2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

bana da zaten dr. unut onu kafana takma dedi

nerde yaptıryorsun canım

mutlu ol tabi ki, stressiz olmak çok önemli...

acimiyor acimiyor acimiyorrrrr
kiz minicik bise hem ince hem kisa .bu igne de bole etli bi yere vurunca acimiyo benimde karnim hic yoktur acicik bi gobegimde et parcasi buldum elimle sikistirip oraya vuruyom hep sag tarafa

izmirdeyim canım. prof. erol tavmergen'in muaynehanesinde başladım ilk.
işlemlerimiz ege üniversitesinde yapılıyor.
senin nerde?

hadi hayırlısı canım
ben ankaradayım , işlemlerim genartta olacak

başkaca bir sorununuz var mıydı?
ben bu kistle bir kez normal yoldan hamile kaldım ama bebek yaşamadı

tek sorun kistse drlar biraz bekletiyor ya

benim eşimde de morf. sorunu var malesef o nedenle opsiyonel tüp yazmışlar hasta formuma

canım eşimde de varikosael var.ileri hareketlilik az.
onun için aşılama denemeden tüpe geçtik.

canım eşimde de varikosael var.ileri hareketlilik az.
onun için aşılama denemeden tüpe geçtik.

aynen canım bizde de vardı varikosel ameliyat olduk 2011 eylülde işte 1 yıl oldu, faydası oldu çok şükür
sayı ve hareketlilikte
morf aynı kaldı yüzde 1 buna d aşükür tabi, biz de aşılamaya girmeyelim dedik, ilaçlar neticesinde kist de büyür korkusuyla bari tüpe geçelim dedik, çok da bir farkı yok esasen..aynı stresi yaşatıyor...

şimditüp bebek merkezinden aradılar,9 tane döllenmişti,2si ölmüş 7 tane kalmış..hep çarşamba ya da perşembe transfer yaparız diyorlardı,çarşamba ağırlıktaydı şimdi aradılar yarın b-üyük ihtimalle transfer dediler..moralim bozuldu,kesin yolunda gitmeyen bişeyler var..kalitesiyle ilgili de bişey demedi...

Tatlım benimde 7 yumurtam vardı, 4u olgunlaşdı, 3embriyo oluştu, transfer Günü'de 1tanesinin geriden geldigini 2tanesinin çok ii olduğunu söyledi doktorum ve onlarida transfer yaptı, sen niye canını sıkıyorsun , 1 embriyoya işleme girenler var, lütfen bize moral lazım.....

transer gününü öne alınca tırstım ya,ne bileyim...2 tane transfer edelim diyorum kabul etmiyolar,ona da canım çok sıkkın aslında.kanunda ne diyosa o diyolar.ben merkeze ulaşmak için 2 saat git 2 saat gel yapıyorum,izin alamıyorum,para istiyolarsa vereyim,ama zaman veremiyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı..hiç anlayış yok..

saat 1'e geliyor kimsecikler yok,gece kaynatıyonuz,gündüz vurup kafayı yatıyonuz mu napıyonuz? ne ayaksınıız bayanlar :44:

Hey arkadaslar, gercektende kimseden ses yok, muhtemelen bu grubun cogu çalışanlardan oluşuyor, ben izinliyim bu hafta, malum transfer sonrası, öğlen biraz uyudum , çok guzel bir ruya gördüm, Allahım sen büyüksün, sen bilirsin....

transferin hangi gün oldu?
bende çalışıyorum ama sabah bakayım dedim kimse yok,saat 6 buçuk oldu yine kimseden ses yok.huuuuuuuuuu hatunlar...

transferin ne zaman olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…