evet canım can sıkıcılar..
inşallah engel olmaz gebeliğe.
ben olumsuz düşünmüyorum hiç.hele bir de 9 embriyoyu duyunca daha da umutlandım.
belki ilk denemem diye böyle düşünüyorum...
neticede mutluyum..
aralık 2-3 gibi sonucumu alırım sanıyorum
bana da zaten dr. unut onu kafana takma dedi
nerde yaptıryorsun canım
mutlu ol tabi ki, stressiz olmak çok önemli...
acimiyor acimiyor acimiyorrrrryaa acımıyor dimiii
acımadıgını söyle
nereymiş orası ben de buluyum da hep ordan yapıyım, iğneler minik galiba değil mi öyle duydum ama iğne sonuçta, gerçi hep insülin vuranlar aklıma geliyor
çok şükür halimize
izmirdeyim canım. prof. erol tavmergen'in muaynehanesinde başladım ilk.
işlemlerimiz ege üniversitesinde yapılıyor.
senin nerde?
acimiyor acimiyor acimiyorrrrr
kiz minicik bise hem ince hem kisa .bu igne de bole etli bi yere vurunca acimiyo benimde karnim hic yoktur acicik bi gobegimde et parcasi buldum elimle sikistirip oraya vuruyom hep sag tarafa
hadi hayırlısı canım
ben ankaradayım , işlemlerim genartta olacak
başkaca bir sorununuz var mıydı?
ben bu kistle bir kez normal yoldan hamile kaldım ama bebek yaşamadı
tek sorun kistse drlar biraz bekletiyor ya
benim eşimde de morf. sorunu var malesef o nedenle opsiyonel tüp yazmışlar hasta formuma
canım eşimde de varikosael var.ileri hareketlilik az.
onun için aşılama denemeden tüpe geçtik.
şimditüp bebek merkezinden aradılar,9 tane döllenmişti,2si ölmüş 7 tane kalmış..hep çarşamba ya da perşembe transfer yaparız diyorlardı,çarşamba ağırlıktaydı şimdi aradılar yarın b-üyük ihtimalle transfer dediler..moralim bozuldu,kesin yolunda gitmeyen bişeyler var..kalitesiyle ilgili de bişey demedi...
Tatlım benimde 7 yumurtam vardı, 4u olgunlaşdı, 3embriyo oluştu, transfer Günü'de 1tanesinin geriden geldigini 2tanesinin çok ii olduğunu söyledi doktorum ve onlarida transfer yaptı, sen niye canını sıkıyorsun , 1 embriyoya işleme girenler var, lütfen bize moral lazım.....
Hey arkadaslar, gercektende kimseden ses yok, muhtemelen bu grubun cogu çalışanlardan oluşuyor, ben izinliyim bu hafta, malum transfer sonrası, öğlen biraz uyudum , çok guzel bir ruya gördüm, Allahım sen büyüksün, sen bilirsin....
Hey arkadaslar, gercektende kimseden ses yok, muhtemelen bu grubun cogu çalışanlardan oluşuyor, ben izinliyim bu hafta, malum transfer sonrası, öğlen biraz uyudum , çok guzel bir ruya gördüm, Allahım sen büyüksün, sen bilirsin....
transferin ne zaman olmuştu?
yok cnm ben duymadim bile ole bise.iyi akşamlar kızlar....
tedaviden önce soğan kürü yapan oldu mu ?
iyi akşamlar kızlar....
tedaviden önce soğan kürü yapan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?