Slm arkadaslar, gununuz guzel gecmistir insallah, transferden sonra biseyler hisseden var mi aranizda, ben hic bisey hissedemiyorum, bide psikolojikmi nedir eksi portakal kivi yiyorum bide inanmazsiniz kiviyi tuzlayip yiyorum :)) kotu mu yapiyorum acaba ????
Hepimiz ayni psikolojideyiz sanirim, belirsizlik cok kotu bisey, aklimiza gelen hep olumsuz dusunceler oluyo nedense, sanki mutlu olmaya hakkimiz yokmus gibi, herseyin Allah tan geldigine ve bizim icin en hayirlisini vericegine inanirsak galiba biraz daha dayanilir oluyo bu durum, benim duam; Allahim senden hayirlisini diliyorum, her iki sonucta da senden sabir istiyorum....Test 24 Kasım'da benim ama adet olacağımı düşünüyorum. Tek olan bu ağrı çekmek ve mutsuzluk durduk yere ağlıyorum bu çok zorlu bir süreçmiş
kızlar benim bugün tedavimde 4.günüm bu akşam yumurta dengeleyici cetrotide ye başlıcam.
gonal f ile birlikte .
sabahki kontrolde 6 yumurtamın olduğu ama 3ünün ileri gittiğini diğer üçünün daha geride kaldığını
ama bişey söylemek için erken olduğunu söyledi doktor.
geride kalan yumurtalar acaba diğerlerine yetişir mi. bu 6 yumurta daha da artar mı
bilginiz var mı çok teşekkürler.
selamlar kızlar
bugün transferimin ikinci günü. geri sayım başladı....
hakkımızda hayırlısı artık
Kizlar bugun test yaptirdim 8.gunu transferimin 38.5 yani hamileyim kizlarrrr soktayim hala rabbim saglikla kucagima almami nasip etsin allah tamamina erdirsin diyorum darisi hepinizin basina rabbim hepinizin yuzun guldurur insallah dualarinizi eksik etmeyin dualarim sizinle
slm kızlar bende yeni başladım tedaviye bugün 2. günü iğnelere başladım cumartesi kontrolüm var .allah hepimizin yardımcısı olsun
evet canım dr u çok yorum yapmadı malum daha 8.gün ve 3. gün transferi 2 gün sonra tekrar et dedi rabbim hepinize göstesin inşallah tez zamandaHayirli olsun arkadasim, cok sevindim, Allah kucagina almayi nasip etsin, testi tekrarlicak misin? Dr unla konustun mu?
evet canım dr u çok yorum yapmadı malum daha 8.gün ve 3. gün transferi 2 gün sonra tekrar et dedi rabbim hepinize göstesin inşallah tez zamanda
Kizlar bugun test yaptirdim 8.gunu transferimin 38.5 yani hamileyim kizlarrrr soktayim hala rabbim saglikla kucagima almami nasip etsin allah tamamina erdirsin diyorum darisi hepinizin basina rabbim hepinizin yuzun guldurur insallah dualarinizi eksik etmeyin dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?