2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

kızlar benim bugün tedavimde 4.günüm bu akşam yumurta dengeleyici cetrotide ye başlıcam.
gonal f ile birlikte .
sabahki kontrolde 6 yumurtamın olduğu ama 3ünün ileri gittiğini diğer üçünün daha geride kaldığını
ama bişey söylemek için erken olduğunu söyledi doktor.
geride kalan yumurtalar acaba diğerlerine yetişir mi. bu 6 yumurta daha da artar mı
bilginiz var mı çok teşekkürler.

benim sayım değişmedi canım ilk kontroldede 7 tane gözüktü onlar büyüdü, gözükmeyenler şu anda minik hale geldiler gelmeselerdide olurdu yani boşuna yer kaplayıp beni sıkıştırıyolar
ama değişenlerde var tabi herkesin bünyesi farklı takılma fazla bunlara benim gibi

Arkadaşlar bu ay tedavi yaptırıp elinde açılmışda olsa yarım kalan lucrin olan varsa ihtiyacım var. Özelden yada buradan mesaj yazarsanız sevinirim. Bu ay sonunda lazım bana.

bugün 7. günüm. gelecek hafta testim var. içimde garip bir huzur... iki ay önce düşük yapmıştım. o hamileliğimdeki gibi sanki belirtiler. pek bir şey söylemiyorum, kendime saklıyorum şimdilik. hayırlı haberler hepimize inşallah..

Test 24 Kasım'da benim ama adet olacağımı düşünüyorum. Tek olan bu ağrı çekmek ve mutsuzluk durduk yere ağlıyorum bu çok zorlu bir süreçmiş

Test 24 Kasım'da benim ama adet olacağımı düşünüyorum. Tek olan bu ağrı çekmek ve mutsuzluk durduk yere ağlıyorum bu çok zorlu bir süreçmiş
Hepimiz ayni psikolojideyiz sanirim, belirsizlik cok kotu bisey, aklimiza gelen hep olumsuz dusunceler oluyo nedense, sanki mutlu olmaya hakkimiz yokmus gibi, herseyin Allah tan geldigine ve bizim icin en hayirlisini vericegine inanirsak galiba biraz daha dayanilir oluyo bu durum, benim duam; Allahim senden hayirlisini diliyorum, her iki sonucta da senden sabir istiyorum....

selamlar kızlar
bugün transferimin ikinci günü. geri sayım başladı....
hakkımızda hayırlısı artık

Pek degismiyo arkadasim, olanlar olgunlasiyo, onemli olan kalite zaten.

9ay

:) evet benimde cok akintim var, her seferinde korkuyorum kanamammi oldu diye sonra derin bir oh cekiyorum, henuz alisamadm, bakalim ne olacak....

Son düzenleme:
slm kızlar bende yeni başladım tedaviye bugün 2. günü iğnelere başladım cumartesi kontrolüm var .allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar bugun test yaptirdim 8.gunu transferimin 38.5 yani hamileyim kizlarrrr soktayim hala rabbim saglikla kucagima almami nasip etsin allah tamamina erdirsin diyorum darisi hepinizin basina rabbim hepinizin yuzun guldurur insallah dualarinizi eksik etmeyin dualarim sizinle

Hayirli olsun arkadasim, cok sevindim, Allah kucagina almayi nasip etsin, testi tekrarlicak misin? Dr unla konustun mu?

tebrik ederim cnm ilk hamile sensin sanirim kasim topiginden

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.. ilk tüp bebek deneyimimiz.
sat 10 kasım 12 kasım itibariyle iğnelere basladık .. nasipse yarın son kontrol olup p.tesi yumurta toplama işlemi yapılacak..
rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla hepimize ii sonuclar almayı nasip etsin inş.

Allah gönlüne göre versin.bizde bu yollardan geçerek evlat sahibi olduk.bu siteyi takip ettim ve ediyorumda.şimdi 6 aylık bir kızım var Allaha şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…