) salı ya da çarşamba transferim olacak inşallah..transferde çok ağrılı değilmiş,kızların yalancısıyım,zaten korkmuyorum o kadar şey yaptımki onu da yaparım :)) yeterki olsun

Canim sevicen igneleri adetim 2.gunu basladik 3igne oldum gunde toplamaya kadar catlatma ignesi ayri toplamadan beride gunde 1ignem var yaklasik olarak 1ayda50tane igne vurulmus olucam canim

cnm arkadaslar sana cvp vermis ben de onlara katiliyorum .igne olarak da cnm hesapladim suan 28 ama transfere kadar 18 tane vurulmusum ben de kendim vuruyom karnimda bi yer kesfettim hep oraya vuruyom:))igne de dedigimiz cnm o popoya vurulandan degil insulun gibi deri alti kucuk ve ince.
ananasa gelince cnm transferden once degil transferden sonra cnm tutunmaya yardimci oluyomus

Bana da daha önce pozitif sonuç alan bir arkadşaım söyledi ilk iki denemesinde yememiş ananası ona da pozitif sonuç alan bir arkadaşı söylemiş son denemede transferden bri gün önce başlamış yemeye ve sonuç pozitif olmuş yeni doğdu bebeği o yüzden ben de onun dediği gibi yaptım ne olur ne olmaz ama tabiki Allah yazdıysa olur bunlar hep bahane bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…