2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

embriyoların bugün 5. günü...yarın yani 6. günü transfer yapacaklarmış..sabah gelin diyorlar ama sabah gitmem imkansız gibi bişey.öğlen 13:30 gibi o da en erken merkezde olabilirim belki de 4 te...öfff ya başımdaki bu adamın Allah.............
izin alıp gidemiyorum.merkezdeki embriyolog 6. günü saat ilerledikçe hassaslaşıyorlar dedi.ne kadar erken burda olursanız o kadar iyi diyor.Ne yapıcam ben yaaa.sinirden şu an ağlıyorum.bana boşuna eziyet çektiren bu insanı da Allah görsün istiyorum.

altı gün önce transferim oldu kızlar. bakalım Mevlam ne gösterecek. son şansım bu benim. hem çocuk için son şansım, hem evliliğim için son şansım. ne kadar üzücü minicik bir cana bu kadar ağır sorumluluk yüklemek. gelirse evliliğim devam edecek, gelmezse bi başıma kalacağım... Allah darda bırakmasın diye dua ediyorum. benim için siz de dua edin olur mu.. Bol şans herkese...

üzülme ne olur...bak bebeklerin seninle olacak iyi düşünmeye çalış...izin vermez mi ? bu kadar mı insanlıktan nasibini almamış bu adam ya...

canım ne adamı ya. senin en büyük meselen bebeğin olmalı şimdi. bu kadar acil bir durumda izin vermeyecek biri olamaz.. açıkça konuş.. boş şans diliyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

dualarım seninle ve bebişinle canım...sıkı sıkı tutunsun meleğin...bir ömür de hiç bırakmasın....

inşallah canım.. tanımasam d a, kim olursa olsun iyi dileklerine dualarına ihtyacım var. kulun kula duası makbuldür derler ya bir de.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

cnm yapacagin sey o adam her kimse git acikca anlat gidicem ben mecburum de emrivaki konus.sen hastanenin oldugu sehirde oturmuyomusun uzak mi?
bugunu kaciramazsin bak bebekler baya buyumus ertelicek vakit yok merkezinde bi sucu yok yani onlar napsinlar.sen bu isi hallet cnm

cnm az önce okuldan çıktım,çıkarken bayan olan md.yrd.sına söyledim,yarın mutlaka sabahtan dr da olmam gerekiyor diye.Allah razı olsun sen okulu düşünme git işini hallet dedi.gitmeyi erteleyemem çocukla ilgili dedim.
yarın sabahtan gitcem inşallah.ben adıyamandayım,merkez antepte..o sebeple git gelim sıkıntı oluyor.
bi de 2 hafta da okul 10 gün ben 4 gün gitmemiş oluyorum..gerçi 3 gününü yumurtaları topladıkları gün de dahil öğleden sonraları yetiştim ama yarın transfer olduğu için öğlene falan gelmem mümkün değil. bi de sen nasılsın,kanaman varmış,hamile misin?kusura bakma 1 haftadır forumdayım herkesin durumu farklı olduğu için karıştırıyorum.özelden msj yazmıştım demiştin ama özel kutuma baktım yok..tekrar yolla cnm..

canım anladığım kadarıyla öğretmensin niye bu kadar takıyorsun ki müdürü git bi sevk yazdır olsun bitsin.merkezin farklı ilde olduğu için merkezden alamıyor olabilirsin ama bu gece adıyamanda git bi devlet hastanesinin aciline bi doktora anlat derdini ağla biraz rapor bile alabilirsin.zaten yeterince zor bir durum ne hakları var bi de izin yüzünden seni yıpratmaya...

arkadaşlar merhaba,sizleri takip ediyorum,henüz güzel haber göremedim.test sonuclarınız nezaman?lütfen buraya sonuclarınızı yazın.allahım emeklerinizi boşa cıkarmasın.Bu arada İzmir,Kent hastanesinde tedavi olan var mı?ben orasıyla başlıycam inşallah hakkımızda hayırlısı.test günü yaklaşanlar belirtilerinizide yazarsanız sevinirim.tşkler...

Slm arkadaslar, gununuz guzel gecmistir insallah, transferden sonra biseyler hisseden var mi aranizda, ben hic bisey hissedemiyorum, bide psikolojikmi nedir eksi portakal kivi yiyorum bide inanmazsiniz kiviyi tuzlayip yiyorum :)) kotu mu yapiyorum acaba ????

slm arkadaşlar benim de iğnelerimin 3. günündeyim ve ilk denememiz olacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize hemen kavuşuruz inşallah

cnm cok sevindim isi hallettigine.ozelddn msj yollayamiyom niyeyse tekrar denedim olmadi dicegim su ki eger transferden once bu yaziyi okuyabilirsen yarin gittiginde merkeze doktoruna bise soleme git koordinatordunle konus lutfen iki tane koyun de israr et bakin nerden nerye geliyorum de ben hep cevremde goruyom 2 tane koyuyo herkes ilk denemesi olsa bile de yani sonuc olarak cnm sansini dene israr et.
benim durumuma gelince cnm
durum vahim...
gebelik cikti cok sukur ama degerim vcok dusuk pembe lekelenmem vardi artik kirmizi okdu adet sancim cogaldi.iste bole yarin tekrar bakilacak degerime yukselmis mi yukselmemis diye.ama olumlu sonuc alacagimi sanmiom.

cnm insallah hayirli haberlerini aliriz ve umarim hersey yolundadir

Canım ne zaman toplanıyor yumurtaların? Haber ver merak ettim. 3. gün de 5. gün kadar başarılı sonuç veriyor çoğu zaman merak etme. Hayırlısı neyse o olsun. Hangisi tutacaksa o gün olsun :)

Hayırlı olsun canım. Benim de bu pazar test günüm :) Senin de Allah yardımcın olsun. Son günlere yaklaşınca beklemek daha zor oluyor.

aranızda ankarada tüp bebek yaptıran var mı

Ben ankaradayım.

Canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama üzerinde aşırı bir yük var asıl onu taşıyabilmen için Allah yardımcın olsun. Bir evlilik nasıl çocuğa bağlandı...

25 aralık :) Sanırım turkuazdan sonra ben varım

Ben de hiç bir şey hissetmiyorum. Bugün 8. günüm. Aslında böylesi daha iyi hissedince regl mi olacağım diye korkuyorum. Neyseki nadir olan çok hafif ağrılar dışında bir şey yok. Bir de sürekli sulu bir akıntı var ama progesteron jelden olabilir o. Genelde çok kuru bir insanımdır o nedenle bu ilginç.

herkese günaydınlarr
9 aycım yarın sabah yumuşlarım toplanacak dün gece 11 de pregnyl yaptırdım yandım yandım ne beter iğneymiş
dün kontrolüm vardı büyüyenler hala 7 tane diğerleri minik kalmış 13-11-10-9-9 mm diye gidiyor bunlardan bana fayda yok anlaşıldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…