2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

iyi akşamlar kızlar....

tedaviden önce soğan kürü yapan oldu mu ?

benim arkdasim incir kuru yapmis doktora soylemis tup oncesi yapicam olurmu diye olur demis
ve faydasini gormus hamile kaldi doktor incir kurunun faydasi bu demis
yumurtlama problemi vardi arkdasimin yani incir yumurta kalitesini arttiyomus
sogan kuru de yapan cok ama duydum

Son düzenleme:

canım merhaba.ASM ye tekrar görüşmeye gittim.bu pıhtılaşmada eksik olan testlerim varmış.homosistein protein s, protein c senin bunlara bakıldımı.eğer homosistein değeri yüksekse ozaman iğne kullanacakmışız.şimdi iki gün sonra tahlil yaptırıcam.bir aya ancak çıkıcak.bu arada rahim filmi çektiricem ve duruma göre gerekirse histeroskopi yapılacak.sende varmı gelişme nasılsın neler yapıyorsun

canım merhaba.ASM ye tekrar görüşmeye gittim.pıhtılaşma konusunda eksik tahlillerim varmış.homosistein,protein s,protein c bgunlara bakılacak.bir aysonra ancak çıkar sonucum.homosistein yüksekse iğne vurulmak gerekiyormuş.rahim filmi çektiricem ve duruma göre histeroskopi yapılacak.pgt yapılacak embryolara.bende durumlar böyle sende varmı gelişme neler yapıyorsun

Peki bu soğan kürü ile incir kürünü beraber yapsak nasıl olur?
Bir de incir kürünü nasıl yapıcaz kızlar? Hergün bi incir yesek olmaz mı faydası??

aminn canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hepimizi evlat sahibi yapar bizimkilerde tutunur...

[SUB][/SUB]
goks seni ariyom ben de neyse buldum ozelden msj attim sana geldi mi

arkadaş ben özel mözel bilmiyom ya.siteye bakıp okurdum biraz orasından biraz burasından.üyeliiğim yeni ya,bi karıştırayım bakayım özel falan nerdeymiş..öğreneeyim şu site nasıl işliyor :)

canım buldum özel mesaj kutusunu ama bişi gelmemiş...ne yazdıydın meraklardayım yaaa...bi yolunu bul yine yaz :)

bugün beni merkezden aramadılar,saat 10 da ben aradım..
transferim yarın ya da perişembe olacakmış.yarın 5. günü
dün sabah 7 tanelerdi ama şimdi kaç taneler bilmiyorum dedim,akşam 6 gibi arayıp bilgi verceklermiş.
Allahıııııım sen hepimize yardım et,sevindirici bişeyler olsun artık hayatımızda,2013 e yavrularımızın olacağını bilerek girelim.

kızlar benim tedavide bugün 2. günüm gonal f kullanıyorum 225 doz perşembede kontrole gidicem.
bizim 1,5 yıldır çocuğumuz olmuyor ama 31 yaşına girmeme az kaldı.
eşimin sperm sayısı az morfoloji 0 ve hareket bozukluğu var. memorialda tedavi görüyorum ilk tüp bebek denemem.
daha önce hiç tedavi olmadım. aşılama falan yapılmadı direkt üroloji doktoru tüp bebeğe yönlendirdi.
adetimin ikinci günü olan muayenede 5 yumurtam göründü bunun sayısı ilaçlarla artar mı bilmiyorum.
heyecanlı bi süreç. biraz stresli . Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı , sağlıklı
evlatlar nasip eder.

hayırlı olsun canım inşallah herşey sorunsuz devam eder benim 4.günde iğnelerden sonra 10 yumurtam vardı 8. günde 20 olmuştu artar yani canım merak etme...

ya herkesin yumurtası ilaçlardan sonra artıyorda bir benimkimi azalıyor :2:
adetin 3.günü ilk muayenede toplam 10 folikül sayıldı, 5 gün iğne yaptım kontrole gittim 7 tanesi büyümüş 3 tanesi yok meydanda
2 gün daha ilaç kullanıcam artar mı sonradan yada artsa bile diğerlerinin boyuna yetişirlermi

Yetişir. Özellikle çatlatma iğnesinden sonra çok büyüyorlar.

Benim adetin 2. günü 15-17 arasında tane AF vardı (bunlar folikul olma potansiyeli olanlar). 3 gün sonra 4 tane folikul büyümüştü. 6 gün sonra 6 tane.8 gün sonra 9 tane. 14. gün de 13 folikuülden 13 tane yumurta toplandı. Merak etme iyi gidiyorsun :)

Peki bu soğan kürü ile incir kürünü beraber yapsak nasıl olur?
Bir de incir kürünü nasıl yapıcaz kızlar? Hergün bi incir yesek olmaz mı faydası??
cnm bende hic bir sorun yok sukur esimde sperm hareketliligi kalitesi morfolojiisi sorunumuz
fakat ben 2 gundur incir k. basladim transfer olana kadar yiycem iccicem
kaynamis suya bir kac adet atiyorum iciyorum aradada gun icinde 1 kac adet yiyiorum
benim yumurtlama prblemim filan yok ama ne bileyim faydasi olsun diye yiyorum nasilsa evde vardi hem tuketmis oluyorum....
sen sogan kuru incir kuru topiklerine bir goz at istersen

arkadaşlar tekrar merhaba ,dün tranferim oldu çok şükür. artık beklemedeyim 1 aralık test günüm. heyecan dorukta.
yeni başlayan arkadaşlara ve benim gibi bekleyenlere de bol şans allah yardımcımız olsun.

ayyy içimi rahatlattın canım sağolasın,
yarın sabah kontrolüm var bakalım inşallah bende sana benzerim, adetin 10.günü iğnelerin 7.günü olacak , yumurta ne kadar çok olursa okadar kalitesiz olur diyorlar ama ben yinede biraz fazla olsunda 5.gün beklensin derdindeyim

Okudum canım topikleri..Teşekkür ederim:))
Yeni olduğum için aradığımı zor buluyorum biraccık ..
Şişko olmayalım incir kilo yapar derler ya..Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra :)) Çok bişey yapmaz diye umuyorum.Zira hafiften bir göbeğim var..
Kilo almamız lazım bu arada..Bir de diyet yapıldığında bu aşamada ilk yumurtalıklar etkileniyomuş.Ben diyet yapmayı düşünüyodum.Doktor herşeyden ye ama az az ye dedi. Diyette ilk yumurtalıkların beslenmesi etkileniyomuş..( Ayarı iyi tutturmak ve rahat olmaz lazım..
İncir kürü, bol bol balık ve ananas..Kırmızı etten uzak durucaz. Daha nolsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…