Allah gönlüne göre versin.bizde bu yollardan geçerek evlat sahibi olduk.bu siteyi takip ettim ve ediyorumda.şimdi 6 aylık bir kızım var Allaha şükür.
arkadaşlar bu ay tedavi yaptırıp elinde açılmışda olsa yarım kalan lucrin olan varsa ihtiyacım var. özelden yada buradan mesaj yazarsanız sevinirim. Bu ay sonunda lazım bana.
arkadaşlar bu ay tedavi yaptırıp elinde açılmışda olsa yarım kalan lucrin olan varsa ihtiyacım var. özelden yada buradan mesaj yazarsanız sevinirim. Bu ay sonunda lazım bana.
bol bol yattım ilk 1 ay.iğnelerimi tam saatinde vurdurdum.bu dikkati hemilelik boyunca gösterdim çünkü düşükten korkuyordum.transfer sonrası evde günlerinizi nasıl geçirdiniz ne yapmam gerektiği konusunda cok bi bilgim yok..
aklım sürekli bebekte olmasını istemiyorum buda cok zor biliyorum oyüzden sizler neler yaptınız???
bol bol yattım ilk 1 ay.iğnelerimi tam saatinde vurdurdum.bu dikkati hemilelik boyunca gösterdim çünkü düşükten korkuyordum.transfer sonrası evde günlerinizi nasıl geçirdiniz ne yapmam gerektiği konusunda cok bi bilgim yok..
aklım sürekli bebekte olmasını istemiyorum buda cok zor biliyorum oyüzden sizler neler yaptınız???
bol bol yattım ilk 1 ay.iğnelerimi tam saatinde vurdurdum.bu dikkati hemilelik boyunca gösterdim çünkü düşükten korkuyordum.
bende cok korkuyorum tüp bebek tutarsa ve düşük olursa diye ama sakınılan gözede çöp batarmıs derler bunuda aklımdan cıkarmak istemiyorum ama korkuyorum
iğnelere basladıgımızdan beri hep düzenli saatini sasırmıyorum... transfer sonrasıda iğneler devam ediliyomu...
yarn gidicez biz doktora p.tesi toplama işlemi yapılır 2-3 gün sonrada transfer dedi..
ben 90 tane iğne yedim sen ne diyosun :)
işte bilmiyorumki o yüzden soruyorum dr da bişey demedi
Yarın test günüm arkadaşlar bana şans dileyin ...
bayanlar ben de dün transfer oldum.bugün okuldayım :) dün baya dinlendm.doktor yarın normal hayata devam et dedi.ben de ediyom :)
sizler transfer sonrası zamanlarınızı nasıl gecirdiniz bizi bilgilendirirmisniz..
slm kızlar bende yeni başladım tedaviye bugün 2. günü iğnelere başladım cumartesi kontrolüm var .allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah gönlüne göre versin.bizde bu yollardan geçerek evlat sahibi olduk.bu siteyi takip ettim ve ediyorumda.şimdi 6 aylık bir kızım var Allaha şükür.
bayanlar ben de dün transfer oldum.bugün okuldayım :) dün baya dinlendm.doktor yarın normal hayata devam et dedi.ben de ediyom :)
Yarın test günüm arkadaşlar bana şans dileyin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?