2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Allah gönlüne göre versin.bizde bu yollardan geçerek evlat sahibi olduk.bu siteyi takip ettim ve ediyorumda.şimdi 6 aylık bir kızım var Allaha şükür.

amin saolun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş..
gercekten zor bi sürec

transfer sonrası evde günlerinizi nasıl geçirdiniz ne yapmam gerektiği konusunda cok bi bilgim yok..
aklım sürekli bebekte olmasını istemiyorum buda cok zor biliyorum oyüzden sizler neler yaptınız???

sizler transfer sonrası zamanlarınızı nasıl gecirdiniz bizi bilgilendirirmisniz..

bayanlar ben de dün transfer oldum.bugün okuldayım :) dün baya dinlendm.doktor yarın normal hayata devam et dedi.ben de ediyom :)

arkadaşlar bu ay tedavi yaptırıp elinde açılmışda olsa yarım kalan lucrin olan varsa ihtiyacım var. özelden yada buradan mesaj yazarsanız sevinirim. Bu ay sonunda lazım bana.

güzelim gönderdim ya sana ben ????????????????????????

arkadaşlar bu ay tedavi yaptırıp elinde açılmışda olsa yarım kalan lucrin olan varsa ihtiyacım var. özelden yada buradan mesaj yazarsanız sevinirim. Bu ay sonunda lazım bana.

iyide güzelim ben sana hiç kullanılmamış gönderdim ya anlamadım şimdi bukadar lucrin ni ne yapıcaksın her siteye yazmışsın

transfer sonrası evde günlerinizi nasıl geçirdiniz ne yapmam gerektiği konusunda cok bi bilgim yok..
aklım sürekli bebekte olmasını istemiyorum buda cok zor biliyorum oyüzden sizler neler yaptınız???
bol bol yattım ilk 1 ay.iğnelerimi tam saatinde vurdurdum.bu dikkati hemilelik boyunca gösterdim çünkü düşükten korkuyordum.

bol bol yattım ilk 1 ay.iğnelerimi tam saatinde vurdurdum.bu dikkati hemilelik boyunca gösterdim çünkü düşükten korkuyordum.

bende cok korkuyorum tüp bebek tutarsa ve düşük olursa diye ama sakınılan gözede çöp batarmıs derler bunuda aklımdan cıkarmak istemiyorum ama korkuyorum
iğnelere basladıgımızdan beri hep düzenli saatini sasırmıyorum... transfer sonrasıda iğneler devam ediliyomu...
yarn gidicez biz doktora p.tesi toplama işlemi yapılır 2-3 gün sonrada transfer dedi..

ben 90 tane iğne yedim sen ne diyosun :)

test günüm gelecek çarş. günler azaldıkça mideme kramplar giriyor. saatim saatimi utmuyor. bazen tamam hamileyim, kesin tuttu diyorum, bazen de negatif sonuç aldığım sahne geliyor gözümün önüne.. Allah'ım yardım et!!! Bu akıntı da ayrı bi şey.. önceki hamileliğimde de çok oluyordu, bunun için acaba tutundu mu bebişim diyorum.. garip düşünceler içindeyim bilemiyorum..

işte bilmiyorumki o yüzden soruyorum dr da bişey demedi

kan sulandırıcı iğneyi öncki gebeliğimde iki ay bitene kadar kullandım ben de.. ama bir buçuk ayın sonunda gün aşırı yapmaya başlamıştık. belki gebelik devam etseydi üçüncü ayın sonunda yapmayacaktık. bilmiyorum ki.. aman bebişlerimiz gelsin de tek, doğuma kadar iğne yapalım, hiç gam değil valla. bence yani :)

Yarın test günüm arkadaşlar bana şans dileyin ...

canim bol sans insallah güzel sonuclar alicaksin..

bayanlar ben de dün transfer oldum.bugün okuldayım :) dün baya dinlendm.doktor yarın normal hayata devam et dedi.ben de ediyom :)

canim hayirli olsun, kendini cok yorma. Allah yardimcin olsun. güzel haberler bekliyoruz

sizler transfer sonrası zamanlarınızı nasıl gecirdiniz bizi bilgilendirirmisniz..

transfer haftasi isten izin aldim aslinda gerek yoktu ama psikolojik olarak iyi hissetmek istedim.ilk 3 gün bol bol yattim sonra arkadaslarimla falan bulusup daha cok disarda vakit gecirdim. ananas yedim bol su ictim hep dua ettim

slm kızlar bende yeni başladım tedaviye bugün 2. günü iğnelere başladım cumartesi kontrolüm var .allah hepimizin yardımcısı olsun

hayirli olsun canim bol bol ve saglikli yumjurtalarin olsun insallah. pozitif düsünmeyi unutma ama

benim test günüm 26sı
ama bazen hastaneye gidip ahlil yaptırasım varda transferin 4. günü atıldığım ovitrell şaşırtır diye yaptıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…