iyi akşamlar kızlar....
tedaviden önce soğan kürü yapan oldu mu ?
canım istanbul tüp bebek merkezi benimki. büyük ihtimal doktorum suzan gençsoy olacak. ama gerçekten ben bir çok doktoro sordum ve kendi doktoruma da sordum hepsi ayni iğneyi önerdi. hatta bu clexane'nın 0,6 ve 0,8 likleri de var. ama heterojen mutant olanların kullanması gereken formu 0,4 lük olanıymış. bende senden haber bekliyorum canım. beni de bilgilendirirsen sevinirim. İnan bana benden bu tahlili isteyen genetik doktoru 677c heterojen sonucunu görünce bunu önemsemeyen kadın doğumcuya gitme dedi bana. ama aklını kesinlikle karıştırmak istemem. ama canım konuya eğil derim ben.
benimle de paylaş lütfen bilgilerini çünkü aynı durumdayız.
canım istanbul tüp bebek merkezi benimki. büyük ihtimal doktorum suzan gençsoy olacak. ama gerçekten ben bir çok doktoro sordum ve kendi doktoruma da sordum hepsi ayni iğneyi önerdi. hatta bu clexane'nın 0,6 ve 0,8 likleri de var. ama heterojen mutant olanların kullanması gereken formu 0,4 lük olanıymış. bende senden haber bekliyorum canım. beni de bilgilendirirsen sevinirim. İnan bana benden bu tahlili isteyen genetik doktoru 677c heterojen sonucunu görünce bunu önemsemeyen kadın doğumcuya gitme dedi bana. ama aklını kesinlikle karıştırmak istemem. ama canım konuya eğil derim ben.
benimle de paylaş lütfen bilgilerini çünkü aynı durumdayız.
benim arkdasim incir kuru yapmis doktora soylemis tup oncesi yapicam olurmu diye olur demis
ve faydasini gormus hamile kaldi doktor incir kurunun faydasi bu demis
yumurtlama problemi vardi arkdasimin yani incir yumurta kalitesini arttiyomus
sogan kuru de yapan cok ama duydum
arkadaşım bir moralde benden gelsin sana inşallah bende bülent hocamızda yaptırdım iki kez yaptım ikiside tuttu tabi ilk bebeğim küçük bir sorun yüzünden karnımda öldü ikinci si yaşadı çok şükür şimdi 2 yaşında bir kızım var hatta kızıma kardeş yapmayı düşünüyorum inşallah darsı senin ve öbür arkadaşların başına
goks seni ariyom ben de neyse buldum ozelden msj attim sana geldi mi
hayırlı olsun canım inşallah herşey sorunsuz devam eder benim 4.günde iğnelerden sonra 10 yumurtam vardı 8. günde 20 olmuştu artar yani canım merak etme...kızlar benim tedavide bugün 2. günüm gonal f kullanıyorum 225 doz perşembede kontrole gidicem.
bizim 1,5 yıldır çocuğumuz olmuyor ama 31 yaşına girmeme az kaldı.
eşimin sperm sayısı az morfoloji 0 ve hareket bozukluğu var. memorialda tedavi görüyorum ilk tüp bebek denemem.
daha önce hiç tedavi olmadım. aşılama falan yapılmadı direkt üroloji doktoru tüp bebeğe yönlendirdi.
adetimin ikinci günü olan muayenede 5 yumurtam göründü bunun sayısı ilaçlarla artar mı bilmiyorum.
heyecanlı bi süreç. biraz stresli . Rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı , sağlıklı
evlatlar nasip eder.
ya herkesin yumurtası ilaçlardan sonra artıyorda bir benimkimi azalıyor :2:
adetin 3.günü ilk muayenede toplam 10 folikül sayıldı, 5 gün iğne yaptım kontrole gittim 7 tanesi büyümüş 3 tanesi yok meydanda
2 gün daha ilaç kullanıcam artar mı sonradan yada artsa bile diğerlerinin boyuna yetişirlermi
kızlar turquoisse den haber var mı dün kanaması vardı merak ediyorum sabahtan beri inşallahh kötü bişii yoktur??????
cnm bende hic bir sorun yok sukur esimde sperm hareketliligi kalitesi morfolojiisi sorunumuzPeki bu soğan kürü ile incir kürünü beraber yapsak nasıl olur?
Bir de incir kürünü nasıl yapıcaz kızlar? Hergün bi incir yesek olmaz mı faydası??
Yetişir. Özellikle çatlatma iğnesinden sonra çok büyüyorlar.
Benim adetin 2. günü 15-17 arasında tane AF vardı (bunlar folikul olma potansiyeli olanlar). 3 gün sonra 4 tane folikul büyümüştü. 6 gün sonra 6 tane.8 gün sonra 9 tane. 14. gün de 13 folikuülden 13 tane yumurta toplandı. Merak etme iyi gidiyorsun :)
cnm bende hic bir sorun yok sukur esimde sperm hareketliligi kalitesi morfolojiisi sorunumuz
fakat ben 2 gundur incir k. basladim transfer olana kadar yiycem iccicem
kaynamis suya bir kac adet atiyorum iciyorum aradada gun icinde 1 kac adet yiyiorum
benim yumurtlama prblemim filan yok ama ne bileyim faydasi olsun diye yiyorum nasilsa evde vardi hem tuketmis oluyorum....
sen sogan kuru incir kuru topiklerine bir goz at istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?