2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Dua dua dua baska caremiz yok arkadasim....

Kizlar bisey sorucam, transferimin 7. gunu son 2 gecedir inanilmaz gaz sancilariyla uyaniyorum, aranizda boyle bir durum yasayan varmi???

Kizlar bisey sorucam, transferimin 7. gunu son 2 gecedir inanilmaz gaz sancilariyla uyaniyorum, aranizda boyle bir durum yasayan varmi???
ilaclar kabiz yaptigi icin bende de oyle olmustu ama transferden once transferden sonra corbba yedim bol bol su ictim sonra gecmisti.

çarşamba güzel haberi alıp bizlere de moral olursun inşallah..

günaydın kızlar bende dün adet günümün başlamasıyla tüp bebek tedavime başlamış bulunmaktayım Allahtan hayırlısı olsun inşallah bu akşamdan itibarende iğnelerime başlayacağım perşembe günüde tekrar ultrason kontrolüm var pazartesi günüde kan idrar ve ciğer filmi çektirceğim Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah...

ben de adet olmayı bekliyorum...doğum kontrol hapım 2 gün önce bitti işte.....

ben de adet olmayı bekliyorum...doğum kontrol hapım 2 gün önce bitti işte.....

hayırlısı olsun canım bakalım bende başladım bakalım bu akşam gonal f lere başlıycam işte pazartesi tahliller için tekrar gidiceğim ondan sonrada perşembe akşamda iğnelerim ikiye çıkıyor gonal fle cıtrotayt cuma günü de ultrasona gireceğim bakalım nasip inşallah bu sefer anne olmak istiyorum Allahımda verir inşallahta yüzümüzü güldürür...

canım sen nerde yaptırıyorsun ben ankaradayım gatada yaptırıyorum sizde problem nedir

inşallah canım...cıtrotayt ne bunu ne için yazdı? gonal f i ne kadar vuruyosun günde?

inşallah canım...cıtrotayt ne bunu ne için yazdı? gonal f i ne kadar vuruyosun günde?
onu yumurtalar çatlamasın diye verdiler sanırım önce gonal f 450 liklerden 300 ml olarak vurucağım oyumurtaları çoğaltmak için sonra perşembeden itibaren cetrotaytta gelişen yumurtalarım çatlamasın diye sonrada çatlatma iğnesi verirler çatlatıp yumoşları toplarlar ondan sonrada gelsin bebişler inşallah....

ayyyy yavrucuklar gelsinler tabibana da 300 verdi günlük dozu . yumurta çatlamasın diye bana da yazdı ama adı o değil sanırım. ya benim doktor neden doğum kontrol hapı verdi ki seninki vermedi mi?

ayyyy yavrucuklar gelsinler tabibana da 300 verdi günlük dozu . yumurta çatlamasın diye bana da yazdı ama adı o değil sanırım. ya benim doktor neden doğum kontrol hapı verdi ki seninki vermedi mi?

yok canım bana vermediler bilmem her doktor farklı farklı tedavi yürütüyor demekki tek bebişlerimiz olsunda ona çok takılma...

Aramiza hosgeldin hayirlisi olsun, pozitif sonuclarini goruruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…